Forum » Sedem umetnosti » Tv serije
Tv serije
Temo vidijo: vsi

Jst ::
Darwin: Jaz sem ravno nekaj mesecev nazaj naročil celo serijo Farscape na blurayih z dodatnim materialom in sem malo gledal, a bom raje prišparal, ko bo kakšna suša ali bom bil bolan...
---
The Following: Študiram, koliko časa mi je ukradla ta serija. Na začetku mi je bilo všeč, ko so FBI ugotovili, da ne morejo nič, samo potem mi je šlo že kar na bruhanje. No, vsaj zadnjih 40 sekund je dobrih. Le zakaj sem gledal to &/"#(/#$&"???
---
Lost:
Sezona 1: Shit happens.
Sezona 2: Shit happens.
...
Sezona 7: Shit happens.
Sezona 8: Shit still happens at the end.
V nekaj stavkih!! Kje so šele minute?

Pa sem Lost gledal od začetka, do konca. Prve dve sezone so bile res dobre, potem je bilo pa vse "too much." Sploh jim pa zamerim to, da so obljubili konkretne razlage in "science" konec.
---
The Following: Študiram, koliko časa mi je ukradla ta serija. Na začetku mi je bilo všeč, ko so FBI ugotovili, da ne morejo nič, samo potem mi je šlo že kar na bruhanje. No, vsaj zadnjih 40 sekund je dobrih. Le zakaj sem gledal to &/"#(/#$&"???
---
Lost:
Sezona 1: Shit happens.
Sezona 2: Shit happens.
...
Sezona 7: Shit happens.
Sezona 8: Shit still happens at the end.
V nekaj stavkih!! Kje so šele minute?

Pa sem Lost gledal od začetka, do konca. Prve dve sezone so bile res dobre, potem je bilo pa vse "too much." Sploh jim pa zamerim to, da so obljubili konkretne razlage in "science" konec.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

bluefish ::
Netflix je pa vse bolj aktiven z lastnimi serijami. Po House of Cards in Arrested Development (26. maja) za 11. julij napovedujejo še Orange is the New Black: http://www.theverge.com/2013/4/30/42872...

NejcSSD ::
Arrow je res "catchy" . Komaj čakam naslednji del
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb DDR4, 2x 1TB NVME, AMD 6700XT

oo7 ::
Ja Arrow postaja čedalje boljši.Tja,do 10 dela je bilo slabo potem pa čedalje bolje

Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()

chuck ::
Ta teden sem gledal zadnje epizode od slednjih serij (od najboljše do najslabše):
Hannibal - četrti in česti del sta ful dobra
Vikings - malo razočaran nad koncem sezone, ampak vseskozi nadpovprečna serija
Game of Thrones - v okviru pričakovanj :)
Da Vincis Demons - zabavna in zanimiva
Big Bang Theory - malo slabša epizoda
Borgias - spletke in zabaven papež :)
Graceland - pilotska serija, zgleda kr ok, upam, da bo temačna kot obljubljajo
Once Upon a Time - posrečena serija, čeprav trenutno mi je malo manj zanimiva
Arrow - postaja boljša, čeprav začetek serije mi je bil komaj gledljiv
Defiance - meni do sedaj najboljša epizoda, serija še vedno tak tak
Continuum - gledljivo
Revolution - komaj gledljivo
Bates Motel - komaj gledljivo
Hannibal - četrti in česti del sta ful dobra
Vikings - malo razočaran nad koncem sezone, ampak vseskozi nadpovprečna serija
Game of Thrones - v okviru pričakovanj :)
Da Vincis Demons - zabavna in zanimiva
Big Bang Theory - malo slabša epizoda
Borgias - spletke in zabaven papež :)
Graceland - pilotska serija, zgleda kr ok, upam, da bo temačna kot obljubljajo
Once Upon a Time - posrečena serija, čeprav trenutno mi je malo manj zanimiva
Arrow - postaja boljša, čeprav začetek serije mi je bil komaj gledljiv
Defiance - meni do sedaj najboljša epizoda, serija še vedno tak tak
Continuum - gledljivo
Revolution - komaj gledljivo
Bates Motel - komaj gledljivo

FireBurn ::
Evo, sem pogledal nekaj pilotov serij, in seveda nove epizode mojih serij ki so prišle. Bom opisal kot je chuck pred mano na malce daljši način :)
Person of interest - se spravljam gledat zdajle, ampak vem da ne bo razočarala.
Big Bang Theory - Res mi ni več zanimivo in bom na silo pogledal season finale.
Two and a half men - povrpečno kot vedno, gledam samo zato da se malo nasmejim, za razvedrilo je še vedno fajn serija.
Continuum - Serija mi je zelo všeč, omrda se na trenutke preveč vleče, ampak ker me tak žanr privlači, komaj čakam naslednji del.
Breaking Bad - Sem moral probat ker je tukaj gor veliko ljudem všeč, ampak sem bil res močno razočaran, pilot sem pogledal res na silo in na hitro prečkiral tudi ostale dele in ugotovil da ta serija ni zame...
The Following - Pogledal prve 3 dele, saj serija ni slaba daleč od tega, ampak še vedno mi ni do tega da bi jo spremljal ves čas.
Sedaj loudam še Homeland, imam občutek da mi bo ta serija všeč, no bomo videli :)
Person of interest - se spravljam gledat zdajle, ampak vem da ne bo razočarala.
Big Bang Theory - Res mi ni več zanimivo in bom na silo pogledal season finale.
Two and a half men - povrpečno kot vedno, gledam samo zato da se malo nasmejim, za razvedrilo je še vedno fajn serija.
Continuum - Serija mi je zelo všeč, omrda se na trenutke preveč vleče, ampak ker me tak žanr privlači, komaj čakam naslednji del.
Breaking Bad - Sem moral probat ker je tukaj gor veliko ljudem všeč, ampak sem bil res močno razočaran, pilot sem pogledal res na silo in na hitro prečkiral tudi ostale dele in ugotovil da ta serija ni zame...
The Following - Pogledal prve 3 dele, saj serija ni slaba daleč od tega, ampak še vedno mi ni do tega da bi jo spremljal ves čas.
Sedaj loudam še Homeland, imam občutek da mi bo ta serija všeč, no bomo videli :)

Limona ::
no jaz pa gledam
breaking bad sm čist zrajcana d pride še drugi del zadne sezone
supernatural
fringe
weeds
2 and a half men
anger manegment
big bang theory
arrow
archer
dead like me
reaper
oz
in še in še, res obožujem te serije :D
breaking bad sm čist zrajcana d pride še drugi del zadne sezone
supernatural
fringe
weeds
2 and a half men
anger manegment
big bang theory
arrow
archer
dead like me
reaper
oz
in še in še, res obožujem te serije :D

Eureka ::
Ja lepo doživeto govori, pa Adebisi ma včasih legendarne scene ...
Pa tudi naciji proti koncu majo hecne finte, tist Šilinger (ne vem točno imena), ki mi je na začetku bil beden, rata kar zanimiv lik .
Pa tudi naciji proti koncu majo hecne finte, tist Šilinger (ne vem točno imena), ki mi je na začetku bil beden, rata kar zanimiv lik .

Lion29 ::
Sploh ne vem, kaj naj si mislim o Batesih? Na trenutke se mi zdi ta serija genialna.
Ne pomnem kake serije, ki bi bila tak triler. Pa ce pustimo samo zgodbo, ki je po mojem samo pika na i.... interakcije, dialogi... po mojem vrhunski... da o igri niti ne govorim...fenomenalen casting....tako norma kot norman, sherif, tudi deputy, ta novi strgan gost... dylan..emma... skratka res zakon, vrhunski cast...
tak da res ne vem kaj naj si mislim.... triler tempo te serije je zelo visok...redkokdaj so flat momenti (cela predzadnja epizoda recimo)...vecinoma so pa polni elementi, veliko clifhangerjev..bojim se, da bo s takim tempom serija postala ena zajfnica in tega si res ne zelim...
vse drugo mi je pa res totalno vrhunsko... dobro... ni na same levellu kot breaking bad recimo, ampak je vseeno zelo na visokem nivoju.... ali se to sam meni zdi al je se komu serija vsec?
Ne pomnem kake serije, ki bi bila tak triler. Pa ce pustimo samo zgodbo, ki je po mojem samo pika na i.... interakcije, dialogi... po mojem vrhunski... da o igri niti ne govorim...fenomenalen casting....tako norma kot norman, sherif, tudi deputy, ta novi strgan gost... dylan..emma... skratka res zakon, vrhunski cast...
tak da res ne vem kaj naj si mislim.... triler tempo te serije je zelo visok...redkokdaj so flat momenti (cela predzadnja epizoda recimo)...vecinoma so pa polni elementi, veliko clifhangerjev..bojim se, da bo s takim tempom serija postala ena zajfnica in tega si res ne zelim...
vse drugo mi je pa res totalno vrhunsko... dobro... ni na same levellu kot breaking bad recimo, ampak je vseeno zelo na visokem nivoju.... ali se to sam meni zdi al je se komu serija vsec?
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Outcast ::
Ne bi si mislil, da se bom kdaj strinjal s teboj in tvojimi pogledi/ugotovitvami:D (joke!)
Ampak je dejansko tako kot si opisal; mogoče se res vse prehitro dogaja, preveč clifhangerjev v posameznem delu, pogrešam tudi prevlado matere nad Batesom, ki je bila v prvih delih bolj opazna, očitna, mogoče se bo zgodba razvijala v to smer, da bo imel Normi pol k....matere (kar se je pokazalo v zadnjem delu). Pa očitno bo večkrat v tistem svojem 'stanju', pri katerem pa Norma ne more nič.
Pogledal bom do konca, ker še vseen me pritegne, zanima, kaj se do zgodilo, ker je res veliko front odprtih.
Ampak je dejansko tako kot si opisal; mogoče se res vse prehitro dogaja, preveč clifhangerjev v posameznem delu, pogrešam tudi prevlado matere nad Batesom, ki je bila v prvih delih bolj opazna, očitna, mogoče se bo zgodba razvijala v to smer, da bo imel Normi pol k....matere (kar se je pokazalo v zadnjem delu). Pa očitno bo večkrat v tistem svojem 'stanju', pri katerem pa Norma ne more nič.
Pogledal bom do konca, ker še vseen me pritegne, zanima, kaj se do zgodilo, ker je res veliko front odprtih.

ja prevlade norme nad normanom bo vedno manj, ker normalno tip odrasca..
ampak razen par outburstov ima ona se vedno totalno kontrolo...
njen passive-agressive prsitop se pa kaze non-stop... zelo taka realna scena se mi je zdela SPOILER ZADNJE EPIZDEzjutraj z dylanom, ko mu je pripravila zajtrk in potem "no pa pejdi", "pa nas pusti", "nismo nic vredni", etc..
sta me pa zmotili dve stvari v zadnji epizodi...
"under-(re)acting" Bradley... na splosno se mi zdi da ta igralka da najmanj od sebe...po tisti sceni, pa ko norman rece, da ni "good girl"... tipica nic ne odreagira.. ga objame, etc.... tak zlo flat trenutek
"over acting" uciteljice, ko gre norman iz sole...full prevec za to sceno
ampak razen par outburstov ima ona se vedno totalno kontrolo...
njen passive-agressive prsitop se pa kaze non-stop... zelo taka realna scena se mi je zdela SPOILER ZADNJE EPIZDEzjutraj z dylanom, ko mu je pripravila zajtrk in potem "no pa pejdi", "pa nas pusti", "nismo nic vredni", etc..
sta me pa zmotili dve stvari v zadnji epizodi...
"under-(re)acting" Bradley... na splosno se mi zdi da ta igralka da najmanj od sebe...po tisti sceni, pa ko norman rece, da ni "good girl"... tipica nic ne odreagira.. ga objame, etc.... tak zlo flat trenutek
"over acting" uciteljice, ko gre norman iz sole...full prevec za to sceno

Mogoče pa res ni 'good girl', oz neki je na njej ker je res tko zlo nezaiteresirana...pa pomoje jo Dylan tud pozna, ko sta si izmenjala tist look preden je vstopu v avto.

nene...dylan jo je povezqal hitro z njenim ocetom in biznisom, ki ga opravlja 
pa def. je good girl, sicer damaged, ampak je... prav ocitno je, da bi rada ustregla vsem in je z vsemi prijazna in ocitno nemore zivet, ce ni z vsemi v super odnosih... zato tudi gre skesano za normanom in ga tudi potem objame in poskusa vse umiriti...zato tudi je prijazna ze prvi dan z njim..pa tudi "kolegice" so potrdile to in tudi Emma, ko je govoirla z Normo, da je sweet in vedno zelo prijazna in da ji ne more nic ocitat...
tak da pac ima ta kompleks, da zeli vsakemu ustreci

pa def. je good girl, sicer damaged, ampak je... prav ocitno je, da bi rada ustregla vsem in je z vsemi prijazna in ocitno nemore zivet, ce ni z vsemi v super odnosih... zato tudi gre skesano za normanom in ga tudi potem objame in poskusa vse umiriti...zato tudi je prijazna ze prvi dan z njim..pa tudi "kolegice" so potrdile to in tudi Emma, ko je govoirla z Normo, da je sweet in vedno zelo prijazna in da ji ne more nic ocitat...
tak da pac ima ta kompleks, da zeli vsakemu ustreci

Vse lepo in prav, ravno zaradi tega mislim, da punca igra kako skrito, dvojno igro....we'll see;)

kmetek ::
'24? Eyes Return As Limited Series On Fox, Howard Gordon To EP, Kiefer Sutherland In Talks To Star
Jack is back
DirecTV Audience Network To Air ’24′ Beginning Jan. 7
Jack is back

DirecTV Audience Network To Air ’24′ Beginning Jan. 7
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kmetek ()

Carlito6 ::
Da se se jst malo vmesam k mam ze kr nekaj zabitih vecerov z tv serijam.
Trenutno gledam Perosn of interst. Meni osebno boljse:
The wire, homeland, curb your enthusiasm, oz, modern family, breaking bad, suits,..
House of cards bo na vrsti vsak cas.
Trenutno gledam Perosn of interst. Meni osebno boljse:
The wire, homeland, curb your enthusiasm, oz, modern family, breaking bad, suits,..
House of cards bo na vrsti vsak cas.

Gregor P ::
Za webepisode še nimamo teme ne, tako da bom dal kar tule; že kdo gledal?
Tainted Love
Tainted Love
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Tako final season pri kar nekaj serijah... Person of interest seveda ni razočaral, se pa sezona ni končala nevem kako napeto (cela epizoda bila polna preobratov), seveda zame osebno še toliko boljše saj naslednja pride čez kar nekaj mesecov.
The Big bang theory: boljši del od prejšnega a še vedno brez presežka
Two and a half men: Serija se začela ponavljati, kar nekaj podobnih delov je že bilo
Začel sem gledati tudi Arrow in me je serija pritegnila.
The Big bang theory: boljši del od prejšnega a še vedno brez presežka
Two and a half men: Serija se začela ponavljati, kar nekaj podobnih delov je že bilo
Začel sem gledati tudi Arrow in me je serija pritegnila.

DarwiN ::
Arrow večino pritegne na začetku, potem pa vprašanje, kako dolgo zdržiš... Jaz sem tam pri 11. delu obupal... Ko je tip tretjič izgovoril stavek "_ime_priimek_ you have failed this city".. Tretjič je bilo one too many, nakar nisem našel več moči volje, da bi naložil naslednji del.

You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Jaz sem trenutno pri 15 delu mi je še vedno všeč, seveda je odvisno od posameznika kakšne serije so ti všeč :)

'Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.' is coming to ABC, sneak peek airing on Sunday
Last year ABC gave writer-director Joss Whedon the go-ahead to shoot a pilot for a television show set in The Avengers universe, and Deadline reports that the network has picked up the show to series. Entitled Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D., the show will focus on -- to no surprise -- a group of agents from the fictional global law-enforcement agency S.H.I.E.L.D. The show will star Clark Gregg as Agent Phil Coulson, a character that has appeared in several of Marvel's films up until this point. The character of Agent Coulson died in The Avengers (or so it seemed), but it's not exactly clear how Whedon and his team plan to get around that particular hurdle.
Last year ABC gave writer-director Joss Whedon the go-ahead to shoot a pilot for a television show set in The Avengers universe, and Deadline reports that the network has picked up the show to series. Entitled Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D., the show will focus on -- to no surprise -- a group of agents from the fictional global law-enforcement agency S.H.I.E.L.D. The show will star Clark Gregg as Agent Phil Coulson, a character that has appeared in several of Marvel's films up until this point. The character of Agent Coulson died in The Avengers (or so it seemed), but it's not exactly clear how Whedon and his team plan to get around that particular hurdle.

Arrow večino pritegne na začetku, potem pa vprašanje, kako dolgo zdržiš... Jaz sem tam pri 11. delu obupal... Ko je tip tretjič izgovoril stavek "_ime_priimek_ you have failed this city".. Tretjič je bilo one too many, nakar nisem našel več moči volje, da bi naložil naslednji del.![]()
Jaz,ko sem začel gledati Arrow mi je bilo brezveze skos,do 10 dela pa sem kar ustrajal.No po 10 delu pa lahko rečem,da je šla serija za 100% na boljše v vseh pogledih.Včeraj sem pogledal 22 del in lahko rečem samo odlično.
Spoiler Alert

Sicer je 23 delov ampak bi morali zaključiti z 22 delom to bi bil pravi finale

Oliver zve,da je Malcom Merlin-Dark Archer in čez 2 minute Merlin sesuje Oliverja in odkrije,da je on Green Arrow to bi moralo biti finale

huh, nisem si mislil, da je ze 22 delov... kar hitro je slo... ja zadnji del je bil kar hud... sploh cliffhanger na koncu... me zanima pol kak cliffhanger nas caka na koncu zadnjega dela sezone
... po mojem bo uni mulo zvedu kdo je vigilante in koncno bo tudi dobil naziv green arrow...zanimivo je tudi ime zadnje epizode

Ja, Arrow je morda v zadnjih delih celo gledljiva.
Se je končala tudi druga sezona serije Touch - jao, kar nekaj. No, na srečo tretje sezone ne bo.
Se je končala tudi druga sezona serije Touch - jao, kar nekaj. No, na srečo tretje sezone ne bo.

IL DIAVOLO ::
Pogledal 2 dela house of cards...zelo dobra zadeva. Posebej, ker je glavni igralec kevin spacey 
Je zelo visoko ocenjena serija...najbolje med novimi serijami(2013)

Je zelo visoko ocenjena serija...najbolje med novimi serijami(2013)

tt2advanced ::
no zdej pa še en feminističen seznam ;) pa k ni nč pamtnga
Borgias
New girl
Raising hope
The voice (US in UK)
Game of Thrones
Beauty and the beast :P
še enkrat sm si pa snela Curb ur enthusiasm(love it!!!) za deževne dni ;) kukr je dons..
komi čakam pa True blood 6, pa Boardwalk empire 4, Newsroom, najbolj na živce mi gre pa da zarad PETA-e navjo snemal več Luck, k je bla res najboljša serija ever grrrr..
Borgias
New girl
Raising hope
The voice (US in UK)
Game of Thrones
Beauty and the beast :P
še enkrat sm si pa snela Curb ur enthusiasm(love it!!!) za deževne dni ;) kukr je dons..
komi čakam pa True blood 6, pa Boardwalk empire 4, Newsroom, najbolj na živce mi gre pa da zarad PETA-e navjo snemal več Luck, k je bla res najboljša serija ever grrrr..

Baje so konji umirali med snemanjem?
Čeprav tud rating gledanosti (baje) ni bil prov visok....
Čeprav tud rating gledanosti (baje) ni bil prov visok....
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Outcast ()

tt2advanced ::

Okapi ::
Mimogrede, januarja so začeli z novo sezono Yes, Minister. Sicer drugi igralci, ampak sploh ni slabo, vsaj po prvem delu sodeč. Obdelujejo aktualne teme - ekonomska kriza v EU in podobno.
O.
O.

Gregor P ::
To pa ne vem, če bom začel gledat, je spomin na original še preveč svež

The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.

Pogledal 22 de Arrow-a...ja zadnji del sezone bo zlo zanimiv, res me zanima kako 'žrtovanje' se nam obeta.
Mogoče dokončno Walter ali pa Moira?
Najbolj antipatičen mi je sicer 'očkov sin' Tommy, on bi bil pomoje pravi:D
Mogoče dokončno Walter ali pa Moira?
Najbolj antipatičen mi je sicer 'očkov sin' Tommy, on bi bil pomoje pravi:D

IL DIAVOLO ::

Pogledal prvo sezono Magic City-ja, dokaj zanimiva serija (samo 8, skoraj enourih delov), postavljena v leto 1959; res nekako mešanica Mad Men-a in 'soft' varjante Sopranovih; z dokaj zanimivo zgodbo hotelirja, ki se poskuša otepati mafijskih poslov, ki so prisotni v vsakem kotu enega najprestižnejših hotel Miami Beacha.
Druga sezona štarta 14.06.2013.
Druga sezona štarta 14.06.2013.

BTW..... good news fellas.... mogoce to ravno ne spada v temo za TV serije...ampak vseeno...
Whose line is it anyway will be BACK this summer
Whose line is it anyway will be BACK this summer
WOOOO HOOOO

Bates Motel
fuck me.... matr so strgani... me lajki, lajki veri much
spoiler
skratka... can't wait 4 the next epp
fuck me.... matr so strgani... me lajki, lajki veri much
spoiler
res nora epizoda..... un sexual tention med uciteljico in normanom se vedno bolj cuti... me zanima kam pes taco moli...
stupid dillan and bradley.... iscejo tezave... me zanima kdaj se bo normanu odfukalo
you are crazy.... normanu se spipa in mamo nadere
norma gre v pojstlo normana
- "No mum, you are not crazy" ... zmagovalni komentar
Emma: "Have you ever thought how alone those stairs must have feel?"
norma se pocuti totalno nemocno, nic ne more narest.... me zanima kdaj bo njej spet poclo
skratka... can't wait 4 the next epp

Evo pogledal finale Arrow 10/10 odličen finale se je splačalo ustrajati s to serijo.
Komaj čakam 2 sezono
Komaj čakam 2 sezono

Evo pogledal finale Arrow 10/10 odličen finale se je splačalo ustrajati s to serijo.
Komaj čakam 2 sezono![]()
strinjam se, da je bil odlicen season finale...ok, za 10/10 lih ni bil
spoiler
(scena z raketo v avion, pa pol preziveli ravno oni 4je, pa fight scena z merlinom... precej bedna)...

Pogledal Arrow... ZAKON :) Sicer se strinjam z spoilerjom Lion29 a sam tega nisem opazil med gledanjem (to so zame malenkosti ki jih nekako ne zaznam)

18 CANCELLED SHOWS SO FAR
Deception (NBC): Cancelled.
Animal Practice (NBC): Put down.
Do No Harm (NBC): Harmed.
30 Rock (NBC): Over.
Guys with Kids (NBC): You can't believe how cancelled this is.
The Office (NBC): Closed.
Smash (NBC): Smushed.
Up All Night (NBC): Christina Applegate quit: This was cancelled ... by its own star!
Whitney (NBC): Thankfully.
1600 Penn (NBC): Impeached.
Made in Jersey (CBS): Terminated.
Private Practice (ABC): Spin-off heaven.
Partners (CBS): Dumped
Ben & Kate (Fox): & Cancelled.
Vegas (CBS): Lost.
Go On (NBC): Get out.
Fringe (Fox): R.I.P.
Touch (Fox): Touchable.
The Job (CBS): What?
The Mob Doctor (Fox): Ha! That title. Yeah. Deceased.
Don't Trust the B- in Apt. 23 (ABC): Speaking of: Did anyone really believe a comedy with "B---" in the title was going to last?
666 Park Avenue (ABC): Hellbound.
Last Resort (ABC): Indeed.
Rules of Engagement (CBS): Broken.
Golden Boy (CBS): Tarnished.
CSI: NY (CBS): Two down, one to go.
Zero Hour (ABC): Zero something all right.
Emily Owens, M.D. (The CW): Crashed.
How to Live with Your Parents (ABC): Evicted.
Red Widow (ABC): Exterminated.
Body of Proof (ABC): D.O.A.
The New Normal (NBC): Or not.
Family Tools (ABC): Put away.
Malibu Country (ABC): Overthrown.
Happy Endings (ABC): Until this happened.
90210 (The CW): Finished.
Cult (The CW): Unfollowed.

futune ::
Za spremembo mi tokrat niso (še) canclali ničear, bo pa zelo blizu pri hannibalu.
In letos je noro dobro serijsko leto.
In letos je noro dobro serijsko leto.