Forum » Konzole » ps2 ali ipod touch
ps2 ali ipod touch
slimshady9 ::
živjo zanima me ali se bolj splaca kupiti ps2 z dvema konzolama, spominsko kartico, petimi igrami in malim tvjem ali ipod touch 4g 8gb?
prosim komentirajte.
hvala.
prosim komentirajte.
hvala.
hojnikb ::
Odvisno kar bol rabiš.No če rabiš da gaming je PS2 že ker stara zadeva in ni več dosti novih iger, ma pazelo velko zbirko iger.
#brezpodpisa
koro13 ::
PS2 lahk otudi čipiraš "khm"varnostne kopije oger"khm"....
Drugace je pa ipod zakon, tudi veliko iger pri applu...
Če dobiš tv in vse vzemi....
Drugace je pa ipod zakon, tudi veliko iger pri applu...
Če dobiš tv in vse vzemi....
Dromar ::
iPod je malodane razmetavanje z denarjem. Sicer ga imam, ampak ko gledam nazaj v preteklost mi je malo žal za nakup.
Po drugi strani nikoli nisem obžaloval, da imam PS, PS2 in PS3...Je pač stvar za sprostitev, pri kateri se totalno odklopiš.
Vseeno pa razmisli, če ne bi doplačal kakih 50-70EUR in kupiš PS3 ali če hočeš varnostne kopije pač Xbox 360.
Sam preferiram PS3, ker podpira veliko število volanov, medtem ko pri Xboxu ni ravno velike izbire, poleg tega ima PS3 boljše ekskluzive za moje pojme, bluray in zastonj internet. Pač malo več zapraviš za tiste igre, kar pa spet ni tako velik strošek-ne rabiš pač zmer kupovat tistega, kar je pravkar prišlo v trgovine, špile menjuješ in kupuješ rabljene.
Sam sem vsega skup zgubil na špilih kakih 50EUR, pa sem preigral ziher 30 naslovov...Enostavno kupiš rabljeno, prodaš naprej ali še bolje menjaš pa je.
Po drugi strani nikoli nisem obžaloval, da imam PS, PS2 in PS3...Je pač stvar za sprostitev, pri kateri se totalno odklopiš.
Vseeno pa razmisli, če ne bi doplačal kakih 50-70EUR in kupiš PS3 ali če hočeš varnostne kopije pač Xbox 360.
Sam preferiram PS3, ker podpira veliko število volanov, medtem ko pri Xboxu ni ravno velike izbire, poleg tega ima PS3 boljše ekskluzive za moje pojme, bluray in zastonj internet. Pač malo več zapraviš za tiste igre, kar pa spet ni tako velik strošek-ne rabiš pač zmer kupovat tistega, kar je pravkar prišlo v trgovine, špile menjuješ in kupuješ rabljene.
Sam sem vsega skup zgubil na špilih kakih 50EUR, pa sem preigral ziher 30 naslovov...Enostavno kupiš rabljeno, prodaš naprej ali še bolje menjaš pa je.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Xbox One bo stal pol tisočaka, pride novembra (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Konzole | 23818 (20314) | kuglvinkl |
» | Playstation 3 ali xbox 360 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Konzole | 35271 (24466) | Pesimist |
» | PlayStation 3 razbit (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Konzole | 30331 (23336) | mumbo |
» | Za občasno igranje Playstation 2 ali Xbox 360Oddelek: Konzole | 3525 (2417) | Berserker |
» | Nakup konzoleOddelek: Kaj kupiti | 2098 (1959) | SleepLess |