Forum » Programska oprema » originalni dvdji, kje dobiti?
originalni dvdji, kje dobiti?
compaq ::
-zdravo, doma imamo računalnik na katerem smo dobili že naložen windows 7 home premium x64 in ta je postal že zelo počasen zato bi radi znova naložili
-ob nakupu računalnika je bilo že vse naloženo in zraven nismo dobili nobenega dvdja na katerem bi bil windows le spodaj piše serijska številka za windows 7 home in sedaj mene zanima kje bi si lahko prenesel windows 7 home premium (clean) in da nebi bil s kakšnega pirate baya, partisa itd. ker bi radi res čisto brez presenečenj.
-sem nekaj že gledal na zhack.com in "baje" da je tam clean....kaj pravite vi?
-ob nakupu računalnika je bilo že vse naloženo in zraven nismo dobili nobenega dvdja na katerem bi bil windows le spodaj piše serijska številka za windows 7 home in sedaj mene zanima kje bi si lahko prenesel windows 7 home premium (clean) in da nebi bil s kakšnega pirate baya, partisa itd. ker bi radi res čisto brez presenečenj.
-sem nekaj že gledal na zhack.com in "baje" da je tam clean....kaj pravite vi?
- spremenilo: compaq ()
zee ::
a) Verjetno imaš na prenosniku naloženo programsko opremo, s katero lahko ustvariš Recovery DVD-je prav za tvoj prenosnik.
b) Poglej v dokumentacijo od prenosnika. Običajno je tam napisano, kako je s tem.
b) Poglej v dokumentacijo od prenosnika. Običajno je tam napisano, kako je s tem.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Se vedno pocasno delovanje laptopa - fresh installOddelek: Pomoč in nasveti | 2410 (2041) | hojnikb |
» | HP product keyOddelek: Pomoč in nasveti | 4398 (3992) | Tomay |
» | Windows 7 Home Premium - ponovna instalacijaOddelek: Operacijski sistemi | 1758 (1655) | Tamali |
» | Windows Update errorOddelek: Pomoč in nasveti | 974 (779) | pEACH |
» | Windows 7 Home Premium SLO iso?Oddelek: Pomoč in nasveti | 18504 (16801) | Rok22 |