» »

Tv serije

Tv serije

Temo vidijo: vsi
««
75 / 317
»»

medenko ::

TWIN PEAKS anyone?

oo7 ::

prenasalec je izjavil:

oo7 je izjavil:

Wayward Pines enkrat letos

http://www.imdb.com/title/tt2618986/

Trailer pokaže kar veliko tako, da na lastno odgovornost:P

Tole bi znalo biti zanimivo pa še igralska zasedba je močna:)

Vau, že 4-vrstični opis na IMDb me je prepričal :))

Edit:
Si prepričan da bo tu že letos? Citat iz Wikipedije:
Developed by Chad Hodge, it will be broadcast as midseason replacement, "event series" by Fox in 2015.

Na Imdb sem videl 2014 ampak ni vedno točno tako, da je čisto možno, da pride šele 2015.

Outcast je izjavil:

SPOILER ARROW

Zadnji del me je malo presenetil...sem pričakoval da bo Oliver ubil Slade-a, tko da predvidevam da bo v tretji sezoni druščina proti Thei in njenemu fotru, pa še Slade zna imeti kako vlogo pri tem. Kar je en velik minus za moje pojme. Po 'epskem' boju ga samo zapre na otok.

Jaz pa mislim, da bo v tretji sezoni nov negativec samo vprašanje kdo.
Kar se pa tiče SLade wilsona sem pa vedel, da ga ne bodo ubili, ker je nasplošno bolj priljubljen kot sam Arrow>:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Lion29 ::

Penny dreadful...anyone?

sem pogledal pilota pa mi je dolgocasno... nekje v stilu Salem-a

for me... pass
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Lion29 je izjavil:

Penny dreadful...anyone?

sem pogledal pilota pa mi je dolgocasno... nekje v stilu Salem-a

for me... pass

Nisem še gledal pa tudi najbrž ne bom.

Outcast ::

V prihajajočem tednu tole štarta:

mnja...lol.... dajo novo zelandca igrat latino vodjo kartela :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lion29 ()

Fotr Maor, mati Mehičanka:D
Vseen upam da bo serija dobra, mi zadnje čase manjka ena dobra policijska zadeva...

Outcast je izjavil:

Vseen upam da bo serija dobra, mi zadnje čase manjka ena dobra policijska zadeva...

sej mas chicago PD :D

sicer pa ja, sam izgleda pa velik bolj kak arabc kot latino :D

Lion29 je izjavil:

Outcast je izjavil:

sej mas chicago PD :D

sicer pa ja, sam izgleda pa velik bolj kak arabc kot latino :D

Sm opazil, da je bila že večkrat omenjena ja...tudi ocene ima dobre.
Bom pogledal, hvala!

pa dej prej chicago fire, PD je spin off te serije, meni je fire bolj pri srcu

Fargo še kdo spremlja?
Mislim, da je Lester pečen, da ga tudi Sherlock ne bi rešil>:D

@Lion29: gasilci? Bom probu, sam nikol niso bili 'my thing' to watch...
@M-Power: Fargo se gleda, men je res dobra serija, Lester se bo pa pomoje spet izmaknu Molly:D

Outcast je izjavil:

@Lion29: gasilci? Bom probu, sam nikol niso bili 'my thing' to watch...
@M-Power: Fargo se gleda, men je res dobra serija, Lester se bo pa pomoje spet izmaknu Molly:D

Težko verjamem pa še šef policije je začel malo drugače gledati. Če pa se bo že sta pa še una dva gangsterja pa dvomim, da bi ga kar spustila.
Tam v zaporu je bilo smešno kot sta sedela zdraven njega in ga gledala Lester pa moker kot bi bil pod tušem:))

Res je, začel se je malo zanimati za Lesterja, očitno ni tolk neumen kot zgleda. Una 2 gangsterja STA ga izpustila, če sem prav dojel, ker sta u bistvu hotla samo ime od Malvota.
Moker je bil pa tudi zaradi vročine, ker ga je treslo zaradi zagnojene rane (kmalu bi izgubil roko).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Outcast ()

Turn še kdo spremlja?
Men je dobra serija;)

Zgodovina sprememb…

DarwiN ::

oo7 je izjavil:

Turn še kdo spremlja?
Men je dobra serija;)

Slaba serija, ki bo IMO hitro kenslana...

Ampak gledam, ker nimam dovolj drugega za gledat. Trenutno le 24, Hannibal in Fargo.. 3 quality epizode na teden. :(
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Da Vinci demons predzadnja epizoda v drugi sezoni je odlična to bi skoraj mogel bit finale:)

petrus ::

Halt and Catch Fire” from AMC Studios is a fictionalized history of the rise of the PC era in the early 1980s, set in Texas’ Silicon Prairie one year after IBM’s introduction of the personal computer. Its 10-episode first season is slated to premiere on Sunday, June 1 2014:

Vendar je prvi del že predčasno zunaj, izgleda zelo obetavno.
stati inu obstati

zila90 ::

Spremlja kdo The Americans ali pa Vikings? Katera vam je boljša?

hotig ::

medenko je izjavil:

TWIN PEAKS anyone?

Seveda, za mene je to zakon, ustava pa mogoče še kaka verska knjiga 8-)
Ah, kje so tisti časi. In zdej sm se pa odloču, da jo grem še enkrat pogledat vključno z filmom na začetku!

zila90 je izjavil:

Vikings je neprimerljivo boljša serija!:D
https://slo-tech.com/forum/t563696/0

odlicen zadnji del sezone the good wife... z odlicnim cliffhangerjem.... in zdaj spet cakat DOOOLGO do nove sezone :(

Odlična šesta epizoda serije Fargo8-)

Fargo SPOILER!!!!!

SPOILER

Nisem si mislil, da je Lester taka baraba. da bo takole namočil brata na koncu pa še tist nasmešek>:D
Malvo je imel srečo, da je bil vihar in potem je Mr Numbers dočakal grdo smrt ne vem pa kje se je izgubil Mr Wrench. Se mi je pa kar zdelo, da bo policaj Grimly v tej zmešnjavi naredil eno neumnost.

Edino niso mi jasne tiste ribe, ki so letele z zraka?:|

Zgodovina sprememb…

bluefish ::

Okapi ::

Nisem si mislil, da je Lester taka baraba. da bo takole namočil brata na koncu pa še tist nasmešek
V resnici je zelo nerealistična tako hitra preobrazba od nesposobnega zavarovalniškega agenta do zvitega kriminalca.

O.

bluefish je izjavil:

Raining animals @ Wikipedia

SPOILER

Zanimivo drugače nisem vedel za ta pojav ampak je možno, da je bilo to potem samo tako naključje? Sem mislil, da je to nekako zakuhal Malvo.

oo7 je izjavil:

SPOILER

Zanimivo drugače nisem vedel za ta pojav ampak je možno, da je bilo to potem samo tako naključje? Sem mislil, da je to nekako zakuhal Malvo.
Ja, bo kar naključje. Se pa vklopi v simboliko in Stavrosovo vero.

Me prav zanima ali se bo ob koncu prve sezone serija končala kot True detectives ali se bo nadaljevala v drugo sezono. Upam, da bo tudi druga sezona ampak glede na tempo v seriji je težko rečt kar koli.

A ni bilo rečeno, da je antologija (torej nov začetek z vsako sezono)?

Karkoli bo upam, da bodo ostali v zimskem času, ker tudi zaradi tega mi je Fargo super.

Kaj je dobrega na tem, da se zaradi sneženja nič ne vidi?>:D

O.

Plot twist, ko policaj ustreli policaja. :P

Jaz sem bolj mislil na to, da gledalec nič ne vidi.;)

O.

Malo preveč mrtvih/ustreljenih v tem delu za moje pojme: 5 če se prav spomnim. In to je serija po resničnih dogodkih?

misek ::

Lion29 je izjavil:

odlicen zadnji del sezone the good wife... z odlicnim cliffhangerjem.... in zdaj spet cakat DOOOLGO do nove sezone :(

Se pridružujem mnenju. Pa tudi The Blacklist se je končal.

Pa Revolution, Bones, Criminal Minds ... Pač konec pomladne sezone. Zdaj pridejo na vrsto poletne nadaljevanke.

O.

pizda noooo... nehte spoilat

edino MPOWER se drzi reda [:rolleyes:]

Ja Revolution je na žalost konec;(( ni bila neka vrhunska serija je bila pa čisto v redu za gledat.

Extant - Trailer

Ja Revolution je na žalost konec
To je najslabša lastnost večine teh serij (nadaljevank, ne nanizank) - da se zgodba skoraj nikoli ne zaključi. Kar se tega tiče, so mi miniserije bolj všeč, ker so narejene tako, da se zgodba na koncu zaključi.

O.

cebelar123 ::

petrus je izjavil:

Halt and Catch Fire” from AMC Studios is a fictionalized history of the rise of the PC era in the early 1980s, set in Texas’ Silicon Prairie one year after IBM’s introduction of the personal computer. Its 10-episode first season is slated to premiere on Sunday, June 1 2014:

Vendar je prvi del že predčasno zunaj, izgleda zelo obetavno.

Pogledal sem pilota in morem rečti zelo zelo obetavno.

hojnikb ::

jap, halt and catch fire zgleda kr huda serija... upajmo sam, da je nebojo zjebal ..
#brezpodpisa

FTad ::

oo7 je izjavil:

Ja Revolution je na žalost konec;(( ni bila neka vrhunska serija je bila pa čisto v redu za gledat.

Dejansko je bila res zanimiva, vendar je v drugi polovici te sezone začela zelo pešat. Ko sem pa videl zadnji del sezone, mi pa ni nič žal, da so serijo skenslal

Jakob_X ::

zila90 je izjavil:

Gledam americans in je meni osebna ena boljših serij trenutno. Vikings so pa še na TODO listi. Baje je dobra ampak še ni prišla na vrsto :).

SkIDiver ::

The Americans imam pripravljeno, da se je lotim ob priliki.
Sem pa pogledal oba dela The Assets in sem bil navdušen. Je kakšna informacija ali jo bodo kdaj dokončali ali ne?

SkIDiver je izjavil:

The Americans imam pripravljeno, da se je lotim ob priliki.
Sem pa pogledal oba dela The Assets in sem bil navdušen. Je kakšna informacija ali jo bodo kdaj dokončali ali ne?

http://tvline.com/2013/10/31/renewed-tv...

SkIDiver ::

Hvala!

OMG ker trapast konec Revolution, ni čudn da so jo skenslali.
Druga sezona je bila res precej slabša kot prva.

Pogledal finale Revolution še kar v redu čeprav finale prve sezone je bil dosti boljši.
Me zanima kako bi se nadaljevala tretja sezona ampak na žalost je konec;((

Zgodovina sprememb…

cudno da nisem prej poznal

last comic standing je kul serija/show ... 8. sezona ze

DarwiN ::

Kakšen konec Hannibala.. Whaaaat? You kidding me!! :O Dobesedno noro.. Mravljinci po celem telesu... V tem trenutku bi rekel, najboljša sezona katerekoli serije ever, ampak trenutno ne morem biti objektiven... Potrebujem par dni, da se umirim po tem šoku.. :)

Res je prava tragedija, da je toliko folka obupalo v prvi sezoni, ki je bila počasna, preveč zahtevna za povprečnega gledalca in v celoti gledano res zgolj povprečna...

Vendar zdaj, holy bejesus, druga sezona, vizuali, audio efekti, monologi, vse se zdi popolno, unikatno, in vse se poklopi...In kakšen konec, f*ck me...
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
««
75 / 317
»»