» »

Blog o dogajanju 1991-1994

Blog o dogajanju 1991-1994

Temo vidijo: vsi
««
204 / 256
»»

Okapi ::

Če to kaj več pove, imela je zložljiv podest in selektor rafalno - posamično. AK ko bog.
Saj na M72 je tudi mogoče dati daljnogled.

ColdCat ::

Še ena miki "skrivnost" je razkrita.

Nekoč
Danes

"Skrivnost" je razkril kar miki sam...in dodal še eno podrobnost...ne na VIP ampak na twitterju. LINK

miki je zadnje čase postal pravcati twitteršenko...po zgledu na nekdanjega šefa

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ColdCat ()

Eden od zadnjih mikijevih reportov je na S-T ostal spregledan.
Preden zapiše
VEČ na VIP straneh

konča z
Beograd 1992. V tem mesecu bo Srbska B-92 objavila ............

:))
LINK

Zgodovina sprememb…

Matako ::

ColdCat je izjavil:

Še ena miki "skrivnost" je razkrita.

Nekoč
Danes

"Skrivnost" je razkril kar miki sam...in dodal še eno podrobnost...ne na VIP ampak na twitterju. LINK

miki je zadnje čase postal pravcati twitteršenko...po zgledu na nekdanjega šefa

Evo tole z Mojco je pa liksabilni material stare šole. Mač'k je nazaj v igri! Ja čivkanje Likov se je okrepilo. Delnice Twitterja pa tonejo, nova Jajova rabota?

Mimogrede, ste vedeli, da je Izijeva Mojca v.d. generalnega sekretarja za obrambo?

http://www.mo.gov.si/nc/si/medijsko_sre...
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

Vanich ::

Okapi je izjavil:

Če to kaj več pove, imela je zložljiv podest in selektor rafalno - posamično. AK ko bog.
Saj na M72 je tudi mogoče dati daljnogled.

Sploh mi ni padlo na pamet - pa tako očitno je: M72 = AK + 7,62x39 + dolga cev + nogce + eventualni rašpetin + semi & full auto.
Bravo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Vanich ()

trizob ::

Samo semi, ni full. 8-)

trizob je izjavil:

Samo semi, ni full. 8-)

To je M72 puškomitraljez (spimpan RPK), ne M76 semi. Mimogrede... tisto držalo optike na 72 zgoraj zgleda bolj kot kak Žaretov hack kot tovarniška izvedba.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Samo semi, ni full.
Ne bluzi. M72 je puškomitraljez.
http://hr.wikipedia.org/wiki/Zastava_M72

Matako je izjavil:

trizob je izjavil:

Samo semi, ni full. 8-)

To je M72 puškomitraljez (spimpan RPK), ne M76 semi. Mimogrede... tisto držalo optike na 72 zgoraj zgleda bolj kot kak Žaretov hack kot tovarniška izvedba.

Ja, ampak v zavodu CZ ni bilo nobenega problema par poizkusnih M72 opremiti z standardnimi ali non-standardnimi šinami za montažo katerekoli optike. Pichkin dim; "čas posla" - bi rekli majstri v CZ.

Samo - še vedno ostane totalen izziv streljati - in zadeti - na 800m z AK modelom 7,62x39 - pa magari če jo tudi v NASA-i naredijo. Večina ljudi si pa tudi sploh ne predstavlja take razdalje. Sam metek (7,62x39mm) je bil namenjen za streljanje do razdalj 300m-400m. (pozabi prodajne kvalifikacije) Tukaj pa govorimo o faktorju x2 nad predvidenim efikasnim dometom.

Vanich je izjavil:

Samo - še vedno ostane totalen izziv streljati - in zadeti - na 800m z AK modelom 7,62x39 - pa magari če jo tudi v NASA-i naredijo. Večina ljudi si pa tudi sploh ne predstavlja take razdalje. Sam metek (7,62x39mm) je bil namenjen za streljanje do razdalj 300m-400m. (pozabi prodajne kvalifikacije) Tukaj pa govorimo o faktorju x2 nad predvidenim efikasnim dometom.

Ja samo recimo M76 (ali ruski Dragunov) ni namenjen za klasičen ostrostrelski tandem (opazovalec in strelec) ampak je bila ideja z njimi opremiti vsak vod z najmanj enim "ostrostrelcem", ki cilje lahko (ni pa nujno) napada sam.

V bistvu so to samo ločeno, relativno na hitro izurjeni nadarjeni pešaki. Solidni a še vedno... pogrešljivi strelci. V ta namen je njihovo orožje lažje, enostavnejše in omogoča večji volumen ognja (ruska filozofija: če ne zadeneš prvič, poizkusi še 5x).

Čistokrvne ostrostrelske puške takim enotam ne bi koristile, da ne govorimo o tem da so dražje in urjenje pravega "ninja" ostrostrelskega tima veliko dolgotrajnejše. Za balkanijade in arabijade pa je M76 idealka.

M76 je torej hibriden dizajn, razumen kompromis - čeprav se mi zdi, da je koncept po Hladni vojni že rahlo rumen v zobe. Zdi se mi, da je danes vseeno bolje usposobiti kak pravi ostrostrelski tim več - če ti ni vseeno za izgube.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Okapi je izjavil:

Samo semi, ni full.
Ne bluzi. M72 je puškomitraljez.
http://hr.wikipedia.org/wiki/Zastava_M72

Ja, zamešal sem za 76, ki jo je Pepca skozi omenjala in spraševala, če je to puško testiral ...

Matako je izjavil:

Vanich je izjavil:

Ja samo recimo M76 (ali ruski Dragunov) ni namenjen za klasičen ostrostrelski tandem (opazovalec in strelec) ampak je bila ideja z njimi opremiti vsak vod z najmanj enim "ostrostrelcem", ki cilje lahko (ni pa nujno) napada sam.

V bistvu so to samo ločeno, relativno na hitro izurjeni nadarjeni pešaki. Solidni a še vedno... pogrešljivi strelci. V ta namen je njihovo orožje lažje, enostavnejše in omogoča večji volumen ognja (ruska filozofija: če ne zadeneš prvič, poizkusi še 5x).

Čistokrne ostrostrelske puške takim enotam ne bi koristile, da ne govorimo o tem da so dražje in urjenje pravega "ninja" ostrostrelskega tima veliko dolgotrajnejše.

M76 je torej hibriden dizajn, razumen kompromis - čeprav se mi zdi, da je koncept po Hladni vojni že rahlo rumen v zobe. Zdi se mi, da je danes vseeno bolje usposobiti kak pravi ostrostrelski tim več.

Povsem drži, kar se tiče taktične uporabe vojaka "designated rifleman". Ampak Dragunov ima vseeno drug kaliber: 7,62x54 - ki je veliko bolj "slok" in podolgovat in s tem tudi sposoben daljših razdalj kot 7,62x39 boat-teil, sama Dragunov puška ima pa tudi drugačen sistem (zapoznelega) povrata izpušnih plinov, ki ni po sistemu AK, ampak bolj spominja na Simonova ali SKS - kar je dosti bolje za precizno streljanje. A smo mogoče sedaj zašli iz teme? Tole je dokaj specifično.

Zgodovina sprememb…

Kako zašli... M76 je odlična osnova za friziranje v domači delavnici! Imaš celo opcije za različne naboje, optiko, lahko rezljaš... itd. Žaretov teritorij! To je pa naša domena.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Matako je izjavil:

Kako zašli... M76 je odlična osnova za friziranje v domači delavnici! Imaš celo opcije za različne naboje, optiko, lahko rezljaš... itd. Žaretov teritorij! To je pa naša domena.

Heh, ja...; sploh nam je pa Cervantes dal te kosti za razmišljanje. Upam, da bo še kaj nadaljeval na to temo.
Tako, lirično, kot on zna. Od Mikija tako ni več neke "vajde".

Zgodovina sprememb…

Vanich je izjavil:

Matako je izjavil:

Heh, ja...; sploh nam je pa Cervantes dal te kosti za razmišljanje. Upam, da bo še kaj nadaljeval na to temo.
Tako, lirično, kot on zna. Od Mikija tako ni več neke "vajde".

Kot je Mačk opazil.. Miki spet čivka. Recimo zadnji
@JJansaSDS pote pridejo s prisilnim jopičem #Polje

https://twitter.com/mikstone1/status/43...
/\/\.K.

Cervantes ::

Hvala vsem za skoraj enoglasno podporo.
Kakorkoli že, vsa vrhunska literarna dela so nastala v posebnih okoliščinah, tudi to ni bilo izjema.
Ko sem se ob 4h zbudil in in nisem mogel več zaspat in sem ugotovil, da tudi elektrike ni, sem pač vzel v roke še edino živo stvar v hiši (poleg pesa in žene in enepar mačkov), tablico namreč, in potem sem pač malo klofal po tastaturi.
Tako de... v kratkem nadaljevenja ni pričakovati. Razen v primeru novih izrednih razmer.
Let's all have a nice day and many more to come!

Well, bom pa napisal še eno armijsko.
Če je ne bo Gandalfar pobrisal, ker je res čisto OT.
Bilo je že proti koncu šolanja na ŠROT, vsi smo nekako čakali na zaključne izpite, v učionici je bil dolgcajt, TV dnevnik pa to, pol so nas pa itak nagnal spat. Pa plane not požarni: Momci, Brane dobio paket!
Branko je bil beograjčan, armijsko dete, foter pukovnik ali celo đeneral, tega seveda ni nobeden čisto dobro vedel, on pa tudi ni povedal, pa tudi ga nikoli nobeden vprašal ni. Kar je bilo pomembno, ...je bilo seveda tole: njegovih paketov niso nikoli prebrskali!
Posledično, ko je paket prišel na mizo, je bil deviško nedotaknjen. Branko je pomembno potegnil iz žepa swiss army knife in se lotil odpiranja. O, kakšni zakladi! Razne pite, najslajši deli kralja živali, ene potice plus vložene paprike in feferoni, da ne naštevam...
Carsko.
On top of this all...tri flaše rakije!
Alkohol je bil v šoli seveda strogo prepovedan. Dva tipca se že poslali v prekomando v Bilećo, ker sta se na mrtvo napila, which was no joke in those days... btw, oba moja kolega s faksa, šmrc. Kot sta mi kasneje pripovedovala, it was no joke indeed.
No ja, precej prasca smo pojedli, Brankota smo kovali v nebesa, rakija je tekla. Cajt za spat.
Meni pa kar nekaj ni dalo miru, rakija me je nabila z neko posebno energijo, in ko so se vsi že spravili spat, sem pobral šinjel v predsobi, obul "cipele" in se odpravil ven, na krug, kao na sprehod.
Seveda samo do vsem znane luknje v ograji.
Šola je bila ob eni najbolj prometnih zagrebških ulic, takoj zraven je bila tramvajska postaja, in baš, ko sem zakorakal (bolje: se optekel) ven... je pripeljal tramvaj. Jaz pa na tramvaj.
Težko opišem, kaj sem mislil takrat, spomnim se ne. Najbrž nič.
Vsedel sem se na zic... in zaspal.
Božja previdnost ali hudičeve spletke, kdo bi vedel. Zbudil se nisem na končni postaji, od koder bi me nedvomno takoj premestili v čuzo VP, zbudil sem se na... avtobuskoj stanici!
Opotekel sem se iz tramvaja, proti parkingu. Tam je, tik pred odhodom, stal avtobus z napisom LJUBLJANA.
Vsedel sem not. V tistih časih vojaki nismo plačevali prevozov. Zaspal sem kot ubit.
Ura je bila najbrž ene tri zjutraj, ko so me na ljubljanski avtobusni zvagonirali, malo sem se že streznil, kaj pa zdaj. Za taxi nisem imel, za telefon pač. Pokličem punco, glej čudo! Odgovori! Čez dvajset minut sem bil že v postelji, menda smrčal nepopisno...
Naslednji dan je bil kar malo čaroben, vse do ure četrte, ko se je bilo treba spraviti nazaj v Zagreb. Spet oblečem svojo priljubljeno uniformo, off we go! Ampak, benti!! Kje pa je kravata!? Kravate ni! Preiščeva vse, kravate ni. OK, pač brez kravate. V Zagrebu so me zagotovo že pogrešili, izdana je tiralica, fuck pa še kravata. Odprem vrata, še zadnji adijo, pogled v prostor... in jo zagledam! Bingljala je z lustra dol!
No pa na avtobus, nikjer VP, v Zagrebu spet na tramvaj do kasarne, not skozi znano luknjo v ogradi, v predsobi šinjel dol, cool k špricer v učilnico. Noben me niti ne pogleda, požarni reče "evo tu još malo ostalo od Brankota"... "kako može tako malo ostati od tako velikog ćoveka?"- jaz.
Kot da se nič zgodilo.
Naslednji dan sem zvedel, da so mi kolegi pod deke na postelji nabasali šinjele, podkapo zabasali s starimi smrdljivimi štumfi, da je vse izgledalo in smrdelo, kot da jaz tam spim.
Na zboru zjutraj so rekli, da mi je bilo slabo in da sem šel v stacionar.
"Nije ni čudo", je rekel vodnik.
Bili so dragoceni dogodki. Brezmejna lojalnost in solidarnost, razumevanje idiota, kakršnega nisem bil deležen mogoče kasneje nikoli več.
Hvala, generacijo.

tony1 ::

Tole je super, suho zlato, stari ;)

tony1 je izjavil:

Tole je super, suho zlato, stari ;)

Joj, sam ne me hvalt. Ker pol se bom usedu in bom pisou in pisou dokler me ne boste mel že vsi dost in pol nakonc bom mel dost še sam sebe in kaj pol človeku še ostane?
No, hvala vseeno. Če se še kaj spomnem, well, maybe..:)

Odlična zgodbica.
Cerf, predlagam, da se začneš ozirati za zanesljivim tiskarjem - da ti ga ne premikastijo tik pred izidom. :D
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

O, obujamo spomine na Črnomerec8-)
Alkohol je bil v šoli seveda strogo prepovedan.
Ne vem, kako je bilo pri vas, ampak pri nas (ŠRO, Šentvid) je bil pir dovoljen in se je na veliko točil, tako v kantini kot v vojničkom klubu. Kaj močnejšega pa tudi ni bilo nikoli težko dobiti in je bila vedno kakšna zaloga pri roki. Takole je bilo videti v klubu after hours, ko smo ga, še dolgo v noč, vsak večer pospravljali (Prvi teden smo imeli "loterijo" in smo se razporedili po nalogah za pospravljanje - eni so izbrali vc, drugi hodnik, tretji spalnico, četrti učilnico, peti pa klub. Tisti v klubu smo imeli vedno največ dela, pred polnočjo skoraj nikoli nismo bili gotovi).

In ko je že ravno govora o alkotu, tole pa je tov. ex-policijski minister s flaško pira v roki:-) Nekateri smo že takrat vedeli, da bo še kaj iz tega fanta (čeprav takrat smo imeli bolj v mislih CK:)) )

Pa še ena sezonsko primerna slikca, ravno iz tistih krajev, ki jih je sedaj podiral led. En teden smo taborili v šotorih (narejenih iz šotork, da si ne bi kdo kakšnega razkošja predstavljal), pri povprečno -5 ponoči. Brez spalk. Še zdaj me malo zazebe, ko se spomnim.;)

Lušne slikce, O!
Ampak tega modela s flaško... pa ne prepoznam? No ja, jest mam itak Aspergerja, no wonder...

sensei ::

Tale s flaško je Vinko Gorenak. Pa če prav vidim ma za uro pripet ključ??? Očitno praktičen tip kot nek tabornik, lol.

Cervantes je izjavil:

Lušne slikce, O!
Ampak tega modela s flaško... pa ne prepoznam? No ja, jest mam itak Aspergerja, no wonder...

Vinjenko Korenjak

Okapi je izjavil:

O, obujamo spomine na Črnomerec8-)
Alkohol je bil v šoli seveda strogo prepovedan.
Ne vem, kako je bilo pri vas, ampak pri nas (ŠRO, Šentvid) je bil pir dovoljen in se je na veliko točil, tako v kantini kot v vojničkom klubu. Kaj močnejšega pa tudi ni bilo nikoli težko dobiti in je bila vedno kakšna zaloga pri roki. Takole je bilo videti v klubu after hours, ko smo ga, še dolgo v noč, vsak večer pospravljali (Prvi teden smo imeli "loterijo" in smo se razporedili po nalogah za pospravljanje - eni so izbrali vc, drugi hodnik, tretji spalnico, četrti učilnico, peti pa klub. Tisti v klubu smo imeli vedno največ dela, pred polnočjo skoraj nikoli nismo bili gotovi).

In ko je že ravno govora o alkotu, tole pa je tov. ex-policijski minister s flaško pira v roki:-) Nekateri smo že takrat vedeli, da bo še kaj iz tega fanta (čeprav takrat smo imeli bolj v mislih CK:)) )

Pa še ena sezonsko primerna slikca, ravno iz tistih krajev, ki jih je sedaj podiral led. En teden smo taborili v šotorih (narejenih iz šotork, da si ne bi kdo kakšnega razkošja predstavljal), pri povprečno -5 ponoči. Brez spalk. Še zdaj me malo zazebe, ko se spomnim.;)

Ja, Černomerec, haha. Tam je blo kr zabavno, nič kaj dost nas niso terali (če odmislim en marš na Slijeme, dež in sodra, skoz je za nami vozu rešilc, ampak ni blo treba nobenga pobrat, res smo bli dobra ekipa)..!
Ne vem, eni tko jamrajo, seveda je bilo drugje jako bolj sranje... no Černomerec je bil res jako cool, tam smo bili itak sami inženijeri, oficirji so bili tudi iženijerji, predstonik je bil pa admiral. Je blo par zajyyebanih oficirjev pešadincev, ki so mislili, da morajo iz nas napraviti vojake. No, ni jim uspelo.
Jest mam na to obdobje same lepe spomine.

Zgodovina sprememb…

Dobre slikce O, Vinkota ne bi nikoli prepoznal, kljub špranji med zobmi!
/\/\.K.

tony1 ::

Madona, a Tom Cruise iz TopganaTM na zimski fotki meri človeku v glavo... al ne? :D

tony1 je izjavil:

Madona, a Tom Cruise iz TopganaTM na zimski fotki meri človeku v glavo... al ne? :D

To sem tudi jaz pomislil, čeprav je tista puška gromozanska in najprej pade v oči. Ostali z avtomati prav tako merijo v kamerade. :))

čarli ::

Evo mikstona omenjajo že v parlamentu:)
http://mikstone.si/mikstone-report/item...

Mogoče se bo pa kaj premaknilo in se bodo stvari iz BG začele celo raziskovati...

bluefish ::

Meh, Kunstlja spet nekaj razganja. Tole s Celjem je nek članek na njemu ljubem Politikisu: http://www.politikis.si/?p=115098

bluefish je izjavil:

Meh, Kunstlja spet nekaj razganja. Tole s Celjem je nek članek na njemu ljubem Politikisu: http://www.politikis.si/?p=115098

A pol ni bilo nič razprave v parlamentu okoli tega?

Ma obtožbe so res smešne... Miki je pač le ena od strank tistega podjetja, ki dala tudi z državio. In?

Mimogrede, Okapi.. je Vinko že takrat kazal kake znake... da se nagiba med.. vesele fantiče?
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Prižonjer se nadaljuje... s sporočilom.

http://www.mikstone.si/prison/item/373-...

Kdo jo bo kmalu skupil? Hja, kdo je še ni pa bi jo moral? ;) Uf, če bo šlo tako naprej bo Dejan pospravil še mikislovce - saj kaj dosti ne bo ostalo. Računam tudi, da bo Dejan v paco dovil naše "predstavnike ljudstva" - mogoče bo kakak tuzelska varianta? ;)
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

je Vinko že takrat kazal kake znake... da se nagiba med.. vesele fantiče?
Niti ne. Vsaj ne da bi kdo kaj opazil. Čeprav, ko pomislim za nazaj, jih je bilo pol sumljivih;)

O.

čarli je izjavil:

Mogoče se bo pa kaj premaknilo in se bodo stvari iz BG začele celo raziskovati...

TRANSKRIPT SEJE DZ 7.2.2014

ob 17:56
...Potem je bilo govora, ne vem kdo je že govoril o tem… Ja, vi ste govoril, mislim da o tem tajnem vstopu pa o nekih umorih v 90. letih, da nekdo o tem piše, o neki anonim… Ne vem. Mislim, da je, ali pa niste. Saj je vseeno. Nekdo je o tem govoril. Ta blog piše gospod… Ta blog piše gospod Mitja Kunstelj. Obsojen za mamila, obsojen za kazniva dejanja, ne vem kaj vse, v ZDA so mu prepovedal blog, ukinili so ga oziroma blog v Sloveniji, financiramo ga pa, država. No, to je v redu. Država mu ga financira skozi bolnico Celje, občina Celje in nekatere druge organizacije. Ampak od tam imam jaz osebne stvari in bova osebno na sodišču skušala te zadeve urediti, posebej pa ne kaže verjetni, ker bo jutri napisal, da ste vi morilec. Pa ne bodite presenečeni, če boste sebe zasledil med morilci, ker je to sposoben napisati in to ne kaže kaj veliko se ozirati na njega s temi njegovimi blogi.

ob 15:17 (slabi dve urici prej)
...Naprej, ne žalite gospoda Leljaka, ker ga ni tukaj. On je svoje odslužil in je po zakonu čist in mu nimate kaj očitati več....

miki tudi v zadnjem reportu pravi, da je "svoje kazni odsedel." 8-) Aja pa mikija tudi ni bilo "tukaj" 8-)

EDIT: dobri dve urici prej;)

Zgodovina sprememb…

ColdCat je izjavil:

čarli je izjavil:

TRANSKRIPT SEJE DZ 7.2.2014

ob 17:56
...Potem je bilo govora, ne vem kdo je že govoril o tem… Ja, vi ste govoril, mislim da o tem tajnem vstopu pa o nekih umorih v 90. letih, da nekdo o tem piše, o neki anonim… Ne vem. Mislim, da je, ali pa niste. Saj je vseeno. Nekdo je o tem govoril. Ta blog piše gospod… Ta blog piše gospod Mitja Kunstelj. Obsojen za mamila, obsojen za kazniva dejanja, ne vem kaj vse, v ZDA so mu prepovedal blog, ukinili so ga oziroma blog v Sloveniji, financiramo ga pa, država. No, to je v redu. Država mu ga financira skozi bolnico Celje, občina Celje in nekatere druge organizacije. Ampak od tam imam jaz osebne stvari in bova osebno na sodišču skušala te zadeve urediti, posebej pa ne kaže verjetni, ker bo jutri napisal, da ste vi morilec. Pa ne bodite presenečeni, če boste sebe zasledil med morilci, ker je to sposoben napisati in to ne kaže kaj veliko se ozirati na njega s temi njegovimi blogi.

ob 15:17 (slabi dve urici prej)
...Naprej, ne žalite gospoda Leljaka, ker ga ni tukaj. On je svoje odslužil in je po zakonu čist in mu nimate kaj očitati več....

miki tudi v zadnjem reportu pravi, da je "svoje kazni odsedel." 8-) Aja pa mikija tudi ni bilo "tukaj" 8-)

EDIT: dobri dve urici prej;)

Tipična dvojna merila. Če je naš je čist. Če pa ni naš je pa "umazan":D

Mitja je res butelj. Prostitutka sem bil jaz, dokler sem še hodil za denar v službo. Kar počne Špelca, je pure fun.
Foušljivc!
Po mojem mu takrat ni dala in je še dons besen nanjo.

Nisi bral Gat? Špelca je dala Mikiju velikokrat.
/\/\.K.

Seveda sem bral. Pa se mi je že takrat zdelo, da se M. malo napihuje.
Who knows, mogoče sta se pa z V.V. ujela bolje, kot prikazano.
Užaljeni ljubimci pa to.

ZaphodBB ::

Hell Hath No Fury Like a Homo Scorned?

Elementary, Watson. Elementary.:))

To je takorekoč fundamentalni postulat mikilogije. Beri predzadnji odstavek

Zgodovina sprememb…

Novi Prižonjer.

http://www.mikstone.si/prison/item/382-...

Pusta epizoda. Mogoče smo se pa po divji akciji prejšnjih razvadili?
/\/\.K.

Men je tole tako nekako, kot bi spremljal Stanleya, ki išče Livingstona v porečju reke Zambezi ali Kongo,
I forget which one, edino le še kakšni jezni domorodci lahko nardijo kakšen kažin, I presume.

Zgodovina sprememb…

Zanimiva fotka:)
Kaj piše pa ne bom kopiral, da ne bom spet tle cenzuriran kot zadnjič ob twitu...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: čarli ()

Evo, se mi je kar zdelo, da bo snel fotko s foruma in zraven napletel kakšno pravljico.

O.

Okapi je izjavil:

Evo, se mi je kar zdelo, da bo snel fotko s foruma in zraven napletel kakšno pravljico.

O.

Kaj pa je šla tvoja fotka?:) Ker na forumu oz linku jo več ni;)

Ejsi_Disi ::

Ahahaha
Okapi pravi, da jih je bilo pol sumljivih, Miki napiše, da je sovojakom priznal, da je roza, hahahaha.:))
Rock n' roll ain't noise pollution!

Tudi tisto o pijančevanju in Bileći ni res. Pravzaprav je bilo ravno obratno, Vinko je bil eden redkih, ki se je ustavil po piru ali dveh, ostali smo pa glavne nočne pijanke v klubu skrivali pred njim, ker smo ga imeli na sumu, da se kot vzgojitelj iz Tacna predobro razume z oficirji. Tudi drugače se je poznalo, da je bil nekih 7 let starejši od večine ostalih, ki smo bili stari 18-19 let.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()
««
204 / 256
»»