Forum » Programska oprema » MMS Export / Backup
MMS Export / Backup
cucolino ::
Pozdravljeni.
Ker nikjer po netu ne najdem nic uporabnega oz. nic, kar bi resilo mojo tezavo, me zanima, ce kdo od vas ve, kaj je z exportanjem oz. kreiranjem backupa mms-ov iz Sony ericssona (model w810i) ?
Nalozil sem namrec Sony Ericsson MMS Backup Manager, ki ima najbol beden vmesnik kar sem jih kdaj videl, in enostavno ne vidi mojega telefona, ne glede na to kaj naredim. (tudi ce prej povezem s SE Pc suite).
Ve kdo, kako izvoziti mms-e? :)
Hvala.
Ker nikjer po netu ne najdem nic uporabnega oz. nic, kar bi resilo mojo tezavo, me zanima, ce kdo od vas ve, kaj je z exportanjem oz. kreiranjem backupa mms-ov iz Sony ericssona (model w810i) ?
Nalozil sem namrec Sony Ericsson MMS Backup Manager, ki ima najbol beden vmesnik kar sem jih kdaj videl, in enostavno ne vidi mojega telefona, ne glede na to kaj naredim. (tudi ce prej povezem s SE Pc suite).
Ve kdo, kako izvoziti mms-e? :)
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | čudna težava z SMS-iOddelek: Mobilne tehnologije | 878 (704) | NoName |
» | Uporabniki "glupih" telefonov, ste tukaj? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12852 (10111) | Mesar |
» | Telefon z GPS-om do 100€Oddelek: Mobilne tehnologije | 2853 (2504) | BCSman |
» | kakšne mobilne telefone uporabljate (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10688 (6674) | zolja |
» | Simobil ponuja GPRS Vodafone Mobile Connect Card...Oddelek: Omrežja in internet | 3388 (2828) | CaqKa |