» »

Pc zamrzne na namizju

Pc zamrzne na namizju

Janess ::

Zdravo, imam problem. Torej, ko prižgem prenosnik, vpišem geslo in se odpre namizje mi prenosnik, ko se vse naloži zamrzne. Zaslon kaže namizje vendar pa ne morem premikat kazalca. Imam Asus M50v z Visto in, ko sem pred časom zagnal Windows defender mi je najdlo par fajlov in jih zbrisalo. Med njimi je bil eden s mislim, da s končnico .dll od Windows explorerja. Sumim, da je to vzrok za opisan problem. Naj omenim še, da prenosnik v safe modu dela normalno. Prosim za nasvete.

Duhec ::

Prvi nasvet: Če ti internet dela v safe modu, potem že kar tam preskeniraj s kakim online spyware programjem proti zajedalcem. Navadno jih odpravi, če niso ravno specialci.
Drugi nasvet, čeprav bi lahko bit tudi prvi: V varnem načinu poženi preko Start/Zaženi program MSCONFIG in če kolikor toliko poznaš programe potem ti ne bo težko v zavihku Zagon (Run) odstraniti kljukice pred programi, ki so sumljive narave. Po shranitvi restart sistema in test.
Poročaj.

Janess ::

1. Pregledal sem ga z Bitdefenderjem in Mcafeejem noben ni ničesar našel.
2. Pognal sem MSCONFIG in odklikal nepotrebne programe in ga restartal v normal modu. Stanje je bilo enako, kazalnik se ne da premikati.
Sem pa ugotovil, da v bistvu pc ne zamrzne ampak se samo kazalca na zaslonu ne da premikati. Programe sem odpiral s pomočjo tipkovnice in vsi so se odprli in normalno delali. Ampak to je potem delalo tudi, ko sem spet poklikal vse programe v MSCONFIG, da se zaženejo ob zagonu.

Ne vem več kaj storiti...

Hvala za nasvete.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Janess ()

amigo_no1 ::

V varenm zagonu miška dela ?

Janess ::

Sem pozabil napisati, ja v varnem načinu dela touchpad(miške ne uporabljam)...morem pa še omeniti, da včasih (v varnem načinu), ko delam kaj z dokumenti oz. slikam in kliknem na desni gumb ker jih želim zbrisati, premakniti,.. se spremeni kazalec v tisti vrteči se krog, ki pomeni nalaganje in tako ostane...takrat morem s ctrl+alt+del zapreti tisti file oz. proces brisanja, premikanja ali česarkoli sem pač želel storiti. upam, da razumete kaj sem želel razložiti :D

Nobene ideje?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Janess ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HP pavilion dv6 3060em se ne zažene...

Oddelek: Pomoč in nasveti
141888 (1742) Real_Madrid
»

Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Informacijska varnost
15442889 (24929) BorutK-73
»

Ukash virus

Oddelek: Informacijska varnost
147092 (4356) Hayabusa
»

Dell 1555 neodzivnost, počasen tudi v Safe mode

Oddelek: Pomoč in nasveti
5895 (828) Duhec
»

Pomoč - WinXp se ne zažene v normal mode

Oddelek: Pomoč in nasveti
252961 (2696) Tea Time

Več podobnih tem