Forum » Zvok in slika » mikro glasbeni stolp
mikro glasbeni stolp
bagr007 ::
Odločam se za nakup malo boljšega mikro glasbenega stolpa. V oči mi je padel philipsov mcm 906 (http://www.mimovrste.com/artikel/123003.... Malo sem si ogledal tudi podobno drage izdelke od Yamahe (DRX-730), Onkyo-ja (CS-1045), pa se ne morem odločiti.
Zanima me, če kdo ima kaj podobnega od zgoraj naštetega in kako je zadovoljen z njim.
hvala
Zanima me, če kdo ima kaj podobnega od zgoraj naštetega in kako je zadovoljen z njim.
hvala
t-slav ::
MCM906 je huda mašina-preiskušal v trgovini. Drugač maš pa še eno mal boljšo od Philipsa - MCD909 z ribbon tweeter visokotonci v zvočnikih, tak da za kak đez hi-hat poje ko urca (pa vse ostalo tut). Slišal na polici in slišal doma-sicer sam pr kolegu-zaenkrat :D
Aja pa ko čekiraš stvari zahtevi od prodajalca, da sname mrežce iz boxov... zadušijo visoke...
Aja pa ko čekiraš stvari zahtevi od prodajalca, da sname mrežce iz boxov... zadušijo visoke...
streki ::
Poslušaj še to zadevo:www.audio-kontakt.com/index.php?page=vi...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: streki ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ojacevalec namesto glasbenega stolpaOddelek: Kaj kupiti | 2025 (1564) | vilonja |
» | Kateri stolp za 200€Oddelek: Zvok in slika | 4774 (4374) | mtej_ko |
» | Mikro glasbeni stolp-kaj kupitiOddelek: Zvok in slika | 3960 (3629) | Janac |
» | Kateri mini stolp ?Oddelek: Kaj kupiti | 2981 (2747) | jest10 |
» | Radiokasetofon do 150€ ?Oddelek: Kaj kupiti | 2039 (1882) | Tomson |