» »

Tv serije

Tv serije

Temo vidijo: vsi
««
49 / 316
»»

zlebyy ::

Trailer za novo mafijsko serijo Mob City od Frank Darabonta (Walking Dead)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zlebyy ()

oo7 ::

Tole zgleda odlično:)

LuGi ::

Obetavno!

Zdaj sem pogledal 9 del serije Under the dome in mi je čedalje bolj všeč dobro se zapleta pa še nova šefica je v mestu dobra teta.
Me pa prav zanima kdo je četrta roka se komu sanja?>:D

Pyromanic ::

Težka, Juniro, Barbie al pa nekdo, ki ga še nismo vidl.

Mogoče je Junior, ker je tam narisan z zvezdami.

Lion29 ::

Pogledal kjer rewind?

malcek cudno, ne najdem nikjer trailerja

kakorkoli

SPOILER REWIND

BAH BEDA.... ce bi bili leta 2000 bi mogoce bila zanimiva serija, sedaj pa je beda... sicer zanimivo nek syfy pridih in time travel... ki pa je res totalno bedno realiziran... predvsem njihovi super natancni izracuni nekih radiacij, ki do sekunde napovejo, kolko casa bo rip odprt... BEDA... da ne govorimo o njihovih super algoritmih, ki izracunajo kaksen efekt bo imelo ubiti nekoga 80 let nazaj na danasnji svet.... in seveda vse se dogaja tocno kot napovejo... dejansko se spremembe dogajajo v njihovem timeline-u.. kar je skregano z vsemi zakoni fizike... da ne govorimo o tem, da samo so le oni v okolici rip-a tisti, ki lahko to spremljajo...vsi drugi nimajo pojma o tem.... skratka plehko skropucalo

ma kaj nben je ni pogledal? :O
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lion29 ()

Outcast ::

Pogledal 11 del Under The Dome...in sem bil na meji, al ugasnem zadevo al gledam naprej. Začele so se dogajati res brezvezne stvari, ki se lahko vlečejo ko čreva še naprej...

Spremljam tud Ray Donovana, je že bolj gledljiva zadeva, z non-stop dogajanjem.

Okapi ::

Čisto gledljiva je tudi Siberia. Nekakšen križanec med Lost in Survivor. Tudi 3. sezona Homelanda se je obetavno začela.

O.

_IKE_ ::

Outcast je izjavil:

Pogledal 11 del Under The Dome...in sem bil na meji, al ugasnem zadevo al gledam naprej. Začele so se dogajati res brezvezne stvari, ki se lahko vlečejo ko čreva še naprej...

Spremljam tud Ray Donovana, je že bolj gledljiva zadeva, z non-stop dogajanjem.

mene pa zanima kako so producenti uspeli prepričat jona voighta ta vlogo v ray donovanu

zakaj? vloga je ena boljsih na TV... mislim, da ni nobenega tezko prepricat, da odspila tako vlogo

Dobre filmske ponudbe so malo skopnele, pa mora na stara leta igrati v nadaljevankah. Pred par leti je igral eno sezono v 24, pa potem še v eni polomiji Lone Star (ukinili po dveh epizodah).

O.

Plus stari zlo dobro igra po mojem mnenju, tko da so z njim zadeli v nulo vlogo maščevajočega se fotra.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Outcast ()

_IKE_ ::

Vloga Mickeya ni slaba , pavzaprav je celo dobra. Problem je, vsaj po mojem mnenju, scenarij.
Na kratko : everybody just bends over for
Ray.

Škoda, ker je zgledalo obetavno...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: _IKE_ ()

Izi ::

Okapi je izjavil:

Tudi 3. sezona Homelanda se je obetavno začela.

To si gledal workprint verzijo, ki je "leaknila" na travnike? Menda je še precej neobdelana s precej napol obdelanimi green screeni in manjkajočimi dialogi. Jaz bom raje počakal na uraden začetek 3. sezone, ki je šele 30. septembra.

Bo pa september zame kar zanimiv:
17. septembra se začne nova serija "Sleepy Hollow"
24. septembra se začne nova serija "The Blacklist"
25. septembra se začne nova serija "Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D."
25. septembra se začne 3. sezona "Person of Interest"
26. septembra se začne 2. sezona "Revolution"
30. septembra se začne 3. sezona "Homeland"
30. septembra se začne 3. sezona "Once Upon a Time"

3 nove serije na mojem spisku serij in 4 nove sezone. Po poletni serijski suši se bo kar prileglo.

"Under the Dome" mi pa postaja ena boljših serij, ker imam rad preobrate in toliko preobratov kot v tej seriji že dolgo nisem videl. Blizu ji pride samo še serija "Twisted", ki je tudi twisted kot hudič. Ti dve seriji sta skrita bisera, vse ostalo pa je predvidljivo, da že ob prvem delu vem kako se bo končalo, kar je zame en največjih minusov.
Dexter je na tem "twisted" področju še kar uspešen, najbolj pa me je razočarala serija "Breaking Bad", tako profesionalno narejena in tako plitka in popolnoma predvidljiva zgodba. Še dobro, da je zadnja sezona.

Sons Of Anarchy?
Boardwalk Empire?

black ice ::

Outcast je izjavil:

Sons Of Anarchy?
Boardwalk Empire?

Že stokrat omenjeno.

black ice je izjavil:

Outcast je izjavil:

Sons Of Anarchy?
Boardwalk Empire?

Že stokrat omenjeno.

Nanašalo se je na Izijev post...

Okapi je izjavil:

Dobre filmske ponudbe so malo skopnele, pa mora na stara leta igrati v nadaljevankah. Pred par leti je igral eno sezono v 24, pa potem še v eni polomiji Lone Star (ukinili po dveh epizodah).

O.

TV je zdaj in, vedno vec tezkih kalibroh se podaja v svet TV serij, vkljucno s Kevinom Spaceyem ... TV produkcija izgublja negativno stigmo

Outcast je izjavil:

Omenjal sem samo tiste serije, ki jih JAZ gledam. Moj okus pa ni ravno mainsteamovski, prej nasprotno. Gledam večinoma samo pravljične oziroma sci-fi zgodbe in pa kriminalke, če imajo močno neobičajno in čudaško zgodbo 8-)

Da bi gledal zgodbo, ki se dejansko lahko zgodi v realnem življenju ni najmanjše šanse. Popolnoma nezanimivo in škoda časa pa magari če gre za najbolje uvrščene serije kot na primer Sopranovi. Sopranove sem se kar nekajkrat hotel prisiliti, da bi pogledal kaj več kot prvo sezono, pa se mi je vse skupaj samo še bolj zagabilo. Čisto življensko in popolnoma nezanimivo. Kaj je zanimivega v zgodbah, ki jih vsak dan prebiramo v črni kroniki? Nič.
Od "običajnih" serij gledam samo Homeland, je sicer hudo počasna in predvidljiva zgodba, ampak ima nekaj tako neobičajnih likov, da vleče naprej h gledanju.
Pa serijo "Nikita" tudi gledam, ampak tu gre že pravzaprav za serijo o super junakih z nečloveškimi lastnostmi.
Čez poletje pa sem si ogledal še serijo "Transporter: The Series", ki je narejena (spin-off) po filmu "The Transporter (2002)", ampak to predvsem zaradi divjih avtomobilskih pregonov. Ima samo 12 delov in Frank Martin tokrat ni Jason Statham ampak je vseeno dobro narejeno, hudi avti in divje dirke pa so več kot na nivoju.

Vse ostalo kar gledam pa je Sci-fi ali pravljice.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

Gledam večinoma samo pravljične oziroma sci-fi zgodbe in pa kriminalke, če imajo močno neobičajno in čudaško zgodbo
Potem se verjetno veseliš, da se oktobra začne 3. sezona Grimma.

O.

Okapi je izjavil:

Gledam večinoma samo pravljične oziroma sci-fi zgodbe in pa kriminalke, če imajo močno neobičajno in čudaško zgodbo
Potem se verjetno veseliš, da se oktobra začne 3. sezona Grimma.
Seveda je na koledarčku (TV Episode Calendar) 26. oktobra ;) Ampak to še ni ravno blizu.
Pozabil sem še začetek 4. sezone za "Haven", ki je označen za 14. september.

Če si že omenil oktober pa poglejmo:
4. oktobra seveda čakam na začetek "The Originals", ki je spin-off "The Vampire Diaries"
4. oktobra se tudi začne 5. sezona "The Vampire Diaries", tako da bomo na isti dan gledali tako original kot spin-off.
9. oktobra se začne že 9. sezona "Supernatural". Kot kaže ne bodo nikoli nehali s to serijo :P
10. oktobra je začetek nove serije "The Tomorrow People".
10. oktobra se začne tudi 2. sezona "Arrow".
11. oktobra se začne nova serija "Once Upon a Time in Wonderland", ki je spin-off "Once Upon a Time"
14. oktobra se začne 4. sezona "The Walking Dead".
26. oktobra se seveda začne 3. sezona "Grimm".
5. novembra pa se začne še ena popolnoma nova serija "Almost Human", ki bo sci-fi kriminalka.

Jesen bo pestra 8-)

Zgodovina sprememb…

krispe ::

Izi, 5. sezona The Vampire Diaries ?

Komaj čakam!
MSI Z97 MPower/i7 4790K + H110/GTX 970/8GB 1866Mhz/SSD 830/760T/LG 34"

Oops, ja Vampirjevi dnevniki so že 5. sezona sem se zatipkal.
Moram še enkrat omeniti, da je tale "TV Episode Calendar" res odlična zadeva. Sem se že tako navadil nanj, da ne vem kako bi živel brez njega :D

Zgodovina sprememb…

10 Oktober se začne 2 sezona Vikings8-)

Jaz pa še prve nisem uspel pogledati.;)

O.

Izi je izjavil:

Outcast je izjavil:

Omenjal sem samo tiste serije, ki jih JAZ gledam. Moj okus pa ni ravno mainsteamovski, prej nasprotno. Gledam večinoma samo pravljične oziroma sci-fi zgodbe in pa kriminalke, če imajo močno neobičajno in čudaško zgodbo 8-)

Da bi gledal zgodbo, ki se dejansko lahko zgodi v realnem življenju ni najmanjše šanse. Popolnoma nezanimivo in škoda časa pa magari če gre za najbolje uvrščene serije kot na primer Sopranovi. Sopranove sem se kar nekajkrat hotel prisiliti, da bi pogledal kaj več kot prvo sezono, pa se mi je vse skupaj samo še bolj zagabilo. Čisto življensko in popolnoma nezanimivo. Kaj je zanimivega v zgodbah, ki jih vsak dan prebiramo v črni kroniki? Nič.
Od "običajnih" serij gledam samo Homeland, je sicer hudo počasna in predvidljiva zgodba, ampak ima nekaj tako neobičajnih likov, da vleče naprej h gledanju.
Pa serijo "Nikita" tudi gledam, ampak tu gre že pravzaprav za serijo o super junakih z nečloveškimi lastnostmi.
Čez poletje pa sem si ogledal še serijo "Transporter: The Series", ki je narejena (spin-off) po filmu "The Transporter (2002)", ampak to predvsem zaradi divjih avtomobilskih pregonov. Ima samo 12 delov in Frank Martin tokrat ni Jason Statham ampak je vseeno dobro narejeno, hudi avti in divje dirke pa so več kot na nivoju.

Vse ostalo kar gledam pa je Sci-fi ali pravljice.

Hvala za tole pojasnilo, imam čisto nasproten/drugačen okus za serije kot ti.
Skupaj prideva mogoče potem samo pri kakih Walking Dead in Arrow:D
Se pa strinjam glede Tv Episode Calendar-ja. Tud men pomaga precej, sploh sedaj, ko ne gledam ravno redno moje serije...

Outcast je izjavil:

Pa pri Game of Thrones se tudi večina okusov sreča, čeprav gre za pravljico jo gleda večina gledalcev.
Take serije za vse okuse so še Orphan Black, pa Person of Interest, pa Dexter tudi verjetno,...

Izi je izjavil:

Outcast je izjavil:

Pa pri Game of Thrones se tudi večina okusov sreča, čeprav gre za pravljico jo gleda večina gledalcev.
Take serije za vse okuse so še Orphan Black, pa Person of Interest, pa Dexter tudi verjetno,...

Yes, GOT, Dexter, Person of Interest (ustavilo se mi je pri 15 delu prve sezone; pač pre-več serij za gledat) so dobre serije. Orphan Black me pa nekako ne potegne, vem zakaj se gre, vsi imajo samo pozitivna mnenja o njej, vendar mi ne sede sama zgodba serije...mogoče jo 1x pogledam:D

cortez ::

No tole ste še pozabl.
The Blacklist

No , če kdo pogreša Inbetweeners , so sedaj Chickens .

cortez je izjavil:

No tole ste še pozabl.
The Blacklist

Izi je izjavil:

24. septembra se začne nova serija "The Blacklist"

:P

Najbolj pa mi gredo na q serije, ki se končajo s cliffhangerjem, potem jih pa ukinejo. Še bolj kot tiste, ki jih kar na sredi ukinejo. To se je ravno zgodilo z Glades.;((

O.

Tr0n ::

briđ je vedno boljsa... mi je kar vsec

U ja, Bridge je hudobija, mam za pogledat še 2 dela...mi je kar malo žal, da nisem počakal na vse dele, pa pol pogledal.
A je kdo mogoče pogledal Rectify (2013)?

lol, lih zadnja 2 dela sta res zakon

:)
Ti verjamem na besedo, za vikend pogledam kar mi manjka...čeprav mi je tud do teh dveh delov zakon serija:P

Ray Donovan, Under The Dome, Breaking Bad, Dexter, pa kar mi še manjka Bridgea gledam trenutno sproti.
Pa v nedeljo štarta 4 sezona Boardwalk Empire:D
Nedelje so zakon!

evo, pogledal vseh 12 delov DO NO HARM pa ceprav sem vedel, da je bila ukinjena...

serija mi je prav vsec... polno naetih trenutkov, ko se obe osebnosti tolceta med seboj... zelo gledljivo in mi je res zal, da so jo ukinli :(

priporocam

Zgodovina sprememb…

• zavarovalo slike: gzibret ()

IL_DIAVOLO ::

Thhe bridge pa že lep čas nisem pogledal...za the killing velja enako. Bo treba zdajle med vikendom pogledat kak del...da osvežim spomin 8-)

The Bridge...matr, res je zakon serija, najbrž gre zlo po originalu, ker za američane ne verjamem, da so zmožni zrežirat take zaplete in razplete...super res, postaja ena najljubših tega leta!

Boardwalk empire 4 sezona se je začela8-)

Pa jutri Sons Of Anarchy 6 sezona:D

zlebyy ::

Januarja na HBO štarta nova serija z Matthew McConaughey in Woody Harrelson-om.

cortez ::

Halt & Catch Fire (2014-

Storyline

Set in the early 1980s, series dramatizes the personal computing boom through the eyes of a visionary, an engineer and a prodigy whose innovations directly confront the corporate behemoths of the time. Their personal and professional partnership will be challenged by greed and ego while charting the changing culture in Texas' Silicon Prairie. vir: AMC

--------------------

Chicago PD

Spin-off Chicago Fire

-------------------

------------

dr.Akula ::

Ne vidim kako lahko Hostages peljejo več kot eno sezono... Bolj bi spadala na Showtime, kjer bi naredili 12 epizod. Mogoče bo pa šla po poti Prison breaka :)
ni podatka

ray donovan rox!

techfreak :) ::

Lion29 je izjavil:

evo, pogledal vseh 12 delov DO NO HARM pa ceprav sem vedel, da je bila ukinjena...

13. del si pogledal? Ne mores verjeti kaksen cliff hanger. Skoda edino ker so jo ukinili.

Zgodovina sprememb…

techfreak :) ::

Breaking Bad spin-off Better Call Saul: http://www.deadline.com/2013/09/breakin...

techfreak :) je izjavil:

Lion29 je izjavil:

13. del si pogledal? Ne mores verjeti kaksen cliff hanger. Skoda edino ker so jo ukinili.

ne, sploh nisem vedel, da je 13 delov.... meni se je cliffhanger v 12. delu zdel zadosti dober za zakljucek (tudi serije!)

bom prechekiral danes, ze pozel s travnika
««
49 / 316
»»