» »

Tv serije

Tv serije

Temo vidijo: vsi
««
335 / 335
»
»»

webmaher ::

donvito je izjavil:

klempo je izjavil:

Lucky Season 1 Apple TV+
https://www.imdb.com/title/tt34866681/

A reformed criminal is forced to confront her past and return to illicit activities for one final job, hoping to secure her freedom and leave her former life behind for good.

Ne vem, meni ne potegne, je pa več kot odlična v tej seriji.

ta je bla itak zakon :)

Predsednik11 ::

Lion29 je izjavil:

OK, sem prejsnji teden spravu skupaj Flix★Fans, Stran namenjena Debatiranju in ocenjevanju serij in filmov na Netflixu. Zraven sem naredu se chrome extension ki na netflixu pokaze Flix Fans rating tako kot tudi rotten tomatoes in imdb... zal seveda dela samo v browserju in ne na TVju ali mobile/tablet aplikaciji.

Full ste vabljeni, da pomagate malo bolj zastartat s kaksnimi ocenami/reviewsi in odprtimi pogovori. Pa seeda ce oapzite kak bug, i se priporocil, da mi na zasebno sporocite.

V naprej se zahvlajujem ;)

To je samo za Netflix ?

Lion29 ::

Predsednik11 je izjavil:

Lion29 je izjavil:

OK, sem prejsnji teden spravu skupaj Flix★Fans, Stran namenjena Debatiranju in ocenjevanju serij in filmov na Netflixu. Zraven sem naredu se chrome extension ki na netflixu pokaze Flix Fans rating tako kot tudi rotten tomatoes in imdb... zal seveda dela samo v browserju in ne na TVju ali mobile/tablet aplikaciji.

Full ste vabljeni, da pomagate malo bolj zastartat s kaksnimi ocenami/reviewsi in odprtimi pogovori. Pa seeda ce oapzite kak bug, i se priporocil, da mi na zasebno sporocite.

To je samo za Netflix ?

ja, zaenkrat. Trenutno 350+ mio uporabnikov... mogoce bo kasneje tudi za druge streaming servise.. korak po koraku
Founder and CTO @ Flix.Fans & News-Factory.app

IL_DIAVOLO ::

Lion29 je izjavil:

Najprej čestitke za zelo dober postavljen website. Zdaj pa kar k prvi kritiki :) Ni mi všeč, kako lahko dostopno je zapret account.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Lion29 ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Lion29 je izjavil:

Najprej čestitke za zelo dober postavljen website. Zdaj pa kar k prvi kritiki :) Ni mi všeč, kako lahko dostopno je zapret account.

haha, hvala.
Sem ti zelo hvalezen, da si si vzel cas in pokukal in chekiral, in da si zapisal kritiko tudi. Heh za razliko od nekih for, da otezim brezveze, naj zbrisejo account ce zelijo. Je zastonj. Mogoce bo v prihodnosti se kaj spremenilo in bom dal vec levelov.

Se enkrat hvala, za vse tiste, ki ste pokukali... nebi zelel vec smetit te teme s tem, ce imaste kaksno pripombo ali zeljo, z veseljem prisluhnem na privat.
Founder and CTO @ Flix.Fans & News-Factory.app

Musashi ::

Nice, upam da se prime.

a_borlak ::

Gasu Ningen je za kaj?

oo7 ::

webmaher je izjavil:

donvito je izjavil:

klempo je izjavil:

Lucky Season 1 Apple TV+
https://www.imdb.com/title/tt34866681/

A reformed criminal is forced to confront her past and return to illicit activities for one final job, hoping to secure her freedom and leave her former life behind for good.

Ne vem, meni ne potegne, je pa več kot odlična v tej seriji.

ta je bla itak zakon :)

Po ogledanih 2 epizodah Lucky verjetno ne bom gledal naprej.
Gambit Queen je bila pa zakon serija.
««
335 / 335
»
»»