» »

Blog o dogajanju 1991-1994

Blog o dogajanju 1991-1994

Temo vidijo: vsi
««
138 / 256
»»

čarli ::

Oldi je izjavil:

Kako kdo jemlje tole vse skupaj se je ob Mikijevem povabilu lepo pokazalo. Če nisem česa zgrešil, ni nihče za miting - žalostno. Me kar ima, da se poslovim.

Slabo bereš;) Sam se bil za ta "miting", vendar je bil že prej preklican...

PS: Sicer pa se ti sploh nisi izrekel o tem glede na to da si bil med povabljenimi;)

Nissan GTR ::

zvezda te teme vabi svoje fanice na kosilo, fanice pa stisnejo rep med noge. To je pa kar negativno presenečenje.

Jz pa razmišljam, da bom enkrat povabil na kosilo nekatere tukajšnje moderatorje, da vidim, če jih je toliko v hlačah, da me na štiri oči tudi upajo tako poniževati in diskriminirati.

Matako ::

Bodimo realni: 12.11., z napako ali brez, bi Mikijeva večerja bila toliko, kot bo Knjiga do konca meseca. Četrt čebeljega kurca. Bi se pa do takrat verjetno zmenili do "konca naslednjega tedna", to pa.

Pa nič osebnega proti Mikiju, samo zadnje dve leti smo se navadili, da ima težave z datumi. Zanimiva mi je edino mogoče ta napaka z datumom večerje: možnosti, da bi se nekdo s fotografskim spominom, ki že mesece živahno liksa o usodni Martinovi nedelji, kot da bi šlo najmanj za konec sveta (sicer resda le dober mesec kasneje, a vseeno)... nekako pozabi točno kdaj ta zgodovinski dan je... so majhne. Po mojem je šlo prej za kak miselni preskok, mogoče se 12. nahaja na katerem od teh sodnih dopisov, ki jih ravno te dni dobiva od Majerjevih podgan. Končno bo to prvi delovni po Jajovem porazu na predsedniških volitvah - gotovo že sedaj načrtuje maščevanje preko svojih oprod.

Kakorkoli jaz grem edino še na većero, ki jo bodo organizirali mikilogi in na katero bo naš subjekt raziskav povabljem - Okapijeva sobota se mi zdi dobra.

Nikakor pa ne obratno, gl. zgoraj.

No ja, edino če bo Miki imel kako podpisovanje knjig: uletim s kešem in odletim s podpisanim izvodom!

EDIT: Oldi, ne Okapi.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

leiito ::

Nissan GTR je izjavil:

zvezda te teme vabi svoje fanice na kosilo, fanice pa stisnejo rep med noge. To je pa kar negativno presenečenje.

Jz pa razmišljam, da bom enkrat povabil na kosilo nekatere tukajšnje moderatorje, da vidim, če jih je toliko v hlačah, da me na štiri oči tudi upajo tako poniževati in diskriminirati.

Diskriminacija na štiri oči?

Glede Mikijade problem ni bil v oboževalcih, Miki je vse skupaj skenslal še preden je sploh povedal pravilni datum seanse. Res pa je, da lokacija operativno ni bila optimalna. Sam sem predlagal Zlati klub.

ColdCat ::

Vsekakor zanimiv včerajšnji mikijev manever! To je pač šola Barice Blenkuš!

Miki postavi nek datum. Matako pove da mu datum ne ustreza, CC pove, da ne gre. Miki potem pove, da sta dva skensala (Matako in CC) in še eden po ZS (don?). Še preden Čarli in Oldi povesta, da bi prišla, miki vse skupaj odpove. Še vedno bi lahko upošteval zamenjave za katere je sam napisal, da so možne, ali šel s čarlijem in oldijem.
Glede odpovedi mataka, sledi le, da matako ne more v ponedeljek. Torej bi miki še vedno lahko upal, da matako kot vidni član miki-teme utegne priti v soboto, kot je od začetka mislil miki.
Prav gotovo si CC umišlja preveč, ampak da se ni miki ohladil potem, ko je brezpogojno odpovedal CC? :))

Če pa je miki od samega začetka vedel, da ne bomo za špil (eni z izgovori, drugi ne), ne vem zakaj je sploh s povabilem prišel na dan. Da bi potrdil potrjeno?
Kot tudi ne vidim smisla vključitve mraza v debato, vsaj na tak način ne. Tisto kar piše na twitterju je pač čisto nekaj drugega kot reakcija v 91-94. Je pa zelo verjetno, da je mraz ona, ker so bili časi ko je twittala in potem pisala/pregledovala temo 91-94 vedno v razmaku nekaj minut.

Kljub vsemu je treba pohvaliti mikijevo reakcijo na koncu. Hujše kot karakterizacija z "dečki" nas ni doletelo.8-) Poleg tega je ta manever (podobno kot kviz) služil kot dober support blogom. Nasplošno velja, da so vsa spremljajoča dogajanja okoli mikija zanimivejša od blogov samih (vsaj glede mikiliksa)

o.p. (miki trademark):))...post je namenoma pisan v 3. osebi:))

8-)8-)8-)

Glavno da je dober scoore.

Glede AdSense misliš?

Jp

Ja miki je rekel da to ni neki biznis...kot bi pričakoval veliko več.

Zlato, srebro, dukati...

Možno pa tudi, da je bil mišljen na koncu vprašaj, v smislu "a ni to dober biznis?". Čemu sicer proslavljati?

Jurja na mesec ni slabo. Za blog. Ne rečem, da je knjiga.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: leiito ()

Žal je že v trendu padanja 168.mesto. Najvišje je bil 150. Pa še miki pravi, da je scoore za cel oktober manjši od polovice septembra.

Drugi kardinalov sin ga vrne nazaj na 150. mesto.8-)

Napisal je "Ni to biznis!". Glede na to da sta "!" in "?" precej narazen dvomim, da bi prišlo do zatipkanja.

Čeprav pri mikiju nikoli ne veš8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ColdCat ()

Mogoče ne nepomembno, da je Miki na isti dan, ko je vabil na večerjo sam dobil "vabilo" Debele deklice na večerjo s čufti na Jajotove stroške. Pa ne v Cuttyju:
Prejšnji teden je debela deklica na sodišče poslala dopis z zahtevo, da me zaprejo! Včeraj sem dobil to sodno skrpucalo. "Ker Kunstelj nadaljuje z izvrševanjem kaznivih dejanj ( zadnje po njenem 22.10 PRESSING ), predlagam, da se ga zapre!

Ok, zahtevo lahko res izda kvečjemu sodnik. Če je tudi on jajčast, bo morebiti res vroče, kot je napovedala mraz... le kako je vedela? Hm...
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

donfilipo ::

Jet set.

Redke lepotice te kategorije sodnike primejo za vrat (magari od kitare:) in že poje: Hold him now8-)

Ok šalo na stran.

A smo mi zbalinali skupaj osnovne črke, stavke in odstavke, po katerih naj bi Miksotne z objavljanjem na blogu zagrešil kaznivo dejanje.
In potem nekje v megli, da če je na blogu pa ni kaznivo dejanje.
In namesto da bi zaradi kaznivega dejanja letala okoli policija, se jezijo v glavnem lepotice, ki jih predvidevam občasno s krvavimi očmi gledajo izjemni današnji partnerji?
Ha?
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Predlagam, da se ga zapre? NZK sodišču? Dvomim.

Leiito ti kot lingvista v 91-94: Kaj ko bi sestavil mini miki slovarček. Tega je bilo že nekaj...impress, by, scoore,...

Če bi bila večerja pri mraz, bi miki skuril skuraj cel skur.:|

donfilipo ::

Malo sem na brzino prebral tisto okoli člena 170.

Ker je obrekovanje poleg žgancev ena glavnih sestavin naše kulturne prehrane, je dejansko možen pregon šele na zasebno tožbo. Razen če gre za uradno ali vojaško osebo.

Da pa bi nekdo predlagal, da se pa obdolženca kar zapre, mi pa dejansko zgleda malce marsovsko.

Ampak morda pa je razsdba (tista 20k:) bila taka, da je v njej omenjen nek pogojni arest. Se reče če bo nadaljeval 6 mesecev?
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

ColdCat je izjavil:

Leiito ti kot lingvista v 91-94: Kaj ko bi sestavil mini miki slovarček. Tega je bilo že nekaj...impress, by, scoore,...

Če bi bila večerja pri mraz, bi miki skuril skuraj cel skur.:|

To ni moj stil. Malo ga zbodem, ker se je ravno pohvalil, ampak dobronamerno.

Kaj če bi se zgodilo kaj v tem stilu?
...hotel pisalni stroj izročiti novinarju Mladine takrat, Mekini...Začel se je lov po Ljubljani. Mekina je čakal na koncu Trubarjeve ali se bo prikazal pisalni stroj ali ne. Po enournem preganjanju sem opustil namero, da izročim pisalni stroj.

Iz današnje perspektive lahko samo potrdim, da so njegove besede o tem srečanju resnične...Vendar na naslednje srečanje Mitje Kunstlja ni bilo, na moje klice pa ni nikoli več odgovoril.

LINK

No, kot pravi Tereza, nikoli ne bomo vedeli, kaj bi bilo:))

Zgodovina sprememb…

k sreči miki tokrat ni na spisku...KLIK 8-)

SLUTNJA (part 29)
...Vodstvo ŽIP-a je pojasnjevalo, da sva bila oba tam po dolžnosti. Še večjo dramo so naredili, ko so ugotovili, da delam pod drugim imenom.

Pod katerim "tajnim" imenom bi lahko delal miki? ;)

Izgleda, da je miki lepil bubico na dno posodice za arašide:D v maju 2001.
KLIK 1
KLIK 2

bkalan ::

Fantje,

a mi vi lahko daste odgovor - zakaj toliko časa čakamo na Patriota? Ne govorim o knjigi, vem, da so težave z izdajo - govorim o objavah. Datumi so bili že tako pogosto objavljeni, ko bi vse moralo biti objavljeno, pa nič ... Če je Mitja postavil datume, pomeni, da je tud vedel, da jih lahko doseže. Čakam, da bojo posneti, da bo Majer padel, pa nič, posnetkov od nikjer, Majer nas še vedno j*be v glavo, mi pa čakamo ...

Ne razumem tega ... Cenim Mitjo za to, kar dela, ampk kot da ga neki znotraj v duši ovira da bi to speljal do konca

bkalan je izjavil:

Ne razumem tega ... Cenim Mitjo za to, kar dela, ampk kot da ga neki znotraj v duši ovira da bi to speljal do konca

Sam pravi, da so razlogi povsem zunanji. Pravna kampanja, ki jo proti njemu vodi NZK (Debela deklica), nesposobni odvetniki (to si je sicer dokaj sam kriv). Tehnične težave (USB diski).

Itd. VPrašanje bi bilo bolj "zakaj tako pogumno napovedovati nadaljevanja".
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

young ::

Ja za koga pa piše trenutno, za levico ali desnico? Saj to se iz aviona vidi. Pač so ugotovili,da je njegov blog bran. Stvari za nazaj pa so zastarale, pa je bilo kaj resnice ali pa ne.Pa saj, če bi vojno za nazaj sprožili, bi bila tako levica kot desnica na udaru. Jajo je kar se tiče napisanega povsem miren, tožili ga bodo že drugi, ki so prav tako kompromitirani v blogu.

Oldi ::

Več tega, kar piše v Patriotskih, ne zastara oziroma zastara v 25 letih. Poleg tega je pa tu še več zadev, ki bi Jajota odpihnile iz političnega življenja - razen če so njegovi verniki že na nivoju Jehovcev, ki vlačijo čolne na Krvavec. Problem je, da na levici to nikogar ne zanima, zato ne piše zanje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Oldi ()

Miki kot priča tožilstva ni tako zelo uporaben, ker ima poleg resnih obtožb precej takih, ki bi jih obramba zlahka ovrgla - pa makar, če so res. Pri teh sodnih stvareh fora "50% je pa le res" sploh ne dela, ker so priče, ki se ne smatrajo za 100% kredibilne v resnici celo škodljive za stranko - nasprotna stran te lahko stalno drka na foro "kaj vse ostalo je še laž" in ne prideš nikamor. Kot rečeno, sploh ne gre za to, kaj je res ali kaj ne ampak kaj se da pokazati tako ali drugače.

V bistvu dvomim, da bi si katerikoli tožilstvo upalo vzeti Mikija za pričo.

EDIT: morala zgodbe je, da Miki mora izdati knjigo s čim večjim pompom. To je njegov teritorij, tu lahko izvaja pritisk na Jaja, tu lahko doseže resnične spremembe. Od sodišč pa čimbolj stran, tam nima kaj iskati (čeprav NZK meni drugače).
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Mikijev teritorjij so predvsem blogi.

Zadnjič prebral ponovno Gate od začetka (10 delov na šus), enkratno!

...poslovil sem se še od njegove sestre in ubogih kužkov...
...čeprav sem že vedel, da sta pravzaprav dve dami v avtu...
...s kakšnima pajacoma sem šel jaz na to pot....
...Špeeela, Špeeela, nož ima...
...tamal, daj mir, Špela, daj drobiž in cigarete...
...koji kurac delam sredi Turčije z dvema debiloma...
...Špela, pojdi spat, prosim. Pusti idiota, da mu popusti adrenalin...
...Pizda, s to razvajeno avšo in posranim starcem sem se odpravil na avanturo...
...tečna pička za umret. Zbudilo me je sonce in njeno prilizovanje...
...z istim nožem režejo paradajz in čebulo? Prasice umazane...
...ti si res ena pička. Zakaj si jim dal moj film...
...ne zajebavaj, odspi malo, kakšna zapuščena avtocesta...
...drugič naj te nategnejo, pa se bom obrnil stran! Ne bi bilo slabo, je pripomnil...
...odprl je okno in glaboko zajel zrak. Čutiš, čutiš, je vpil. To je pravo okolje za dušo...
...kaj je narobe s tabo stari. Kam rineš parklje. Hočeš kurac al kaj...

mraz je izgleda za praznike odšla v toplejše kraje...v grčijo8-)

USS Liberty ::

http://www.pozareport.si/?Id=tvpink3&Vi...

Imamo novega mikstona
Monika Malešič bo na TV3 razkrila, kako je Zver varal bivšo ženo
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

swan ::

USS Liberty je izjavil:

http://www.pozareport.si/?Id=tvpink3&Vi...

Imamo novega mikstona

Ne morš varat bivše žene.

swan ::

Oldi je izjavil:

Več tega, kar piše v Patriotskih, ne zastara oziroma zastara v 25 letih. Poleg tega je pa tu še več zadev, ki bi Jajota odpihnile iz političnega življenja - razen če so njegovi verniki že na nivoju Jehovcev, ki vlačijo čolne na Krvavec. Problem je, da na levici to nikogar ne zanima, zato ne piše zanje.

Levice pri nas ni več.
Danes je "kao levi" Predsednik Turk položil predsedniški venec v barvah SDS. Rumeno modrega.Res je bilo tudi malo rdeče in bele za okras. V glavnem pa je bil rumeeeeen.

Kurzweil ::

Preberite zadnjih 20 strani, ne da bi brali ta blog, ki ga sploh ni več in mi povej kje je glava in rep te debate, kozlanje levo in desno, en kup nakladanje in nič konstruktivnega.
A je možno še kje sploh ta blog prebrat, ker na linku na prvi strani ga ni več... če ni niti vira iz katerega izhaja ta tema, potem nevem zakaj še sploh obstaja?

swan je izjavil:

USS Liberty je izjavil:

http://www.pozareport.si/?Id=tvpink3&am......

Imamo novega mikstona

Liksanje je že davno prodrlo v mainstream in je danes običajni modus operandi slovenskega novinarstva. Kdor ne liksa je out.

Krešejo se sicer mnenja kdo je bil prvi, večina ljudi za pionirja smatra Požarja, ampak osebno pravim, da je ravno Miki izpilil zvrst do umetnosti. Sledijo lamerji in pozerji.

Kurzweil je izjavil:

če ni niti vira iz katerega izhaja ta tema, potem nevem zakaj še sploh obstaja?

Kako ni vira? Človek, še predvčerajšnjim se ti je tukaj oglasil sam Kunstelj. Je lahko še kaj bolj pri viru?
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

alioth ::

Vsi Mikstone blogi so za nekaj časa tukaj:
http://dl.dropbox.com/u/93158238/Miksto...

Zadeva je delno lektorirana in vsebinsko urejena.

Oldi ::

Glede sodišč na tak način, kot se trenutno gredo, seveda ne bo nič, kdo bi pa sploh tožil jajota zaradi naročanja umorov?? Je pa seveda varianta, da se pojavi en Di Pietro, ki da amnestijo vsem, ki prinesejo tako in drugače zbrane dokaze in se začne zares. Torej na sodišču ne bo Miki kot priča, ampak bodo tam posnetki, skesanci in tisti, ki so bili dovolj blizu.

V drugi rundi pa še en novinar Di Pietro, ki bi nam začel odpirati oči glede zadnjih 21 let.

No potem imamo pa kot nacija spet šanse, ki jih morda ne bomo zapravili. Bojim pa se, da je za vse že prepozno, Opus Dei in domača mafija nas imajo že nekaj časa v krempljih in zgornji scenarij ni možen, razen preko neke vrste revolucije, do kamor je pa še juhuhu enega dreka za požret.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Oldi ()

amigo_no1 ::

swan je izjavil:

USS Liberty je izjavil:

http://www.pozareport.si/?Id=tvpink3&am......

Imamo novega mikstona

Ne morš varat bivše žene.

Monika Malešič bo na TV3 razkrila, kako je Zver varal sedaj že bivšo ženo ?

Oldi je izjavil:

Glede sodišč na tak način, kot se trenutno gredo, seveda ne bo nič, kdo bi pa sploh tožil jajota zaradi naročanja umorov?? Je pa seveda varianta, da se pojavi en Di Pietro, ki da amnestijo vsem, ki prinesejo tako in drugače zbrane dokaze in se začne zares. Torej na sodišču ne bo Miki kot priča, ampak bodo tam posnetki, skesanci in tisti, ki so bili dovolj blizu.

Po mojem vse neizvedljivo v praksi. Kot prvo,Miki trdi, da so ugrabljali, izsiljevali, ubijali oni (Miki s frendi) v Jajotovem imenu. Amnestija tukaj odpade - nihče ti je ne more zagotoviti za ločena kriminalna dejanja.

Drugo v vseh teh kočljivih zapisih se pojavi točno on (je tudi eden tistih, ki je "bil blizu"), kar pomeni, da bi ga skoraj gotovo kot pričo pozvala Jajotova obramba in po 182. členu ZUP (splošna sodna jajca) si dolžen, da se odzoveš povabilu.

In ker vemo kdo bi bil v tej obrambi je razplet dogodkov jasen. Vroče indijansko poletje.

Še enkrat, za Mikija je Jajo na sodišču slaba varianta. In verjetno ne samo za njega - tukaj leži ključ do skrivnosti, zakaj Zlobnega Jajčka nihče ne toži za _resnične_ zločine iz devetdesetih. Nočeš rukati čolna.

Oziroma, kot pravijo Srbi: posle jebanja nema kajanja.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Matako je izjavil:

Oziroma, kot pravijo Srbi: posle jebanja nema kajanja.

Točno to je tudi Kita rekel mikiju na forumu modrih pred letom dni.
Za povrhu je na koncu dodal še "Pa srečno kekec!"

:))

Zgodovina sprememb…

Ok, treba je pa povedati, da vse velja tudi v obratni smeri: tudi Mikija ne bo iz analognih razlogov nihče obtoževal umorov ipd.

Dejansko vsi skupaj drug drugega držijo za jajca. Ta sistem je znan v vseh tolpah - novi člani morajo vedno narediti neko težko pizdarijo, da so "notri", kasneje se skesanci sicer lahko zdilajo za kako zmanjšanje, verjetno... načeloma. Ampak potem se bomo vsi skupaj zbudili. Tega procesa stoletja najverjetneje ne bo.

Dejansko se bomo Jajčka prej znebili s knjigo in kakimi sočnimi liksanimi posnetki za katere se ne bo vedelo, kdo jih je dal ven. Potem tudi ne bo klicanja prič ;)

Z umazanci je treba igrati umazano igro, ker se boš v vsakem primeru umazal. :D
/\/\.K.

Matako je izjavil:

Z umazanci je treba igrati umazano igro, ker se boš v vsakem primeru umazal. :D

Če poleg dodaš še kaj v stilu udbovec, gnida, podgana,... "umazana", je to to.:D

poglejse84 ::

Še drug pot obstaja in ta je izvedba lustracija. V Sloveniji bi morali že zdavnaj izvesti lustracijo ampak sami sebi se ne bodo. Če ni nobeden hotel potem ti je jasno da so bili člani udbe itd. Celo Janša je izjavil, pa potem ni bilo nič. Ker on govori tako in dela drugače. Tukaj je en članek kar zanimiv:Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE?

Hja, samo kdo potem še ostane? Saj je vsak najmanj dvojni če ne trojni ... po mojem je to razlog, da se ni šlo v projekt.

Drugače pa Monika pri Požarju ravno liksa, da se kar kadi. In to v zebrastih škornjih!
Punca med drugim pravi, da je imela v času prve Jajove strahovlade dostop do strogo tajnih podatkov. Na Požarjevo vprašanje "kako to" je predlagala, naj kar vpraša Jajota!

No, če upoštevamo Jajov sloves pri t.i. nežnejšemu spolu hitro pridemo do hipoteze, kako je Monika dobila akreditacije ...

Mimogrede, tudi ona piše knjigo ...
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Cervantes ::

Požar.. pa Monika... pa kaj je zdej to??

Bejžmo vsi!

Ej, skoraj bi lahko rekel, da je Monika prebrala kako stran iz Mikijevega priročnika za liksanje. Požar že mešetari to epizodo svojega šova z naslovom "Tajne podatke je fotokopirala in skrila v Avstriji". In kot rečeno, piše knjigo. Verjetno bodo podatki kot priloga?
/\/\.K.

Ampak tale je pa res cutie:

jajoclio

jajoclio

credit:poglejse

Le kaj se tako muzata?

Možen podnapis:

- Clio: ej una novinarka tamle bi pa bila a?
- Jajo: Bila, ja! Hehe.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Ja, zanimivo.

Poglej kam gledata:

Ful dobre nogice !!

poglejse84 je izjavil:

Če ni nobeden hotel potem ti je jasno da so bili člani udbe itd.

Tudi Miki in Darko sta v evidencah! :D

Miki je celo napisal, da so dokumentacijo za potebe prihodnosti, s kemijskimi in mehanskimi postopki starali(nekje na Štajerskem)

BTW, zdaj že 1 leto spet ni lajoviceve udba.net. Obakrat (2003 in 2011), ko so se seznami pojavili na netu, je bilo v času, ko se je iztekal mandat "levim" vladam, prihajal (in potem tudi prišel) pa je Jajo.
V času jajotove strahovlade pričakovano potem seznamov ni.

tereza ::

neki čist izven konteksta...rabim pomoč..a kej veste o elektronskih knjigah? dobila neko ponudbo,pa ne vem...

Novi mikiliks!

Miki rabi porotnike.
Le zakaj je miki vabil v Sokol? :))
««
138 / 256
»»