Forum » Loža » Blog o dogajanju 1991-1994
Blog o dogajanju 1991-1994
Temo vidijo: vsi

Matako ::
Glede milke in jogurta je Miki itak navedel zdajšnjo ceno. Koliko pa je bilo to takrat? Še v tolarjih.
Je pa seveda po svoje butasto, ko se znajdeš v celici in te cimer vpraša "in zakaj si pa ti notri?".
Jebem ti lila kravo!
Je pa seveda po svoje butasto, ko se znajdeš v celici in te cimer vpraša "in zakaj si pa ti notri?".
Jebem ti lila kravo!
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()

torentino ::
Kje sem kaj zamudil, de je tu tako turobno vzdušje?
Je Miki kaj zajebal ...eee pomešal kakšne splošno znane resnice in si sam prismodil zgodbo?
Je Jajo spustil kako cenzuro?
Kaj se dogaja..
Je Miki kaj zajebal ...eee pomešal kakšne splošno znane resnice in si sam prismodil zgodbo?
Je Jajo spustil kako cenzuro?
Kaj se dogaja..

torentino, zamudil nisi nič. Saj ravno v tem je težava.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…

torentino ::
Uff, sem si oddahnil. Torej grem stružit tisti super dušilec, mi je dal Miki nekaj ludih idej.
Upam, da ne dobim kaj nazaj v gobec...
Upam, da ne dobim kaj nazaj v gobec...

sevigon ::

LOL!
Naredite Google(.si) poizvedbo za slike pod geslom "pederica"
https://www.google.si/search?q=pederica...
Poleg par slik "hit packov" (La Coste, itak) se kmalu pojavijo dušilci za škorpijone, Njavro in seveda ... geji! :D
Ime tovrstne torbice namreč izhaja iz točno tistega, kar mislite ... ;)

https://www.google.si/search?q=pederica...
Poleg par slik "hit packov" (La Coste, itak) se kmalu pojavijo dušilci za škorpijone, Njavro in seveda ... geji! :D
Ime tovrstne torbice namreč izhaja iz točno tistega, kar mislite ... ;)
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…

LOL!
Aja, misliš, da je to to? Hm, da gredo noter kasete, snemalnik, ključi, telefonski kodirnik, pištola, denarnica, potni list, Jajovi dokumenti... ?
Škorpijona pa ni stlačil.
Kaj je imel pol Dare?
Iz hit packa sem vzel vse, kar je odveč, vendar škorpijona nisem uspel stlačiti vanj. V tem je v sobo prišel Dare in mi ponudil svojo torbico.

Ne da se mi iskati... v spominu imam, da je v enem poglavju omenjeno, da je bila Mikijeva torbica tista za okoli pasu (fanny pack).
Njavro je imel menda "čudovito torbico", večjo. Jaz si jo predstavljam kot nekaj za čez ramo, študentska varianta. Le da tu pametni ne pišejo, ampak imajo notri škorpijone in Žaretove univerzalce.
Njavro je imel menda "čudovito torbico", večjo. Jaz si jo predstavljam kot nekaj za čez ramo, študentska varianta. Le da tu pametni ne pišejo, ampak imajo notri škorpijone in Žaretove univerzalce.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…

Cervantes ::

Ne dokumenti, ampak kasete z Jajotovimi ukazi. Gre za tiste "mikro" kasete, za diktafon ali stare odzivnike, ki res ne zasedejo dovolj prostora, dovolj je seveda ena. To ni težava.
Bolj je problem, če te z enim takim posnetkom dobi srbska murija ....
Bolj je problem, če te z enim takim posnetkom dobi srbska murija ....
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…

Oldi ::
Murija pa res ni problem, ko bi reku, da je od Janšeta, bi stekli - če je on golorok premagal JLA, kaj bi šele njegovi specialci s škorpioni nardili iz Srbske murije.
Glede knjige pa bi tokrat res lahko kaj bilo, zato mislim, ker bi kršil pravilo, da pred volitvami ne objavlja pizdarij. Miki namreč vedno naredi vse kontra :).
Glede knjige pa bi tokrat res lahko kaj bilo, zato mislim, ker bi kršil pravilo, da pred volitvami ne objavlja pizdarij. Miki namreč vedno naredi vse kontra :).

Cervantes ::
OK, zmeraj so kakšne volitve. Zato pač ni knjige.
Ampak kako mikrokasete preživijo tunkanje v Donavi (Savi?) - a jih pol daš na radiator sušit al kaj?
Ampak kako mikrokasete preživijo tunkanje v Donavi (Savi?) - a jih pol daš na radiator sušit al kaj?

Trak v magnetnih kasetah je še kar vodoodporen - ne pride do razmagnetenja, čeprav kake cenene emulzije lahko odstopijo. Verjamem, da je Jajo za svoje operativce nabavljal tudi najboljši potrošni material. Samo po drugi strani... vprašanje, kaj vse vsebuje Sava ali Donava v BG!
Glavna težava pri namakanju magnetnih avdio kaset je, da se navitje traku spacka skupaj in dokončno deformira - se da rešiti s takojšnjim ukrepanjem. Ampak _ne_ s sušenjem na radiatorju!!!
Glavna težava pri namakanju magnetnih avdio kaset je, da se navitje traku spacka skupaj in dokončno deformira - se da rešiti s takojšnjim ukrepanjem. Ampak _ne_ s sušenjem na radiatorju!!!
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…

Itak da takrat ni imel s sabo kasetarčka, še manj svojega arhiva - valjda.
Ajmo Miki, kje so knjige in posnetki, davaj pod nujno, model bo zmagal
Ajmo Miki, kje so knjige in posnetki, davaj pod nujno, model bo zmagal

Ajmo Miki, kje so knjige in posnetki, davaj pod nujno, model bo zmagal![]()
Ali pa vsaj novi Mikiliks brez tipov, ki se guzijo. Čeprav štekam simboliko, pozdravčki od gospe Rite Peče.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…

Glede generala Hočevarja je šel še tale članek mimo nas brez izdatne analize:
http://www.delo.si/novice/politika/obna...
in
http://www.delo.si/novice/politika/slov...
Neposredne povezave z akcijo v Beogradu sicer nima. Opisuje pa nekatere aktivnosti udeležencev pred dogodkom.
http://www.delo.si/novice/politika/obna...
in
http://www.delo.si/novice/politika/slov...
Neposredne povezave z akcijo v Beogradu sicer nima. Opisuje pa nekatere aktivnosti udeležencev pred dogodkom.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sevigon ()

Ajej,
et tu, Brutus!
http://www.google.si/imgres?start=185&u...
Kaj je na tem linku takega, da bi bilo zanimivo za našo temo?

Sodeč po naslednjih podatkih, general Hočevar ni umrl leta 1993.
Mitja je večkrat uporabil dvomljive izraze glede tega. Najprej v specialu -> rakom žvižgat, nato je demantiral članek v Nedeljcu, češ da so uporabili staro sliko.
več na:
http://otpisani.niceboard.com/t172-viii...
Mitja je večkrat uporabil dvomljive izraze glede tega. Najprej v specialu -> rakom žvižgat, nato je demantiral članek v Nedeljcu, češ da so uporabili staro sliko.
več na:
http://otpisani.niceboard.com/t172-viii...

TASO ::
Vse bol napeto je v Patrijotskih, nic boljsega kot brat to sago, medtem ko sem na dopustu...in ja v hotelu Bristol:)
Sicer pa cistilci prihajajo! Mogoce sam " the wolf" znan iz filma Pulp fiction
http://www.google.si/url?sa=t&rct=j&q=p...
Sicer pa cistilci prihajajo! Mogoce sam " the wolf" znan iz filma Pulp fiction
http://www.google.si/url?sa=t&rct=j&q=p...

Dobra epizoda, ni kaj. Samo še na kak dokaz počakajmo. Škoda, da v hit packu Mitja ni imel kakega trotelziherja.

čarli ::

ColdCat ::
Primerjava koncev 7. dela(Odštevanje) in 11. dela(Prepad)
Prvo pove Boban, drugo Janez EDIT: oz. Dare, da je povedal Janez
. Vmes se je pripetila totalna "štala"...po Bobanovi krivdi. EDIT2 Vse to pa je povedal miki 

V 102 je Jan.
[Hotel, soba 102, vse kar se ne sme...pot do neba]
Janez je moj dobar prijatelj, poštujem ga
...
Janez je naročil, da likvidiramo Bobana!
Prvo pove Boban, drugo Janez EDIT: oz. Dare, da je povedal Janez

A si v sobi 119?![]()
V 102 je Jan.
[Hotel, soba 102, vse kar se ne sme...pot do neba]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ColdCat ()

Vse bol napeto je v Patrijotskih, nic boljsega kot brat to sago, medtem ko sem na dopustu...in ja v hotelu Bristol:)
Car. Po mojem mora biti prav poseben filing, ko si tam, kjer se je zgodba odvijala. Razen, če nisi v hotelu Jugoslavija, seveda.

Drugače pa... dobra epizoda, s klasičnim skaloviscem na koncu! Dobra mi je tudi Bobanova fora s Topalevići iz Maratoncev.

Škoda, da je kratka.
EDIT: Mačk, kaj pa soba dvadeset tri od Denis&Denis?
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…

leiito ::
Dobra epizoda, ni kaj. Samo ĹĄe na kak dokaz poÄŤakajmo. Ĺ koda, da v hit packu Mitja ni imel kakega trotelziherja.
Včasih je pisal bolje. Ne govorim o vsebini, masa nekih ex SAS/Seals...spiše solidno knjigo/e, ker zanimivo dogajanje nosi breme, zadošča faktoiden, telegrafski stil, literarni dosežek, ki ga je napovedoval Miki, se niti ne pričakuje.
En feler so karakterji. Tako brezbarven supporting cast, kot so tile v BG, v tem žanru težko najdeš, običajno so liki bazirani na resničnih osebah bolj zanimivi.
Drugi, delno vezan na to, so dialogi. Dobra literatura gradi like prek njihovih dejanj in dialogov, ne z opisi prvoosebnega pripovedovalca. Na tak način bi moral bralcu ponuditi tudi vpogled v Janšino osebnost, pa ne vemo nič več kot prej.
Razlog je najbrž posledica pomanjkanja pisateljske kilometrine in resničnih likov, nič takega, česar tečajčič kreativnega pisanja ne bi popravil.
Tretji so pa klišeji in tu je Miki na začetku kazal več izvirnosti in ekonomičnosti, ki je za ta žanr koristna.

Razlog je najbrž posledica pomanjkanja pisateljske kilometrine in resničnih likov, nič takega, česar tečajčič kreativnega pisanja ne bi popravil.
Jbg, leiito DŠBB je bila pač šola igre, ne proze.

/\/\.K.
Zgodovina sprememb…

mikijeva sposobnost in želja po pisanju izvira že od prej, še preden je začel obiskovati Barico.
LINK
Ko sem prišel do srednje šole, so se stvari spremenile, začelo me je zanimati vse. Požiral sem časopise, revije in knjige, dobesedno požiral sem z očmi svet črk in besed
LINK

Zgodovina sprememb…

Coldcut, ti boš vedel, kdaj je prišlo do metamorfoze, da je Miki iz specijalca postal tajni agent? Ker v BG je že Janšatov najbolj drzen in sposoben agent, izbrušen v procesu šolanja in selekcije, prekaljen v številnih uspešnih akcijah.

O Reza, ravno se pogovarjamo o literarni kritiki. In ko smo že pri tem, kako to, da nihče ne komentira tvoje najnovejše duplerice?
Pa sem ti rekel, da moraš dati najmanj 1 fuk na epizodo!
EDIT: Ali to, ali pa da se koga od časa do časa pospravi, kot v Patriotskih.. to so pravila igre.
Pa sem ti rekel, da moraš dati najmanj 1 fuk na epizodo!

EDIT: Ali to, ali pa da se koga od časa do časa pospravi, kot v Patriotskih.. to so pravila igre.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…

Leiito, ni jasno! Splošno znano je in tudi miki to nekje omeni, da se je 1992 moris prevetril, veliko ljudi je zamenjalo položaje in moris tudi zapustilo, npr. Smolinikar. Miki je nekje napisal, da njega to takrat ni skrbelo, ker je bil že vključen v VI. upravo (uradni VOMO)
Brane v svoji knjigi namiguje na drugačen potek dogodkov, da je mikija čakala brca iz morisa, zaradi povzročanja težav (vlomi, muhavost, neposlušnost...) in da ga je Darko ščitil v zameno, da je zanj počel, kar je počel.
Resnica je lahko tudi nekje vmes
BTW Reza, odličen izbor komada! Sem ga zavrtel med pisanjem posta
Brane v svoji knjigi namiguje na drugačen potek dogodkov, da je mikija čakala brca iz morisa, zaradi povzročanja težav (vlomi, muhavost, neposlušnost...) in da ga je Darko ščitil v zameno, da je zanj počel, kar je počel.
Resnica je lahko tudi nekje vmes

BTW Reza, odličen izbor komada! Sem ga zavrtel med pisanjem posta

EDIT: V podporo prej omenjenemu mikijevemu talentu za pisanje
LINK

Navdušenje in talent za pisanje ni od včeraj.Že v osnovni šoli so bili moji spisi vedno nagrajeni in objavljeni v takratnem šolskem glasilu VRTILJAK!Nadaljevalo se je v srednji šoli,kjer sem pobiral nagrade iz tematskih spisov .Napisal sem nekaj scenarijev za dramske skupine,med drugim tudi za zasebno igralsko šolo BARICE BLENKUŠ!V JLA sem pisal za takratne "njihove" izdaje vojaškega kiča in nabijanja o bratstvu in jedinstvu!
LINK
Zgodovina sprememb…

Mater ravno razmišljam... TASO kaj če bi kar ti užgal kaj v stilu "Mikijeve zapuščine"? Kao nek lik se po naključju, čisto turistično znajde v Bristolu 2012 in njegova življenska pot se prekriža s srbskimi liki tako ali drugače vpleteni v BG akcijo dvajset let nazaj. Hočevarjevi sorodniki, ki se želijo maščevati, Bobanova naveza. Akcija na novih in starih lokacijah, kombinacija pederic iz devetdesetih napolnjenih s tehniko 21. stoletja. Skozi novo zgodbo in flashbacki akterjev se počasi razvija skrivnost stare zgodbe in še hujše balkanijade, ki so se napletle vmes (Draganovi "specialci", ponoreli hrvaški veterani, ni da ni). Na koncu spet vse vodi do Jaja.
Po potrebi lahko v zgodbo dodaš zdaj že rahlo ostarelega Žareta v vlogi "Q-ja", da protagonistu priskrbi ustrezno železnino.
Po potrebi lahko v zgodbo dodaš zdaj že rahlo ostarelega Žareta v vlogi "Q-ja", da protagonistu priskrbi ustrezno železnino.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…

Reza ima nasploh prefinjen okus.
Thx, cc, verjetno so jih poslali v Langley, ker "našim" obveščevalem gotovo ni bilo zaupati, da bodo Janšatovo osebno agenturo vpeljevali v najbolj globoke skrivnosti obrti. Niso pa bili slabi "naši" baje. Ion Pacepa v Rdečih horizontih zelo hvali jugo obveščevalce. V infiltraciji emigracije so bili nedvomno zelo učinkoviti. Tudi hiti, pobegli direktor Ine npr.,, b.p,
Thx, cc, verjetno so jih poslali v Langley, ker "našim" obveščevalem gotovo ni bilo zaupati, da bodo Janšatovo osebno agenturo vpeljevali v najbolj globoke skrivnosti obrti. Niso pa bili slabi "naši" baje. Ion Pacepa v Rdečih horizontih zelo hvali jugo obveščevalce. V infiltraciji emigracije so bili nedvomno zelo učinkoviti. Tudi hiti, pobegli direktor Ine npr.,, b.p,

tereza ::
jutro..:-) ker ne komentiram mikstona, vam pa mal musko namečem...:-)kej novga? mraz, nemraz...:-)
sej so komentarji mojga bloga,sam na fb..:-)
sej so komentarji mojga bloga,sam na fb..:-)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tereza ()

Ja, smo upali, da boš ti kak interni miki-info izbrskala ta čas ne...
Mraz je čisto potihnil-a.
Knjige še vedno ni.
To je to, na kratko.
Mraz je čisto potihnil-a.
Knjige še vedno ni.
To je to, na kratko.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…

tereza, sprašuješ se, zakaj smo hlapci, zgrešeno vprašanje, ker nismo hlapci. Hlapec si lahko, če imaš gospodarja, mi pa imamo .... ne najdem besede. V bistvu smo povsem amorfna masa brez barve, vonja in okusa. Eni bi še mal kradli, drugi bi se mal potuhnili in prvim lezli v rit - če bo po njihovih kanalih prišlo kaj užitnega. Tretji se borijo za preživetje in bi delali po 12 ur na dan brez malice in prevoza, četrti protestirajo, ker jim to grozijo vzeti. Prišel je dan, ko bodo na eni strani ceste protestirali tisti s 1500EUR neto, na drugi bodo pa eni drugi, ki bi radi delali za 400, pa ne morejo. Eni bi pa kako jolo spušili, mal poblogali, se kdaj zapili .... Da ne boš mislila, da te obsojam, samo konstatiram in te kot pripadnik delovnega ljudstva v bistvu razumem.
Skratka na obzorju ni ne neke ideje, ki bi nas vsaj minimalno povezala, ne neke ekipe, ki bi imela kako konsistentno rešitev s katero bi se večina nas strinjala. Pozabil sem na Jankoviča, ki mu je verjetno že potekel čas. In tu je ključno vprašanje, kdo poskrbi, da ni nikjer nikogar, če se pa že pojavi (Kresalka, Zares, Virant), mu pa "poteče" čas.
Po moje je vse stvar vodje, in ko daš na eno stran Kavčiča (enaga ali oba), na drugo pa našega princa teme, ti mora postati jasno. Ampak ne, frjolčasto ljudstvo bo izvolilo njegovo oprodo.
Eh spet me je zaneslo. Ajmo Miki, davaj posnetek tebe in BBjke - da vidimo kako jo bo Pahor še kar zagovarjal.
Aja mraz, kakšen mraz, še vreme nas ne mara več.
Skratka na obzorju ni ne neke ideje, ki bi nas vsaj minimalno povezala, ne neke ekipe, ki bi imela kako konsistentno rešitev s katero bi se večina nas strinjala. Pozabil sem na Jankoviča, ki mu je verjetno že potekel čas. In tu je ključno vprašanje, kdo poskrbi, da ni nikjer nikogar, če se pa že pojavi (Kresalka, Zares, Virant), mu pa "poteče" čas.
Po moje je vse stvar vodje, in ko daš na eno stran Kavčiča (enaga ali oba), na drugo pa našega princa teme, ti mora postati jasno. Ampak ne, frjolčasto ljudstvo bo izvolilo njegovo oprodo.
Eh spet me je zaneslo. Ajmo Miki, davaj posnetek tebe in BBjke - da vidimo kako jo bo Pahor še kar zagovarjal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Oldi ()

Ni mraza, ker je mraz obljubila vročo zimo. Za indijance.
/\/\.K.

oldi,to sem kr neki..sej veš da jaz pa politika..bolj no go..sem čist laični vidik podala oz.po kmečk povedala..hja,miki still not speaking with me...tko da nč ne vem...aja,še mraz vas ne mara več? :-D
pa sej kaj tok ta knjiga(mikijeva)...a ni cool blog? če mene kdo kej vpraša,zna bit da ma res kakšne sodne jebe,pa da zarad tega ne more...kaj jaz vem..če človek že piše vsak dan je čist isti kurac,če bi pol tud knjigo pisal...in seveda nato zaslužil..:-)ne pa jaz,lenuhar..:-P
pa sej kaj tok ta knjiga(mikijeva)...a ni cool blog? če mene kdo kej vpraša,zna bit da ma res kakšne sodne jebe,pa da zarad tega ne more...kaj jaz vem..če človek že piše vsak dan je čist isti kurac,če bi pol tud knjigo pisal...in seveda nato zaslužil..:-)ne pa jaz,lenuhar..:-P

Ja samo se bo treba začeti bolj zanimati za politiko, Reza. Politika je tista, ki vpliva (ne edina!!), ali boš lahko na koncu dneva mirno pokadil džolico in ruknil pirček, ali pa se boš pri tem kar malo živciral. Ali pa za vse skupaj sploh ne boš imel cvenka.
Glede bloga namesto knjige. Ne bo šlo. Hočemo knjigo.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…

Ja samo se bo treba začeti bolj zanimati za politiko, Reza. Politika je tista, ki vpliva (ne edina!!), ali boš lahko na koncu dneva mirno pokadil džolico in ruknil pirček, ali pa se boš pri tem kar malo živciral. Ali pa za vse skupaj sploh ne boš imel cvenka.
maš prov..fuck,me je kr zmrazil..nč ganje pa pirčka? takoj grem na cesto protestrirat..:-) hja,glede knjige pa kako..kdaj kao datum?

Knjiga je alfa&omega naše teme, če nje ni, smo mi tule totalni kreteni, ki se prepucavamo o nečem manjšem od božjega delca.
Datum, v ponedeljek so prišle iz skladišča, recimo da je imel Miki probleme in so šle šele včeraj na pošto, torej bi morale biti danes pri nas doma.
Datum, v ponedeljek so prišle iz skladišča, recimo da je imel Miki probleme in so šle šele včeraj na pošto, torej bi morale biti danes pri nas doma.

resno? držim pesti
to ste že vsi plačali al kako?
to ste že vsi plačali al kako?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tereza ()

donfilipo ::
ki se prepucavamo o nečem manjšem od božjega delca.
Evo tkole je bom jaz povedal, ki se najbolj spoznam na aktualno politiko. Po duši. Na srečo ali smolo, nikakor ne pridem do orožja

Božji delec ni delec. Ampak polje. Celo 20 stoletje je bila sofistična jeba okoli tega, da stvarnost ni sestavljena iz tega kar običajen človek lahko definira kot delec. Torej nekaj, kar je lahko samo na enem mestu in ne na 200 hkrati

Podobno je s knjigo. Knjiga izhaja. Po delcih, ki za tiste, ki je v jedru nočejo nima prave oblike. Za tiste, ki nekako dojemamo, da tako ne more ničesar spremeniti, pa seveda tudi nekako ni prave oblike

Ostane v jedru samo še vprašanje, ali so famozni prisluhi. Ali niso. Ti jasno spet ne morejo ničesar pravno formalno sprožiti,...lahko pa bi eventuelno sprožili nek masovni odziv? Ali pa tudi ne. Če ga mase, ki vegetirajo v revščini, četudi so recimo celo zaposleni, ...če ga vse zlagane obljube o Sloveniji kot Švici ne morejo...potem....

Ampak dobro. Epizoda s Kanglerjem nam da misliti. Narod se enkrat le dogodi. To da je voljen nekdo, ki je rahlo barabonsko naštelan, je izgleda pri slovanih zakon. Ali pa lahko krade in da narodu, je pa drug velik problem. V kapitalizmu je to zgleda precej težko. Zakaj je tako zgledalo, da je mogoče v socializmu od titeja, pa mislim, da vam je jasno

In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Aja in še za našo Terezo.
Svet je dejansko enako zanimiv in nekako znosen, ali še bolj, brez pivičke, role, da o horsiju in kokici ne govorim.
Neznosen postane, če je človek nekako proti neumnosti, ki jo ljudje sprejemajo za nujno in samoumevno.
Ampak včasih sumim, da smo tisti, ki smo si ga dajali v žile
, tako ali tako samo iskali nekakšno amnezijo pred to vedno in povsod prisotno krivico, neumnostjo in za nekatere večjo za druge (tiste pri koritu:), pa manjšo neznosnostjo.
Svet je dejansko enako zanimiv in nekako znosen, ali še bolj, brez pivičke, role, da o horsiju in kokici ne govorim.
Neznosen postane, če je človek nekako proti neumnosti, ki jo ljudje sprejemajo za nujno in samoumevno.
Ampak včasih sumim, da smo tisti, ki smo si ga dajali v žile

mam res.
Kolega lesena glava fizik, mi je ko so stručno ugotovili, da se nabijam s horsijem, kakih 5 let po tistem, ko sem se nehal
, ne samo pokazal, da je popolni idiot, nevaren za normalno eksistenco, ampak predlagal komuno. Na srečo nimam minometa
Ampak ker nisem pička, sem vendar zdaj nekako pri vrhu komune, ker biti notri so vendarle pravi poklicani ugotovili, da nima smisla
Ampak jebela spet smo OT.
Skratka tema še za eno knjigo,.....jaz dam samo iztočnico. Molimo
Kolega lesena glava fizik, mi je ko so stručno ugotovili, da se nabijam s horsijem, kakih 5 let po tistem, ko sem se nehal

Ampak ker nisem pička, sem vendar zdaj nekako pri vrhu komune, ker biti notri so vendarle pravi poklicani ugotovili, da nima smisla

Skratka tema še za eno knjigo,.....jaz dam samo iztočnico. Molimo

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: donfilipo ()

Da obrnem, prafraziram, svoje znano reklo:
"Gandža je kot nostalgija, kdaj pa kdaj paše, sam če pretiravaš, ti zjebe mozag"

Na pol v šali.... napol zares.
"Gandža je kot nostalgija, kdaj pa kdaj paše, sam če pretiravaš, ti zjebe mozag"

Na pol v šali.... napol zares.
/\/\.K.

Novi Mikiliks je tu! Tokrat o denarju.
O ponedeljkovi knjigi oz. odsotnosti le-te nič.
O ponedeljkovi knjigi oz. odsotnosti le-te nič.
/\/\.K.