Forum » Šola » Razvoj telekomunikacij - na kratko
Razvoj telekomunikacij - na kratko
slitkx ::
Takole...
Za diplomsko nalogo je seveda potrebno napisati tudi uvod. 1. in 2. poglavje ter povzetek sem že napisal, sej sem se spravil k uvodu.
V uvodu naj bi v do treh straneh širše zajel razvoj telekomunikacij (moja odločitev).
Strani z bolj in manj suhoparnimi (ter marsikje tudi predolgimi) razlagami je ogromno.
Če kdo pozna kako stran, kjer je razvoj strnjen in po možnosti opisan s čimmanj letnicami oz. brez, se priporočam.
Hvala.
Za diplomsko nalogo je seveda potrebno napisati tudi uvod. 1. in 2. poglavje ter povzetek sem že napisal, sej sem se spravil k uvodu.
V uvodu naj bi v do treh straneh širše zajel razvoj telekomunikacij (moja odločitev).
Strani z bolj in manj suhoparnimi (ter marsikje tudi predolgimi) razlagami je ogromno.
Če kdo pozna kako stran, kjer je razvoj strnjen in po možnosti opisan s čimmanj letnicami oz. brez, se priporočam.
Hvala.
- premaknilo iz Znanost in tehnologija: antonija ()
slitkx ::
Si bom pomagal kar s tistim z Wikipedie ter nekaj splošnega znanja o zgodovini telekomunikacij. Če mi pa uspe najti še knjigo Saše Tomažiča, bom pa na konju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako dobiti službo v IT brez faksaOddelek: Pomoč in nasveti | 4860 (3956) | IL_DIAVOLO |
» | Security BSides LjubljanaOddelek: Novice / Ostalo | 6645 (5250) | dope1337 |
» | Delavnici dela s Pure Data in Super ColliderOddelek: Novice / Kiberpipa | 3289 (3085) | Sokrates |