Forum » Sedem umetnosti » Tv serije
Tv serije
Temo vidijo: vsi

nurse013 ::
Evo pogledal drugi del Vikings in kaj naj rečem men je super sem navdušen.
Samo škoda,da je v 1 sezoni samo 9 delovvsaj tako kaže na IMDB.Upam pa,da bo to zalaufalo in bo več sezon.
se strinjam, glede na pomanjkanje serij (tudi filmov) o vikingih upam da se bo razvila dobra zgodba vredna ogleda...
hm, a je še kakšna druga serija o vikingih?
:)
you gotta be kidding me...

oo7 ::
Ne kolikor jaz vem,do zdaj ni bilo nobene serije o vikingih.
Se pa najde nekaj filmov o vikingih ampak je bolj malo dobrih.The 13 warrior mi je bil kar dober,Pathfinder za silo,Beowulf tisti animiran kar vredu tisti z Gerardom Butlerjem pa polom.potem so pa še sci-fi filmi z vikingi npr Outlander in Thor,ki sta kar vredu.Pa tudi Valhalla rising ni slab je pa bolj umetniški in ni všeć vsakemu.
Tako,da mislim,da tale serija je velik + kar se tiče vikingov pa vikingi so zakon
Se pa najde nekaj filmov o vikingih ampak je bolj malo dobrih.The 13 warrior mi je bil kar dober,Pathfinder za silo,Beowulf tisti animiran kar vredu tisti z Gerardom Butlerjem pa polom.potem so pa še sci-fi filmi z vikingi npr Outlander in Thor,ki sta kar vredu.Pa tudi Valhalla rising ni slab je pa bolj umetniški in ni všeć vsakemu.
Tako,da mislim,da tale serija je velik + kar se tiče vikingov pa vikingi so zakon

BaToCarx ::
O vikingi sem pred nekaj časa gledal The.History.Channel.Vikings.1995...
Sem si pa danes pogledal to tanovo 1 in 2 zdej bom še 3, kaj taki so zdaj dokumentarci?
Sem si pa danes pogledal to tanovo 1 in 2 zdej bom še 3, kaj taki so zdaj dokumentarci?

Ne zdaj se je začela nova tv serija Vikings če to sprašuješ.Trenutno sta zunaj 2 dela.

Lion29 ::
Ne zdaj se je začela nova tv serija Vikings če to sprašuješ.Trenutno sta zunaj 2 dela.
ne, trenutno so 3je deli, in ti je povedal, da je pogledal 2 in da bo se 3.

Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Okapi ::
Se pa najde nekaj filmov o vikingihNekoč so enega še kar znanega posneli v Istri, v Limskem kanalu.
The Long Ships %28film%29 @ Wikipedia
Vikinško naselje je bilo tam potem še dolgo turistična zanimivost, ali je od njega še vedno kaj ostalo, pa ne vem.
Zgodovina sprememb…
- zavarovalo slike: gzibret ()

ne, trenutno so 3je deli, in ti je povedal, da je pogledal 2 in da bo se 3.![]()
Ja vidim zdaj,da je že 3 del zunaj čeprav piše,da pride 17.3

Gutjerez ::
Prišel je čas da tudi sam pogledam Spartacusa. Sedaj pa prosim nekoga da mi pove kako da gledam.
Spartacus Blood and Sand je Sezona 1 in ima 13 delov.
Preden so začeli snemat drugo sezono je glavni igralec Andy Whitfield zbolel za rakom (zato so posneli Gods of the Arena?) nato pa je Whitfield umr :/
Torej tale Gods of the Arena je mišljeno dogajanje pred blood and sand? ta pol prvo pogledam teh 7 delov.
v tem zaporedju kot so napisani in šele po tem naj grem gledat sezono 1 ?
Spartacus Gods of the Arena S01
Spartacus.Gods.of.the.Arena.Part04
Spartacus.Gods.of.the.Arena.Part06
Spartacus.Gods.of.the.Arena.Pt.I.
Spartacus.Gods.of.the.Arena.Pt.II.
Spartacus.Gods.of.the.Arena.Pt.III.
Spartacus.Gods.of.the.Arena.Pt.V.
Spartacus Blood and Sand je Sezona 1 in ima 13 delov.
Preden so začeli snemat drugo sezono je glavni igralec Andy Whitfield zbolel za rakom (zato so posneli Gods of the Arena?) nato pa je Whitfield umr :/
Torej tale Gods of the Arena je mišljeno dogajanje pred blood and sand? ta pol prvo pogledam teh 7 delov.
v tem zaporedju kot so napisani in šele po tem naj grem gledat sezono 1 ?
Spartacus Gods of the Arena S01
Spartacus.Gods.of.the.Arena.Part04
Spartacus.Gods.of.the.Arena.Part06
Spartacus.Gods.of.the.Arena.Pt.I.
Spartacus.Gods.of.the.Arena.Pt.II.
Spartacus.Gods.of.the.Arena.Pt.III.
Spartacus.Gods.of.the.Arena.Pt.V.
Nikoli ne obupaj, saj je tukaj slo-tech

za soartacusa he TALE namenska tema...tako da lahko tam debatiras o seriji... tam bi tudi nasel odgovor na tvoje vprasanje... pa da ne hodis zdaj tja brezveze...
ti kar glej po tem vrstnem redu, ko so prisle casovno ven.. tako kot so vsi, redno gledali... bos pac videl prequel, ni nic narobe ...isto kot da bi gledal LOST flashbacke
ti kar glej po tem vrstnem redu, ko so prisle casovno ven.. tako kot so vsi, redno gledali... bos pac videl prequel, ni nic narobe ...isto kot da bi gledal LOST flashbacke

Okapi ::
Itak se pa Spartaka ne gleda zaradi zgodbe, ampak zaradi krvavih bojev in seksa, tako da je vrstni red precej nepomemben.
O.

O.

Gutjerez ::
za soartacusa he TALE namenska tema...tako da lahko tam debatiras o seriji... tam bi tudi nasel odgovor na tvoje vprasanje... pa da ne hodis zdaj tja brezveze...
ti kar glej po tem vrstnem redu, ko so prisle casovno ven.. tako kot so vsi, redno gledali... bos pac videl prequel, ni nic narobe ...isto kot da bi gledal LOST flashbacke![]()
No lepa ti hvala :D saj verjetno vsi so prvo pogledali prvo sezono in šele nato je ven prišla ta kao predsezona prve. jaz sem menda eden redkih ki imam na izbiro gledat prvo ono in pol :D
saj tudi primer star warsa je tak :D
4 5 6 1 2 3
če jih kdo gleda po vrsti od 1 do 6 je vse pomešano :D zato sem raje vprašo in tnx :D
Nikoli ne obupaj, saj je tukaj slo-tech

VaeVictis ::
The Americans je meni osebno z vsakim delom boljša.
Je pa res, da je to šele prva sezona in kakovost nadaljevank ponavadi s številom delom pada, razen redkih izjem.
Je pa res, da je to šele prva sezona in kakovost nadaljevank ponavadi s številom delom pada, razen redkih izjem.

_IKE_ ::
The Americans je meni osebno z vsakim delom boljša.
Če že nič drugega, bo izraz na obrazu agenta Beemana v momentu ko bo dojel kje živita dva Directorate S agenta, vreden ogleda serije....

Spartacus je vreden ogleda, ne glede na zaporedje, mislim pa da je res da je ena sezona oz. serija pred prvo, glede na zgodbo, ne vem, jaz sem gledal po sezonah in mi je bilo kUUl... komaj čakam naslednjo epizodo
kaj se pa dogaja v ,,The Americans,, mislim kakšna je tematika?

russian spies in 'merica in 80'

"russian spies in 'merica in 80'"
mislim da bo naslednja na seznamu :)
mislim da bo naslednja na seznamu :)

LapD ::
Da se še jaz "pohvalim" kaj trenutno spremljam.
Spartacusa, če bi še enkrat gledal bi šel po istem zaporedju, kot so prihajale epizode. Prequel je bolj zanimiv, če že od prej približno veš zakaj se gre v Batiatusovi hiši. V bistvu mi je prav škoda, da je samo še par delov do konca serije, ampak glede na zgodovinska dejstva tako pač mora bit... upam pa na epic finale
The Americans pilot me ni tako navdušil, da bi takoj letel po drugi del, je pa na to-do seznamu.
Chicago Fire, solidno... osebno mi je kot nek nadomestek za Housa. Res da je tematika druga, ampak ko vidim dr. Chasea si ne morem pomagat, da ne bi pomislil na Housa :D
House of Cards, čist not padu... gledam en del na dan, da ne bo prehitro konec. Spacey ubija.
Shameless top shit, ni kaj komentirat.
Vikings, prvi del obeta, sigurno bom pogledal še kakšnega.
Ko ni drugega na voljo pa pridejo v poštev še Arrow, Big Bang Theory in Revenge... meeh opažam da je že predolg seznam, bo treba začet delat reze.
Spartacusa, če bi še enkrat gledal bi šel po istem zaporedju, kot so prihajale epizode. Prequel je bolj zanimiv, če že od prej približno veš zakaj se gre v Batiatusovi hiši. V bistvu mi je prav škoda, da je samo še par delov do konca serije, ampak glede na zgodovinska dejstva tako pač mora bit... upam pa na epic finale
The Americans pilot me ni tako navdušil, da bi takoj letel po drugi del, je pa na to-do seznamu.
Chicago Fire, solidno... osebno mi je kot nek nadomestek za Housa. Res da je tematika druga, ampak ko vidim dr. Chasea si ne morem pomagat, da ne bi pomislil na Housa :D
House of Cards, čist not padu... gledam en del na dan, da ne bo prehitro konec. Spacey ubija.
Shameless top shit, ni kaj komentirat.
Vikings, prvi del obeta, sigurno bom pogledal še kakšnega.
Ko ni drugega na voljo pa pridejo v poštev še Arrow, Big Bang Theory in Revenge... meeh opažam da je že predolg seznam, bo treba začet delat reze.
web&motion designer

meni pa po 3 delih chicago fire-ja, chase ni deloval vec kot chase...cisto drugi lik in sem pozabu na chase-a

Sc0ut ::
Spartacus je vsakič boljši in boljši. Prav škoda da bo konec.
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

Outcast ::
IL DIAVOLO je izjavil:
Banshee mi je zanimiv.
Strinjam; pogledal 3 dele in mi je res super serija!
Ravno sem končal prvo sezono Revolution: je primerljiva Falling Skies, s tem da obe mirno spadata med serije, ki jih pač pogledaš in si na koncu bolj kot ne malodušen.

IL DIAVOLO je izjavil:
Banshee mi je zanimiv.
Strinjam; pogledal 3 dele in mi je res super serija!
Ravno sem končal prvo sezono Revolution: je primerljiva Falling Skies, s tem da obe mirno spadata med serije, ki jih pač pogledaš in si na koncu bolj kot ne malodušen.
Pričakovan Banshee finale, pokvari ga le spetsnaz vložek...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: _IKE_ ()

Pogledal 4 del Vikings in mi je vrhunski in tudi serija postaja čedalje boljša čeprav je že tako in tako odlična
Najbolj mi je pa všeč neusmiljenost Vikingov ubijejo kar jim pride na pot
Spoiler!!!
Borba na plaži in plenjenje je bilo super.
Sem že mislu,da ga bo brat tam na sojenju zajeb...
čeprav jaz še vedno dvomom v njega.
Upam pa,da bo Ragnar kmalu razsekal tistega lorda Earla pa njegovo coprniško ženo pa seveda tistega malega tečnega lordovega palčka

Najbolj mi je pa všeč neusmiljenost Vikingov ubijejo kar jim pride na pot

Spoiler!!!
Borba na plaži in plenjenje je bilo super.
Sem že mislu,da ga bo brat tam na sojenju zajeb...

Upam pa,da bo Ragnar kmalu razsekal tistega lorda Earla pa njegovo coprniško ženo pa seveda tistega malega tečnega lordovega palčka

cebelar123 ::
Res huda serija iz dela v del preseneča na boljše.
Ma kdo kakšne izkušnje z History Channel serijami? V smislu ali zanjo narediti tudi več kot eno sezono?
Ma kdo kakšne izkušnje z History Channel serijami? V smislu ali zanjo narediti tudi več kot eno sezono?

BaToCarx ::
mhm mi je kar všeč Vikings, čakam naseldnjo, si bom dal alert. Bi bil vesel če dajo ven 6 sezon, samo to so bolj sanje. VI kings ;D

Hm, tudi jaz se veselim ob gledanju serije Vikings, koliko sezon pa je sploh napovedanih, če gdo ve?

Hm, tudi jaz se veselim ob gledanju serije Vikings, koliko sezon pa je sploh napovedanih, če gdo ve?
Super serija res, me pa malo skrbi, ker nisem našel nobene informacije glede druge sezone...:(
Vse je odvisno od gledanosti....je kar nekaj dobrih serij odšlo v poazabo ker so bili ratingi premajhni.....
Zgodovina sprememb…

Super serija res, me pa malo skrbi, ker nisem našel nobene informacije glede druge sezone...:(
Vse je odvisno od gledanosti....je kar nekaj dobrih serij odšlo v poazabo ker so bili ratingi premajhni.....
Se strinjam: gledanost prve sezone je verjetno precej visoka.....
http://www.deadline.com/2013/03/history...
Se strinjam: gledanost prve sezone je verjetno precej visoka.....
Še en link: http://www.deadline.com/2013/03/history...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Outcast ()

Serija vikings bi lahko imela zelo veliko sezon že samo z Ragnar Lodbrok-om je veliko materijala
SPOILER-zgodovina
Ragnar Lodbrok postane kralj Danske in Švedske.Plenil je po Angliji in Franciji-Pariz.
Potem pa še njegov sin je bil znan viking in še kup drugih.Tako,da materjala je res veliko samo če bo denar in volja
dejmo držat pesti,da bo

SPOILER-zgodovina
Ragnar Lodbrok postane kralj Danske in Švedske.Plenil je po Angliji in Franciji-Pariz.
Potem pa še njegov sin je bil znan viking in še kup drugih.Tako,da materjala je res veliko samo če bo denar in volja

je ze kir pogledal pilota Bates Motel?
mhm....
Po pilotu sodeč imata mati in sin nenavaden odnos in ta po moje osnova za vse nadaljnje dogodke.
EDIT : Pred ogledom nisem vedel predhodnik katerega filma naj bi bila tale serija bila, a je pilot je pustil okus po še ...
Zgodovina sprememb…

Ja Psycho je dost znana tematika.... bomo vidli... zaenkrat se nisem utegnu pogledat

Pogledal pilota TWISTED
lih sem hotu napisat, taka najstniska kriminalka ... da spominja na pretty little liars... lol in na promotu ravno to serijo omenijo
no meni je ok... sa upam, da se ne bo sprevrglo v zajfnico kot prej omenjena serija... tisto je blo ze muka gledat...ceprav ne vidim drugega kot to... cel kup podjebavanja in teasanja...we shall see
lih sem hotu napisat, taka najstniska kriminalka ... da spominja na pretty little liars... lol in na promotu ravno to serijo omenijo

no meni je ok... sa upam, da se ne bo sprevrglo v zajfnico kot prej omenjena serija... tisto je blo ze muka gledat...ceprav ne vidim drugega kot to... cel kup podjebavanja in teasanja...we shall see

V prvi vrsti me sploh ni zanimalo, katera je bila prva zuni, zato ne vem od kje tak reply...ni važno, je že nekaj strani mimo šlo:)

NejcSSD ::
Priporočam Vikings in Arrow. Odlični seriji. Tut The following ne zaostaja tok :)
PS: A je še kdo opazil da je Earl Haraldson v Vikingih igral D'Artagnana v filmu The Man in the Iron Mask, takoj mi je bil od nekje znan :)
PS: A je še kdo opazil da je Earl Haraldson v Vikingih igral D'Artagnana v filmu The Man in the Iron Mask, takoj mi je bil od nekje znan :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: NejcSSD ()

Priporočam Vikings in Arrow. Odlični seriji. Tut The following ne zaostaja tok :)
Men je on najbolj znan iz filma Osumljenih 5 in End of days kjer je igral Satana

ja, med drugim... igral pa je tudi v seriji "In treatment" kjer je blestel po mojem (pr nas je bla tut ta serija v slo izvedbi: "Na terapiji" se mi zdi)... skratka meni je Gabriel Byrne car!

sem pogledal se ostale 3 dele od vikingov... sem res prijetno presenecen..ni zdaj nek hud presezek, ampak je def. vredna ogleda...
ta mali je isti kot arya stark... kot da bi bila brat in sestra
se komu al samo meni?
ta mali je isti kot arya stark... kot da bi bila brat in sestra

se komu al samo meni?

Zgodovina sprememb…
- zavarovalo slike: gzibret ()