Forum » Mobilne tehnologije » IP prenosnika ??
IP prenosnika ??
uporabnik23 ::
Zdravo,
sem nov pri prenosnikih, pa me zanima, kateri IP se vidi, če uporabljam prenosnika ne nekem Wi-Fi, pri nas ali v tujini oz. če g auporabljam doma z arouterjem ? Ali si lahko doma za routerjem sam spreminjam IP (na njihovi web strani od routerja). Sem enkrat na eni web strani zasledil da je nek program (na tej web strani) prebral moj IP, Operacijski Sistem, vse razne kode hardwera in celo mojo aktivakcijsko kodo za XP ?!? Ali se da to zakriti ;-)
Hvala in lp.
sem nov pri prenosnikih, pa me zanima, kateri IP se vidi, če uporabljam prenosnika ne nekem Wi-Fi, pri nas ali v tujini oz. če g auporabljam doma z arouterjem ? Ali si lahko doma za routerjem sam spreminjam IP (na njihovi web strani od routerja). Sem enkrat na eni web strani zasledil da je nek program (na tej web strani) prebral moj IP, Operacijski Sistem, vse razne kode hardwera in celo mojo aktivakcijsko kodo za XP ?!? Ali se da to zakriti ;-)
Hvala in lp.
- poskusil klonirati: uporabnik23 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Router + dynDNSOddelek: Omrežja in internet | 1615 (1459) | Zlatoroh |
» | Linksys WRT54G tečen problemOddelek: Omrežja in internet | 1408 (1204) | amigo_no1 |
» | Web server in routerOddelek: Omrežja in internet | 1210 (1166) | MRB0rYS |
» | Postavitev lastne www straniOddelek: Izdelava spletišč | 2783 (2064) | flipflop |
» | dva www strežnika - en ipOddelek: Omrežja in internet | 1677 (1379) | Mr.B |