Forum » Mobilne tehnologije » MMS (ne morem jih pošiljati/prejemati)
MMS (ne morem jih pošiljati/prejemati)
Jože078 ::
Ko sem kupil Nokio C5, sem se izgleda malo preveč igračkal z nastavitvami, sedaj pa ne morem poslati, niti ne morem prejeti nikakršnega MMSa.
SMS in email sporočila pa prejemam in pošiljam brez problema.
Poiskusil sem s povrnitvijo tovarniških nastavitev, ampak zadeva ne dela - izgleda, da se je povrnilo vse, razen tega.
Sedaj pa prosim, če lahko kdo (ki ima Nokio C5 ali kaj podobnega) pogleda v Meni/Nastavitve/Nastavitve/Povezava/Cilji/Večpredst.spor. - koliko dostopnih točk ima shranjenih notri oz. kaj mu pod posamezno dostopno točko piše?
Moja dostopna točka v Večpredstavnostnih sporočilih se imenuje "mms", ko kliknem nanjo "uredi" pa se mi odpre: Ime povezave - mms, Podatkovni nosilec - Paketna povezava, Ime dostopne točke - mms, Uporabniško ime - brez, Zahtevaj geslo - Ne, Geslo - ****, Preverjanje gesla - Običajno, Domača stran - Brez, Uporaba dostopne točke - Samodejno.
Verjetno nekaj ne štima v teh nastavitvah. Se komu sanja kaj v tej dostopni točki bi moral spremeniti?
Takrat sem dostopne točke izbrisal in jih sam ponovno vzpostavil in nastavil, zato da se mi ni vsakič povezovalo na Vodafone in mi zaračunavalo vstop na njihovo stran, kot pri vseh Simobilovih telefonih. Internet mi je uspelo poštimati, izgleda pa, da sem ga nekaj posral pri MMSih.
SMS in email sporočila pa prejemam in pošiljam brez problema.
Poiskusil sem s povrnitvijo tovarniških nastavitev, ampak zadeva ne dela - izgleda, da se je povrnilo vse, razen tega.
Sedaj pa prosim, če lahko kdo (ki ima Nokio C5 ali kaj podobnega) pogleda v Meni/Nastavitve/Nastavitve/Povezava/Cilji/Večpredst.spor. - koliko dostopnih točk ima shranjenih notri oz. kaj mu pod posamezno dostopno točko piše?
Moja dostopna točka v Večpredstavnostnih sporočilih se imenuje "mms", ko kliknem nanjo "uredi" pa se mi odpre: Ime povezave - mms, Podatkovni nosilec - Paketna povezava, Ime dostopne točke - mms, Uporabniško ime - brez, Zahtevaj geslo - Ne, Geslo - ****, Preverjanje gesla - Običajno, Domača stran - Brez, Uporaba dostopne točke - Samodejno.
Verjetno nekaj ne štima v teh nastavitvah. Se komu sanja kaj v tej dostopni točki bi moral spremeniti?
Takrat sem dostopne točke izbrisal in jih sam ponovno vzpostavil in nastavil, zato da se mi ni vsakič povezovalo na Vodafone in mi zaračunavalo vstop na njihovo stran, kot pri vseh Simobilovih telefonih. Internet mi je uspelo poštimati, izgleda pa, da sem ga nekaj posral pri MMSih.
Ice-Heki ::
Predvidevam, da imaš Simobil.
Poskusi s temle: http://nastavitve.simobil.si/otausersm/...
Poskusi s temle: http://nastavitve.simobil.si/otausersm/...
Jože078 ::
Edino pri Vrsti nastavitve nisem bil povsem prepričan, kaj izbrati: WAP/CSD + MMS, WAP/GPRS Plus/3G/MMS, WAP/GPRS Unlimited/3G/MMS ali WAP/GPRS/3G/MMS.
Izbral sem kar zadnjo možnost in, kot sem že rekel, stvar deluje.
Izbral sem kar zadnjo možnost in, kot sem že rekel, stvar deluje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach - Prenos podatkov in MMS ne delujeta - Prosim za pomočOddelek: Mobilne tehnologije | 30859 (30533) | The Shadow |
» | Lumia 640 mms in ikona za simOddelek: Mobilne tehnologije | 2106 (1845) | menjalnik |
» | Samsung Galaxy S Plus- težaveOddelek: Mobilne tehnologije | 1343 (983) | easyrider3 |
» | Galaxy Nexus MMSOddelek: Mobilne tehnologije | 2061 (2023) | BigSmoke |
» | *99# ne vzpostavi GPRS, bližnjica "Domača stran" paOddelek: Mobilne tehnologije | 1521 (1392) | krho |