Forum » Kaj kupiti » Kje v Gradcu
Kje v Gradcu
Djuro ::
Hoj!
Ker grem naslednji teden na potovanje in priletim nazaj v Graz me zanima, če mi kdo lahko bolj natančno razloži, kako priti do trgovin Birg in pa Mediamarkt. Bom spotoma še malo skočil pogledat za kaki LCD monitor.
Aja, v Gradcu nisem bil še nikoli.
LP, Djuro
p.s.
Se oproščam, če sem sfalil mesto v forumu.
Ker grem naslednji teden na potovanje in priletim nazaj v Graz me zanima, če mi kdo lahko bolj natančno razloži, kako priti do trgovin Birg in pa Mediamarkt. Bom spotoma še malo skočil pogledat za kaki LCD monitor.
Aja, v Gradcu nisem bil še nikoli.
LP, Djuro
p.s.
Se oproščam, če sem sfalil mesto v forumu.
ToniT ::
Center West v Gradcu se nahaja na prvem krožišču s slovenske strani (torej tudi z letališča). Greš proti Gradcu in se držiš smeri Linz oz. center in paziš, da ne zaviješ proti Linzu (oz. D) in potem prideš do krožišča in prvi odcep z krožišča. Ne moreš zgrešiti. Pazi samo na avtocesti pred krožiščem, da ne prevoziš polne črte, ker so policaji večkrat tam (včasih je to pomenilo 500 šilingov).
cybermedo ::
Točno tako! Torej po avtobanu do krožišča in prvi izvoz - pol pa kar po tej cesti naprej in potem v prvem križišču levo (nekaj sto metrov od krožišča - ne moreš fulat). Tako prideš v Centrum West. Mediamarkt boš takoj zagledal, Birg pa ima štacunco v trgovini Vobis, ki se pravtako nahaja v Centrumu West, vendar na drugi strani ceste, torej v prej omenjenem križišču desno, in ne levo...
Upam, da boš našel LP
Upam, da boš našel LP
urosh ::
Oj!
Baje je birg zaprl vrata v centru west. sedaj so baje še samo nekje v mestu. je treba na karto pogledat... sicer pa je naslov verjetno na netu link
lp
Baje je birg zaprl vrata v centru west. sedaj so baje še samo nekje v mestu. je treba na karto pogledat... sicer pa je naslov verjetno na netu link
lp
urosh ::
trgovina je tu
BIRG Shop Graz
Karlauerplatz 1
Tel.: (+43) 02236-6790....0
Telefonverkauf und Lagerauskunft DW 600
Fax: (+43) 0316-76 40 75... 99
Öffnungszeiten:
Montag - Freitag: 10:00 - 18:00
Samstag: 09:00 - 13:00
Kje pa je to natančno, pa žal nebi vedel. Poizkusi z kako karto od graza... Drugače maš pa itaq vse cene na netu. Linka pa imaš tukaj Birg in mediamarkt.
BIRG Shop Graz
Karlauerplatz 1
Tel.: (+43) 02236-6790....0
Telefonverkauf und Lagerauskunft DW 600
Fax: (+43) 0316-76 40 75... 99
Öffnungszeiten:
Montag - Freitag: 10:00 - 18:00
Samstag: 09:00 - 13:00
Kje pa je to natančno, pa žal nebi vedel. Poizkusi z kako karto od graza... Drugače maš pa itaq vse cene na netu. Linka pa imaš tukaj Birg in mediamarkt.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Krožišča (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Na cesti | 48634 (42528) | GrimReaper |
» | Pravilna vožnja v krožiščih (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13682 (12476) | darkolord |
» | Kje je ta peluga v grazuOddelek: Loža | 4654 (2911) | -ziga- |
» | Računalniške trgovineOddelek: Kaj kupiti | 3467 (2770) | alesr |
» | Kje v GRAZU kupiti računalniško opremoOddelek: Kaj kupiti | 1532 (1287) | celica |