» »

Blog o dogajanju 1991-1994

Blog o dogajanju 1991-1994

Temo vidijo: vsi
««
127 / 256
»»

Matako ::

Dejansko je vlak za ugotavljanje očetovstva že odpeljal.

Ampak ne pozabimo, da ima Rode še enega sina, ki ga bo v kratkem razkril Miki. Upam, da ni kdo od forumašev, saj je Franc haral na široko!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

Tom1991 ::

Se močno dotika tematike zadnjih dni in nekako podpira pisanje Kunstlja...

Vrhunska igra kardinala Rodeta in novinarska supervednost/

Tom1991 je izjavil:

Ali pa je obratno. Lahko tudi, da je ravno Miki vir - Večer je strokovno zavezan, da jih ne razkriva.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Matako je izjavil:

Tom1991 je izjavil:

Ali pa je obratno ...

Da... ali pa je tudi obratno...

enadvatri ::

Oldi je izjavil:

Nočem dolgoveziti in potem je kaotično.
V enem stavku: Bojim se, da se v sojenju zaradi razžalitve sploh ne preverja resničnosti navedkov tistega, ki je razžalil, ampak se samo ugotovi razžalitev.

Če bo pa test očetovstva merodajen in bo Delo zaradi njega obsojeno, pa to pomeni, da se potencialni oče reši že samo s tem, da zavrača test. Novinar bo cviknil obsodbo in smo tam kjer ni več novinarstva.

Hah, delo ni nikjer trdilo, da je Rode oče. Zato dvomim, da bodo tožbe sploh uspešne.

leiito je izjavil:

enadvatri je izjavil:

leiito, o kakšni grafologiji ti sanjaš? Si spet priletel z Lune?

Inštitut je zavezan k molčečnosti, saj varuje zasebnost svojih strank in, če se dve osebi zasebnega prava sporazumeta, da bosta javnosti lagali (saj ji pravno nista dolžni govoriti resnice - moralno pa je povsem druga zgodba), ni razloga da ne bi bilo tako.

Delo je poročalo precej objektivno (ne glede na to, kako ne maram Karbe), saj je dejansko povzemalo obe strani, vse skozi dajalo težo znanstveni metodi ugotavljanja, k čemur je očitno Peter želel prepričati Rodeta. In strinjam se, da sedaj Delo nima več razloga, da bi dvomilo.

Ne strinjam se, da to ni bilo v interesu javnosti (takšnega mnenja so tudi številni pravniki in drugi strokovnjaki, a so strokovna mnenja deljena). Se pa strinjam, da je to bolj primerno za rumeni tisk in si ne zasluži naslovnic resnih medijev v časih naše krhke ekonomsko-politične situacije.

Če bodo predložili prirejene dokumente sodišču kot dokaz, bodo zagrešili kaznivo dejanje (govorim samo hipotetično in na pamet). Bo sodišče povprašalo o pristnosti priloženih dokazov ta inštitut? Bo želelo novo testiranje? Najbolj pomembno pa je, da ne bodo mogli s sojenja izključiti javnosti.

Rode si še zmeraj lahko premisli s sodnimi postopki in je bilo to rožljanje zgolj v smeri reparacije lastnega ugleda.

Počakajmo, bomo videli.

Ti si govoril o prirejanju dokumentov, kot da so dokumenti relevantni za teste očetovstva. Osebi oddata svoj DNK in inštitut ugotavlja morebitno očetovstvo. Ali pač sugeriraš, da je nemški inštitut, ki mu očitno zaupajo Peter S, Rode, Delo... ponaredil rezultate testa? Wake up.

Praviš, "če se dve osebi zasebnega prava sporazumeta, da bosta javnosti lagali...". To morda zveni bolj učeno, ampak v tem kontekstu je bedarija. Oseba zasebnega prava je tudi d.o.o., društvo, zasebni zavod etc. Reci dve osebi in sporočilna vrednost bo enaka, ali pa dve fizični osebi zasebnega prava, če ti ne zveni smešno.

Če so "ugledni pravniki" rekli, da je Delo o tem pisalo v interesu javnosti, to še ne pomeni, da je temu res tako. Cela zgodba je bila nič več kot rekla kazala. Sklicevanje na avtoriteto je v logiki prekršek, poleg tega pa "ugledni pravniki" niso avtoriteta, ki bi ji zaupali presojanje interesa javnosti. Tak "interes javnosti" je prinesel totalno tabloidizacijo nekoč resnih časopisov. Iskanje očeta je zasebna stvar Petra S.

In kakšno sojenje si predstavljaš, da bo to? Če bo Rode res tožil Delo za odškodnino, na sojenju ne bodo znova ugotavljali morebitnega očetovstva, niti ne bodo predmet postopka Bredine obtožbe.

Nehaj že brati Nedeljca, vzami v roke kako resno knjigo. Človek dobi občutek, da niti Upanišad še nisi v celoti prebral.

Ja, govorim o prirejanju dokumentov, ti pa skačeš z Lune. Kdo pravi, da je inštitut kar koli ponaredil oz. zapisal laži? Po poti do sem je vse možno in to se več ne tiče inštituta.

Jam zmotil sem se, gre za dve fizični osebi, ki se o sebi lahko javno zlažeta kar koli.

Nikjer nisem pravnikov kategoriziral kot ugledne, to je tvoj umotvor. Je pa med njimi ustavni sodnik in informacijska pooblaščenka. Med drugim sem jasno v nekaj postih nazaj zapisal, da se sodišče lahko odloči popolnoma drugače in ne vem, zakaj mi to podtikaš pod tipkovnico! Evo ti moj citat: "Poseg v intimo so opravičili številni pravni strokovnjaki, med drugim ustavni sodnik, informacijska pooblaščenka in več profesorjev prava. Tipček je javna osebnost, ki pridiga o morali in morebitno očetovstvo, ja, zadeva javnost (vernike). Seveda sodišče lahko odloči drugače, a dvomim, da bo."

Če si slep in gluh, ti ne morem pomagati. Debela deklica je javno napovedala poleg odškodninske tožbe tudi zasebno kazensko tožbo (kot subsidiarna tožilka), tu je odgovornost bistveno ožja od civilne in ugotavljanje dejstev v tem postopku bo še zelo zanimivo!

JohanP ::

Delo je v javnost plasiralo govorice, da ima Rode sina, kar je tožbo povsem dovolj.

Okapi ::

Za zasebno tožbo je karkoli dovolj, za uspešno dobljeno tožbo bo pa imho tole z Delom precej premalo.

O.

Vprašanje, če tožba sploh bo... Rode pač hoče malo utrditi imidž "zmagovalca" in se zdaj velikokurči ... nakar bo oznanil, da si je blagovolil premisliti, ker je tako fajn in prijazen. Za plus pike. ;) Pa nisem to od Mikija pobral!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Možno je seveda vse. Tudi to, da Rode na sodišče pokliče mamo Bredo in svetega Petrčka, ki bosta povedela, kaj vse jim je Karba položil v usta (finska preiskovalna metoda) in kaj sta mu povedala sama.
In spet od sodišča je odvisno, kako in če sploh bo to upoštevalo.

Nissan GTR ::

Tom1991 je izjavil:

uf, vezjak, ta je pa tisti modrec, ki ga ista bejba nadleguje kot maria. S kunstljem imata pa podobno bolezen, to je jj-fobija. sej mogoče pa tale blog piše ista oseba ali osebe kot kunstljev blog... še vsakemu cicibanu je jasno, da narkoman kunstelj, ki ima možgane od kokaina preluknjane kot švicarki sir in ne ve niti to kaj je pdf file, ni sposoben pisati tistega bloga, fotošopati fotk, itd. Ne vem, kako mu nasedate, tisti sci fi blog po mojem skromnem mnenju ustvarja več oseb.

Pa ne vem, a je kunstelj super bond, da ve, kje se giba rode in ob kateri uri. A ga on zasleduje po nemčiji, ali pa ga zasleduje sova(udba) in o tem poroča konstlju... res smešno...

ColdCat ::

Matako je izjavil:

Mačk, kdaj boš malo bolj pojasnil tole dopisno prijateljevanje?

Lepil debate ne bom, morda jo bo Miki, ko spet pride8-). Ampak mu dol visi za forume in ne bere S-T:). Debata je premočna beseda. Oglasil se je in mi navedel vse natančne datume odhodov v arest. Predvidevam, da zato ker sem v enem postu napisal tisto kar je Miki objavil pred dvema letoma še na Wordpressu(helikopter in SEP). Jaz sem mu napisal, da pišem (v bistvu citiram) le iz njegovih zapisov na različnih mestih. Povabil sem ga tudi k branju "kronologije". To je vse.
Ker je Miki treniran agent8-), dvomim, da je helikopter poanta. Mislim, da je Mikija zmotilo nekaj drugega in je Miki nekaj preverjal. 8-)

Moji posti so le rezultat komparativnih in deduktivnih metod. Za induktivne sklepe ste ostali.:))

Tom1991 je izjavil:

No, če seciramo spretno spisano izjavo časnika Večer, je jasno, da nikjer ne trdijo, da je test negativen:

Test DNK, s katerim se ugotavlja očetovstvo, je nekdanji ljubljanski nadškof in metropolit opravil, po neuradnih informacijah naj bi bil znan celo že tudi rezultat.
Nemogoče je bilo včeraj preveriti,
ali drži,
da kardinal Franc Rode ne samo da ve,
kakšen bo rezultat analize DNK,
ker ve,
kako je živel,
ampak tudi to,
da je v Nemčiji opravljeni test očetovstva negativen,
s tem pa potrjeno,
kar je vztrajno ponavljal zadnji mesec: da ni oče 42-letnega Petra Stelzerja.

Torej če izluščim bistvo:
Nemogoče je bilo včeraj preveriti, ali drži, da je v Nemčiji opravljeni test očetovstva negativen,s tem pa potrjeno, kar je vztrajno ponavljal zadnji mesec: da ni oče 42-letnega Petra Stelzerja.

Pri testu ali predstavitvi ugotovitev gre lahko marsi kaj narobe.

Le mati ve, komu je dala (seveda, če jih ni bilo več).

Ne verjamem, da Rode ni njegov oče, ker je po besedah matere bila z njim v razmerju, on pa je preveč podoben Petru (oči, nos, okoli ust ...). Ne verjamem, da ni oče.

Miki na 208. mestu. Še malo.8-)
Global rank je 235k. mesto, ampak v zadnjih 3 mesecev. Pod Traffic rank kaže 186k. mesto za zadnji mesec. Če bo prišel znotraj 100k.(3 month), bo Alexa kazala historical rank. Slovenske strani, ki so v Slo okoli 100. mesta so globalno okoli 100k mesta. Mikija beremo v glavnem samo v Slo - zaenkrat:|

Tisti grafikon bo Miki dal na Miiliks (poleg tistega frajerja iz prejšnje epizode, ki kaže sredinca)8-)

xxxul ::

Nissan GTR je izjavil:

še vsakemu cicibanu je jasno, da narkoman kunstelj, ki ima možgane od kokaina preluknjane kot švicarki sir in ne ve niti to kaj je pdf file, ni sposoben pisati tistega bloga, fotošopati fotk, itd. Ne vem, kako mu nasedate, tisti sci fi blog po mojem skromnem mnenju ustvarja več oseb.

Poskus diskreditacije?

mogoče bi se mogu malo bolj pozanimat o uporabi drog, če misliš da če si se enkrat drogiru pol si za na invalidski voziček se prekleto motiš - se pa po njegovem pisanju opazi da včasih malce zaide...

Ne trdim da je res kar Miki piše (tud da ni res ne), niti da 100% to piše on, ampak tle droge nimajo veze, je tipičen izgovor konzervativcev: drogira(l) se (je), nič mu ni za verjet...

luli ::

xxxul je izjavil:

Nissan GTR je izjavil:

še vsakemu cicibanu je jasno, da narkoman kunstelj, ki ima možgane od kokaina preluknjane kot švicarki sir in ne ve niti to kaj je pdf file, ni sposoben pisati tistega bloga, fotošopati fotk, itd. Ne vem, kako mu nasedate, tisti sci fi blog po mojem skromnem mnenju ustvarja več oseb.

Poskus diskreditacije?

mogoče bi se mogu malo bolj pozanimat o uporabi drog, če misliš da če si se enkrat drogiru pol si za na invalidski voziček se prekleto motiš - se pa po njegovem pisanju opazi da včasih malce zaide...

Ne trdim da je res kar Miki piše (tud da ni res ne), niti da 100% to piše on, ampak tle droge nimajo veze, je tipičen izgovor konzervativcev: drogira(l) se (je), nič mu ni za verjet...

Glede na Mikijevo pisanje tovrstna diskreditacija ni nič. Kaj bi šele bilo, če bi rekel, da je peder.

JohanP je izjavil:

Tom1991 je izjavil:

No, če seciramo spretno spisano izjavo časnika Večer, je jasno, da nikjer ne trdijo, da je test negativen:

Test DNK, s katerim se ugotavlja očetovstvo, je nekdanji ljubljanski nadškof in metropolit opravil, po neuradnih informacijah naj bi bil znan celo že tudi rezultat.
Nemogoče je bilo včeraj preveriti,
ali drži,
da kardinal Franc Rode ne samo da ve,
kakšen bo rezultat analize DNK,
ker ve,
kako je živel,
ampak tudi to,
da je v Nemčiji opravljeni test očetovstva negativen,
s tem pa potrjeno,
kar je vztrajno ponavljal zadnji mesec: da ni oče 42-letnega Petra Stelzerja.

Torej če izluščim bistvo:
Nemogoče je bilo včeraj preveriti, ali drži, da je v Nemčiji opravljeni test očetovstva negativen,s tem pa potrjeno, kar je vztrajno ponavljal zadnji mesec: da ni oče 42-letnega Petra Stelzerja.

Verjemite mi, testa ne bo moč preveriti, ker inštitut se ne bo mešal v pranje perila. Najbrž pa so jim zabičali, da morajo molčati in na noben način niso dolžni razkrivati česar koli. Edini vir za javnost sta torej Rode in Peter, krasno in vsem jasno.

@Mitjaadmin, verjetno si narobe razumel....
Moje zgornje seciranje se nanaša na že preteklo izjavo v časniku Večer, preden je bilo uradno jasno, da Rode ni oče. Ne gre za aktualno izjavo, temveč za izjavo, dan po testiranju Rodeta.
Glede inštituta - če ti kaj pomaga - na siolu imaš fotke dveh strani uradnega poročila. http://www.siol.net/novice/slovenija/20...

a nima tudi Kunstelj neke froce, za katere ne skrbi preveč dobro? A se motim?

Verjemite mi, testa ne bo moč preveriti, ker inštitut se ne bo mešal v pranje perila. Najbrž pa so jim zabičali, da morajo molčati in na noben način niso dolžni razkrivati česar koli. Edini vir za javnost sta torej Rode in Peter, krasno in vsem jasno.

kakor sem jaz spremljal je bil test opravljen na inštitutu za sodno medicino v Munchenu, kjer je bil opravljen po nemškem protokolu in nemških zakonih. Obe osebi sta se na testu morali identificirati z osebnim dokumentom(najbrž potni list, osebna) in prstnim odtisom, kot to zahtevajo uzance v Nemčiji. Inštitut je na podlagi analize vzorcev ugotovil, da se DNA obeh oseb ne ujema, o tem izdal pisno poročilo, ki so ga predstavili na tistovki.

Kaj vam tukaj ni jasno. Kaj bi morali še narediti? Je bil test ponarejen? Je nemški inštitut za sodno medicini lagal? A ni tudi Kunstelj pisal, da Stelzerja zastopa najbolj ugledna odvetnica, ki zastopa žrtve pedofilije, ki bo vložila tožbo proti Rodetu.Kje je zdaj ta tožba? A so tudi to odvetnico nategnili s testom. Bi morali po mnenju zdravih sil opraviti test na FDV-ju pod mentorstvom Toša in Miheljaka, da bi bil verodostojen?

Razumem, da mlati prazno slamo in laži trosi Kunstelj, ki je za svoje umazano delo najbrž z denarjem podmazan in je kot človek za moje pojme nekaj najslabšega, kar lahko proizvede neka družba. Ne razumem pa, da podobne neumnosti tukaj trosite ljudje, ki naj bi bili neki normalni pripadniki te družbe.

Mudel... teb se pa dogaja. Polna luna je že mimo... :))
Vi ste (pre)močno obremenjeni s FDV, gospodoma Miheljakom in Tošem in konec koncev tudi z gospodom Kunstljem.
Večkrat sem izrazil dvom o pisanju dotičnega, pa vendar nisem obrekoval človeka z najslabšim kar proizvede družba... Kaj potem porečete na aktualnega mandatarja? Nategnil folk na Roški, preprodajal orožje po Jugi, bil v stanju izvesti državni udar...

In sploh ne dvomim, da ste eden izmed tistih 29-ih, ki je obkljukal "smešno" pri zadnji objavi na Kunstljevem blogu... nekam malo vas je naspram 322 "odličnim" po zadnjem gledanju... :)

Veliko pisanja od Kunstlja je resničnega z dodanim ščepcom fikcije... O kakšnih specialcih bi se pa dalo razpravljati... takšnih sem se nagledal v petih letih preživetih v vojni...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tom1991 ()

Oldi ::

Kljub vsej privatnosti relacije potencialni oče-sin, so ti trije podpisi (njihovo) zagotovilo, da sta bila vzorca vzeta od pravih oseb. Če ima Miki prav, si veliko upajo - podpisniki ali ponarejevalci.
Sicer pa gre na Siolu za sliko kopije (abdruck) povzetka brez žiga in kakega logotipa, skratka sila preprosto za falsificiranje. Dokument narediš v Wordu, podpise pa skopiraš iz tega ali onega originala.
Kriza je le še tožba sestričen (te zastopa znana odvetnica), ki bi lahko privedla da vnovičnega sodnozapriseženega testa, ali vztrajanje Dela in Debele, kar bi privedlo do zaslišanja in soočenja s posnetimi izjavami in pričami. Skratka edini izhod je uporaba starih dobrih izsiljevalskih metod v Slo in D oziroma pobot (s kešem ali grožnjami), ali pa da stvar počasi zamre (zastara, pobot v tajnosti..). Grožnjo so (po Mikiju) že dobili, kmalu po objavi primera, na nož se niso odzvali, čeprav bi se lahko - imajo dovolj zavarovanj. Ergo, stara pesem, pritiski rojevajo sadove, zato je še toliko bolj pomembno, da javnost zahteva resnico (pa ne o očetovstvu, to je nepomembno). Kdo pa je tu javnost, razen Vezjaka in smalltalka ob kavici in na čivkališču je nisem zasledil. Le mediji so lahko tisti, ki iz smalltalka naredijo konkreten odziv, ampak ta vlak je očitno že odpeljal, nalagajo zadnje Žide, nato bomo na vrsti mi.

A ima Kunstelj froce in ali skrbi za njih? A mi lahko to kdo od njegovih tukajšnih oboževalcev pove, ker nisem reden bralec te teme niti njegovih sci-fi blogov?

In sploh ne dvomim, da ste eden izmed tistih 29-ih, ki je obkljukal "smešno" pri zadnji objavi na Kunstljevem blogu... nekam malo vas je naspram 322 "odličnim" po zadnjem gledanju... :)

Na tole lahko rečem samo LOL... Glej, poba, jaz nisem golobradi letnk 91, da bi klikal pluse in minuse po blogih. Primitivizma pa ne maram, zato sem prebral vsega 3-5% tistih neumnosti, kar on tam piše. Vem, pa da on tam najbolj nagnusno kleveta in izdaja svoje bivše tovariše in prijatelje, nekateri so ga tožili, nekateri ga najbrž še bodo, on pa potem joka kakšna krivica se mu zaradi tega dogaja.

Naj bo to vse od mene tukaj, te teme se načeloma izogibam in bo to tudi v bodoče, ker ne maram narkomanov, pisec "slavnega" bloga pa ravno to je.

sevigon ::

ColdCat je izjavil:

Mislim, da bi si Mikijevi blogi (vsaj specialc) počasi že zaslužili kakovostne prevode v nekaj pomembnejših jezikov. V prvi fazi v angleščino, nato pa bi sledila mandarinščina, nemščina in španščina.

Oldi, več kot očitno je, da precejšen del javnosti ne prenese resnice. Kljub temu, da mi Rode, kot persona ne sede, menim, da je v nesrečni zgodbi Tanje B.P., Rode del rešitve problema in ne povzročitelj problema. Očitno je, da ni oče. Očitno je, da je takrat Bredi pomagal, da je ušla iz problematičnega okolja. In pomojem javnost v tem primeru razkriva osebno stisko posameznice, ki ni javna oseba, na rovaš nekega župnika, ki je pomembna javna oseba kasneje postal. Glede na to, da je bil njen zaupnik, ga na vse dogodke verjetno veže tudi molčečnost. Se bo resnica razkrila? Mogoče se bo, dvomim pa, da javnost prenese resnico. Lažje je reči, da je itak vse podkupljeno in verjeti prvemu nakladaču, ki išče pozornost, kot pa sprejeti resnico.

Rode se lahko še odreče tožbam.

Nissan GTR je izjavil:

Glej, poba, jaz nisem golobradi letnk 91, da bi klikal pluse in minuse po blogih. Primitivizma pa ne maram, zato sem prebral vsega 3-5% tistih neumnosti, kar on tam piše. Vem, pa da on tam najbolj nagnusno kleveta in izdaja svoje bivše tovariše in prijatelje, nekateri so ga tožili, nekateri ga najbrž še bodo, on pa potem joka kakšna krivica se mu zaradi tega dogaja.

Naj bo to vse od mene tukaj, te teme se načeloma izogibam in bo to tudi v bodoče, ker ne maram narkomanov, pisec "slavnega" bloga pa ravno to je.

Glej poba, da nisi tudi ti eden izmed "špecialcev", Kunstljevih nekdanjih kameradov...:|
Hmm, kako bi označili tvoje pisanje, ki nekako diši na diskreditacijo? Primitivizem? A ni to ravno tisto kar ti ne maraš pri temu po tvojih besedah narkomanu? Dotičnega sicer ne poznam, pa tako težko trdim, da je narkoman. Vi ga očitno poznate in veste, da je še vedno na drogi... ali nam lahko zaupate kakšni?:) Poba?

enadvatri je izjavil:

Rode se lahko še odreče tožbam.

Imam nek občutek, da bodo te tožbe šle potiho mimo nas, kot da se ni nič zgodilo...

Zgodovina sprememb…

Tom1991 je izjavil:

Imam nek občutek, da bodo te tožbe šle potiho mimo nas, kot da se ni nič zgodilo...

In smo spet pri Mikiju, ki je napisal, da so ful besni na Debelo, ker je delala tak kraval.

čarli ::

sevigon je izjavil:

ColdCat je izjavil:

Mislim, da bi si Mikijevi blogi (vsaj specialc) počasi že zaslužili kakovostne prevode v nekaj pomembnejših jezikov. V prvi fazi v angleščino, nato pa bi sledila mandarinščina, nemščina in španščina.

No saj je za specialca napisal, da ga bo prevedel in dal spravil v knjigo;) Tako, da bo tudi svet izvedel kaj dela naš sedanji PM:) Edino vprašanje je ali bo ta knjiga izdana pred ali po "upokojitvi" jajota...

Glej poba, da nisi tudi ti eden izmed "špecialcev", Kunstljevih nekdanjih kameradov..

niti špecialec niti specialec nisem, se vidi, da imaš bujno domišljijo kot pisec tistega bloga

sevigon je izjavil:

ColdCat je izjavil:

Mačk, dajmo lepo počasi korak po korak. Za začetek se mi zdi pomembno, da Miki dejansko zrihta kak dil, da bi se taka knjiga izdala v klasični obliki. Hja, zastarelo in itak, da oblika ni važna. Ali pač? Dojemanje javnosti je še vedno tako, da ima verzija iz mrtvih dreves neko dodatno težo. No saj jo ima, dobesedno - koliko tehta pdf? ;)

Potem gremo naprej.

Pa jaz bi ponatise v tujih jezikih preprosto preskočil in šel na film. Ker Special kar kliče po tem. Ok, Gate bi bile mogoče še boljše, ker so res tak road-movie material, imaš notri tudi te osebne zaplete z junaki, dramo. Imam že podnaslov/slogan: "Potovanje do konca prijateljstva". Pač malo psihološke drame, malo akcije, zapletov, (homo)erotike, ni da ni.

Hej, lahko sanjamo, ne?
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Slika pove vse...

Morda bi Kunstelj k temu pripisal... "Matr sm vs nategnu".
Zanimivo je brati obraze nastopajočih... :)

Zgodovina sprememb…

Matako, tiste ideje o prevodih so od sevigona.:)

Mikiju danes kaže 202. mesto8-)
Mikijev števec je že 50k čez milijon. V štirih dneh 5 odstotnih točk celotnega obiska.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ColdCat ()

čarli ::

ColdCat je izjavil:

Mikijev števec je že 50k čez milijon. V štirih dneh 5 odstotnih točk celotnega obiska.

Pojavljajo se govorice, da gre ima naštiman ta števec na 4s interval;)

čarli je izjavil:

ColdCat je izjavil:

Pojavljajo se govorice, da gre ima naštiman ta števec na 4s interval;)

MrzliM pritiska refreš na vsake 8sek.
There has to be a second spitter!

3 leta star Mikijev komentar LINK
Prej ali slej 8-)

Cervantes ::

Sorry. Ta link ne dela.

Meni dela
Kaj si hotel s tem linkom povedat? Da bi nas Miki lahko rešil jajčaste katastrofe, ki se je pripravila v parlamentu. Če se prav spomnim je nekje zatrdil, da ima posnetek na katerem se Njavro hvali z denarjem od Patrije. S tem posnetkom gredo gospodje v arest.
Naša usoda je torej odvisna od tožilca, ki lahko amnestira Mikijevo snemanje Dareta in slednjega pripelje na sodišče kot pričo.
Se to lahko zgodi? morda, če bi kdo stopil do Mikija, se prepričal o posnetku, in javno zahteval, da tožilec ukrepa. Je kje kdo, ki bi to naredil? Bojim se, da ga ni - sodeč po odzivih na Rode kejs. V bistvu bi moralo biti dovolj javno pismo tožilcu, naj pogleda na Mikijev blog. Bi ga kateri medij objavil? mislim, da ne, vsaj po katastrofičnem odzivu liberalnih medijev, predvsem Dnevnika in Mladine.
Sami Miki še lahko poizkusi z objavo posnetka. Pot preko napovedanih referendumov bo slaba, saj Jajo ostane.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Oldi ()

Ja saj. Miki je tudi trdil, da ima posnetek, na katerem Jajo brusi Špelco v kleti. Vem da se nekaterim zdi nepomembno pri vsem ostalem, a jaz bi ga še vedno rad videl, slišal. Da se malo razvedrimo! :D

Kakorkoli, če je bil kdaj pravi čas za dokaze, je to zdaj! Miki še vedno lahko konča jajčasto strahovlado, preden nas ta uniči - časa ni veliko. Ampak samo knjiga ne bo dovolj...

... še posebno če bo izhajala tako počasi.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Rodetu verjame 5% ljudi, pa kaj potem. Posnetki sami po sebi ne pomenijo nič, 90% ljudem je že sedaj jasno kje smo. Nujni so mediji,ki so ob malenkost v celofan zavitem navajanju Rodetovega posilstva ostali nemi in nemi bodo tudi po posnetkih.
Reši nas lahko samo še raja na cestah,ki bo morala vztrajati vse dokler kateri od medijev ne objavi, da je cesar nag. Ampak kaj ko ni na vidiku cesarja v čem več kot v spodnjicah, pri čemer mu nekaj binglja iz njih.

PS: Za Jankoviča zadnja Mladina trdi, da tudi njegovi simpatizerji vejo,da je velika baraba, ki javni denar kanalizira v svoe firme. Mimogrede, Korzika v Reporterju sesuva Frutka. Morda pa do nagega cesarja vendarle pridemo po medijski poti - vsem se strena in začne frčati perje da res ne bo.

USS Liberty ::

ja, en narkoman z debelo krimnalno kartoteko bo odrešili državo... to bo, ja... adijo pamet...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: enadvatri ()

donfilipo ::

Oldi je izjavil:

Rodetu verjame 5% ljudi, pa kaj potem. Posnetki sami po sebi ne pomenijo nič, 90% ljudem je že sedaj jasno kje smo. Nujni so mediji,ki so ob malenkost v celofan zavitem navajanju Rodetovega posilstva ostali nemi in nemi bodo tudi po posnetkih.
Reši nas lahko samo še raja na cestah,ki bo morala vztrajati vse dokler kateri od medijev ne objavi, da je cesar nag. Ampak kaj ko ni na vidiku cesarja v čem več kot v spodnjicah, pri čemer mu nekaj binglja iz njih.

PS: Za Jankoviča zadnja Mladina trdi, da tudi njegovi simpatizerji vejo,da je velika baraba, ki javni denar kanalizira v svoje firme. Mimogrede, Korzika v Reporterju sesuva Frutka. Morda pa do nagega cesarja vendarle pridemo po medijski poti - vsem se strena in začne frčati perje da res ne bo.

Ne da bi oporekal načeloma...ampak tako zaradi šlogarije se učimo sistemov:))

Malce sem gledal in ankete in data je površna, pa vendar Rodetu verjame kar precej Slovencev. Je simbol nekega rkc etosa danes. Nedvomno ZELO močan po duhu in IQ-ju (no doktorat seveda tudi spada zraven:), na žalost pa tudi jaz sodim, da ima mračno dušo...zamerljivo, maščevalno in zlagano, ...predvsem do leve polovice prebivalstva:)) To na nek način potrdi instinktivno tudi naš Nimitz8-)

In zdaj ker take aferice pokažejo samo neko razcepljenost na pol pol, od oka:), vse skupaj potem če se potencira ustvari popolno impotenco slovenske civilne in celo politične družbe. Ne pride se skozi ne v parlamentu in ljudje ne morejo enotni in besni na cesto!

Jasno, da s tem Rode nima direktne povezave, še manj ta zadnja 'aferica'... ampak posredno, kot velikan najmočnejše civilne inštitucije pri nas in kot spoštovana javna oseba, pa vendarle krepko sodeluje pri soizdelavi take realnosti.

No po drugi strani... izgleda posameznik, civilist, ki se nas njegovo življenje ne tiče. In potem moramo gledati na naš narodni mem sam...kaj in kako ga lahko poenoti, da bodo ljudje končno jasno in enotno imeli dovolj in bo leviathan in pomočniki, kar na brzino naredil red. Pospešeno..brez dobro plačanih zmagovitih obrazov 'mraka' z zgoraj priloženih slik:))

Se bojim da imamo tudi Slovenci...tako kot balkanci...neko totalno revolucijo...se reče: 'najprej kradi potem pa totaln kažim':)...nekako v skritem memu za edino rešitev. Ker se razdrobljeni na nemočna mala plemena, ki naj bi si pomagala, pa se na čase samo koljejo, ...torej ta razdrobljenost in nemoč ne izoblikuje prave narodno vzpodbudne zavesti. Še vedno nimamo samozavesti samostojnosti...še vedno nekje vemo, da smo še kako odvisno in od sveta in od balkana in samo čaka se da prva kapljica kapne res čez rob8-)

No in zdaj zaradi šloganja?
Dokler Rodi zadeve spelje takole cakom pakom...je do tja še prekleto daleč;((
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Zgodovina sprememb…

Dovolj o kardinalu. Čakamo drugega sina.8-)

Še nekaj o nežnejšem spolu.
Zmaga na internacionalnem tekmovanju leta 1996. LINK
To je leto, ko je Miki vozil za protokol.8-)

Tukaj še izvemo:
Najbolj pogumno dejanje: da si je upala.

8-)

Ti kaj pa če se je Franc dogovoril s svojo otročadjo kar v paketu? No kakorkoli, spet se kaže relativnost časa - "nekaj" dni kar teče in teče - in še vedno ne vemo kdo je drugi Franc jr.

Evo ta je pa moja avtorska:

Kaj je Franc rekel, ko je pwnal Petra S.?
"Who's your daddy, LOL!"
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Evo da jaz stručno zaokrožim preden grem ven:

Slovenija rabi nadškofa, kardinala, ki nima preveč nesreč z mladimi dekleti, ki imajo zdaj otroke podobne šoferjem;((, a obenem znajo poiskati človeka tudi v zadrtem komunistu ala Žižek in na drugi strani potisniti v realnost tudi kronično tercialko.

Take rabimo tudi v politiki, kulturi in še kje!

Nekaj poizkusov je bilo...bili so kaznovani...ampak vseeno je treba biti vztrajen, dosleden in praktičen.
Koliko otrok in katere ima kdo, je pa na koncu, zlasti pri vprašanjih poklicev, ki se tako kličejo 'oče', v bistvu nerelevantno.

Oče mora biti oče vsem in ne samo ZELO redkim tujcem, ki zahtevajo test;((

In zdaj če nekdo tišči na silo v napačne domneve, je že vnaprej očitno, da je to na bazi koristoljubja, ki ga prinaša slovenska razcepljenost.

Aja pa še tako malo iskreno samokritično:

Ala nam ga zaturi tale Rodi8-) Svaka čast.

Ko sem videl na siol portalu še original izvedensko mnenje...sem ugotovil, da so vse teorije zarot zdaj ali na nivoju 'Opus Dei jači od CIE',....ali pa miki baše po podobnem principu, kot bi meni velevala ateistična leva mentaliteta, če seveda ne bi te nevarnosti pristransoksti poznal.

Ampak vseeno: mikstone konju8-) TEST je NEGATIVEN!

Od kje ti podatki, da pol Slovencev verjame Rodetu. Kogarkoli vprašam zavija z očmi in glavo.

USS Liberty je izjavil:

ja, en narkoman z debelo krimnalno kartoteko bo odrešili državo... to bo, ja... adijo pamet...

Ta človek ni več narkoman.

Državo lahko rešimo samo mi sami. Padec vlade je zagotovo ne bi.
««
127 / 256
»»