» »

Blog o dogajanju 1991-1994

Blog o dogajanju 1991-1994

Temo vidijo: vsi
««
119 / 256
»»

luli ::

Matthai, kdaj začneš zbirati prednaročila?

Drugače pa bolj upam kot verjamem, da so dogodki zadnjega časa zavestno delo entuziastov, ki bi radi spremenili način delovanja naše države.

Kot kaže bom kmalu služil svojo plačo 50km severneje od Šentilja. Če danes primorci še praznujejo priključitev, je tukaj pri nas že mnogo takšnih, ki v Maistru vidijo človeka, ki nas je priključil mafijski državi.

leiito ::

poweroff je izjavil:

Kje sem rekel, da je stvar povezana z mojo službo?

Not in so many words.

Karaya 52 ::

poweroff je izjavil:

Nisem pomislil, da gre za voluntersko delo ... ali ...

leiito je izjavil:

Glede na to, da KPK nima law enforcement pooblastil, je efekt dober, GK je druga zgodba kot je bil Kos.

Mhm, precejsnja razlika, DK je le bil navaden politicni aparatcik, kar je komisijo naredilo popolnoma nekredibilno. Ampak to je glavni problem teh agencij. Osebne lastnosti, preference sefa imajo preveliko tezo na usmeritev dela agencij.

Oldi ::

Če sem prav spomnim, je Klemenčič dejal, delajo na nadgradnji Supervizorja, ki bo omogočila veliko več kot dosedanja različica in bo marsikaj postalo bolj jasno.
Sicer pa, kaj če nam to, ko pa imamo Teksas - po oceni tujega pravnika ki dela na našem terenu - zanikal je, da bi bile pri nas Balkanske razmere in uporabil divjezahodno primerjavo.
Teksas pomeni, da bodo počasni (premajhne barabe) nasankali, Kordež je že tak, Miki bo pa tudi, če se ne bo zgodilo res nekaj prelomnega.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Oldi ()

Karaya 52 je izjavil:

poweroff je izjavil:

Nisem pomislil, da gre za voluntersko delo ... ali ...

leiito je izjavil:

Glede na to, da KPK nima law enforcement pooblastil, je efekt dober, GK je druga zgodba kot je bil Kos.

Mhm, precejsnja razlika, DK je le bil navaden politicni aparatcik, kar je komisijo naredilo popolnoma nekredibilno. Ampak to je glavni problem teh agencij. Osebne lastnosti, preference sefa imajo preveliko tezo na usmeritev dela agencij.

"Osebne lastnosti, preference sefa imajo preveliko tezo na usmeritev dela agencij."

To je legitimen argument, ampak gre za relativno nove organe, brez tradicije in institucionalnega spomina. Lahko rečeš tudi, da je imel Hoover prevelik vpliv na FBI ali Angleton na CIO...pač cena razvoja.

msjr ::

Tko da še jest rečem eno o koliđkah in belih štumfih. Nosili so jih dolejnski (ali po moderno obljubljanski) frajerji, ki so se zbirali v Klementini (takrat še ni bilo francija). To je bilo malo naprej od Romea in Valvazorja, kjer so se zbirali ljubljanski vespači. Tisti z mopedi smo šli raje v Julijo in se delali, da smo ta prave ljubljanske srajce... Veliko se jih je videlo tudi v baru nad streliščem ali pa diskotekah kot je bil na primer platožer (da ne govorimo o Super li-ju, pa radomeljski sceni). Včasih je kakšen zašel v petek celo v Turista in so plesali disco hustle na depeche in podobno....

PaX_MaN ::

luli je izjavil:

Kot kaže bom kmalu služil svojo plačo 50km severneje od Šentilja.

A malo delo?

luli ::

PaX_MaN je izjavil:

luli je izjavil:

Kot kaže bom kmalu služil svojo plačo 50km severneje od Šentilja.

A malo delo?

Na gradbenem projektu postavitve zida pred blesavimi komiji.

ColdCat ::

Dragi slotechovci, prosim za iskreno mnenje: Tista kraljeva slika z Mikijem na Čopovi; bi tisti napis lahko bil dodan naknadno? Perspektiva se zdi prava, senčenje pravtako. Na spodnji polovici prepognjenega lista je padlo več sončne svetlobe, zato je napis bolj bled, kar je tudi OK. Ne vem, kaj pravite?

Spodaj se vidi tudi škatla (verjetno štek Boss cigaret, ki jih je Miki maznil prejšnji večer8-)). Napis Boss na škatli se tudi zdi pristen.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ColdCat ()

poweroff ::

Oldi je izjavil:

Če sem prav spomnim, je Klemenčič dejal, delajo na nadgradnji Supervizorja, ki bo omogočila veliko več kot dosedanja različica in bo marsikaj postalo bolj jasno.

Ja, to se tudi dela, ampak kot rečeno, služba je pač služba, poleg službe pa se za hobi ukvarjam še s kakšnimi drugimi projekti.

Poleg tega sem že večkrat rekel, da sem v tej službi le začasno. Pač, par zadev mislim izpeljati (ena je bila Supervizor, pa določeni interni IT projekti) in potem grem dalje. Definitivno mi ni želja biti zaposlen v državni upravi ali delati kariero znotraj državne uprave (zato mi tudi dol visi za razna napredovanja ali politično korektnost), predvsem pa od svoje službe za razliko od večine uradnikov nisem odvisen in lahko kadarkoli grem drugam (na precej boljšo plačo). Izven te države, da smo si na jasnem.
sudo poweroff

Čeprav če pomislim, kralj je podobno kot Martina oblikovalsko in grafično podkovan (sploh za ČB tehniko8-)). Morda je kralj naredil kader po enakim kotom pri podobni osvetljenosti in potem izrezal list in ga nalepil na Mikijevo sliko.
8-)

enadvatri ::

ColdCat je izjavil:

Očitno je, da Miki še ni prebolel dejstva, da so bili razni kmetavzi iz dalenjskega konca uspešnejši pri deklinah iz Lj-Mikijevega teritorija. In še huje: bolj ko se je Miki trudil, bolj so se nanj lepili tipi ranga Vasći.
Jaz bom Mikiju za RD podaril rabljene kolidžke in bele original adidas štumfe. Dare je kupoval ponaredke od mešetarjev s suho robo v Ribnici.

To niso kolidžke, ampak mokasini (prvotno čevlji indijancev severne amerike).

Kolidžke imajo še en pašček na narti (ki sicer služi nošnje logotipa kolidža).

Matija, hvala za razjasnitev in natančno razlago obeh, za mikislovce zelo pomembnih pojmov. 8-)
Čeprav Miki po mojem mnenju to dvoje ne loči tako natančno. Namesto originalnega zapisa, celo uporablja zapis "količke". Poleg tega Darko ni spadal med kolidž-fante(izšolan za trgovca).
Prej bi lahko rekli, da je spadal med indijance severne amerike8-)

Kaj pa če "količka" pomeni kolidžka na kateri je logotip Morisa?:|

O fenomenu mokasink in belih štumfih smo v tej temi že govorili pred več kot letom dni.:|LINK

Matako ::

Ja točno! Kolidžke niso bile čisto "gladke" - tako kot pogosto ne njihovi lastniki. Zato sem rekel, da je neka fora, samo sem zamešal z resicami spredaj. Verjetno je obstajala kombinacija tudi. Drugače smo takrat pred več kot letom uporabili izraz mokasini, ker ga je tudi Miki? Dvomim, da bi lahko bil omenil kolidžke in mi ne bi debatirali o tem. Potrjuje tezo, da tudi Mikiju razlika ni povsem jasna oziroma uporablja izraz pogovorno.

Kakorkoli, bralec je potrdil, da so tovrstno obutev radi nosili liki Daretovega, ehm, ozadja. To je torej res, črkovanje gor ali dol.

Ta debata sicer ponuja nekaj zabave pri čakanju epizod in nadaljevanj ampak ne, da to kaj pohitri izhajanje knjige in blogov. Gate še vedno visijo na prelomni točki, npr.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

msjr ::

Količka izhaja iz poslovenjenja črke đ v angleški besedi college - čevlji, ki jih nosijo na college campusih. Čevlji, ki bi ustrezali temu izrazu so v današnjih časih t.i. mornarski/jadralski čevlji (tbs je recimo klasika kar se tega tiče). Nizki usnjeni čevlji, ki jih (sic!) tudi danes nekateri nosijo z belimi štumfi. V osemdesetih je šlo za nizek, usnjen (!) čevelj z vzorcem in resicami nad nartom in včasih fake vezalkami. V bistvu pa gre za nizke mokasine, ne nujno črne barve.

Če se ne motim je imela tovarna Borovo ali pa Peko celo linijo čevljev z imenom "College". Informacija za preverko.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: msjr ()

Si kar predstavljam, kako zdaj stari dolenjski asi ceremonialno odprašujejo škatle kjer so shranjene njihove kolidžke s parom belih nogavic. Kot kaki ostareli holivudski samuraji in nindže, ki imajo kje v kleti še shranjen svoj kimono in ostalo robo - za zadnji spopad.

Šalo na stran (in kolidžke dol) ... je kdo zračunal, ocenil, do kdaj bomo imeli celotno knjigo v tem tempu??
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

čarli ::

Matako je izjavil:

Si kar predstavljam, kako zdaj stari dolenjski asi ceremonialno odprašujejo škatle kjer so shranjene njihove kolidžke s parom belih nogavic. Kot kaki ostareli holivudski samuraji in nindže, ki imajo kje v kleti še shranjen svoj kimono in ostalo robo - za zadnji spopad.

Šalo na stran (in kolidžke dol) ... je kdo zračunal, ocenil, do kdaj bomo imeli celotno knjigo v tem tempu??

Konec decembra?:) Mogoče pa si je miki premislil in bo raje knjigo naročnikom dal kot božično novoletno darilo:D

Hja pa veš, da bi res enkrat konec leta morali imeti zadnje nadaljevanje... Super. Bomo spet šampanjce kupovali!
/\/\.K.

Matako je izjavil:

Hja pa veš, da bi res enkrat konec leta morali imeti zadnje nadaljevanje... Super. Bomo spet šampanjce kupovali!

No sicer možno je da bodo naročniki res dobili konec meseca, saj navsezadnje je knjiga že spisana, medtem ko bi vsi tisti, ki niso naročili celotno knjigo prebrali do konca leta. Sam problem bi bil zaradi posnetkov, ker potem se bi prikazali še preden bi objavil zadnji del;)

PS: Najbolj pa mi je zanimivo ker bo miki za svoj RD dal knjige ven. Ponavadi takrat ravno od drugih dobivaš darila in ne obratno:)

čarli je izjavil:

Sam problem bi bil zaradi posnetkov, ker potem se bi prikazali še preden bi objavil zadnji del;)

Ja to s spoilerji tudi meni ni jasno, kako bo zvozil. Ker enkrat ko si videl/slišal posnetke... nisi več isti.
/\/\.K.

Matako je izjavil:

čarli je izjavil:

Sam problem bi bil zaradi posnetkov, ker potem se bi prikazali še preden bi objavil zadnji del;)

Ja to s spoilerji tudi meni ni jasno, kako bo zvozil. Ker enkrat ko si videl/slišal posnetke... nisi več isti.

Upam, da tudi jajo in njegovi verniki ne bodo več isti:D

Moj predlog je, da Miki z rojstnim dnevom neha objavljati knjigo na blogu, oziroma samo do vrelišča knjige. Dokumente pa objavi z dnem, ko prvi dobimo knjigo.
Tako bo zlahka prodal celo izdajo, po možnosti pa začne po extra ceni prodajati necenzurirano verzijo (če s tem ne bi ekstra zaostril s tožniki).
Še boljš, pa da enoletni prednaročniki po defolt cen dobimo original :).

Ključno sem pa pozabil, na blogu Patriotske igre začne objavljati zakaj je do tiska do izida trajalo dobro leto, paralelno pa kaj se dogaja zaradi izdaje knjige.

Karaya 52 ::

Matako je izjavil:

Zanimivo, zadnje case marsikdo odpira skatle...

gmajestix ::

Nov patriot!

Nadaljevanje v katerem Jajo izjavi svoj legendarni "lejkvidejrajte prasca" ukaz.
Res me jezi, da vsi vztrajno ignorirajo Kunstlja - ne samo večji mediji, niti najbolj zanikrni blogerji ne poročajo, da je Knjiga zunaj. Nikjer nič!
Nisem pravni strokovnjak ampak zdi se mi, da bi mrki Dolenjček za opisane podvige moral v zapor, Slovenija pa glumi gljivo!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

donfilipo ::

Matako je izjavil:

Uf čakaj, da Don odkrije tole najino razmišljanje. Pripravi se na TL;DR sofistično verzijo! :))

A,a!
Samo fuck you8-)
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Če je tole relevantno, potem Jajo sede v več členov,
- kot poveljnik
KZ-1 določa, da ne zastarajo:
nekatera kazniva dejanja zoper človečnost (genocid, hudodelstva zoper človečnost, vojna hudodelstva, agresija, odgovornost vojaških poveljnikov in drugih nadrejenih

- kot organizator hudodelske združbe in vsaj še
- zaradi "posrednega umora".
Kot vem mora postopek sprožiti javni tožilec, ni mi pa jasno kakšno zvezo ima tu Beograd in državljanski status žrtve, kaj je bil takrat Hočevarjev sin, verjetno samo dvoje, Slovenec ali izbrisan. Beograd kot kraj verjetno ne veliko, če ubiješ tujca ali ilegalca, kar so izbrisani bili, pa tudi ne more šteti v olajševalne okoliščine, torej kje ste tožilci, najbolje, da napišemo kak mail enemu od njih, da se ne bodo trapaste delal.

Zgodovina sprememb…

Če Mikstone objavi en sporen posnetek obstaja tudi 'preki sud'.

Discipliniranje s kladivom in srpom:)).

Do takrat domnevamo, da je nekako kot vsi mi prezadolžen, ampak bomo mogoče pregurali.

Nedolžna je pa samo Marija8-)

No resda počasi in po obrokih, pa se kar je Mikstone obljubil le uresničuje.
Manjka samo point v obliki posnetkov;((

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: donfilipo ()

/\/\.K.

Matako je izjavil:

Nadaljevanje v katerem Jajo izjavi svoj legendarni "lejkvidejrajte prasca" ukaz........ Slovenija pa glumi gljivo!

Že davno tega sem napisal, da problem v Slo nista gospodarstvo in finance, temveč čisti fundament.
Ko bodo Beričevič, Katarina Kresal, Vasle in Jajo približno enakopravni, takrat bomo kar poleteli iz krize, do takrat je pa še sila dolga pot. Seveda ob predpostavki, da bodo ti trije žrtve urejenega sistema, ne pa samo Jajo "žrtev pogroma" iz leve. Skratka najprej urediti vse segmente družbe, nato Jajotove skrajneže prepričati, da je Jajo za pod ključ. Misija nemogoče, razen ob družbeni kataklizmi ranga ww2 po kateri pridejo osvoboditelji in postavijo šolski in vrednostni sistem na novo in zamenjajo 99% medijske scene, da Nurnberških procesov ne omenjam. Knjiga in kak sodni proces bi lahko pomagala leta 95, a dvomim, PM je bil Drnovšek, ki prvi ni nič naredil.

Tu se strinjam. Knjiga je ene 15 let prepozno. Samo kaj, ko je bil takrat naš Miki še preveč vpet v Jajovo Dirty Dozen ekipo in mu ni bilo do pisarij. No saj tudi zdaj ni zelo proaktiven pisec - stvar okusa sicer, zadnje čase blogi kar letijo. :D
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

enadvatri ::

Oldi je izjavil:

Matako je izjavil:

Nadaljevanje v katerem Jajo izjavi svoj legendarni "lejkvidejrajte prasca" ukaz........ Slovenija pa glumi gljivo!

Že davno tega sem napisal, da problem v Slo nista gospodarstvo in finance, temveč čisti fundament.
Ko bodo Beričevič, Katarina Kresal, Vasle in Jajo približno enakopravni, takrat bomo kar poleteli iz krize, do takrat je pa še sila dolga pot. Seveda ob predpostavki, da bodo ti trije žrtve urejenega sistema, ne pa samo Jajo "žrtev pogroma" iz leve. Skratka najprej urediti vse segmente družbe, nato Jajotove skrajneže prepričati, da je Jajo za pod ključ. Misija nemogoče, razen ob družbeni kataklizmi ranga ww2 po kateri pridejo osvoboditelji in postavijo šolski in vrednostni sistem na novo in zamenjajo 99% medijske scene, da Nurnberških procesov ne omenjam. Knjiga in kak sodni proces bi lahko pomagala leta 95, a dvomim, PM je bil Drnovšek, ki prvi ni nič naredil.

Jaz ne bi pregona Janše pogojeval s pregonom "leve" kriminalitete.

Kriminal je kriminal, ki ga je potrebno dosledno preganjati in .

Baričeviče ne bi metal v isti koš, ker ni pravzaprav nič tako zelo strašnega naredil (če izvzamemo mučenje živali), najhuje se je pripetilo njemu samemu! Sploh pa ne vidim poante desnih ritobebcev, da ga po smrti nekaj preganjajo in vlačijo po zobeh. Naloga policije je le, da ugotovi vzrok oz. izključi 3. osebo. Proti mrtvim se ne vodi nikakršnih pregonov in sodnih postopkov.

Za vse ostale domnevne kriminalce tipa KK, se strinjam.

In še novi Mikiliks.

http://mikstone1.blogspot.com/2012/09/p...

In ne, tema ni ekologija.

Zanimiva mi je fraza "Na Delu je zavladala panika. Dobesedno." Kakšna je nedobesedna panika?
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Ste me narobe razumeli, Beričevič je bil posthumno razpet na križ, Vašči pa zaradi domnevno enakega dejanja napram 4nožcem toži Mikija. Kresalova je samo poznala Beričeviča in bila partnerka Senice in so jo zaradi Beričeviča pribili na križ. Jajo pa da ukaz za uboj 3 ljudi (bojda) in nikome ništa. Ti štirje so lep primer Slo poligičnega in medijskega Teksasa. Teksas je vsaj imel sistem, celo pozitiven na nek način (hitrjši je preživel), mi imamo pa negativnega.
Seveda nobenega levega pogroma ne sme biti nad JJ, samo če se ga loti kdorkoli, bo to proglašeno za levi udbomafijski napad.
Skratka pisal sem figurativno.

V manj kot 24 urah Miki udari s tremi blogi(patriotske, specjal, mikiliks).

Zanimivo, zdaj je Mikijevih blogov toliko, da moram pred začetkom branja na novo objavljenega bloga, preleteti zadnji zapis iz dotične tematike. To mi kot mikislovcu nudi neko do zdaj nedoživeto izkušnjo.8-)

Zdaj so na vrsti gate. :) Ne pomnim več, kdaj jih je Miki nazadnje refrišnal

Zgodovina sprememb…

Ja Maček, sam proti vsem bo sesul pol sveta.

Vsi smo mi JAKA JAKA JAKA
Se komu sanja kateri JAKA

Posilil sestrični, naredil 2 javna otroka, koliko tega je morda še skritega. Stres gotovo ve več kot mi, pa ga je brezmejno podprl. Kakšna mafijska svojat mora to biti. Ni Boga, ki ne bi ob taki priliki poslal novega odposlanca in naredil red. Skratka imamo dokaz, da Boga ni.

Zgodovina sprememb…

Še ena nejasnost poleg jake. Miki pravi, da medtem koje "pregledoval" stvari(o drugem sinu), je mimo prišel Ludvik?

Kako mimo? A to je Miki kje na ulici ali kafiću "pregledoval"? Zraven pa neki novinar? Možno je vse.

Morda se motim, ampak v stavku "Bili so to časi, kajne Ludvik" je moč zaznati malce nostalgije Mikija do tistih časov.8-)

Zgodovina sprememb…

ColdCat je izjavil:

Še ena nejasnost poleg jake. Miki pravi, da medtem koje "pregledoval" stvari(o drugem sinu), je mimo prišel Ludvik?

Kako mimo? A to je Miki kje na ulici ali kafiću "pregledoval"? Zraven pa neki novinar? Možno je vse.

Morda se motim, ampak v stavku "Bili so to časi, kajne Ludvik" je moč zaznati malce nostalgije Mikija do tistih časov.8-)

Tudi meni je ta stavek padel v oči. Prvič iz razloga, ki ga omenjaš, poleg tega pa, ker pravi "Njemu je bilo smešno, da tega nismo vedeli že prej." Kdo "mi"? A ni sam za vse (in proti vsem)? Odkod naenkrat množina? Se je samo zagovoril ali gre za prej dogovorjeni signal?

3xJaka je zadnji v vrsti email grozilcev Janšatu. Današnje Delo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: leiito ()

Zraven je sedel novinar, ki je to poslušal

Ludvik.

Sova. Ali prej gestapo? Namreč gsihti, so kar morili nekako kot čikaški vratarji kuplerajev, potem ko je umrl Don. Prej ko je bil šlosar in pribočniki pri močeh, naj bi morili predvsem v tujini, na izrecen namig dona:))

Janša pospravil.

Novinar poslušal.

E rad bi videl to faco, ki se lahko ob čem takem sploh ima za novinarja. Če Mikstone razkrije ime, bo KP uporabila najnovejše metode zasliševanja, da se odkrije, do koliko smo res popolnoma v fašizmu. Šnops8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: donfilipo ()

ColdCat je izjavil:

V manj kot 24 urah Miki udari s tremi blogi(patriotske, specjal, mikiliks).

Prištej še novega Prižonjerja!

http://mikstoneprison.blogspot.com/2012...
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Miki je Patriotske objavil včeraj eno minuto čez 23-to. Če v naslednjih 3 urah objavi še nove gate, bo to 24ur.fullcircle@miki.com8-)

Brata Karničar (Davo in Drejc) sta za trening imela navado v 24 urah prelaziti Kamniško-Savinjsko transverzalo. Enkrat sredi dneva ju je v Češki koči z "nečim za pod zob" počakala sestra. 8-) Nekaj minut pred iztekom 24 ur sta se vrnila v bazo.8-)

Miki, you can do it! Go Miki Go!8-)

Še natančna kronologija "današnjih" objav:

Patriotske: ponedeljek, 17. september 2012 ob 23:01
Specjal: torek, 18. september 2012 ob 10:07
Prižonjer: torek, 18. september 2012 ob 10:19
Mikiliks: torek, 18. september 2012 ob 13:43
Gate: ??????????????????

Še slabe tri urice ima Miki8-)8-)8-). Miki, Miki, Miki (kot 3X jaka):))

EDIT: Sumljivo kratek čas med objavo Specjala in Prižonjera ;)

Zgodovina sprememb…

Hja, Mikiju sicer ni uspel blogerski flush, je pa vseeno spravil včeraj skupaj kar dober kombo!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Matako je izjavil:

Hja, Mikiju sicer ni uspel blogerski flush

Še blog s kraljem v glavni vlogi, pa imamo royalflush.:)

ColdCat je izjavil:

A ni čist logično, na ulici so sedeli pred kafičem, nekdo - morda novinar, je prinesel dokaze in jih je Miki proučeval, takrat pa uletu Ludvik.
Sem pa bral par mojih objav in so res ful preveč jedrnate, tako da je težko skapirat kaj mislim povedat.
Glede kužkov je zame Beričevič predvsem revež, itak je v osnovi ženska, spremenil je spol, nato pa kao natepaval svoje pse z dildom. In kdor iz tega dela tak halo in to na tak način, v času, ko se njegovo truplo še ohladilo ni, je zame čisto primerljiv bolnik (ampak ne kar se tiče problemov z libidom ampak psihični) ali kreten, med tem dvojim lahko izbira. Verjamem, da je pri Beričeviču neko ozadje, samo ali kdo pričakuje, da bi morali organi razsuti celo homo-zoofilsko sceno v Slo. http://razkrito.net/zoofilija-ali-mi-la... Tega je enostavno tumač + ni pravno regulirani niti 5%. Kakšen greh je, če tvoj pes iz tvojega tiča ali frače poliže smetano? Seveda, če je frača od Kresalove je to škandal brez primere, če pa kaj konkretnega s psji počne član Jajotovega klana je pa to tabu^2.

Hotel sem samo povedati, da če na nasprotno stran Baričeviča postavimo medijsko obravnavo Jajota, vmes pa lahko še Vasletovo početje v zvezi z vsem kar piše Miki in medijsko-politično linčanje Kresalove, ne da bi kdorkoli pojasnil en njen greh, se vidi disproporc ranga (Teksas + Balkan)^2. To bo študijsko gradivo za antropologe - kako in zakaj je propadlo majhno ljudstvo v centralni Europi. :)
To je naš problem, vsakdo je lahko zločinec, prasec, lopov, in zlahka postane PM, na drugi strani pa povsem nedolžen pristaneš na sramotilnem kolu sredi glavnega trga - ker ne sodiš v koncept pravkar omenjenega. Isto je na področju podjetništva, en firma ti ne plača milijonov, objavijo te na Dursovi sramotilni listi, firmo moraš zapeljati v stečaj, 10 let ne smeš biti več menedžer, če si slučajno v času debelih krav kandidiral za poslanca in tudi če bi dobil 99% glasov v neki občini, si danes manj kot odpadli jesenski list, vsakdo hodi po tebi.

Zgodovina sprememb…

Plus Kresalova je liberalka in se ne bo zgražala, če kdo komu kaj liže, Jajotovi verniki se pa bodo. Iz tega izhaja, da si javno obravnavo lizanja zaslužijo Jajotovi, fašejo jo pa liberalci. (Narobe svet)^2 in spet nikomeništa.

Zgodovina sprememb…

Oldi je izjavil:

ColdCat je izjavil:

A ni čist logično, na ulici so sedeli pred kafičem, nekdo - morda novinar, je prinesel dokaze in jih je Miki proučeval, takrat pa uletu Ludvik.
Sem pa bral par mojih objav in so res ful preveč jedrnate, tako da je težko skapirat kaj mislim povedat.
Glede kužkov je zame Beričevič predvsem revež, itak je v osnovi ženska, spremenil je spol, nato pa kao natepaval svoje pse z dildom. In kdor iz tega dela tak halo in to na tak način, v času, ko se njegovo truplo še ohladilo ni, je zame čisto primerljiv bolnik (ampak ne kar se tiče problemov z libidom ampak psihični) ali kreten, med tem dvojim lahko izbira. Verjamem, da je pri Beričeviču neko ozadje, samo ali kdo pričakuje, da bi morali organi razsuti celo homo-zoofilsko sceno v Slo. http://razkrito.net/zoofilija-ali-mi-la... Tega je enostavno tumač + ni pravno regulirani niti 5%. Kakšen greh je, če tvoj pes iz tvojega tiča ali frače poliže smetano? Seveda, če je frača od Kresalove je to škandal brez primere, če pa kaj konkretnega s psji počne član Jajotovega klana je pa to tabu^2.

Hotel sem samo povedati, da če na nasprotno stran Baričeviča postavimo medijsko obravnavo Jajota, vmes pa lahko še Vasletovo početje v zvezi z vsem kar piše Miki in medijsko-politično linčanje Kresalove, ne da bi kdorkoli pojasnil en njen greh, se vidi disproporc ranga (Teksas + Balkan)^2. To bo študijsko gradivo za antropologe - kako in zakaj je propadlo majhno ljudstvo v centralni Europi. :)
To je naš problem, vsakdo je lahko zločinec, prasec, lopov, in zlahka postane PM, na drugi strani pa povsem nedolžen pristaneš na sramotilnem kolu sredi glavnega trga - ker ne sodiš v koncept pravkar omenjenega. Isto je na področju podjetništva, en firma ti ne plača milijonov, objavijo te na Dursovi sramotilni listi, firmo moraš zapeljati v stečaj, 10 let ne smeš biti več menedžer, če si slučajno v času debelih krav kandidiral za poslanca in tudi če bi dobil 99% glasov v neki občini, si danes manj kot odpadli jesenski list, vsakdo hodi po tebi.

Nič ni tabu in mediji so s peščico manj relevantnih izjem predsedniku vlade in njegovemu krogu izrazito nenaklonjeni. Končno je pristranskost in navijaštvo slovenskih medijev izpostavil tudi Mussomeli, ki mu težko očitaš neobjektivnost.

Če Miki reče, da je Vasle zoofil ali da je Janša po telefonu ukazal umor, to nima nobene teže. Pa ne zaradi natega s knjigo. Saj je rekel tudi, da je prišel Wikileaksov odvetmik v LJ in da mu je Assange osebno obljubil objavo 3.000 posnetkov in dokumentov. Pa da se je pri ESI 6 mesecev šolal v Aspnu, ESi pa nima tečaja daljšega od 28 dni in še ti so v Tulsi, Oklahoma etc. Ali tudi to vse verjameš?
««
119 / 256
»»