» »

Tv serije

Tv serije

Temo vidijo: vsi
««
76 / 317
»»

oo7 ::

DarwiN je izjavil:

Kakšen konec Hannibala.. Whaaaat? You kidding me!! :O Dobesedno noro.. Mravljinci po celem telesu... V tem trenutku bi rekel, najboljša sezona katerekoli serije ever, ampak trenutno ne morem biti objektiven... Potrebujem par dni, da se umirim po tem šoku.. :)

Res je prava tragedija, da je toliko folka obupalo v prvi sezoni, ki je bila počasna, preveč zahtevna za povprečnega gledalca in v celoti gledano res zgolj povprečna...

Vendar zdaj, holy bejesus, druga sezona, vizuali, audio efekti, monologi, vse se zdi popolno, unikatno, in vse se poklopi...In kakšen konec, f*ck me...

Sem pogledal finale Hannibal in je res8-O lahko bi jih primerjal edino z epizodo kot je BB Ozymandias.
Tudi na Imdb ima oceno 108-)
http://www.imdb.com/title/tt3230908/?re...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

petrus ::

Samo v vednost, jutri je v Ameriki praznik (memorial day), tako da Silicon Valley, GOT in Da Vinci's Demons tokrat izpadejo, drug vikend komaj.

Predlagata ogled Hannibala od začetka, ali bo dovolj druga sezona? Ker prvi del prve sezone je bil dolgčas...
stati inu obstati

DarwiN ::

oo7 je izjavil:

Tudi na Imdb ima oceno 108-)

Na TV.com ima zadnja epizoda 9.5, kar zelo redko vidiš... Sem zdaj na hitro prečekiral in so nazadnje to dosegle serije tipa Prison break, 24 in Dexter..

Predlagata ogled Hannibala od začetka, ali bo dovolj druga sezona? Ker prvi del prve sezone je bil dolgčas...

Se splača potrpet prvo sezono, ker se odnosi med glavnimi liki počasi razvijajo in bi malo preveč zamudil, če bi pogledal samo drugo sezono.. Prvih 5-7 delov se boš malo mučil, potem ti bo pa že steklo nekak do konca prve sezone, kjer je zadnji del prav tako hud..
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Outcast ::

Pogledal zelo dobro mini-serijo Klondike, ki se dogaja v času zlate mrzlice v Yukonu.
Glavno vlogo je prepričljivo odigral Robb Stark

mgermo ::

Finale Hannibala je res izjemno. Vizualno zadeva postavlja nove mejnike. Malo mi je žal, da tole ni series finale, ker si ne morem predstavljat, da lahko držijo ta nivo.

medenko ::

Kako to, da tudi 10 minut po klicu ni prišla Policija? To meni ne gre v glavo.

medenko je izjavil:

Kako to, da tudi 10 minut po klicu ni prišla Policija? To meni ne gre v glavo.

Že niso bili zadosti blizu.

Ker je trenutno 'sušno obdobje'sem pogledal včeraj Graceland pilota.
Pilot mi je bil kar dober, ne morem pa se znebiti občutka, da gre za neko teen serijo:D.
Upam da bo nadaljevanje tudi gledljivo...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Outcast ()

The Strain 13 Julij 2014
http://www.imdb.com/title/tt2654620/

THE STRAIN Trailer (Guillermo Del Toro TV Series)

Guillermo Del Toro>:D to bodo spet ene hude pošasti8-)

Še ena super epizoda serije Fargo.
Fargo mi je najboljša serija, ki je je začela letos celo boljša kot True detectives.

FARGO SPOILER

Lester kot kaže je začel malo uživat v vlogi žrtve:))
Malvo mimo FBI z avtomatom ta je bla huda.

Danes se je začela serija Crossbones:) ravno prav medtem, ko so Black Sails na pavzi.

http://www.imdb.com/title/tt2400631/

Crossbones Trailer - Crossbones NBC

Zgodovina sprememb…

• zavarovalo slike: gzibret ()

Gang Related SPOILER:

Pogledal pilota in bil razočaran nad precej klišejsko zgodbo, ki je bila prikazana že mnogokrat; mehiški kartel ima svojega človeka med policijo, ta je zaljubljen v žensko, ki jo bo poročil njegov najboljši (mehiški) prijatelj itd itd.
Gledal jo bom naprej, po pilotu pa nimam prav velikih pričakovanj za to serijo.

Lion29 ::

v kjeri seriji oz. filmu pa je ta klisejska zgodba bila ze prikazana?
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Prvi, ki mi pade na pamet je The Departed, (google je tvoj prijatelj) o 'prepovedani' ljubezni pa res verjetno še ni nobenega posnetega filma ali serije.
Pa ne zapenej za vsako malenkost, hotu sem povedat, da sem več pričakoval od te serije.

_IKE_ ::

Outcast je izjavil:

drugi del si že pogledal?

_IKE_ je izjavil:

Outcast je izjavil:

drugi del si že pogledal?

Ravnokar:D
Why?

_IKE_ ::

mnenje še vedno isto ?

IL_DIAVOLO ::

Čisto not padel v serijo 24...včeraj 5 delov pogledal. Res nora serija.

negot ::

dobra, zelo dobra, :)

jaz sem pogledal pilota crossbones vceraj

se ena izmed piratskih... ni lih slabo

Black sails je super ja komaj čakam na drugo sezono.
Crossbones pa čakam na podnapise.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

black sails sem pogledal prva dva dela in mi ni potegnila.... sej mislim, da bom crossbones tudi skenslal... sam pismo ce je malkovich :)

Lion29 je izjavil:

black sails sem pogledal prva dva dela in mi ni potegnila.... sej mislim, da bom crossbones tudi skenslal... sam pismo ce je malkovich :)

Kaj ti tema o piratih ne odgovarja?

e prevec.. na splosno me zgodovonske stvari veliko manj pritegnejo.... cudno, da mi je sartakus bil tolko vsec

FTad ::

Lion29 je izjavil:

Pa ni tako napačna serija. Edino season finale mi je bil malo wtf....

mnja... poleg vsega kaj gledam, moram narediti malo selekcije :D

_IKE_ je izjavil:

mnenje še vedno isto ?

Drugi del je bil dober, fajn se je zgodba zapletla ceprav tisto obstreljevanje tezko kdo prezivi pomoje; plus noben ga ni zadel v glavo?:))

Super finale serije Da Vicni demons.

Tr0n ::

Crossbones = meh.

Gregor P ::

Kaj pa je tole? Že kdo gledal?

Street Fighter: Assassin's Fist

Za otroke, najstnike, ali odrasle?:D
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

• zavarovalo slike: gzibret ()

Tr0n ::

Jup, cool online serija.

Street Fighter: Assassin's Fist

petrus ::

Danes se vrača "Longmire":
stati inu obstati

Pogledal sem pilota detektivske serije Bosch in mi je bil kar všeč. Tudi igralska zasedba je vrhunska. Pilot je bil zunaj že 06.02., nikjer pa nisem zasledil podatka o nadaljnih delih; je mogoče da bo serija skenslana? Sicer v trailerjih piše na koncu coming soon, but....soon bi že lahko bilo po treh mescih čakanja...:D

Ista zgodba je recimo z The After, ki se mi zdi prav tako potencialno dobra serija.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Outcast ()

V soboto štarta nova serija, Power, katere producent je 50 Cent:)

Plus danes druga sezona Orange Is The New Black

Izi ::

Outcast je izjavil:

Pogledal sem pilota detektivske serije Bosch in mi je bil kar všeč. Tudi igralska zasedba je vrhunska. Pilot je bil zunaj že 06.02., nikjer pa nisem zasledil podatka o nadaljnih delih; je mogoče da bo serija skenslana? Sicer v trailerjih piše na koncu coming soon, but....soon bi že lahko bilo po treh mescih čakanja...:D

Ista zgodba je recimo z The After, ki se mi zdi prav tako potencialno dobra serija.

Obe seriji sta potrjeni in naročeni.

Amazon Greenlights je po poskusnem predvajanju Pilotov naročil 4 serije
"The After", "Transparent", "Bosch" in "Mozart in the Jungle"
Opisi so v linku.

Vse 4 bodo štartale konec leta, predvidoma Oktobra ali Novembra.

To ne gre tako hitro, kot si ti predstavljaš. Oni najprej na začetku leta poskusno predvajajo Pilote, merijo gledanost in en mesec spremljajo odzive kritikov in gledalcev.
Po enem mesecu ocenijo katere serije imajo potencial in naročijo eno celo sezono. Naročili so Marca.
Po moji oceni traja okoli pol leta, da se posname celotna sezona, kar pomeni, da bo naročnik dobil naročeno robo enkrat Septembra. Zato se predvideva, da bodo začeli s predvajanji najverjetneje Oktobra ali Novembra.

Smurf ::

Hmm.. cez dva tedna se tudi vraca ena izmed redkih trenutnih sci-fi nadaljevank Defiance in pa Falling Skies.

Smurf je izjavil:

Hmm.. cez dva tedna se tudi vraca ena izmed redkih trenutnih sci-fi nadaljevank Defiance in pa Falling Skies.

Hkrati (čez 2 tedba) štarta še nova serija "The Last Ship" v katero tudi tlačijo sci-fi oznako, čeprav se gre nekaj okrog virusov.
Bomo videli. Trenutno imamo od sci-fi samo "Continuum" in "The 100". Res je huda sci-fi suša.

nekje sem prebral, da bodo rebootali Stargate, pa ne vem al gre za movie ali serijo.... moram najt

http://screenrant.com/stargate-movie-re...

ah, samo film.... kira beda

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lion29 ()

Lion29 je izjavil:

nekje sem prebral, da bodo rebootali Stargate, pa ne vem al gre za movie ali serijo.... moram najt

http://screenrant.com/stargate-movie-re...

ah, samo film.... kira beda
Ja, ampak bo pa trilogija. Se pravi trije veliki Stargate filmi 8-)
Kot kaže je zadeva že potrjena.
Stargate film je že iz leta 1994 in je res že čas, da naredijo en sodoben remake.
Res smo imeli na stotine Stargate epizod ampak pravega modernega Stargate filma z modernimi efekti pa še nismo videli.

NE, NE, NE. Groza.

Ce bodo uvedli novega (oz. starega) O'neila ali Daniel Jacksona bom bojkotiral.
Russel mi je eden najbolj antipaticnih igralcev in nikakor ne bo mogel izbrisati RDA.

Ce zelijo, naj naredijo popolnoma novo zgodbo, z isto premiso... sam naj ne posegajo v velicastnost serij.

miljonkrat raje bi videl nadaljevanje ene od serij ali pa novi spin off... ce pa ze morajo narediti film, naj ga naredijo po serijah (v MGM produkciji).... in nadaljujejo ali pa pac zakljucijo ta sklop.

Pa si videl, da bo isti režiser, ki je naredil originalni film?
In ta isti režiser je omenil, da ni bil ravno navdušen nad Stargate serijami, ker niso sledili njegovim idejam iz filma.
Skratka šlo bo za trilogijo čisto od začetka. Za nove generacije gledalcev. Nobene veze ne bo imelo z Stargate serijami.

Skratka popolnoma nova zgodba od začetka in v neko novo smer. Podobno kot novi Star Trek filmi, ki so šli tudi od začetka in ubrali novo smer.

sej....

meni film ni bil vsec pretirano... pac koncept mi je bil zakon, kot pravemu sci fi fanu... spader je tut ok... ampak kurt russel mi je pa bil bedn...

serije so pa bile vrhunske... sploh sg-1.

ce bo res reboot in nova zgodba (in ne bo o'neila in jacksona) potem sam nimam nic proti... the more the merrier... pa vseeno, grenak priokus ostaja

Smurf ::

Jaz sem eden izmed tistih cudakov, ki mu je bila najbolj vsec temacni stargate universe.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Smurf ()

Goblin ::

Ne, meni je bil ful všeč, še posebno prvi deli. Škoda, da mora imeti vsaka serija tako široko publiko, da se ji uspe prebiti v naslednjo sezono.
http://www.goblin.si

ker so bedaki in ne znajo monetizirati gledalcev izven US..

vsaj pr netflixu vedo kaj delajo

Ta mesec>:D

prenasalec ::

Komaj čakam :)

FARGO SPOILER

Lester je začel zelo uživati v novem življenju>:D
Me prav zanima kako se bo tole končano glede na to, da je že 1 leto kasneje.

oo7 je izjavil:

FARGO SPOILER

Lester je začel zelo uživati v novem življenju>:D
Me prav zanima kako se bo tole končano glede na to, da je že 1 leto kasneje.

Ja malo je bil čuden tale zadnji del; ne samo da uživa, postal je največji frajer, 'manekenke' se mu dobesedno mečejo pod noge...ne vem no mal je bosa tale z Lesterjem:D. Bo pa še zanimivo te dva dela, sedaj ko je srečal oz zagledal 'starega prijatelja'.

Je kdo tuki mogoče pogledal serijo Breakout Kings?
Vem zakaj se gre, tudi ne pričakujem prav veliko od nje, samo zanima me, če se sploh splača jo začet gledat...
««
76 / 317
»»