» »

Blog o dogajanju 1991-1994

Blog o dogajanju 1991-1994

Temo vidijo: vsi
««
147 / 256
»»

Oldi ::

Jajčast trenirkar z dvema črtama - na trenirki. :)

Če da ven dokumente o prisluškovanju oziroma zasledovanju ter bunkanju Bajuka, Drnija, Pučnika in Peterleta, bo naš novi stari PreCednik Türk, v nasprotnem primeru pa ene tak gniu sluzast jajčevec, da ne rečem Malancan.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Oldi ()

Tom1991 ::

M84... lep kos orodja. Uporabljal predvsem v "nasilnih in nenasilnih" izvidnicah in ob delu za nasprotnikovimi linijami. Vedno z dušilcem.
Ni mi pa najbolj jasno kako je g. Kunstelj uspel spraviti vse to orodje (M84 + M70 s pripadajočima dušilcema zvoka) v nek hit pack. Dolžina M84 je mislim da ca. 27 cm + dušilec dolžine ca. 20 do 25 cm (po potrebi calo več)... ne vem no.

Roko na srce sem zelo skeptičen glede vsega napisanega v tem epskem delu. Najbolj me moti ravno dejstvo, ki ga omenja "jajčast trenirkar"... k takemu knjižnemu delu bi res sodilo kakšno gradivo... npr. slika famozne "pederuše" v katero je uspelo temu mojstru spraviti vse to orodje... O kakšnem obremenilnem gradivu je tako ali tako brezpredmetno razpravljati ker se enostavno ne ve ali je pristno. Kdo bo jamčil za to? Gospod Kunstelj? To je majhna težava, a ne?

Matako ::

Tom1991 je izjavil:

Ni mi pa najbolj jasno kako je g. Kunstelj uspel spraviti vse to orodje (M84 + M70 s pripadajočima dušilcema zvoka) v nek hit pack. Dolžina M84 je mislim da ca. 27 cm + dušilec dolžine ca. 20 do 25 cm (po potrebi calo več)... ne vem no.

Moje razumevanje je, da je Njavrova mega-pederica v resnici "študentska" torba za čez ramo in da je M70 nosil posebej, ne v torbi - kar je edino logično, saj ga je menda nameraval imeti pri roki, če bi situacija zagustila, ne pa da ga vlači iz torbe! EDIT: jasno bi imel v torbi oba dušilca, ločeno, orožje bi sestavil v hotelu, po mojem. Samo vse skupaj izgleda nerodno... Čakam na šale "nekaj trdega je imel v torbi".

Saj če smo pri tem: kako pa spraviš v hit-pack vse tisto, s čimer se je šel Miki potapljat v 8. delu? Svaka čast, da je sploh prišel nazaj na površje!

Saj pravim, fine bi bile kake fotke, prepričan sem, da jih tiskana izdaja ima.

Do takrat si tak hit-pack predstavljam bolj kot tisto Sport Billy torbo, če se spomnete risanke...
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

tereza ::

no,kdorkoli že je ta model..model je dojel da jaz poznam kunstlja in ker ma z njim bogvekaj, je še mene mal skritiziral..ok,no problem..zadnjič ponavljam:ne berem mikija! in se ne strinjam z žalitvami, k vem da jih je poln..ga pa poznam..that's it...moj blog je čist druga fora...

nnn ::

pametni, da gre na smeh. kje je govor o "pederuši"?? dragi Darko je imel v lasti čudovito torbico, v katero si lahko spravil omenjeno orodje z nastavkom, seveda ne sestavljenim. Orodja za izvedbo nisem nosil v torbici, niti dveh nastavkov nisem imel. nastavek je bil izdelan univerzalno za obe cevi. Navojev in nastavkov nisem jaz vrezoval ali kako drugače tehnično izpopolnjeval. Za te rabote še danes v LJ obstaja mojster Žare!
sicer pa je za večino vas "pravljica" za velike otroke.

tereza, ti si se pa izgubila tukaj pisanje zvodenelo ?

uživajte

jao..kaj se vsi dans spravljate name..po kritikah sodeč,sem čist ok napisala...
al pa če jaz nč več ne štekam...:-/

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tereza ()

tereza je izjavil:

jao..kaj se vsi dans spravljate name..po kritikah sodeč,sem čist ok napisala...
al pa če jaz nč več ne štekam...:-/

Pa saj razen terrencea, sploh ni nihče nič komentiral tvojega bloga! Meni osebno je ok, držiš soliden prepoznaven stil od prej.

Oprosti, samo zdaj nas je Miki malo zaposlil z novim nadaljevanjem. In seveda, skrivnostni mraz se vrača s svojim sosledjem objav za Mikijem. Se pravi imamo dve varianti zdaj: mraz dejansko je Miki ali mraz je nekdo, ki čaka, da Miki kaj objavi tukaj.

In obe sta mi malo že (ne)smešni ...

EDIT: oprosti, zdaj vidim, da misliš Mikijev komentar!!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

ColdCat ::

nnn je izjavil:

....da gre na smeh.

To je najpomembneje!

mraz ima veliko dela. Slediti mora čivkom maje, mikijevim objavam na S-T in to vse v presledkih nekaj minut.

mraz, zavidanja vreden odzivni čas imaš.
8-)

Tom1991 ::

Ok "nnn"... se pravi univerzalni dušilec zvoka za uporabo na M70 in M84. Predvidevam, da dolžine okoli 20 centimov. Je temu tako?
Pravljica za velike otroke? Hja, spoštovani g. Kunstelj... vaše pisanje ocenjujem skozi prizmo doživetega in predvsem preživetega med leti 1991 in 1996 na Hrvaškem in v BiH... predvsem pa poznam občutek, ko "podreš" prvega, še posebej v smislu "iz oči v oči"... ne pozabiš nikoli njegovih oči.

Ne trdim in si tudi ne upam trditi, da je vaše pisanje plod domišljije. Bi pa k takšni temi o kateri pišete vsekakor sodili dokazi, v smislu gradiva, ki ste ga kot pišete zasegli oz. odtujili ali posneli.
Drugače pa vsekakor zelo dobro pisana zagodba.

Ja smeh je pol zdravja.

Ampak šale v stilu "prijateljice manekenke" niso smešne. Saj pravim resna težava je, da tudi če predpostavimo, da mraz ni Miki je Mikiju zrihtal(a) alibi za novico, ki ni bila bajka. Zakaj bi nekdo Mikiju delal to uslugo? EDIT: pozabimo za trenutek trojno igro.

Razposajena zverinica za očkovim hrbtom v nedeljo je še dodatno sumljiva razen, če ga ni ona zlorabila in je prišlo do iskrene pomote pri prenosu novice. In potem je tu še alter.netivna verzija dogodkov ipd...
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Okapi ::

razen, če ga ni ona zlorabila
Da ga nista kar obe? Najprej sta fotra napila, potem pa ... saj vemo, ne, kot se je Lotu zgodilo.;)

Starejša hči je rekla mlajši: "Najin oče je star, v deželi pa ni moža, ki bi se nama približal po navadi vse zemlje. Dajva, napojiva očeta z vinom in leziva z njim; tako obudiva zarod po očetu." Tisti večer sta torej napojili očeta z vinom in starejša je šla in legla k očetu. Pa ni zaznal, ne ko je legla ne ko je vstala. Naslednji dan je starejša hči rekla mlajši: "Sinoči sem ležala z očetom; še nocoj ga napojiva z vinom! Potem pojdi ti in lezi z njim! Tako bova obudili zarod po očetu." Tudi tisti večer sta napojili očeta z vinom. Mlajša hči je vstala in legla k njemu, pa ni zaznal, ne ko je legla ne ko je vstala.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

Okapi je izjavil:

razen, če ga ni ona zlorabila
Da ga nista kar obe? Najprej sta fotra napila, potem pa ... saj vemo, ne, kot se je Lotu zgodilo.;)

Lotovi hčerki sta seksali kot nindži, neopaženi.

Ja saj. Sveto pismo je dober primerek starodavne oblike liksanja. Razen če slikarije v jamah tudi ne prikazujejo bombastičnih novic podkrepljenih z dokazi sumljivih kvalitet ...
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

men ste kle čist ok fantje...:-) če sem rabla pomoč oz.mnenje glede elektronske bukve al pa kako zablokirat komentarje na wordpressu, ste takoj pomagal..kr na zasebca modeli, k kle sploh nikol ne udejstvujejo v debati..v glavnem, v mikstone sem ne bom vtikovala,to prepuščam vam..:-)
kaj sem najdla dans..vsebuje vse..ljubezen,umor..aja,drugač od mojga fotra stric..:-) kri ni voda ali kako?
http://www.airbeletrina.si/knjiga/inter...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tereza ()

tereza je izjavil:

men ste kle čist ok fantje...:-)

Ne fantje ampak fantki, ki nas bi moralo peči. 8-)
Miki je enkrat (ko smo odpovedali večerjo) uporabil besedo "dečki" 8-)

WIENER KNABEN

Malo resnosti, prosim.

Mraz še vedno prosto operira. Kakorkoli obračamo gre za člana S-T, ki jebe v glavo sočlane - po mojem to ni v skladu s pravili foruma.

Zdaj, ali je to Miki, ali kdo drug, ni važno. Hecov je konec!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

ratkob65 ::

gmajestix ::

Epsko.

Ta epizoda je seveda bistvo knjige. Material za reklamne izseke. Definitivno najbolj akcijska od vseh, čeprav mi je bila na nek način scena na splavu napetejša.

Od "misterijev" je tukaj seveda največji... kako za vraga kao neki profiji zamenjajo 19-letnika z "utrujenim starcem", kot ga je opisoval Miki v zgodnjih nadaljevanjih?

Zanimivo bo tudi, če se knjiga dotakne srbskega procesa proti Hočevarjevi ženi (za uboj sina)? Sicer je bil menda precej kasneje, samo kako je s tem?

Bomo videli. Btw - tole je bila tehnično duplerica! Razmik je bil dovolj majhen.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Kot kaže si je v mikijevi sobi Andrej sodil sam.

Ja tokratni "skalovisec" že kaže na to... :/

Se pravi ne bomo nikoli izvedeli kako je lahko Andrej zamenjal najstnika s penzotom.

Hm, če je knjiga na polovici... zanimivo bo, kaj se bo še vse dogajalo. Verjetno "prebijanje domov"?
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Zdaj je treba štalo razložiti še jajotu...ali vsaj očku obeh zverinic. Če je tisto z Andrejem res, je tu še en problem. Potem pa umik.

miki bi naj po tej akciji pri jajotu dobil vidnejšo vlogo. V 9. epizodi miki pove:
...Nikoli več nisem bil kmet na šahovnici...

Čeprav miki kasneje to še vedno očita daretu, ki ga pošilja na bubičarske nočne pohode. Je pa res, da miki katero izmed nalog glede na stanje tveganje_denar, kasneje zavrne.

:|

ColdCat je izjavil:

Če je tisto z Andrejem res, je tu še en problem.
:|

Bi rekel! Verjetno se bo preostanek knjige ukvarjal z nadzorom škode, ki jo je povzročila epsko zajebana akcija.

Z vsem spoštovanjem do Mikija - jaz sem na osnovi prebranega doslej, ne samo tega nadaljevanja, prišel do zaključka, da so bile Jajotove enote za "specialne zadatke" ene najbolj diletantskih daleč naokoli - pa brez zamere.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Še nekaj o bolj prijaznih temah.
Miki ima na mikiliksu čisto spodaj že nekaj dni dodatno ponudno. Girl of the day, puppy of the day....in trenutni čas
8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ColdCat ()

Opazil! Ne vem kaj je to, ampak meni browser kar sam skače na dno strani. :D

Verjetno je Miki to dodal, ker smo toliko nabijali o zverinicah... :))

Glede ure pa WTF? Kaka cinična na temo čakanja na nadaljevanja in epizode? Mogoče sporočilo Jaju, da se mu čas izteka??

EDIT: poleg dveh zverinic in ure je še sporočilo: maščevanje je sladko.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Ja, s puppyjem pa pozdrav vašćiju

Fakat! To je past za Vaščija!

Tista druga "zverinica" pa verjetno za Jajota.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Miki je bil na S-T ob danes ob 14:59:46
10. del je oddal ob 14:41.

S-T rabi večjo ažurnost...kot jo ima mraz nad majo. Ratko65 je šele ob 15:25 objavil post za 10.del

Še ena zanimivost: v Mikijevem S-T profilu je možno razbrati, da je miki odprl 9 tem. Ker javno miki ni odprl nobene, je očitno miki pošiljal ZS-je. Zame presenetljivo (ali tudi ne) je dejstvo, da je teh ZS-jev na mikijevo pobudo kar 9. Zadnjo danes minuto čez 15. Tom1991?
8-)

Zgodovina sprememb…

leiito ::

O "skoraj neslišnih" CZM70 in Škorpijonu (sicer še vedno ne razumem kako naj bi dušilec sploh našraufal na pištolo kot M70, google na najde take omembe)

Real world data
Live tests by independent reviewers of numerous commercially available suppressors find that even low caliber unsuppressed .22 LR handguns produce gunshots over 160 decibels.[14] In testing, most of the suppressors reduced the volume to between 130 and 145 dB, with the quietest suppressors metering at 117 dB. The actual suppression of sound ranged from 14.3 to 43 dB, with most data points around the 30 dB mark. .[wiki]

Miki ne uporablja kalibra .22, ki bi bil logična in standardna izbira za hit, ampak 7.65 in zadeva je neslišna? Sliši se samo zaklep? Žare mora biti orožarski Messi.

Cervantes ::

Z .22 ne narediš nič. For pussies.

leiito je izjavil:

Žare mora biti orožarski Messi.

Itak. Za tisti čas je bil Žare top... orožarski van Basten. Glede na to, da še vedno obratuje, kot pravi miki...kakšnih reči je šele Žare sposoben danes? Raje ne pomislim.

Ne pozabimo na kraljevo verzijo "šusa v taco". Kuli na en metek!!!

Zgodovina sprememb…

Cervantes je izjavil:

Z .22 ne narediš nič. For pussies.

To našim razlagam tudi sam, ko hočejo našvasat Minimi na technical. Že "the Toyota war" je pokazala, da na technical sodi ornk protiletalsko orožje, ne pa neke fensi šmensi specijalske jebce, in to belgijske.

Ma že Viet Nam. 0.22 na M16 vs. 7.62 na AK47, katera je končala na zastavi ponosnega angolskega naroda?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: leiito ()

terrencehell je izjavil:

Zanimivo da Mitja nič ne piše o balkanskem bojevniku. Pa je to prvovrstna politična tematika!

Isto tudi nič o dokumentih in posnetkih Janše ki naroča likvidacijo! Nateg na nateg? ali pa morda dvojna igra?

Ne boš ti meni z bolnikom Mitja! Rajši povej kako je tvoj tast pošizil in zahteval prepoved približevanja tvojim otrokom! razlog pa so bile tvoje zlorabe lastnih otrok! to so tudi tiste grožnje z otroci ki ti jih pošiljajo janševi. Grozijo že grozijo z otroci.Ampak drugače kot hočeš ti predstaviti!

Tereza vsaj ti spravi Mitjata k pameti. Naj ispolni svoj dolg in objavi dokumente o Janši! Pa sebe tudi u red spravi. Pa koji kurac če si dobila eno nagrado za literaturo? Od tega se ne da živeti. takih literatov ki so na sociali in alkoholu ima slovenska zgodovina polno.Poglej svoje vrstnike. Imajo družine, imajo službe, imajo otroke Ni jim treba skrbeti za neki drobiž ali ga bodo imeli ali ga ne bodo imeli. Ajde, služba je služba ampak konec meseca je pa le denar!

Isto pa Kunstelj. Od blogov dobi kurčevih nekaj eurov pa še te mu ne nakažejo. Pa to še za stroške ni! Povej Mitja s čim se preživljaš? Od kje ti denar za život? Zadnjič so te naši videli okrog Gerbičeve. Menda se ti je mudilo in si imel polne roke - veš ti česa!

Mitja! Čas se izteka! Objavi dokumente o Janši ali pa objavimo mi dokumente o tvojih podvigih!

Opa, pravi mali ultimatek. Kdo pa ste to "mi", če ni skrivnost? In do kdaj dajete rok? Aja, pa kako boste objavili dokumente? Toplo odsvetujem Wikileaks, povsem so neprofesionalni.

ColdCat je izjavil:

Še ena zanimivost: v Mikijevem S-T profilu je možno razbrati, da je miki odprl 9 tem. Ker javno miki ni odprl nobene, je očitno miki pošiljal ZS-je. Zame presenetljivo (ali tudi ne) je dejstvo, da je teh ZS-jev na mikijevo pobudo kar 9. Zadnjo danes minuto čez 15. Tom1991?
8-)

Dobre opazke Mačk.. samo saj poznaš pravilo "spoha ga kdor ga zavoha"? Da se mogoče ti ne dopisuješ z Mikijem?!

Teorija št. 2. Da si Miki ne dopisuje z "mrazom" in tako koordinirata ta ubitačni tajming podjebavanja?
Glede kalibrov in orožja... kaj ti pomaga najboljše orožje, če ne znaš identificirati tarče? :8) Je pa tisti Žaretov univerzalni 100% dušilec dosežek, ki bi mu ga zavidal celo Bondov "Q".

Glede Juliana. Po mojem še en dvojni melancan.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

čarli ::

Matako je izjavil:

Ta epizoda je seveda bistvo knjige. Material za reklamne izseke. Definitivno najbolj akcijska od vseh, čeprav mi je bila na nek način scena na splavu napetejša.

Od "misterijev" je tukaj seveda največji... kako za vraga kao neki profiji zamenjajo 19-letnika z "utrujenim starcem", kot ga je opisoval Miki v zgodnjih nadaljevanjih?

Zanimivo bo tudi, če se knjiga dotakne srbskega procesa proti Hočevarjevi ženi (za uboj sina)? Sicer je bil menda precej kasneje, samo kako je s tem?

Bomo videli. Btw - tole je bila tehnično duplerica! Razmik je bil dovolj majhen.

Mene pa zanima kdaj (kje) bo tale zapis:
http://razkrito.net/patriotske-igre-nov...

Namreč po prebranem 10. delu je šel že mimo!?

@Matako; to je res. Inkompetenca vseh akterjev je na meji verjetnega. S čim si je potem Janšatov najbolj drzen in sposoben agent zaslužil korak naprej od kmeta na šahovnici?

Žare je dal verjetno vsakemu par izbranih kosov semenskega krompirja. Paše na vsako orožje in bojda prinaša srečo, samo za book knjigo je preveč prozaično.

leiito je izjavil:

@Matako; to je res. Inkompetenca vseh akterjev je na meji verjetnega. S čim si je potem Janšatov najbolj drzen in sposoben agent zaslužil korak naprej od kmeta na šahovnici?

Na splošno je dosje Jajovih udarnih enot neimpresiven: Disaster v Celovcu, neka štala v Bosni ali na Hrvaškem (se ne spomnim več), Bruka v Beogradu, fiasko v Depali Vasi, smešno spodletel državni udar (čakanje na semaforju?) ... in še kaj bi se našlo. Skratka.

Človek se vpraša, kaj ga je gnalo naprej, ko je kar nadaljeval, uspeh za neuspehom? No ja, vztrajnosti mu ne manjka. Bržkone bo to pregovorna dolenjska trma!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Miki je v LJ jajotu na Pentagonu natančno predstavil, kje je po njegovem prišlo do napak in kako bi vse skupaj moralo izgledati. Preveč ljudi in premalo zanesljivih. WTF ima zraven za početi nek Miha?
Jajo je vse to poslušal z odprtimi usti. Po počitnicah poleti 1993 je mikiju dodelil odgovornejšo vlogo v strukturah. Zgodbo dalje poznate

Glede Žareta. Model obvlada.

Zgodovina sprememb…

Glede odlomka iz Razkrito.net.

v mikiju kljuva "Sranje, sranje, kje je Andrej ". Pozor, ni nujno, da je tisto v mikijevi sobi res, to so samo naše domneve.

Vse te rabote so lahko del umika, kako se potuhniti in neopazno zapustiti BG. Miki celo konča odlomek z "Na drugi strani mesta je general z ženo vstopil v avto in se odpeljal neznano kam", tudi to je možno, da sta se po smrti sina "odpeljala neznano kam"

power of belief 8-)

Moti le, ker miki v odlomku piše o Bristolu, kot da ga prvič vidi.
8-)

Glede starijeg vodnika Mišića. WTF je počel z sinom v hotelu? General je bil zunaj (ok, miki napiše le da je videl nekoga, ki je podoben zakoncema, ko sta z Andrejem zapuščala Bristol)
Ne vem, ali dilentanstvo tudi na strani varnostnih organov armije, ali pa igra krinke, v stilu, tam kjer je varnostnik naj bi bila tudi tarča.
Pozor, to je JNA šola KOS-a, ne šola Barice Blenkuš.

Ja saj. Odlomek iz razkrito.net kot da bi bil iz ene druge knjige. Hočevar pa tudi ne vem, ali je bil v šoku ali pa su jo hoteli spraviti na varno.. in je kar šel. Samo v glavnem vsi liki na obeh straneh ali panicirajo takrat ko ni treba, ali pa so preveč skulirani takrat, ko bolje da ne bi bili.

Glede diletantstva JNA, vseh rodov in enot: mislim, da je njihova daleč največja kredenca "če bi hoteli, bi lahko nažgali vse". Samo niso. Izgleda se je tega "zmagovalnega" duha navzel tudi Jajo z ekipo (Krko) in z njim okužil MORS.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

čarli ::

ColdCat je izjavil:

Glede odlomka iz Razkrito.net.

v mikiju kljuva "Sranje, sranje, kje je Andrej ". Pozor, ni nujno, da je tisto v mikijevi sobi res, to so samo naše domneve.

Kaj pa če je mislil na andreja lovšina v tistem odlomku na rakrito.net;) In ja zelo verjetno se je andrej fental, saj je miki enkrat omenjal, da sta bile dve žrtvi med vojaki. En je bil tist v bosni, drugi pa ta andrej...

ColdCat je izjavil:

Vse te rabote so lahko del umika, kako se potuhniti in neopazno zapustiti BG. Miki celo konča odlomek z "Na drugi strani mesta je general z ženo vstopil v avto in se odpeljal neznano kam", tudi to je možno, da sta se po smrti sina "odpeljala neznano kam"

power of belief 8-)

Hmmm, to sm mi ne zdi ravno realno:)

ColdCat je izjavil:

Moti le, ker miki v odlomku piše o Bristolu, kot da ga prvič vidi.

8-)

Ja saj v tem je moj point;) Drugače bi lahko pomislil, da so slušali še drugič, čeprav bi to bil samomorilski napad...

ColdCat je izjavil:

Glede starijeg vodnika Mišića. WTF je počel z sinom v hotelu? General je bil zunaj (ok, miki napiše le da je videl nekoga, ki je podoben zakoncema, ko sta z Andrejem zapuščala Bristol)
Ne vem, ali dilentanstvo tudi na strani varnostnih organov armije, ali pa igra krinke, v stilu, tam kjer je varnostnik naj bi bila tudi tarča.
Pozor, to je JNA šola KOS-a, ne šola Barice Blenkuš.

Ja to je tudi meni čudno zakaj je varnostnik spremljal sina. Več vprašanj kot odgovorov je prišlo s tem 10. delom ane:) Pa že 9. del je odpiral kup vprašanj v zvezi s pihalniki...

Pri Mikiju se očitno lahko zgodi nek čuden "obratni deja vu". Včasih se mu v drugo zdi, kot da stvar vidi prvič.

Recimo, ko je leta 1994 v triu s Špelco in Vinkom odšel na potovanje do Teherana je presenečeno odkril, da je Vašči precej spolno iztirjen tip. Zaradi tega je prišlo celo do razbijanja avtomobilskih šip in vlečenja Vaščija iz avta. Po zapisu iz Gat je razbrati, da so na pot odšli "kot prijatelji" in da v bistvu niso kaj dosti vedeli drug o drugem. Recimo, kaj vem, da je eden zoofil pa te fore? Se pravi je bilo to najprej.

Ampak istega leta za časa svetovnega prvenstva je tudi odšel Vaščiju na "momačko veće", kjer je zaspal na kavču in se zbudil v grozo in (spet?) presenečeno odkril Vaščijeve spolne deviacije. V Mikiliksu 1.0 (Mačk bo vedel epizodo) je nekako razbrati, da je šel k Vaščiju neobremenjeno, kot da ne bilo iranske izkušnje. Kaj je bilo prej?

Prekleto, kolikokrat lahko v enem letu presenečeno odkriješ, da je nekdo spolni iztirjenec?
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Matako je izjavil:

Prekleto, kolikokrat lahko v enem letu presenečeno odkriješ, da je nekdo spolni iztirjenec?

Miki jasno pove, da je videno na kavču potisnil v podzavest. In potem se da! Sploh če imaš že za sabo tisti začetni kurs Barice Blenkuš

Mah, look, že od vsega začetka Miki meša fakte s fantazijo... kar je cool. Zmeraj lahko reče "saj sem samo blogal" ... če se pa kdo prepozna, his bad. Janša je navsezadnje precej pogost priimek.

Je bil znan čebelar. Minister Gregor pa nič.

BTW, a je Jurčiča tudi kdo tožil?!

Kaj bi se recimo zgodilo, če bi jest nekje zablogal, da sem bil zraven, ko je minister Janša natepaval gorilo v živalskem vrtu? Niti v Polje me ne bi poslali, kaj šele, da bi me nekdo tožil.

Če pa seveda napišeš, da je taisti grešil s (one who shall not be named) na znani lokaciji!... si pa seveda nekomu stopil na rep, in že imamo tle debele deklice etc.

Kar posledično celo pomeni... PRIZNANJE ???!

Zgodovina sprememb…

Cervantes je izjavil:

Kaj bi se recimo zgodilo, če bi jest nekje zablogal, da sem bil zraven, ko je minister Janša natepaval gorilo v živalskem vrtu?

Če bi napisal, da je bil to Vašči, bi ti verjel. Vse je v podrobnostih.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Ja. VV bi me tudi tožil - v tem je štos.
.

Hotel sem povedati nekaj drugega. Ljudje ocenjujemo, vsi, verjetnost nečesa subjektivno. Če nekomu pripisuješ nekaj boš lažje verjel novici, da je to nekaj naredil. Če ti nekdo novico zamaskira v stilu "A je naredil B," bi isto z lahkoto ovrgel na osnovi hladne logike.

Trik je ta: po eni strani po principu "kjer je dim je ogenj" seveda dejansko je verjetnejše, da nekdo o katerem se govori nekaj to tudi počne. Samo po drugi strani lahko to nekdo z lahkoto izkoristi za osnoven psy-op. Tega je trenutno v Sloveniji na tone.

Če bi bil jaz šefe Deželice bi že v OŠ uvedel pouk o tehnikah socialnega inžiniringa, COMOPS (v katerega spada tudi liksanje) in PSYOP. To je nekaj najbolj koristnega kar lahko veš, pomaga pri vsem mogočem, od natega tipa Actimel do političnega agitiranja.

Vsak državljan bi se moral zavedati kompleksnosti informacijskega prostora v katerem "plava" in kake čeri ga čakajo.

Keč: šefom Deželice seveda ni v interesu, da bi ljudje to vedeli.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

ColdCat je izjavil:

Miki je v LJ jajotu na Pentagonu natančno predstavil, kje je po njegovem prišlo do napak in kako bi vse skupaj moralo izgledati. Preveč ljudi in premalo zanesljivih. WTF ima zraven za početi nek Miha?
Jajo je vse to poslušal z odprtimi usti. Po počitnicah poleti 1993 je mikiju dodelil odgovornejšo vlogo v strukturah. Zgodbo dalje poznate

Glede Žareta. Model obvlada.

To to iz prve roke? Običajno monday morning quarterbacking ni posebej cenjen, ampak morda je bil Janša easy to impressived.

We're Sgt. JayJay's Lonelely Hearts Club Band
Seat back and and let's enjoy the show
It's wonderful to be here
It's certainly a thrill

na koncu bo pa:

We're sorry but it's time to go...

in Miki verjetno nima posestva Down Under.

Tereza bo pa najbrž likala tale post.

««
147 / 256
»»