» »

Tv serije

Tv serije

Temo vidijo: vsi
««
230 / 301
»»

IL_DIAVOLO ::

HBO what are u doing?

yayo ::

Pogledal prvo epizodo, malček campy, malček naivno ampak odpira kup zanimivih možnosti. Soundtrack je pa killer, seveda Trent Reznor & Attcus Ross.

oo7 ::

Men je bil film Watchmen odličen, pilot TV serije watchmen pa ne preveč :(

Nesta ::

lisaac ::

pilot serije Watchmen je bil meni osebno kr neki ..sicer bom dal še priložnost seriji za drugi (morebiti tretji) del..potem bom pa videl če bo vredno sploh nadaljevanja.

Badwolff ::

Nesta je izjavil:

Doom Patrol?

https://www.imdb.com/title/tt8416494/


Sem obtičal na 9.delu.
Par delov odličnih, par se jih vleče kot čreva.
Če bi vse skupaj stisnili v standardnih 10, bi bilo glih ok.

Cruz ::

Cruz je izjavil:

Sem včeraj na Netflixu opazil serijo Living with Yourself. Ravno sem se prehranjeval, pa sem si mislil, ajde. Pogledal sem štiri dele - vmes sem si šel še po več hrane - in se nažrl kot prasec, kar je dobro, ker ravno "bulkam". Zelo gledljiva zadeva, edino malce manj (prisiljenega) humorja bi mi bolj ustrezalo. Danes bom opet gledal med prehranjevanjem! :)

Če kdo išče kakšno krajšo, lahko, humoristično s sci-fi elementi. Upam, da nisem predlagal prehitro - da ne bo po 4. epizodi šlo vse downhill.
Sem danes dokončal serijo, samo osem delov je po cca 35 min se mi zdi.

Nič ne boste zamudili, če ne boste gledali, ampak meni načeloma ni žal, da sem gledal. Po dolgem času sem spet gledal serijo. Sem imel pred tem malo pavze.

Škoda, da niso bolj raziskovali sam koncept(kloniranje človeka), ampak ga izkoristili v zgolj humoristične namene, čeprav serija strmi bolj v smeri drame. Se mi zdi, da ustvarjalec ni vedel v katero smer pa je dal vsakega malo. Na koncu ni zadovoljil nobenega.

Konec nastavi dogajanje za drugo sezono in prav dosti ne rešijo. Vsak del ima zaplet in dogajanja s stališča določene osebe(kar se mi je zdelo zanimivo na začetku, ampak nisem pričakoval, da bo uporabljeno v čisto vsakem delu - preveč fillerja, da bi vsaj imelo kaj več vpliva ali pojasnilo določene stvari ne bi nič rekel - sicer nekaj je pojasnilo, ampak zdaleč premalo, da bi bilo vredno). Verjetno bo serija na koncu imela 5 takšnih sezon.

Ko končam vedno preverim scenariste in ustvarjalca. Za to serijo se čudim kako lahko 49-letni moški piše takšne scenarije. Fak. Denar? Verjetno imajo na Netflixu kakšna pravila oz. formulo katero potem izpolniš. Ali pa so mu po svoje popravili prvoten scenarij. Nočem verjeti, da je to 49-letni človek spisal. Mogoče se sliši nesramno, pišem kaj si mislim.

TL;DR Preveč nepotrebnih zapletov, da zmanipulira ljudi k gledanju naprej, premalo raziskovanja v koncept, ki so si ga zastavili(kloniranje človekov, iskanje svoje prave identitete), zabavno če seriji pustiš, da te zabava - ima nekaj dobrih komičnih trenutkov.
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Cruz ()

klempo ::

stefi91 ::

zdravo ze nekaj casa ne gledam serije pa ce mi lahko pomagate kera je dobra romanticna serija(ljubezenska) hvala lp

modelno1 ::

@stefi91: meni je bila na to temo zelo zanimiva Mixology.
Respect the bacteria! They are the only culture some people have.

stefi91 ::

@modelno1 hvala bom pogledal

Ganon ::

Zanimivo, da nihče ne omeni ene najboljših serij zadnjih let, The Deuce. Pred dnevi se je končala zadnja, finalna sezona.

Okapi ::

Saj je bila že nekajkrat omenjena tule.

Ganon ::

Sva jo samo midva gledala? :D

Lion29 ::

a je kdo pogledal "grozljivko" serijo marianne na netflixu? Zgleda kar kul po prvi epizodi, ima dobre review-je.... sploh za francosko produkcijo

Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

webmaher ::

meni se Marianne ne zdi nič posebnega... za Deuce smo že trije :)

negot ::

4, :)

Outcast ::

5 ;)

no comment ::

69

Konlov ::

Ma ne potegne :))

oo7 ::

Jack Ryan druga sezona zunaj.

Outcast ::

SEE 2.dela zunaj...

yoco ::

A appleTV bo tudi tedensko izdal epizode za serije?

IL_DIAVOLO ::

Zdaj že tu stegujejo lovke?

starboi ::

Kakšne lovke ?

Ganon ::

yoco je izjavil:

A appleTV bo tudi tedensko izdal epizode za serije?


Samo Netflix naenkrat izda celotno sezono.

starboi je izjavil:

Kakšne lovke ?


Verjetno ne ve, da se je na trgu pojavil nov igralec in bo trg zdaj še bolj razdrobljen.

hunter01 ::

Ta See kr zanimivo zgleda.

In ja še en player, pa Disney+ ki prihaja. Nek dogovor bi moral bit. Ni realno, da bo vsak imel doma 5 naročnin po 10€ + IP TV. Vsaj zame je to no-go, mogoče za koga ni :)

Lion29 ::

ja kot gledalcem nam bi moglo biti kul da je vec player na trgu....vecja konkurenca...
See po trailerju zgleda dobra produkcija... ce je serija OK bomo vidli...

meni ni tolko kul, da je tolko placljivih servisov.... na TV je blo OK, da je bilo vec networkov, ki so se dajali med sabo... ampak vecina so bili zastonj - ali pa v dodatnem bundlu.... zdaj pa hulu, amazon, netwflix, apple... pa se drugi prihajajo... vsi s svojo ceno

amazon imam zaradi prime narocnine vstet... drugace se nebi posebi narocaval (mi pa je fenomenalen feature, ki pokaze info kartice igralcev trenutno na zaslonu)... netflix je OK... drugo pa ne bom... guess bo treba spet se past po travnikih
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

DeeJay ::



DuaL ::

Kurzweil ::

meho7 je izjavil:



Sem včeraj pogledal prvo sezono kar v enem šusu, in moram rečt, da je zadeva zelo posrečena. Druga sezona se je že začela, tako da samo še čakam, da jo bo konec in potem spet pogledam vse v enem šusu, ko bo priložnost. Tale Ryan Scott je motherfucker, ni kaj, in kar precej me spominja na Steva Buscemija.

FormerUser ::

A je slučajno kdo gledal BBC-jevo serijo MotherFatherSon? A je za pogledat?


Okapi ::

Jaz sem po treh delih nehal, oziroma nadaljevanje prestavil za nedoločen čas.

klempo ::



For All Mankind is created by Emmy(R) Award winner Ronald D. Moore (Outlander, Battlestar Galactica), Matt Wolpert and Ben Nedivi. Told through the lives of NASA astronauts, engineers and their families, For All Mankind presents an aspirational world where NASA and the space program remained a priority and a focal point of our hopes and dreams.

Okapi ::

His Dark Materials se je začela. Močno upam, da ne bo razočaranje, ker knjige so vrhunske.

starboi ::

Glede na prvotne osene izgleda vse skupaj dokaj povprečno. Sem sam imel neka pričakovanja za serijo See, ampak vse skupaj tudi izgleda bogo.

Okapi ::

Pri See je problem, ker ne morem odmislit vseh nesmislov in nelogičnosti, recimo v slogu bojnih barv na obrazu, pa nakita in podobnih zadev. Zakaj bi v svetu, kjer so vsi slepi, to počeli?

oo7 ::

See imam pilot ampak nisem še uspel pogledati.

c3p0 ::

See je smeh, 10 minut sem zdržal in poskippal do konca, nič zamudil.

Lion29 ::

Okapi je izjavil:

Pri See je problem, ker ne morem odmislit vseh nesmislov in nelogičnosti, recimo v slogu bojnih barv na obrazu, pa nakita in podobnih zadev. Zakaj bi v svetu, kjer so vsi slepi, to počeli?


mnja, kot vecine bolj futuristicnih/sci fi/super-hero serij.... polno nesmislov, ampak jih je treba odmislit


jaz sem pogledal pilota in se mi zdi OK. bomo vidli, kako bo z nadaljevanjem... ali bodo gradili na likih in zgodbi in naredili zanimivo ali bo kr neki.. budget zgleda spodoben
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

Outcast ::

Okapi je izjavil:

Pri See je problem, ker ne morem odmislit vseh nesmislov in nelogičnosti, recimo v slogu bojnih barv na obrazu, pa nakita in podobnih zadev. Zakaj bi v svetu, kjer so vsi slepi, to počeli?


Hm različni ljudje imajo razvite različne sposobnosti; bojne barve = mazanje z zemljo je najbrž bolj namenjeno zakrivanju vonja. Po nakitu se pa najbrž ločujejo tudi eden od drugega, kako komu žvenketa LOL:D

Jst sem pogledal vse tri dele in mi je kar dobra serija, sploh 3.del ko stopi Mamoa na sceno je zelo brutalno, vsaj tisti boj...najbrž pa vse izvira od prednikov in izročila; jebat ga sej so oblečeni tud vsi, pa ne vidijo hehe.

SmeskoSnezak ::

Iscem ime serije, ki se zacne tako:
Odvetnica postane doktorica v bolnici/stazist? in ostali mislijo, da je ona tista ta glavna. Ampak ni, zatem pa vsi , tudi ta odvetnica, delajo na razlicnih ljudeh/praksa... Obstaja pa se moski "nurse", ki je kar velik poba....

Je komedija...
@ Pusti soncu v srce... @

Badwolff ::

Carols second chance?

SmeskoSnezak ::

Hvala, tak random naslov, da nism nasla. ;)
@ Pusti soncu v srce... @

klemenSLO ::

Uf pogledal Casa del papel (money heist) 3 sezono.
Dobra! Sploh zaključek
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...

oo7 ::

Pogledal See ravno toliko zanimivo, da bom pogledal še vsaj drugi del.

PunkDude ::

Ghostwriter kdo pogledal?
Najbrž bedno...

klempo ::

Badwolff ::

Dickinson je prav fajn. Pa še Hailee.

yayo ::

gledal tretjo epizodo Watchmen. Ima šarm, postaja kar zanimivo. Upam le, da bodo na koncu razpletli kar zapletajo, ker je Damon Lindelof bolj znan po prvem kot po drugem. Soundtrack naredi celo vzdušje.
««
230 / 301
»»