» »

Google Chrome

Google Chrome

cyber_killer ::

Okej, zdej mi pa ta k...google chrome že gre pošteno na živce. Al sem tok neumen, pa neznam nastavt tega, al majo spet oni neke svoje fore.

Hočem uporabljat guglov body browser. Okej javi mi potrebuješ WebGL inštaliraj chrome beta ali FF beto. Okej inštaliram chrome beto in mi dela jeee.

Zdaj hočem spet nekaj pogledati in mi to več nedeluje in spet mori za WebGl, crhome je pa na zadnji verziji beta.

WTF je zdej narobe? Any idea?

Mare3 ::

Mene pa zanima če se da nastavit tako da mi nebi torrentov shranjevalo ko kliknem prenos ampak bi mi avtomatsko odprlo utorrent kot je to delala mozilla a sem jo nehal uporabljati vendar ta chrome za to še ni slišal izgleda.

c00L3r ::

Mare3 je izjavil:

Mene pa zanima če se da nastavit tako da mi nebi torrentov shranjevalo ko kliknem prenos ampak bi mi avtomatsko odprlo utorrent kot je to delala mozilla a sem jo nehal uporabljati vendar ta chrome za to še ni slišal izgleda.

Ko preneseš datoteko, imaš desno zraven nje eno puščico. Klikni jo in potem izberi "Vedno odpri to vrsto datotek".

dzinks63 ::

A ima kdo kakšne probleme s Chrome brskalnikom? Firefox dela normalno, chrome pa nekaj štrajka in se ga ne da uporabljati, kako bi to lahko popravil? Ponovna namestitev brskalnika ne doseže nič. Kakšna ideja?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mozillin Quantum bo zamenjal Gecka (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
6422460 (18846) BigWhale
»

Microsoft podprl Kinect v Internet Explorerju

297253 (5894) BaToCarx
»

Chrome 9 na voljo tudi običajnim uporabnikom

84959 (4044) filip007
»

Nova beta Firefoxa 4 tudi v slovenščini