» »

Tv serije

Tv serije

Temo vidijo: vsi
««
130 / 323
»»

weasel ::

Better Call Saul se danes vrača z drugo sezono!

Lion29 ::

weasel je izjavil:

Better Call Saul se danes vrača z drugo sezono!

jap, komaj cakam

sicer pa tako vinyl kot 11.22.63 sta postavljena v recent american history, obdobje, ki mene niti malo ne privlaci.. ne 60' in ne 70'....

11.22.63 ima meni (zelo) antipaticnega lead igralca... ampak svoje delo (zelo) spodobno opravlja.... zaenkrat mi je premisa precej mimo... tudi zgodba mi je kr neki... bom dal se eno sanso, da vidim 2. del...

vinyl ima kup znanih, dobrih igralcev... ampak tako obdobje, kot glasbena industrija, me ne privlacijoo prevec... ampak bom dal eno sanso, da vidim, kaj se bo iz tega izcimilo

TWD baje da se obetajo nori 3je deli do konca sezone... danasnji je ze bil neki posebnega...

BCS prihaja jutri, komaj cakam....

TGW se spet malo obraca... meni vedno zanimivi show

zdaj pa brezsramne in miljarde :)
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

wanderer ::

he, sem upal, da bosta kakšno rekla o naši zastavi :)

zastava

zastava

Okapi ::

Ni bila ravno naša zastava, sta pa Mythbusterja prejšnji teden "dezintegrirala" enega Jugota. Sta ga sicer hotela samo sploščiti v palačinko, ampak je bilo preveč eksploziva in od avta ni ostalo nič.;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

vsako epizodo se miljarde koncajo z neke vrste clifhangerjem... dorro, dorro!

oo7 ::

11.22.63 zaenkrat zanimivo.

starboi ::

oo7 je izjavil:

Kaj pa ti je bilo zanimivo ?

globoko grlo ::

ahahaha, Mulder na acidu, lol

sej če pozabiš, da gledaš xfile je vse skup kr zajebancija :)
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Izi ::

oo7 je izjavil:

Ne samo zanimiv ampak naravnost odličen. Zaenkrat.
Ne bo pa tole za mularijo. Akcije je bore malo oziroma skoraj nič, pa še okolje in muzika bo mlajšim verjetno nezanimiva.

Kljub temu, da je vsakemu jasno, da čas ne more nikoli iti nazaj je tole še najbolj "pameten" koncept potovanja v preteklost, kar sem jih videl do sedaj. Čas se od vsakem potovanju nazaj resetira, kar deluje dokaj logično, ker ga vsakič začneš pisati na novo.

ma daj nehaj no.... s tistimi glupostmi, da "time" fucks back with you... in unimi glupimi..."you shouldn't be here" mi je prav mimo

pa to, da gre kar nekam v omaro... in kar nekam v zrak stopi in je nazaj v omari???

vedno sem imel rad time travel serije... tudi ta upam, da bo zadovoljiva in da bo JFK le neka epizod... in se bo pol serija premaknila na kak drug dogodek v zgodovini... to bi bilo kul

Vanich ::

To je pač King - more biti še malo grozljivke.
(BTW - tudi njegov sin (Joe Hill) piše grozljivke in pa piše tudi za stripe - napisal je, za moje pojme zelo kvaliteten - (Locke & Key), za katerega so celo potem posneli pilota - ki pa potem ni bil predvajan na nobeni televiziji - ne vem, zakaj ga držijo v bunkerju.)

Lion29 je izjavil:

tudi ta upam, da bo zadovoljiva in da bo JFK le neka epizod... in se bo pol serija premaknila na kak drug dogodek v zgodovini... to bi bilo kul

Bojim se, da zaman upaš, zgodba je splošno znana, vse bo samo o JFK :P
Se pa glavna zgodba sploh še ni začela. Jake bo, kot smo videli, najprej eksperimentiral na Harryevi družini in poskusil preprečiti da bi oče pobil celo družino, ...

globoko grlo ::

ej, a naredimo eno peticijo da bi vse vloge v billions igrala indijka?

whos with me :)
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

ha?

a tista iz second chance? ;)

lucifer je kul :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lion29 ()

Outcast ::

VINYL SPOILER

Pogledal pilota, sicer se mi zdi obetajoča/gledljiva serija, ni pa nič posebnega za 1x kjub navezi Scorsese/Jagger. Tudi umor, ki se zgodi mi deluje posiljeno, umetno, pač način, kako zgodbo narediti (in jo držati) bolj 'napeto'.

yoco ::

Je Gotham (s1) v redu serija? Prvi del mi je bil meh! :8)

leiito ::

American Crime S2 je odlična, in že S1 ni bla švoh.

Zvečer pride nazaj pa Broad City, že S3, wtf se dogaja s časom, filing kot da je bil par tednov nazaj šele pilot.

Pa Togetherness se vrača te dni, že zaradi Tom Sawyerja si je zaslužu S2:

tom sawyerja?

leiito ::

Kurzweil ::

Evo pogledal pilot/prvi del serije Vinyl, zaenkrat sem zelo zadovoljen oz. bom rekel kar tako kot moji predhodniki, malce previdno, serija ima potencial. Iskreno povedano pa tudi pričakujem nekaj od te serije, če so na kupu Martin Scorsese, Terence Winter in Mick Jagger. Naslednja na seznamu je 11.22.63.

Dami ::

Lion29 je izjavil:

tom sawyerja?

Bo treba mal več glasbe in manj lady gaga poslušat:D
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

eh... sem mislu najprej, da je to kak igralec iz serije... ki se imenuje enako kot slavni literarni lik... pol sem mislu, da je serija po tem liku... lol... muzika je meni bolj spanska vas :D

scipascapa ::

11.22.63 je tudi meni super 1 del, bom gledal.

plaz21 ::

Flash zadnja epizoda super. Se dviguje napetost proti koncu 2. sezone. :) Najnovejši napovednik pa sploh obeta.

ziga1990 ::

plaz21 je izjavil:

Flash zadnja epizoda super. Se dviguje napetost proti koncu 2. sezone. :) Najnovejši napovednik pa sploh obeta.

Se strinjam se King shark vrača:D.Sier pa tudi serija DC Legends of Tomorrow dobiva zagom in postaja z vsako epizodo boljša
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900

Tr0n ::

Vsako nedelja ista pesem - vsaka nova epizoda Black Sails je boljsa od prejsne, in stave/napetost konstantno narascajo.

Colony se malo popravlja na boljše :)

Tr0n je izjavil:

Vsako nedelja ista pesem - vsaka nova epizoda Black Sails je boljsa od prejsne, in stave/napetost konstantno narascajo.

Sem ravnokar pogledal tekočo epizodo in se popolnoma strinjam s tabo :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

oo7 je izjavil:

Colony se malo popravlja na boljše :)

Tr0n je izjavil:

Sem ravnokar pogledal tekočo epizodo in se popolnoma strinjam s tabo :)

Točno tako; na koncu tega dela je bil napovednik za naslednji del: predvidevam, po videnem, da bo 6.del eden vrhuncev te sezone!

Dami ::

Dvomim. Mislim da bojo zaj par delov sestavlal fleet v zadnem delu pa napad na Nassau.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Dami je izjavil:

Dvomim. Mislim da bojo zaj par delov sestavlal fleet v zadnem delu pa napad na Nassau.

SPOILER

čaka nas 'epski' dvoboj.

Kar si pa ti omenil ,bo pa verjetno res tako ja.

Black Sails SPOILER

SPOILER

Je bilo kaj rečeno ali sta Flint in Teach v prijateljskih odnosih ali sta sovražnika?

Limitless še kdo gleda??

Lucifer mi je vredu samo zgodba se bolj počasi odvija.

oo7 je izjavil:

Black Sails SPOILER

SPOILER

Je bilo kaj rečeno ali sta Flint in Teach v prijateljskih odnosih ali sta sovražnika?

Boš videl v prihajajoči epizodi, v kakšnih odnosih sta (bila);)

oo7 je izjavil:

Limitless še kdo gleda??

lucifer je kar kul... ampak
- glavna igralka je lesena... je bla ze pri chicago fire.. skoda... ker ludifer ima veliko karizmo.. ona je pa zelo lustna in seksi... zal igra slabo
- kot receno, se pocasi odvija (kar je lahko tudi kul)... ampak ne zgleda nic drugega kot detektivka s twistom (monk, lie to me, etc)

limitless spremlajm, nisem pogledal se danasnje epizode... ampak je nekako izgubila svoj appeal... obetala je veliko.. zelo svezi humor in pogled v serijo.. pa to ni drzala na nivoju...prvih 10 epizod sem pogledal z lustom in komaj cakal, da vidim...pol pa je slo bolj kot ne navzdol

11.22.63: mah... enostavno mi ni ul to obdobje... ne rauzmem, kdo bi bil tak idiot in sel zivet 50 let nazaj v cas...brez da bi si vzel kaj s sabo... mah... tudi ce grem mimo tega dejstva.. mi deluje kr neki... dolgocasno... me pa pozitivno preseneca frncova igra... tut clifhanger na koncu 2. epizode ni bad...

Šele zdaj sem ugotovil, da igralec, ki igra Luciferja igra v angleški nadaljevanki Miranda:P

Zgodovina sprememb…

Cruz ::

Lion29 je izjavil:

oo7 je izjavil:

Limitless še kdo gleda??

lucifer je kar kul... ampak
- glavna igralka je lesena... je bla ze pri chicago fire.. skoda... ker ludifer ima veliko karizmo.. ona je pa zelo lustna in seksi... zal igra slabo
- kot receno, se pocasi odvija (kar je lahko tudi kul)... ampak ne zgleda nic drugega kot detektivka s twistom (monk, lie to me, etc)

Se strinjam, glavna igralka dosti zaostaja za Luciferjem. Škoda, bi bili pogovori in kreganja dosti bolj zanimivi, če bi kakšna druga igralka bila pomoje. Ja zaenkrat zgleda kot neka detektivska serija, kjer detektivki pomaga hudič lol. Vsako epizodo rešita en primer, upam da spremenijo to. Preveč kažejo njeno življenje. Drugače pa kar kul serija.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Cruz ()

plaz21 ::

Holly fu*k. :O Kakšna epizoda The Flasha.

Spoiler

In končno smo ugotovili kdo je Zoom! Ko sem mal bral ugibanja so bila le-ta pravilna - Jay. Ampak oni v kletki se mi pa zdi da je dvojnik Wally Westa z Earth-1

Zgodovina sprememb…

• spremenil: plaz21 ()

miljarde so pa se kar kul!

jest10 ::

In končno smo ugotovili kdo je Zoom! Ko sem mal bral ugibanja so bila le-ta pravilna

Žal pa ima to vse skupaj toliko lukenj, da glava peče. Razen če bodo zraven vtaknili še en lep kupček time-travel bedarij.

time travel in (many) "other earths"

ahac ::

Marvel's Daredevil - Season 2 - Official Trailer - Part 2
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

ahac je izjavil:

Marvel's Daredevil - Season 2 - Official Trailer - Part 2

Elektra :P

Zgodovina sprememb…

Banshee Season 4: Traile

.

LuGi ::

Banshee!! Ou yeah 8-)

The Flash odlična epizoda King Shark je res dobro narejen.

SPOILER

SPOILER!!!!!!!!!!

Torej Jay je Zoom ampak nekaj mi ni jasno:|

Jay Garrick z zemlje 2 se je zaljubil v Caitlin Jay z zemlje 1 je bil takrat v tistem parku na tisti klopci, ki ga je našel sam Jay z zemlje 2 torej če je Zoom Jay potem so to že trije Jay Garicki8-O ???

1.Zdaj eden od Jayev je moral po vsej verjetnosti priti z zemlje 3 po vsej verjetnosti s kakšnim time travel?
2.Ali pa je bil tisti Jay Garrick v tistem parku ZOOM, ki je bil oblečen v civil in samo sedel v praku se mi zdi malo verjetno glede na to, da Zoom prihaja z zemlje 2.

Še kakšna druga razlaga?

Zgodovina sprememb…

skoraj ziher je iz zemlje 3... ne razumem, zakaj bi serijo omejevali le na 2 dimenziji

FLASH SPOILER!!!!!!!!!!!!!!

Lion29 je izjavil:

skoraj ziher je iz zemlje 3... ne razumem, zakaj bi serijo omejevali le na 2 dimenziji

Jay zemlja 1

Jay zemlja 2 kaže s prstom na Jay 1

Torej je Jay-Zoom z zemlje tri?

Ampak ne gre vse skupaj, ker Jay z zemlje 2 in dr wells poznajo Zoom-a kot sovražnika z zelje 2:P zakomplicirano vse skupaj.

Je pa še ena skrivnost kdo naj bi bil tisti moški v maski, ki ga ima Zoom zaprtega.

Nekje sem bral, da bi lahko bil tudi Wally West ampak po tej sliki sodeč gre za belca z bolj blond lasmi

Jaz mislim, da moški pod to masko bi lahko bil Eddie ali pa celo Barry ?

Zgodovina sprememb…

ali pa Jay z zemlje 4?

jest10 ::

Če bo res šlo vse skupaj v smer n-tih zemelj, je komplet šov samo še za fliknt v sekret. Zmisliš si idiotizem, ki ne paše nikamor in se vlečeš vn z zemljo xyz:))

Skoraj zagotovo je takole:

Samo dve Zemlji sta zaenkrat povezani in Jaya sta tudi samo dva.
Prvi je z Zemlje 1, bil je posvojen in se zato imenuje Hunter Zolomon. Ta je v resnici Zoom. Jay ga je takrat v parku pravilno prepoznal, ni pa vedel, da je to v resnici Zoom. Hunter Zolomon je torej na videz običajen človek z Zemlje 1, njegova skrivna identiteta pa je Zoom, ki običajno operira na Zemlji 2.
Drugi pa je z Zemlje 2 in se imenuje Jay Garrick. Ta je izgubil svojo hitrost in potem delal na Zemlji 1 skupaj z našimi junaki.

Fora je, da Zoom za potovanje med obema Zemljama uporablja neko drugo povezavo in ne tistih portalov, ki so jih naši junaki zaprli.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()
««
130 / 323
»»