» »

Blog o dogajanju 1991-1994

Blog o dogajanju 1991-1994

Temo vidijo: vsi
««
193 / 256
»»

Marat ::

Po moje bi se tudi Mikiju bolj splačalo izdajat knjige - Tereza, glede na svojo uspešno izkušnjo, bi mu tu lahko pomagala ;)

samo pazi da ti Parahomo ne potrka na vrata... ;(

čarli ::

No pa je prvi mikstone report izšel, ki je za đabe:)

Matako ::

Ej... jaz vedno pravim: je neka direktna povratna zanka med 91-94 temo in mikiliksom, vedno bila. Kul. Miki je nazaj!

Drugače pa Tereza... a ta knjiga je res samo ponatis zgodbic z bloga, ali imaš še kak eksluziven material samo v knjigi?
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

creepyatrija ::

Matako je izjavil:

Ej... jaz vedno pravim: je neka direktna povratna zanka med 91-94 temo in mikiliksom, vedno bila. Kul. Miki je nazaj!

Drugače pa Tereza... a ta knjiga je res samo ponatis zgodbic z bloga, ali imaš še kak eksluziven material samo v knjigi?

ja,sem mela kr jajca to izvest..ves blog plus dvee dodatne zgodbe,sem dala v tiskano verzijo..in nisem se zmotla,ker isto kupujejo...lej,sem mela pač ves ta čas zveste oboževalce in zdej v knjigi je res to vse mal drugač...pa folk kup še az mami,pa za frende,pa za darila za frende...sam sem pa res cele dneve na fb,pa se promoviram...tko to gre..:-)ker vsak k je bral,je rekel da ni izpustil iz rok in se nasmejal na hard

Marat je izjavil:

Po moje bi se tudi Mikiju bolj splačalo izdajat knjige - Tereza, glede na svojo uspešno izkušnjo, bi mu tu lahko pomagala ;)

samo pazi da ti Parahomo ne potrka na vrata... ;(

glede mikija pa tkole..glede na vse sodbe k jih ma,ne vem če je tko simple knjigo kr izdat...

Zgodovina sprememb…

gmajestix ::

General Marijan Kranjc ima spet ugovor na Mikijev blog.

Je že vročaroba na vipliksu?
/\/\.K.

Mimogrede, stari Mikiliks ni mrtev!!

ker je ta blog še vedno precej obiskan, bom občasno na njem objavil tekste drugih, ki si zaslužijo pozornost.

Začel je z nihčem drugim kot našim vstajniškim el commandantejem - Žuljem alias Kričačem. Izgleda, da je tudi ta od dejanj prešel k besedam. Lahko se je bilo boriti proti zlovoljnemu Dolenjcu samo kako se upreš milfici v leopardjih fuk-šolnih?

To so izzivi pred nami. Kakorkoli lepo, da stari blog še ni zamrl.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

http://www.radiostudent.si/kafanska-deb...

:-DDD
intervju z mnao na rš..:-)) jaz pa botz..en bolj koma k drug..:-)))

Zgodovina sprememb…

Nekaj za Rezo in Mikija, za lažje spletno objavljanje in prodajanje knjig ;) http://7write.com/

hvala...sam men laufa kr,morm rečt..mam pa en drug question..če ma kdo jajca prevest me? do zdej še noben ni upal..ni simple,k je težek sleng..rabla bi hrvašk,pa anglešk..thanks

Okapi ::

IMHO lahko kar pozabiš, vsaj za angleščino, da ti bo to kdo naredil na lepe oči. Vsaj če hočeš malo boljšo kakovost od google translate.;)

O.

noben rekel,da na lepe oči...

pižama bi lahk znal

Zgodovina sprememb…

Marsikdo bi znal, če imaš denar.

O.

hja..in kok stane taka zajebancija?

aja,pozabla ekr mi je poslal sporočilo,kao za bukvo ap to..zdej jih mam

Zgodovina sprememb…

hja..in kok stane taka zajebancija?
Odvisno od dolžine. Zaresni prevajalci se za manj kot 15 evrov na stran ne bodo pogovarjali. Pravzaprav je tudi 15 evrov na stran zelo prijateljska cena.

O.

svašta..jaz pa 180 strani..:-/

intervju všeč?

pol bi blo že boljš da sama predevem,pa ganjo kupim za ta keš..:-)mi bo ziher dogajal v buči ful..:-)))

prevedem

Zgodovina sprememb…

Al pa če najdeš enega mladega ameriškega pisatelja za partnerja (poslovnega) - da si delita dobiček od prodaje angleške verzije knjige ;)

Oldi ::

Probaj kakega natur angleža ali amera v Slo vprašat, ampak mlada generacija, ker recimo z Eriko Debeljak si verjetno nimaš kaj pomagat, ali pač.

Sicer pa Miki danes z novo objavo, predvsem so zanimive insajderske informacije o obsojencih v zadevi čista lopata, od edinega, ki mu Jajo ni upal prisluškovat, do katere tablete se uživajo v arestu.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Oldi ()

Morda bi pa prevajala cela familija, mož hrvatizme, otroci pa sleng, sam kakega Hispanosa bi morali še pripojiti v familijo in bi bil prevajalec Erica Johnson family.

Je že vročaroba na Mikiliksu?

Alora pridem več kasno!
/\/\.K.

Ne še, se pa nalaga http://www.mikstone.si/mikstone-report/...
Mal za lase privlečeno tole, razen če se dela na softveru, ne pa na nalaganju.

No po pravici povedano je nova mikiliks platforma še vedno zelo rahitična - čisto verjamem, da bi jo nalaganje vročerobe spravilo (spet) na kolena. Google je bil boljši, a kaj ko ni bil toliko varen.. sploh zdaj, ko hara naokrog spet NSA... verjetno v ligi z DEA.

Mimogrede, je zato Miki naložil gor izjemno ozkopasovno verzijo svoje legendarne "Ace Ventura" slikice z Gismom? Po mojem bi sploh morala biti v logu ali za ozadje!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Cervantes ::

Takile "platformi" lahko po mojem hitro zrihtaš DDOS, kar je pri Googlu verjetno precej teže.

Mitja Kunstelj ?@mikstone1 4h
Danes bo objavljen magnetogram. Konec prešuštva zaradi poročila KPK. Posneto 7.1. 2013. Nina Zidar K. in Janez Janša. #dialog leta

https://twitter.com/mikstone1

Magnetogram lahko objavim tudi jaz. Mi čakamo magnetofonski posnetek:))

O.

bzzero ::

No, je bilo kaj objavljeno? Jaz sem rad prebiral njegov blog v prejšnji formi. Denar, ki sem ga poklonil za knjigo sem odpisal. Potem sem še enkrat lepo prosil, ko me je vrgel ven iz FB skupine... za novo platformo ga pa ne mislim prosit več, ker se res počutim kot fukfehtar. Od vsega skupaj mi je tale tema na ST še najbolj pri srcu in jo redno spremljam. Jaz še vedno po malem upam da bo kaj iz vsega tega, a me upanje počasi zapušča.

driver_x ::

Iz vsega bo ravno toliko, kot je bilo iz knjige. Od bloga pa so že na prejšnji platformi ostale samo še čenče.

Alora še ni vročerobe?

Okapi ima prav. Udarni magnetogram - to bi morali imeti mikislovci na sprejemnem. 1. stopnja. :D
/\/\.K.

Vanich ::

Je že objavljen "magnetogram" -naj kdo, ki ima dostop malo opiše...

Lahko pa jaz objavim mojo verzijo, bo enako verodostojna :D

Vanich ::

driver_x je izjavil:

Lahko pa jaz objavim mojo verzijo, bo enako verodostojna :D

Ne ne bo. Zate ne vemo, kdo si.:D

Seveda, torej bo moja verzija še bolj verodostojna.

Danes, najkasneje jutri, bo odprt nov VIP page. Poleg Mikstone watching you(VIP) in Hard time(VIP), še Corpus delicti(VIP).

Na Corpus delicti(VIP) bodo objavljeni materiali o katerih pišem. Brez tekstov in mojih komentarjev. Just fact, no comment

http://www.mikstone.si/mikstone-report/...

čarli je izjavil:

Poleg Mikstone watching you(VIP) in Hard time(VIP), še Corpus delicti(VIP).

Odličen način, da se od jajčevcev izvleče 10 ojrov/lik. Po mojem se še Jajo ne bo mogel zadržati in ga bo premagala radovednost! :))

Ostali bomo počakali na t.i. sekundarni tok informacij. Boljše razmerje signal-šum. :D
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Magnetogram objavljen, vir K mT. odredba izdana 2012.
Vsebina: predvsem razkritje prešuštva, dialog v okvirih normale.

Nič "Jajo, daj me! Tukaj na mizi me daj!"? Ali kaj podobnega?

Eh, alora pridem več kasno... :8)
/\/\.K.

Ne ne, to je blo že v fazi abstinenčne krize po udaru Gorana v stilu "Janči sej ni tko hudo".

budspennncer ::

U jeseni počnije još kazeni postopak Dule against Miki
Prije 2 godine v intervjuju

Mitja Kunstelj bi lahko bil uspešen fant, če ne bi zašel na pot kriminala in drog. Njegovih pravljic pa ne berem.

A onom, koji je več završijo škodni i kazneni postupak na 1. stepeni, miki šalje pozdrave

Platforma je še vedno precej rahitična, se je pa pojavil VIP Corpus delicti, ki pa je še prazen.

Hej, mikislovci! Ste kaj sodelovali v veliki nagradni igri?

V V. nadstropju smrdi. V sobi 509 razpada in trohni! KDO?

odgovor se skriva v prvem stavku. Pravilen odgovor na e-mail.

1.nagrada 6 mesečni dostop do VIP vsebin

2. nagrada 3 mesečni dostop do VIP vsebin

3.nagrada 1 mesečni dostop do VIP vsebin

Je že končana :(. Moram priznati, da odkar ni več javnega liksa so mi take uganke... ne ravno mačji kašelj.

Ne b' vedu iz glave, kot pravijo Gorenjci!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Corpus delikti so zaklenili, vendar veljavno geslo za ostala dva VIP bloga ne prime.

leiito ::

Matako je izjavil:

Hej, mikislovci! Ste kaj sodelovali v veliki nagradni igri?

V V. nadstropju smrdi. V sobi 509 razpada in trohni! KDO?

odgovor se skriva v prvem stavku. Pravilen odgovor na e-mail.

1.nagrada 6 mesečni dostop do VIP vsebin

2. nagrada 3 mesečni dostop do VIP vsebin

3.nagrada 1 mesečni dostop do VIP vsebin

Je že končana :(. Moram priznati, da odkar ni več javnega liksa so mi take uganke... ne ravno mačji kašelj.

Ne b' vedu iz glave, kot pravijo Gorenjci!

A je unga iz Glee mislil?

Geslo že prime, vsebin pa še ni.

Oldi je izjavil:

Geslo že prime, vsebin pa še ni.

Zahtevaj vročorobo _takoj_. Saj si VIPovec! To kar dela Miki je kot, da bi ti v VIP loži namesto Dom Perignona točili San Pellegrino!
/\/\.K.

Miki je isti kot skorajda vsi Slovenci, včeraj je na Twitterju napisal "Praznih besed in obljub sem sit #dieta". Če gremo VIPovci na dieto bo ostal brez cvenka in bloga :(
Počasi bom začel verjeti, da na nas vanzemaljci probavajo razne oblike nevidnega pantakana (nekdanjega strupa za zatiranje rastlinskih uši)

Oldi je izjavil:

"Praznih besed in obljub sem sit #dieta".

Izgleda, da se tudi dajanja praznih obljub nasitiš.

driver_x je izjavil:

Oldi je izjavil:

"Praznih besed in obljub sem sit #dieta".

Izgleda, da se tudi dajanja praznih obljub nasitiš.

Mogoče gre za podobno stvar, kot pri tistih jogijih, ki leta in leta živijo le od "prane"? Če je možno, bi veljalo raziskati saj bi lahko tako ceneje furali našo socialno državo.
/\/\.K.

razne oblike nevidnega pantakana (nekdanjega strupa za zatiranje rastlinskih uši)
Čisto tako, mimogrede - pantakan je DDT, z njim so zatirali marsikaj, ne samo rastlinske uši.

O.

Miki je v zadnji VIP objavi za konec zapisal: " Grem na joint, fuck off raja".
Kaj sedaj to pomeni, kaj točno je joint?

JohanP ::

Odjebal je širše občestvo in si privoščil špinel.

joint=špinel=bareta=churro=blaft=petaar=?????=Co=Jay=whiteboy=??=mota

????? = Kosjak
?? = Dai Asa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: JohanP ()
««
193 / 256
»»