Forum » Pomoč in nasveti » 2.5 IDE na PC adapter (kje)
2.5 IDE na PC adapter (kje)
Nagi Bator ::
WarpedGone ::
Mogoče bo še najlažje, če najdeš nek moški 2.5 IDE konektor in nanj nalotaš tistle štrom-konektor.
Zbogom in hvala za vse ribe
PacificBlue ::
edit:
drgac imas taksen pretvornik, kot na sliki na mimovrste za okol 8 evrov. Če kupis tega iz mojga linka pa pridobis se prenosni disk...
drgac imas taksen pretvornik, kot na sliki na mimovrste za okol 8 evrov. Če kupis tega iz mojga linka pa pridobis se prenosni disk...
I’m out.
:3
:3
KTr1sk ::
Jaz sem pa tole naročil
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi...
če bo delalo...ker še nisem kaj takega nikjer pri nas videl
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi...
če bo delalo...ker še nisem kaj takega nikjer pri nas videl
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q
petrus ::
"Vodilo 2,5" za vgradnjo HD" pri TehnoX za 3,29 EUR
"Povezava 2.5" diska na PC 3.5" pri SO d.o.o. za 2,50 EUR
"Povezava 2.5" diska na PC 3.5" pri SO d.o.o. za 2,50 EUR
stati inu obstati
O hvala za ekspresne odgovore. Ne vem kako se spregledal tistega na mimovrste in pa drugje.
Zgleda vpisoval cist nekaj mimo v search.
So pa pri nas 4x drazji kot drugje. Ok pir, dva - gor, dol :)
edit:
@WarpedOne
Ce bi ga mel bi to ze nardil ;)
Zgleda vpisoval cist nekaj mimo v search.
So pa pri nas 4x drazji kot drugje. Ok pir, dva - gor, dol :)
edit:
@WarpedOne
Ce bi ga mel bi to ze nardil ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nagi Bator ()
Duhec ::
mstrax ::
Zdravo,
ker je laptop crknil, in je v njem še dober 80GB 2.5" IDE disk, sem nabavil ohišje na USB, za zunanji disk.
link
In ko prilopim...so tisti 4-je pini, ko so namenjeni za jumperje, prosti.
Ko povežem z računalnikom mi nič ne zazna, prižge se samo zelena lučka, za power.
Zdaj pa me zanima, če morem gor dat jumperje? in če ja kje se jih da dobit, take male, kot oni ko so za 3.5", CD-ROM", ...itd, so preveliki?
ker je laptop crknil, in je v njem še dober 80GB 2.5" IDE disk, sem nabavil ohišje na USB, za zunanji disk.
link
In ko prilopim...so tisti 4-je pini, ko so namenjeni za jumperje, prosti.
Ko povežem z računalnikom mi nič ne zazna, prižge se samo zelena lučka, za power.
Zdaj pa me zanima, če morem gor dat jumperje? in če ja kje se jih da dobit, take male, kot oni ko so za 3.5", CD-ROM", ...itd, so preveliki?
Duhec ::
Znamka in model diska ?
Ko ga priklopiš, slišiš, da se vrti ?
Priklopi v nek drug USB vtič.
So bili kakšni podatki gor ali je prazen ?
Poglej, če se disk vidi v Computer-Managementu pod Disk-Management.
Jumperje dobiš v vsakem računalniškem servisu/trgovini (mogoče celo gratis) ali pa v prodajalnah ala IC, Conrad, Delko ...
Ko ga priklopiš, slišiš, da se vrti ?
Priklopi v nek drug USB vtič.
So bili kakšni podatki gor ali je prazen ?
Poglej, če se disk vidi v Computer-Managementu pod Disk-Management.
Jumperje dobiš v vsakem računalniškem servisu/trgovini (mogoče celo gratis) ali pa v prodajalnah ala IC, Conrad, Delko ...
s7nf ::
Hvala, vendar ga ima samo v skladišču (veleprodaja) in ga lahko samo pošlejo. Še kdo ve za kakšen primerek?
Sba ::
Živijo,
ima mogoče kdo iz okolice LJ za posoditi ta adapter? Imam isti problem kot OP. Vem, da je drobiž, ampak bi zadevo potreboval samo enkrat, nato pa bi se mi valjala po omari.
ima mogoče kdo iz okolice LJ za posoditi ta adapter? Imam isti problem kot OP. Vem, da je drobiž, ampak bi zadevo potreboval samo enkrat, nato pa bi se mi valjala po omari.
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Adapter USB - SATA / IDE (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5548 (4822) | T-Mac |
» | Kopiranje podatkov iz diska iz prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2889 (2609) | solatko |
» | Kje se da kupiti pri nas univerzalni adapter za diske?Oddelek: Kaj kupiti | 2871 (2116) | slitkx |
» | priklop 2,5" diska na 3,5"Oddelek: Strojna oprema | 2408 (1976) | PacificBlue |
» | Kje dobiti?Oddelek: Strojna oprema | 3590 (3156) | Karen |