» »

Blog o dogajanju 1991-1994

Blog o dogajanju 1991-1994

Temo vidijo: vsi
««
154 / 256
»»

Oldi ::

Če bi se pa pričanje slučajno pripetilo, bi pa izpraznil dvorano, ker bi v nasprotnem primeru z njim (zaradi razžalitve VVja) obračunala NZK.

enadvatri ::

Če sodnik ne dovoli, diverzije ni težko izpeljati. Dolgo traja preden te utišajo, če ni policije pri roki. :))

luli ::

Ne sme se to tako brezveze končati na sodišču.

Kučan, Jankovič in Türk so preveč vložili v to zgodbo, zdaj pa se bo razkrilo, da zamere izvirajo iz poti v Jajce, kjer jim je naš Jajo požegnal vse babe.

Matako ::

Jaz tudi mislim, da bodo skoraj gotovo šli na razžalitev - ker je preprosto.. enostavnejše. Kot je že več mojstrov ugotovilo na drugih forumih, ti lahko tako tožbo dobiš _neodvisno_ od tega kaj je res in kaj ne. Dajmo si priznati - Miki je bil rahlo žaljiv, posebno do Špelce!

Tako da zima bo mogoče res vroča za indijance mi pa še vedno ne bomo dobili odgovora na našo afero "mraz". :/
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

luli ::

Dajmo si priznati - Miki je bil rahlo žaljiv, posebno do Špelce!

Lahko pa se brani, da je umsko zaostal. Vse kar more dokazati je, da si ni bil sposoben prilagoditi situaciji, kot se je njegov šef; ter da je ostal komunist.

Torej izpad Mikija, nakar bo sodnica ukazala uničenje vseh posnetkov in ukazala molčečnost.
Od novinarjev ni pričakovati kako poročilo.
Potrebujemo torej idejo, kako nedolžno spraviti posnetke v javnost.
- mobilnika ti postfestum valjda ne morejo odvzeti za kak dan, da bi preverili fajle
- boljša varianta je klic nekoga, ki snema, vprašanje je kateri sistem je najbolj varen - v smislu da si vpletel še nekoga in da najdejo posnetek.

Itak pa tako daleč verjetno ne bodo šli? Kaj pa evidenca prisotnih, nas smejo popisati?

Največji problem bo pa najti nekoga, ki bo sodeloval pri javnem blatenju dobrega imena VV, sploh ker to početje nima praktično nobene legitimitete. VV namreč ni nek zagrizen javni zagovornik pravic živali.

Skratka razen zadovoljevanja kakih čudnih nagnenj, ki jih v tej smeri nimam, in firbca (briga* me, kaj počne VV s svojimi psi) ne najdem vzroka sodelovanja.

Skratka vse skupaj bo povsem brez haska.

*ni mi pa vseeno zaradi psov

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Oldi ()

Snemalnik v pisalu, ga lepo daš varnostniku v zabojček, greš mimo detektorja kovin in ga vzameš. ;)

Malo za intermeco kako recite o demonstracija, tule je izziv https://slo-tech.com/forum/t544258/p381... seveda tam, da ne bomo tu smetili.

Vaščijeva drama

Neuradno je sicer slišati, da se je vodstvo Telekoma Slovenije za takšno potezo odločilo zaradi neprofesionalnega novinarskega dela, saj naj bi Vasle portal izrabljal za politično propagando. Nacionalni telekomunikacijski operater naj bi zaradi tega utrpel tudi poslovno škodo, saj naj bi naročniki zaradi neuravnoteženega poročanja celo prekinjali naročniška razmerja. Po nekaterih informacijah naj bi sodu izbilo dno poročanje ob zadnjih protestih, ki se odvijajo v Sloveniji. Med drugim je Vasle v svojem nedeljskem prispevku "junaško" zapisal, "da sem proti tem demonstracijam, ki so se začele v Mariboru". Spomnimo, da so protestniki na petkovih demonstracijah v Ljubljani med drugim zažgali tudi Vasletov portret, in ker je dežurna redakcija Siol.net zvečer fotografiji tega početja tudi objavila na svojem portalu, je zdaj že bivši odgovorni urednik umaknil celotno fotogalerijo.

http://www.dnevnik.si/slovenija/v-ospre...

Ok, Dnevnik zadnje čase veliko liksa, tako da mora bralec sam izločiti zrno od plev. Recimo, ni nujno, da je bil nek faktor to, da je poročal jajčasto o protestih. Po mojem bolj splošno najedanje in antipatičen stil pisanja - in odnost do sodelavcev (m. spol).

Ni dvakrat za reči, da ni šlo za kako spolno nadlegovanje..
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Bomo videli, kje bo pristal, za nazaj je lažje biti pameten :)
Sicer ga pa ne rabijo več, celo Bobovnik že krivi opozicijo za tako klavrno sliko politike, Janši se preprosto ne sme več oponirati, Janša = domovina.

Odkar je Vašči moral spakirati pisarno ima več časa za čivke.

https://twitter.com/vinkovasle1

So mi pa podporo takoj ponudili tisti iz MMC, katerim sem na RTV stopil v bran Kako? Ko sem šel mimo njih, so bili zelo poglobljeni v delo.

Niso imeli časa mu reči adijo. ;)
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

tereza ::

čarli je izjavil:

Danes sestrična od reze verjetno na veliko proslavlja:)
šefinja kabineta bo verjetno Alja Brglez, ki je bila zdaj glavna strateginja njegovega volilnega štaba;
http://www.finance.si/8327532/Ponujam-r...

hja...

Raza, zagrebi se!

Samo pazi hrbet, da ne boš potem gotofa po pomoti. :))
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

tereza ::

kaj čem jaz med tem folkom...še volila nisem v življenju...sam res,alja je bla že pr drnovšku vodja kabineta...:-/
gotofa sem pa itak..;-)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tereza ()

V Studio City so Jajota poimenovali Gargamel, Borata pa Smrketa
 Janez Janš kot ga je poimenoval Studio City

Janez Janš kot ga je poimenoval Studio City

Borut Pahor kot ga je poimenoval Studio City

Borut Pahor kot ga je poimenoval Studio City

Sicer pa počasi postaja jasno, kaj se dogaja v ozadju, Gargamel demonstracije speljuje na svoj mlin, ki naj bi zmlel prvo republiko in ven bo padla druga. Torej čaka nas najhujši ideološki boj verjetno od NOB dalje in to v času najhujše eksistencialne (v smislu razpada družbe) krize. Torej popolna norost, ki pa zna iti skozi - če se bodo demonstracije dovolj zaostrile in se Gargamelovo napenjanje demagogije ne bo zalomilo.

sevigon ::

Mitja objavlja pismo policista:
http://mikstone1.blogspot.com/

Mitja, razišči malo prosim in objavi to kar tukaj prisotni itak že vemo.

...
Dare je v četrtek zvečer, ravno ko si je naročil pirček, prejel telefonski klic. Na drugi strani je zaslišal dobro znani glas:
"Dare, takoj se zglasi v mojem kabinetu!".
Zeksal je pivo in šel na WC namestit prazno kaseto... Nikoli ne veš, kdaj boš potreboval rezervno padalo.
Šefova navodila so bila jasna:"Tu imaš 500 Evrov. Kliči Dejana Prosena, jutri aktivirajta fante! Naj izgleda, kot da so nemire povzročili rdeči. In glej da spet ne zaj**eš! Nočem imeti nič s tem!"

...
Kdo je Dejan Prosen?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sevigon ()

leiito ::

sevigon je izjavil:

Mitja objavlja pismo policista:
http://mikstone1.blogspot.com/

Mitja, razišči malo prosim in objavi to kar tukaj prisotni itak že vemo.

...
Dare je v četrtek zvečer, ravno ko si je naročil pirček, prejel telefonski klic. Na drugi strani je zaslišal dobro znani glas:
"Dare, takoj se zglasi v mojem kabinetu!".
Zeksal je pivo in šel na WC namestit prazno kaseto... Nikoli ne veš, kdaj boš potreboval rezervno padalo.
Šefova navodila so bila jasna:"Tu imaš 500 Evrov. Kliči Dejana Prosena, jutri aktivirajta fante! Naj izgleda, kot da so nemire povzročili rdeči. In glej da spet ne zaj**eš! Nočem imeti nič s tem!"

...
Kdo je Dejan Prosen?

Prisotni nič ne vemo. Se nam pa, vsaj nekaterim, ne zdi preveč logično in verjetno, da bi se za take stvari z izvajalcem del dogovarjal katerikoli "znani glas" osebno, še najmanj na tak način, s tako izbiro besed itd.

Verjamem pa, da kdo res verjame, da bi imeli s kako drugo vlado čez eno leto naenkrat vsi službe in 2x večjo kupno moč.

Cervantes ::

Tereza rules.

Ti si še zadnji sončni žarek, ki prodre v ta kanjon, zasuto poln govejih iztrebkov.

donfilipo ::

Tereza je fajn za nas. Ampak tele fantje pa meni nekako ne sedejo, zato bom podal eno tako gorjansko kritiko: 'Bl počas, bl na poskok v valcer in ne kot da se mudi sežagat hlode za cimper'8-)

Da pa to en tak uberšus, energije, ki si ga človek zapomni in nedvomno mnogim mladim da potreben ritem za muvanje8-)

Ampak:

blog:
levih in desnih, ujeti v diktaturi Janeza Janše, disocialno motene osebe, ki nas vodi in ki je vpregel

Mali Janez po poročilih simbola skrbne vzgoje Angelce Likovič, ni imel ..tudi od daleč ne ..simptomov disocialno motenega otroka, celo nasprotno bil naj bi plašen, priden...tih in marljiv. Tako da kje je motnja nastala? Med vojno? Tudi ne klapa, ker bi ne mogla. Če bi bil priden, tih in marljiv bi se skril s kahlo na glavi v.....hej angelca???? Se mi pa zdi da ne bomo takole prišli daleč8-)

In ne morem si kaj, da ne bi povedal, da je moj specialni detektor za avtorstvo (tokrat ne šonja, ampak ne čujem dobro:) javil, da sta si avtor tega pisma in avtor bloga, genetsko izredno podobna. Skratka test je pozitiven;((
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Dušilec na DealExtreme za 18,5€ http://dx.com/p/universal-7-durable-ste...

Čakamo na Mikijevo razkritje, kdo je plačeval izgrednike. Zna biti, da gre za panevropske nacije, me pa ne bi začudilo, če so v navezi z SDS - nikoli ne veš kdaj take tipe rabiš, kdaj bo treba zakuriti rajhstag.

Assass1n ::

Čak kdaj jaz zdej knjigo dam dobim? :8)
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

Oldi je izjavil:

Dušilec na DealExtreme za 18,5EUR http://dx.com/p/universal-7-durable-ste...

Wtf je tista pen'ca in vzmet? Kaj nimajo po navadi to notri kake heavy-duty, zvito razporejene deflektorje, izstružene iz kosov aluminja npr? Je pa poceni...

Vidim, da bi Žare lahko imel na Kitajskem veliko dela ...
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

leiito je izjavil:

Prisotni nič ne vemo. Se nam pa, vsaj nekaterim, ne zdi preveč logično in verjetno, da bi se za take stvari z izvajalcem del dogovarjal katerikoli "znani glas" osebno, še najmanj na tak način, s tako izbiro besed itd.

Brez skrbi, nate nisem mislil. Ob predpostavki, da damo Mikijevim objavam na Specialu vsaj minimalno mero verodostojnosti, je zgornji pogovor zelo verjeten. Imaš pa prav, verjetno je način pogovora in izbira besed rahlo drugačna, bistvo pa ostane isto.
Sicer pa počakaj, da pridejo ven posnetki. Upam, da kdaj dočakamo Daretov blog.

O nadaljevanju spletne verzije Patriotskih iger! Zgodba bo v nekaj nadaljevanjih objavljena do konca. Samo zgodba. Danes bi moral razdeliti vse knjige, pa jih zaradi "finančnih" zapletov nisem. Ne želim nikomur obljubiti datuma, ki bo šel "spet" mimo.

http://mikstone1.blogspot.com/2012/12/c...

Sigh.

Miki nič ne liksa o plačanih huliganih.

Bojim se, da to pomeni... da mu je source... crknil?

sevigon je izjavil:

O nadaljevanju spletne verzije Patriotskih iger! Zgodba bo v nekaj nadaljevanjih objavljena do konca. Samo zgodba. Danes bi moral razdeliti vse knjige, pa jih zaradi "finančnih" zapletov nisem. Ne želim nikomur obljubiti datuma, ki bo šel "spet" mimo.

No tudi to je nekaj. Se pravi smo nazaj na opisneješe "datume". Do konca leta?

Mimogrede Miki bi do konca leta lahko brez problema tudi stisnil tista 2M klikov na Mikiliksu .. ne manjka več mnogo!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Poldi112 ::

Matako je izjavil:

Oldi je izjavil:

Wtf je tista pen'ca in vzmet? Kaj nimajo po navadi to notri kake heavy-duty, zvito razporejene deflektorje, izstružene iz kosov aluminja npr? Je pa poceni...

Dušilci za airsoft puške imajo kar peno, je efektivna in poceni.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Ja. Sam airsoft tudi nič ne poči. Jaki neki dušilec.

Poldi112 je izjavil:

Matako je izjavil:

Oldi je izjavil:

Dušilci za airsoft puške imajo kar peno, je efektivna in poceni.

Aja to... s tem se Žare ne ukvarja. Govorimo o škorpijonih ali najnmilimida.
/\/\.K.

Pri Slaku je na obisku NZK!

Me prav zanima, če bo omenila Mikija.

Ne vem, meni se še vedno ne zdi debela no.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Prvič, sploh ni debela.

Drugič, čisto v redu diskutira.

Tretjič, jest mam tega dost in grem spat.

Po dolgem času se je spet oglasil Kralj!

Brez mene, slovenskega Kralja ni rešitve. To poiskušate že 30 let in niste prišli niti za en centimeter naprej - brez mene. Kar lažite si še nadalje in se sprenevedajte, pa bomo videli kaj bo, že sedaj je vse jasno. (provokatorji še kar otresajo)

Berite tudi - MONARH.si - FIND.si - LKSLO.si -
in spoznali boste pravično ter pravilno pot za izhod iz krize.

Boris Valenčič, 1. slovenski Kralj

LKSLO.si - Ljudska Kraljevska stranka

("monarh" v komentarjih na http://www.siol.net/novice/slovenija/20...
/\/\.K.

sevigon je izjavil:

Zakaj "spet" v narekovajih? Saj smo sami domači.

Sicer pa OK, smo na več kot pol poti, naročeni-plačani izvodi so prevzeti, ostane le še organizacija in izvedba distribucije.

Maja prejle na PopTV

Vašči bo streljal!

@PrinasalkaZlata Pa to me zanima: ali so kakšni učbeniki in navodila, kako se obraniti pred "spontano" sodrgo?! Lahko zaprosim za pištolo?

https://twitter.com/vinkovasle1/status/...

Mogoče se lahko oglasi pri mojstru Žaretu, če ga zanima kaka utišana varianta?
/\/\.K.

Na koga je mislil, forumaše ali Mikija in njemu podobne.
PS: Ne bom se vpisal med njegove sledilce, da bi to izvedel.

A ni Miki nekam dolgo tiho, pa toliko tem za obdelat. So mu skenslali vire, so vdrli v njegov gmail in ali yahoo? Pa ravno taki viri so bili šansa, da kdaj splavamo, če bi folk na veliko liksal svinjarije, bi se le te počas nehale, tako ali drugač.

Zgodovina sprememb…

Ne rabiš biti sledilec, malo vrži uč na https://twitter.com/vinkovasle1 občasno - dobro je vedeti, kaj Vašči naklepa!

Miki ima dosti dela. Pripravlja se izid Knjige, epski spopad z Debelo deklico, naskok na Parlament z mečem v roki... Bo komaj sfolgal vse.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

@BVrbnjak Zamisli si ureditev po meri Partljič-Godina-Vezjak. Triumvirat za posrat.
Kako smo vsaksebi, ni šans za tehnično vlado. Mar je res sam še državljanska in kak napolnjen rudnik (z našimi ali njihovimi) rešitev.
Me resno zanima, kako je do tega lahko prišlo, kako lahko VV tako sovražiš VVG, ki je še nisem slišal izreč kake politične, mar je vsaka stroka, ki ni naša, gnoj?

Silvester Šurla ‏@SilvesterSurla
Odkar so v denarju združeni kompanjoni: Golobič, Zavrl in Skobe s Siola zbrcali Vasleta, so na tem portalu samo še 'jajca' in demonstracije.

V pomanjkanju pljuvalnikov so Golobiča od mrtvih poklical.

Zgodovina sprememb…

Okapi ::

Odkar so v denarju združeni kompanjoni: Golobič, Zavrl in Skobe s Siola zbrcali Vasleta, so na tem portalu samo še 'jajca' in demonstracije.
A je to mogoče? Da se je Jajotu še ena medijska diverzija ponesrečila.:))

O.

Novi Mikiliks je tu!

http://mikstone1.blogspot.com/2012/12/z...

Klasika, s svastikami, Dolfetom in vsem. Vrača se tudi (pred meseci obljubljeni) Rodetov drugi sin in (pred leti obljubljeni) posnetki. Bomo končno slišali (videli?) Špelco kako jaše konja Jajota?

Jiiiihaaa!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

ColdCat ::

miki piše o monsignoru J.R.
Kaj menite, so to inicialke ali miki hoče le povedati da je junior(Jr.) tudi cerkveni dostojanstvenik?

Inicialke. Zdaj, če je JR Slovenec, ga ne bi bilo pretežko izslediti. Težava je, da je Rode haral po celem svetu. Dvomim, da sta le dva sinova. Verjetno jih je več in še kaka nuna po samostanih tu in tam (znano je da se klerofašizem deduje!). Ne bi se čudil, če ni sam Jajo Rodetov sin (J.anez R.ode), zloben je že dovolj.

Naj pravi JR prosim vstane!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

NissanGTR ::

A je to mogoče? Da se je Jajotu še ena medijska diverzija ponesrečila.

Če je Janša gradil svojo medijsko PLANET diverzijo s pomočjo Gerića, Potrča, Jerce Zajc, Vineta Bešterja in podobnih, potem je res za v polje ali pa je nesposoben do amena.

Gerić je bil organizator štrajka rtv novinarjev 2004, tako da rtv sploh ni smela poročati, da je kontrarevolicija zmagala na volitvah 2004. Potrč je pa bil glavni pljuvator proti Janši na Svetu med leti 04-08.

NissanGTR je izjavil:

Če je Janša gradil svojo medijsko PLANET diverzijo s pomočjo Gerića, Potrča, Jerce Zajc, Vineta Bešterja in podobnih, potem je res za v polje ali pa je nesposoben do amena.

To da Jajo ni ravno nek sposoben in uspešen macchievelievski voditelj je jasno.

O tem končno pričajo tudi Mikijeva pisanja: neuspela akcija v Celovcu, neuspela akcija s kombijem v Bosni/Hrvaškem, neuspel državni udar, neuspel atentat na Hočevarja... vidite že malo vzorec? Po pravici ne razumem čisto od kod tak strah pred tem tipom, označbe princ teme in histerija?

Jajo tako bolj spominja na (pre)pametno podgano iz Pinky and The Brain.

Saj veste
- Jajo, kaj bova počela zvečer?
- Isto stvar kot vedno Vašči, poizkušala zavzeti Slovenijo!!!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Zanimiv ta stric Petrovec, ki vleče paralele med današnjimi protesti in letom 1994.

enadvatri je izjavil:

Zanimiv ta stric Petrovec, ki vleče paralele med današnjimi protesti in letom 1994.

V javnost je namreč prišlo pričevanje Gregorja Bratine, ki je dejal, da je bil pridržan, ker »ni maral podpisati vnaprej napisane izjave, da je v policiste metal granitne kocke«.

Hm, sam osebno raje podpisujem stvari, ki so _že_ napisane, kot da najprej bianco podpišem _kasneje_ sestavljeno izjavo ampak,hej - vem, kaj hoče povedati. :))

Mislim, koliko časa je to "vnaprej"? En dan, pol ure? Policaji so verjetno itak že malo prej vedeli, da bo Modri taksi pripeljal na obisk nekaj metalcev, tako da je bila knjiga gostov verjetno že pripravljena.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Matako je izjavil:

NissanGTR je izjavil:

To da Jajo ni ravno nek sposoben in uspešen macchievelievski voditelj je jasno.

O tem končno pričajo tudi Mikijeva pisanja: neuspela akcija v Celovcu, neuspela akcija s kombijem v Bosni/Hrvaškem, neuspel državni udar, neuspel atentat na Hočevarja... vidite že malo vzorec? Po pravici ne razumem čisto od kod tak strah pred tem tipom, označbe princ teme in histerija?

Jajo tako bolj spominja na (pre)pametno podgano iz Pinky and The Brain.

Saj veste
- Jajo, kaj bova počela zvečer?
- Isto stvar kot vedno Vašči, poizkušala zavzeti Slovenijo!!!

To je kot da bi rekel, da o nečem pričajo Grimmove pravljice. Od naštetega je pol dogodkov fikcija, državni udar ni bil nikoli izveden, če sploh načrtovan, ostane Celovec, ki pa ni njegov feler, tudi Mourinho z ekipo NK Puconci ne bi mogel veliko.

Janša je svoje sposobnosti dokazal najprej s tem, ko nas je osamosvojil izpod škornja 5. vojaške sile na svetu podprte s hordami domačih izdajalcev in tujih plačancev in to opravil b.p., pol Ghandi pol Nkunda.

Ko se bo nekoč vojaška zgodovina pisala objektivno, bodo Subotai, Belisarius in Janša na posebnem mestu.

Tudi politični genij Janše je nesporen, kljub trilogijam in sodnim procesom, kljub neizmernem sovraštvu in strahu sil kontinuitete, z vsem kapitalom, mediji, mnenjskimi voditelji etc., kljub masi tistih, ki kupujejo "levo" demagogijo, je demokratično izvoljeni PM in že 20 let ključni politični faktor, ki dejansko odloča kaj ja in kaj ne. Tip je imel iz opozicije večji vpliv na državno politiko kot PMji.

In za razliko od večine politikov se je dokazal tudi v realnem sektorju, od računalnikov do tankov.

Če bo vsak od nas našel Janeza Janšo v sebi, se nam ni ničesar bati.
politični faktor, ki vse druge

Zeitgeist ::

ta tip pa že najeda in najeda

samo blablablabla

KUNSTELJ DAJ VSE VUN AL PA NEHAJ NAKLADAT!

edino kaj si do zdaj dokazal je to, da obljubljaš stvari pol pa ŠAJBA

amigo_no1 ::

je svoje sposobnosti dokazal najprej s tem, ko nas je osamosvojil izpod škornja 5. vojaške sile na svetu podprte s hordami domačih izdajalcev in tujih plačancev in to opravil b.p., pol Ghandi pol Nkunda.

leiitove pravljice

Kot tista, ko je taisti JJ hotel vojno v LJ (napada na kasarne) (in takrat bi TO popušila kot se snežak stopi sredi Sahara + pol LJ bi bilo razbite) ?
Bil vpleten v afero Depala vas (kasneje odstavljen), še prej kot novinar Mladine ukradel jugovojski zaupne dokumente in bil zaprt, ker so ga dobili (res čudno) ?

Taisti komisar JJ, ki je šel z mladinsko brigado "Avnoj 77" v Avnoj ?

Le najbolj hardcore komunisti so šli.

In za razliko od večine politikov se je dokazal tudi v realnem sektorju, od računalnikov do tankov.

Dokazal se je samo v mešanju dreka, tako kot naših 99% politikov.

http://www.rtvslo.si/slovenija/trilogij...
http://www.bukla.si/?action=articles&ar...
Taisti JJ, ki igra glavno vlogo v trilogiji "V imenu države. Odprodaja" ?

Vam SDS vernikom res ni pomoči.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: amigo_no1 ()

Okapi ::

Blackadder : Baldrick, have you no idea what irony is?
Baldrick : Yeah! It's like goldy and bronzy, only it's made of iron.
««
154 / 256
»»