Forum » Sedem umetnosti » Tv serije
Tv serije
Temo vidijo: vsi
mancslo ::
c3p0 ::
Dim so pojasnili...
https://screenrant.com/what-the-smoke-m...
Itak so že vsi bli mrtvi...
Sem pa recimo pred nekaj meseci z veseljem še enkrat pogledal Boston Lega.
Bostn Legal zame ena boljsih "lahkotnih" nanizank... obvezno treba chekirat vsakih 5 let znova. cisto mozno, da bom naslednje leto dal skozi znova, tretjic.
K jest Fargo
Fargo 1. sezona je kar up there.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3p0 ()
Lion29 ::
Pogledal the Madness ... glavni igralec mi je full antipaticen in se mi zdi, da ne igra dobro... ze v Fear the walking deat se mi je zameru na zacetku tudi zaradi njega...
Serija pa bah... sem vztrajal do konca samoz ato, ker je mini serija... meni osebno nic posebnega
Serija pa bah... sem vztrajal do konca samoz ato, ker je mini serija... meni osebno nic posebnega
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
klemenSLO ::
Mladi dexter je simpatičen :)
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...
Zgodovina sprememb…
- polepsal: kuglvinkl ()
BaTeMaN ::
Sem rekel, da po zadnjih dveh delih ... ne gledam več Taylor Sheridan izdelkov.. evo mene Landman 6 delov kr danes :) i like...
less then zero
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BaTeMaN ()
gus5 ::
Zgodovinopisna doku-drama o Irski republikanski armadi. Vrhunski prikaz nekega obdobja in delovanja organizacije skozi (samo)izpoved nekaterih najbolj neprizanesljivih in udarnih članov. Ropi bank, bombni napadi na S. Irskem in v Angliji, likvidacije izdajalcev in ovaduhov. V jedru zgodbe sestri Price, "avtorici" nekaterih najbolj drznih akcij organizacije, za mnoge ljudski heroini boja za osvoboditev Severne Irske. Nikoli nista priznali mirovnega sporazuma, ki ga je z Britanci podpisal izdajalski slabič Gerry Adams.
c0ck4m0u53 ::
@gus5, super zadeva, hvala
If citizens cannot trust that laws will be enforced in an evenhanded
and honest fashion, they cannot be said to live under the rule of law.
Instead, they live under the rule of men corrupted by the law. - Dale Carpenter
and honest fashion, they cannot be said to live under the rule of law.
Instead, they live under the rule of men corrupted by the law. - Dale Carpenter
2dark ::
Sem rekel, da po zadnjih dveh delih ... ne gledam več Taylor Sheridan izdelkov.. evo mene Landman 6 delov kr danes :) i like...
Me čudi, da ni med scenaristi serijo za Sons Of Anarchy. Tam sicer igra enega od policajev.
Landman je tudi mene kupil, ker ni woke sranja. Pa lepe sexy pohotne bejbe. .. zaenkrat po 6-ih delih lepo serija križari med oljnimi zadevami in družinskimi težavami.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 2dark ()