Forum » Loža » Blog o dogajanju 1991-1994
Blog o dogajanju 1991-1994
Temo vidijo: vsi
tereza ::
drugač me pa neki zanima:kdo od vas je sploh zares..Zares..:-)) bral moj blog...:-)
No ja če smo iz komentarjev pod objavami dve leti nazaj izbrskali bivša razmerja in kronologijo Mikijevih obiskov in nasvetov... smo že vrgli kak uč an (kot pravijo Gorenjci)?
hja...jaz svojih stvari za nazaj ne berem,k mi je travma (vsako stvar bi napisala drugač..pol se spomnim,da sem bla munjena,pa porabla pol ure zato..ni čudn da je vse narobe)..tko da tud komentarjev ne bom šla čekirat..sam si nisem mislila da je bil mitja tko dejaven v komentarjih...:-) pestro..:-)
oziroma..to je že ful nazaj...začetki..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tereza ()
Matako ::
No meni je zelo všeč predzadnja epizoda, ko te ogrožajo živali, specifično kopalniške podgane, ki vse zgrickajo.
/\/\.K.
ColdCat ::
Kranj je tipkal mikija v google v glavnem leta 2012 in to toliko, da vodi tudi v globali. V 2011 gre po velikosti mest.
drugač me pa neki zanima:kdo od vas je sploh zares..Zares..:-)) bral moj blog...:-)
No ja če smo iz komentarjev pod objavami dve leti nazaj izbrskali bivša razmerja in kronologijo Mikijevih obiskov in nasvetov... smo že vrgli kak uč an (kot pravijo Gorenjci)?
in razen klikov ni nobenga druzga komentarja? cccc....:-))
No meni je zelo všeč predzadnja epizoda, ko te ogrožajo živali, specifično kopalniške podgane, ki vse zgrickajo.
:-)) vse je v glavi...;-)
Zgodovina sprememb…
No saj glede blogov... Mikiliks v vsaki epizodi pokasira cca 10-50 ocen "smešno" (se ujema z dejansko zabavnostjo epizode, po mojem gre za mikstonslovce), malenkostno več "zanimivo" (naključni obiskovalci?) in 100-200 ocen "odlično" (po mojem lojalni "civili", dvojni paravomo agenti ipd.)
Čeprav je verjetno mehanizem preprečevanja "srbskega" glasovanja dokaj osnoven se mi zdi, da to nanese ravno ta rang 200-300 različnih obiskovalcev, kar se nekako ujema s statistiko.
Čeprav je verjetno mehanizem preprečevanja "srbskega" glasovanja dokaj osnoven se mi zdi, da to nanese ravno ta rang 200-300 različnih obiskovalcev, kar se nekako ujema s statistiko.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()
poweroff ::
Zanimivo, da je največji delež prispeval... Kranj?
Ahaha, mogoče so pa to moji wgeti...
sudo poweroff
Reza, meni je všeč tisto, ko nekako tako praviš: znan specjalc, sam je šel v k., znan glasbenik, sam tudi on je šel v k. in model iz ZDA, ki je na obisku v Slo, torej je prišel v k. In potem tvoj zaključek. Fantje v kur*u smo. Epic
Reza, meni je všeč tisto, ko nekako tako praviš: znan specjalc, sam je šel v k., znan glasbenik, sam tudi on je šel v k. in model iz ZDA, ki je na obisku v Slo, torej je prišel v k. In potem tvoj zaključek. Fantje v kur*u smo. Epic
oh fuck..:-) sej pravim,ne spomnim se nazaj,rajš ne..:-) dans me je bole že trikrat klical..:-))) ja,to je blo pr men...za posnet..pa un revež američan...:-)
Aja Tereza, da ne boš hodila brati naše teme od začetka. Mogoče bi te zanimalo pisanje t.i. Ultraspeciala? Gre za po Mikijevem Special Blogu navdahnjeno epsko zgodbo z veliko akcije, intrig, (homo)erotike. Začeli smo, ker smo se bali, da s Knjigo ne bo nič in je padla ideja, da naredimo to v kit izvedbi. Klinc, na koncu mora človek vse narediti sam, če hoče, da je narejeno, kot je treba ne?
Skratka... neke vrste (še bolj) nadrealističen Mikijev blog. Na žalost se je vse skupaj izkazalo za večji podvig, kot smo si predstavljali. Nadarjeni pisatelji so zato iskani!
Aja keša nimamo zaenkrat, se pa lahko naredi kak sklad.
Kaj ne gre tukaj samo za iskanja? Ti pa že veš, kje zwgetati kaj ;).
Skratka... neke vrste (še bolj) nadrealističen Mikijev blog. Na žalost se je vse skupaj izkazalo za večji podvig, kot smo si predstavljali. Nadarjeni pisatelji so zato iskani!
Aja keša nimamo zaenkrat, se pa lahko naredi kak sklad.
Zanimivo, da je največji delež prispeval... Kranj?
Ahaha, mogoče so pa to moji wgeti...
Kaj ne gre tukaj samo za iskanja? Ti pa že veš, kje zwgetati kaj ;).
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
Evo, Miki je že včeraj napovedal kardinalu.
Namesto DNK bo tožba zaradi klevetanja. Kdo ga zastopa, ni potrebno dvakrat ugibati.
http://www.siol.net/novice/slovenija/20...
Namesto DNK bo tožba zaradi klevetanja. Kdo ga zastopa, ni potrebno dvakrat ugibati.
http://www.siol.net/novice/slovenija/20...
poweroff ::
Ti pa že veš, kje zwgetati kaj ;).
wget -r je zakon. samo je treba omejit bandwith, da te ne obtožijo DOS napada.
Imamo pa tudi modele, ki za par dni zakupijo 50.000 IP naslovov in potem naredijo balanced wget.
sudo poweroff
dans zvedla nekaj pestrega o sestrični...seveda bom prepustila novico požarju...:-)
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: BladE_ ()
A da je kardinal tudi njen oče?
:-))) nč kej tko hudga...:-))
namig:love is not in the air anymore....več ne povem...;-)
zakaj mi gor piše,kao predlagal izbris-blade
Zgodovina sprememb…
Ne skrbi, vsak lahko predlaga izbris, nič kritičnega. Se bomo mi pogovorili z blade-om in preverili, da ne gre mogoče za Jajovega agenta (legenda pravi, da je sam JJ nekoč tu postal!!).
/\/\.K.
Ne skrbi, vsak lahko predlaga izbris, nič kritičnega. Se bomo mi pogovorili z blade-om in preverili, da ne gre mogoče za Jajovega agenta (legenda pravi, da je sam JJ nekoč tu postal!!).
:-))) sej,če motim koga...
Če misliš Šolmajerja, so to stara jajca.
hja..pozabmo te fore,ker mi bojo doma če ne jebal znanje...vohuni so povsod...:-P
Zgodovina sprememb…
vohuni so povsod...:-P
E vidiš, počasi padaš notri v ta filing. Taj Miki osječaj! :D
Mimogrede stare Mikiliks prerokbe se uresničujejo. Je Rode član t.i. homomafije?
http://pozareport.si/?Id=necenzurirano&...
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
Svet je majhen
Da pojasnim!
TUKAJ poleg sestrične izvemo (BTW, delitev premoženja bo baje napeta), da sta se razšla tudi igralca Barbara in Brane. Miki je TUKAJ pisal, kako je Vinči (spomnimo, Vinči je v devetdesetih pokal z Mikijevo pištolco iz Mikijevaga avta - ne Trabanta, ampak M5, Dare je s tem dražil Mikija, Miki potem imel sranje v službi. O tem govori znana epizoda Pes kočevski ) branil Barbaro pred Branetom in potem naje*al na sodišču. Link
Bilo kuda, Miki svuda.
Vinči ima še danes na FB med frendi Mikija. Vprašanje ali pravega ali "lažnjaka" o katerm govori Miki
Da pojasnim!
TUKAJ poleg sestrične izvemo (BTW, delitev premoženja bo baje napeta), da sta se razšla tudi igralca Barbara in Brane. Miki je TUKAJ pisal, kako je Vinči (spomnimo, Vinči je v devetdesetih pokal z Mikijevo pištolco iz Mikijevaga avta - ne Trabanta, ampak M5, Dare je s tem dražil Mikija, Miki potem imel sranje v službi. O tem govori znana epizoda Pes kočevski ) branil Barbaro pred Branetom in potem naje*al na sodišču. Link
Bilo kuda, Miki svuda.
Vinči ima še danes na FB med frendi Mikija. Vprašanje ali pravega ali "lažnjaka" o katerm govori Miki
Svet je majhen
Da pojasnim!
Bilo kuda, Miki svuda.
pa kje najdete te rumene strani...:-D svašta
Ni Sveti Peter
Ta firma dobi posle za katerimi stoji Vatikan, Peter pa ni sin in napreduje v firmi. Stvar rešena.
Kot je jajo rekel vladeku: "po viharju ostane le še sapica".
Ta firma dobi posle za katerimi stoji Vatikan, Peter pa ni sin in napreduje v firmi. Stvar rešena.
Kot je jajo rekel vladeku: "po viharju ostane le še sapica".
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ColdCat ()
čarli ::
Je boris the king poslal svojo kandidatko v predsedniški boj?
http://www.finance.si/v_boj_za_predsedn...
Trda prede mikiju če postane predsednica ker potem je samo vprašanje časa kdaj bo ustoličen kralj
http://www.finance.si/v_boj_za_predsedn...
Trda prede mikiju če postane predsednica ker potem je samo vprašanje časa kdaj bo ustoličen kralj
čarli ::
No tle je ena konkretna slika od te kraljevske kandidatke
http://www.freetime.si/lepotice2012/lep...
http://www.freetime.si/lepotice2012/lep...
Če drži kar pravi Boris, da je Miki nekoč delil letake in s svojo prisotnostjo širil rojalistične ideje, se to dogaja zdaj. TUKAJ se vidi, da se kralja klika v cca. 80% preko Mikija in njegovih izpeljank, sledi Jajo s skupaj 12%. Vendar jajo z negativnim trendom(Rise and Decline), Miki pa ima še trende v zadnjem mesecu pozitivne
Ve kdo, kaj bi pomenil faktor vpliva (Impact Factor ). Za kraljevo stran ima jajo višjega (ne daljšega) kot Miki.
Ve kdo, kaj bi pomenil faktor vpliva (Impact Factor ). Za kraljevo stran ima jajo višjega (ne daljšega) kot Miki.
To bo vprašanje za Matthaia, si pa predstavljam, da gre za to, da če nekdo pride do Kralja iz strani na Jajovo temo se smatra za večji učinek na Kraljevo priljubljenost (zloglasnost, kar hočete), ker je Miki vseeno manj znan kot Jajo. Zato pa Jajo Mikija ignorira, da mu ne bi zvečal IF.
So pa to tekme petelinov na lokalnem kupu gnoja, svetovno gledano.
So pa to tekme petelinov na lokalnem kupu gnoja, svetovno gledano.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
Cervantes ::
Jest sem za!
Long live the King!!
(the Princess, v tem primeru)
Pa kdo se še lahko pohvali, da je atka Miki s flobartom v nogo v oštariji?
Samo ustavo bo treba malce spremeniti - iz Republike (ta se itak ni obnesla) v Kraljevino.
Long live the King!!
(the Princess, v tem primeru)
Pa kdo se še lahko pohvali, da je atka Miki s flobartom v nogo v oštariji?
Samo ustavo bo treba malce spremeniti - iz Republike (ta se itak ni obnesla) v Kraljevino.
leiito ::
Če se lahko za trenutek vrnemo na kakovost pisanja na netu. Spodnji zapis je za moj okus primer dobre amaterske blogish literature. Zanimivo, relevantno, poučno, zabavno, politično nevtralno, neafektirano.
http://www.delo.si/tuditi/tvojsvet/pism...
nas-vrli-kardinal.html
Ampak tzv širša javnost ima prekratek attention span in vsebinsko očitno tripa na krojaštvo in
šiviljstvo anusov.
@Tereza. Kardashians? Puh-leeze! Big Rich Texas je najboljše, kar ponuja E!, če ne kar vsa
reality scena. Sploh s komentarji Merrit Patterson.
http://merrittpatterson.com/blog/2012/0...
http://www.delo.si/tuditi/tvojsvet/pism...
nas-vrli-kardinal.html
Ampak tzv širša javnost ima prekratek attention span in vsebinsko očitno tripa na krojaštvo in
šiviljstvo anusov.
@Tereza. Kardashians? Puh-leeze! Big Rich Texas je najboljše, kar ponuja E!, če ne kar vsa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: leiito ()
spet masaža za možgančke? thanks..:-)
spet masaža za možgančke? thanks..:-)
Oldi ::
Pomladi 2013 ne bo več nobene Janševe pomladi in pomladnih strank. Beograjski arhivi bodo razkrili to, kar sicer že vrabci čivkajo po strehah! klap END
Pa imamo oziroma imate štofa za pol leta. Sicer pa, če že vrabci čivkajo, moramo prej zaključiti?
Kaj bi to lahko bilo, kake kravje kupčije pomladnikov z Ameri, Nemci in Vatikanom, da so nas pregurali iz strahovlade v demokracijo? To ni nič presenetljivega, otroci ne morejo biti, ostalo je pa že Miki vse napisal, pa se nič ne prime??
Morda da nas je osamosvojil Kučan? Tudi to že vemo, pa kaj??
Pa imamo oziroma imate štofa za pol leta. Sicer pa, če že vrabci čivkajo, moramo prej zaključiti?
Kaj bi to lahko bilo, kake kravje kupčije pomladnikov z Ameri, Nemci in Vatikanom, da so nas pregurali iz strahovlade v demokracijo? To ni nič presenetljivega, otroci ne morejo biti, ostalo je pa že Miki vse napisal, pa se nič ne prime??
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Oldi ()
Novi Mikiliks je tu... Ptice trnovke.
Po pričakovanju je zelo cerkveno obarvan. Miki razloži, kako je bil zraven, ko se je načrtovalo politične diskreditacije in za bežen trenutek spet obudi spomin na tisti mučni dogodek na Vaščijevem kavču. Stvar kar ne gre stran. Včasih se vprašam... so bili guzeni res le kosmatinci? Kakorkoli, bila je vsekakor travma s katero se bo enkrat moral spopasti celoviteje.
Tukaj sem se zgubil:
Sicer precej običajna epizoda - tudi Mikija je prizadela krivica v Ljudskem vrtu. Nobenih izjav, da knjiga ne bo ta vikend. Se pravi bo!
Po pričakovanju je zelo cerkveno obarvan. Miki razloži, kako je bil zraven, ko se je načrtovalo politične diskreditacije in za bežen trenutek spet obudi spomin na tisti mučni dogodek na Vaščijevem kavču. Stvar kar ne gre stran. Včasih se vprašam... so bili guzeni res le kosmatinci? Kakorkoli, bila je vsekakor travma s katero se bo enkrat moral spopasti celoviteje.
Tukaj sem se zgubil:
Majerjev pedofil je dobil otroka! Na Koroški cesti 53D ( Maribor ) se dogajajo grde, res grde reči!?
Sicer precej običajna epizoda - tudi Mikija je prizadela krivica v Ljudskem vrtu. Nobenih izjav, da knjiga ne bo ta vikend. Se pravi bo!
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
Tom1991 ::
Arhivi SDB iz centrale v Beogradu so najbolj željena roba na področju naše kokoške... razkrivajo marsikaj neprijetnega za pomladnike iz leta 1987 naprej... Predvsem o kukavičjem jajcu in nategu imenovanem "Roška 88". Potem je treba vedeti, da obveščevalne službe vseh vpletenih strani v balkanski moriji 91-95 nedvomno posedujejo dokumente, ki bi nedvomno očrnili pripovedko o 11-dnevnem oboroženem spopadu vitezov osamosvojitve in njihova nadaljna "humanitarna" dela na področju Balkana vse tja do leta 1994.
Tisti, ki bi resnično prišel do dokumentacije SDB bi imel v rokah zelo močne karte... najmočnejše.
Par visokih kart imata tudi Šurc in Zgaga. Zgodilo se ni nič. Dejstvo je, da se pri nas drug drugega držijo za jajca in bo vsako razkritje malo učinkovito.
Mene ta "prerokba" skrbi, ker vem, da ima Miki založniško blokado. Skrbi me, da to ni namig v stilu "češ, eh saj itak ne rabimo knjige, itak bodo srbski arhivi zjebali Jaja". Ne vem, mogoče sem paranoičen ...
Mene ta "prerokba" skrbi, ker vem, da ima Miki založniško blokado. Skrbi me, da to ni namig v stilu "češ, eh saj itak ne rabimo knjige, itak bodo srbski arhivi zjebali Jaja". Ne vem, mogoče sem paranoičen ...
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
Šurc in Zgaga sta, vsaj zame, naredila mojstrovino raziskovalnega dela. Po videnem in prebranem sta se opirala na dokumentacijo pridobljeno v slovenskih arhivih in majhen del dokumentov pridobljenih iz drugih držav. Tukaj seveda nastane problem, ker je tista res "hot" dokumentacija najverjetneje uničena oziroma dodobra spravljena na varnih mestih, največ pa se je nedvomno poslovalo v gotovini in v skrbno varovanih in ozkih krogih.
Žalostno je predvsem dejstvo, da je šla ta raziskovalna mojstrovina Šurca in Zgage popolnoma neopaženo mimo vseh. Kje so bili mediji? Žalostno, žalostno... Me pa po vsem prebranem ne čudi odklonilen odnos Hrvatov in Bosancev do Slovenije... Kot pripadnik HV med leti 91 in 96 tega sicer nisem zaznal ali pa so me tretirali kot svojega...
Pomoje gre v vsej zgodbi beograjskih arhivov za pojasnitev enigme imenovane "Janša, agent SDV".
Žalostno je predvsem dejstvo, da je šla ta raziskovalna mojstrovina Šurca in Zgage popolnoma neopaženo mimo vseh. Kje so bili mediji? Žalostno, žalostno... Me pa po vsem prebranem ne čudi odklonilen odnos Hrvatov in Bosancev do Slovenije... Kot pripadnik HV med leti 91 in 96 tega sicer nisem zaznal ali pa so me tretirali kot svojega...
Par visokih kart imata tudi Šurc in Zgaga. Zgodilo se ni nič. Dejstvo je, da se pri nas drug drugega držijo za jajca in bo vsako razkritje malo učinkovito. ...
Pomoje gre v vsej zgodbi beograjskih arhivov za pojasnitev enigme imenovane "Janša, agent SDV".
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tom1991 ()
Jakob_X ::
Novi Mikiliks je tu... Ptice trnovke.
Tukaj sem se zgubil:
Majerjev pedofil je dobil otroka! Na Koroški cesti 53D ( Maribor ) se dogajajo grde, res grde reči!?
Glede na TIS je tam cel kup podjetij, ampak še najbolj ustreza Politikis, katerega ustanovitelj je Dejan Kaloh o katerem je že pisal.
Tom, kaj misliš pod nateg Roška88 in kao vojna. Vse skupaj je tako večplastno, da je nateg odvisen od plasti, na kateri si. Glede kao vojne je tole to. http://osamosvojitelj.blog.siol.net
Mene bolj skrbi depresivno stanje po odhodu Jajota, takrat bomo šele u k... Toliko ene bede, laži, "zločinov" in zločinov je bilo, pa so ga kar gledali - levaki mislim. So res tako nesposobni, morda prestrašeni, da se ga niso upali lotiti, ali pa so ista beda in jim katastrofalen tip na desnici ravno prav pride - za domovino pa, ko jo jebe. Bojim se, da gre za retorična vprašanja in da nam lahko pomaga le reset, odboj od podna, ki pa je še daleč.
Tako slavno kot Jajo, bo moral pasti tudi LDS konglomerat.
Mene bolj skrbi depresivno stanje po odhodu Jajota, takrat bomo šele u k... Toliko ene bede, laži, "zločinov" in zločinov je bilo, pa so ga kar gledali - levaki mislim. So res tako nesposobni, morda prestrašeni, da se ga niso upali lotiti, ali pa so ista beda in jim katastrofalen tip na desnici ravno prav pride - za domovino pa, ko jo jebe. Bojim se, da gre za retorična vprašanja in da nam lahko pomaga le reset, odboj od podna, ki pa je še daleč.
Tako slavno kot Jajo, bo moral pasti tudi LDS konglomerat.
leiito ::
Več virov, predvsem srbskih, trdi da je bil Janša agent BND.
Je pa problem z dokumenti SDBja, tudi tam najbrž niso imuni na ponaredke in dezinformacije, glavnino dokumentacije je Stanišič, bojda agent CIE, itak Slobotu za hrbtom odnesel Američanom in v zahvalo je dobil njihovo podporo v Haagu. Kakorkoli, če bi bilo v arhivu SBD kaj za Janšo dejansko obremenilnega, se zdi nenavadno zakaj ni prišlo ven že prej + kot ugotavljajo drugi, tudi ko se pojavijo verodostojni obremenilni dokumenti, je njihov vpliv na našo politično realnost zanemarljiv.
Sicer pa ima Srbija, za razliko od nas, kjer je Mussomeli prvi outspoken ambasador, tradicijo ameriških veleposlanikov, ki so aktivni in pomembni igralci na politični in včasih tudi gospodarski sceni. Montgomery npr. se po predčasni prekinitvi mandata sploh ni vrnil v State Dept in ZDA, ampak je raje postal balkanski poslovnež.
Oldi, glede na to, da sem kot aktivni pripadnik MNZ "oddelal" 11-dnevni vojaški spopad v tistih vročih junijsko-julijskih dneh leta 1991, ter nato naslednjih malo da ne 5 let preživel kot aktivni pripadnik ZNG in kasneje HV, lahko iz lastnih spoznanj mirno govorim o "kao vojni" oz. le vojaškem spopadu...
In sedaj o "depresijah po Glanzkopfu"... Tisti, ki še ni uvidel, da nas tako levo kot desnosučni kandidati za čestitke od samega štartnega poka te samostojne kokoške vlečejo za nos oziroma po domače nategujejo, tistemu žal ni pomoči. Bogateti na račun države in njenih prebivalcev je sila lahko in lepo in ti gospodje delajo to z roko v roki... U "kurcu" po domače povedano še nismo, kajti tam se znajdeš v trenutku ko nimaš več kaj za jesti, ko si odvisen od zunanje pomoči v obliki hrane in ostalih osnovnih potrebščin. Strici so mi namreč velikokrat povedali kako je bilo v letih 45 do 54... takrat je bila res kriza.
Enigma "Roška 88"... zapornik, ki to ni bil... prijetno kramljanje s kolegi iz SDV in KOS, čufte, sladoled in višnjeva torta... 24 let kasneje, dva izredno bogata, eden srednje bogat in dva pozabljena, še najbolj tisti, ki je uspel "ukrasti" nastavljen dokument o "noči dolgih nožev"...
Ampak hej... to smo si vendar izbrali in vsaka štiri leta ponovno izbiramo...
Ki je dospel v njihove vrste iz... dokaj prijateljske zgodbe v nekdanji SFRJ...
In sedaj o "depresijah po Glanzkopfu"... Tisti, ki še ni uvidel, da nas tako levo kot desnosučni kandidati za čestitke od samega štartnega poka te samostojne kokoške vlečejo za nos oziroma po domače nategujejo, tistemu žal ni pomoči. Bogateti na račun države in njenih prebivalcev je sila lahko in lepo in ti gospodje delajo to z roko v roki... U "kurcu" po domače povedano še nismo, kajti tam se znajdeš v trenutku ko nimaš več kaj za jesti, ko si odvisen od zunanje pomoči v obliki hrane in ostalih osnovnih potrebščin. Strici so mi namreč velikokrat povedali kako je bilo v letih 45 do 54... takrat je bila res kriza.
Enigma "Roška 88"... zapornik, ki to ni bil... prijetno kramljanje s kolegi iz SDV in KOS, čufte, sladoled in višnjeva torta... 24 let kasneje, dva izredno bogata, eden srednje bogat in dva pozabljena, še najbolj tisti, ki je uspel "ukrasti" nastavljen dokument o "noči dolgih nožev"...
Ampak hej... to smo si vendar izbrali in vsaka štiri leta ponovno izbiramo...
Več virov, predvsem srbskih, trdi da je bil Janša agent BND.
Ki je dospel v njihove vrste iz... dokaj prijateljske zgodbe v nekdanji SFRJ...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tom1991 ()
Tom Če bi pogledal to, v kar verjamem, me ne bi narobe razumel, tisto ni bila vojna. http://osamosvojitelj.blog.siol.net
Glede grožnje iz Balkana pa danes v Nedeljcu piše tudi Lucu. Nič konkretnega, le to, da prihaja maščevanje za vse, ki so se pregrešili v balkanski moriji - nad kom?
Glede grožnje iz Balkana pa danes v Nedeljcu piše tudi Lucu. Nič konkretnega, le to, da prihaja maščevanje za vse, ki so se pregrešili v balkanski moriji - nad kom?
Kakorkoli obračaš bi bila po moje edina varianta kak zlo resen dokumentarec, ki bi odmeval po svetu, sploh če se dodajo še izbrisani. To nas bo še sram hoditi po svetu.
En (ali pa 100) skopiran ali pa tudi originalen papir v Sloveniji danes nič ne pomeni, vse se da ponarediti, če je slučajno original se pa ve, gre za UDBomafijo.
En (ali pa 100) skopiran ali pa tudi originalen papir v Sloveniji danes nič ne pomeni, vse se da ponarediti, če je slučajno original se pa ve, gre za UDBomafijo.
Ja saj. Saj pravim, drug drugega držijo za jajca. Zakaj ni Clio enostavno poradiral Jaja z informacijami, ki jih ima? Zakaj ga niso drugi? Izgleda že ni nobenemu v interesu. Gre za nekakšno simbiozo ali nekaj.
EDIT: možne so pa še druge variante bolj v stilu današnjih trendov. Izkaže se, recimo, da je Clio Jajov oče... in potem imaš tisto Star Wars sceno ("Neeeeeee!").
Itak ni važno.. jutri bo Knjiga!
EDIT: možne so pa še druge variante bolj v stilu današnjih trendov. Izkaže se, recimo, da je Clio Jajov oče... in potem imaš tisto Star Wars sceno ("Neeeeeee!").
Itak ni važno.. jutri bo Knjiga!
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
Ko smo že pri zadnji epizodi Mikiliksa... je NZK malce shujšala? Miki jo še vedno imenuje Debela deklica ampak na TV je izgledala prav mladostno in milftastično!
http://www.rtvslo.si/slovenija/rodetova...
Mislim, jaz bi jo, no!
http://www.rtvslo.si/slovenija/rodetova...
Mislim, jaz bi jo, no!
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
Ste opazili, kako je uživala oziroma kako se ji je fajn zdelo, da je pred kamero - to je sicer lahko tudi povsem nezavesten refleks.
Glede nenapadanja se pa morda zavedajo, da bi bil to tak kažin, da se ga raje ne lotijo + vprašanje je, kaj bi bil rezultat, verjetno samo totalno razklana nacija. V bistvu to, kar nas čaka čez kako leto ali 2.
Podobno kot JLA, ki je 89 imela analize, da sta obe varianti enako slabi, vojaški udar in posledično težke pizdarije ali križemrok čakati na državljansko vojno. Tretje variante, vzpostavitve Srboslavije se pa niso hoteli j't. Tretja varianta v našem primeru bi bilo poštenje in sposobnost stvari postaviti na pravo mesto, torej nova žepna Švica. Tega pač niso sposobni, še zlasti z Jajotom za vratom ne.
Uf na 1.9 sem pa že pozabil, dobro da si me spomnil. Bomo aktivirali kake požarne straže in izvedli takojšni premik na mirorje in torent. En pdf bomo že rešili pred paravomom, kaj pa morebitni video dokazi.
Glede nenapadanja se pa morda zavedajo, da bi bil to tak kažin, da se ga raje ne lotijo + vprašanje je, kaj bi bil rezultat, verjetno samo totalno razklana nacija. V bistvu to, kar nas čaka čez kako leto ali 2.
Podobno kot JLA, ki je 89 imela analize, da sta obe varianti enako slabi, vojaški udar in posledično težke pizdarije ali križemrok čakati na državljansko vojno. Tretje variante, vzpostavitve Srboslavije se pa niso hoteli j't. Tretja varianta v našem primeru bi bilo poštenje in sposobnost stvari postaviti na pravo mesto, torej nova žepna Švica. Tega pač niso sposobni, še zlasti z Jajotom za vratom ne.
Uf na 1.9 sem pa že pozabil, dobro da si me spomnil. Bomo aktivirali kake požarne straže in izvedli takojšni premik na mirorje in torent. En pdf bomo že rešili pred paravomom, kaj pa morebitni video dokazi.
Zgodovina sprememb…
Karaya 52 ::
Ja, ker se cetrta variante, pustiti republike izstopiti iz federacije, podobno kot je to naredila SZ, niso pravocasno spomnili. Jajo jih je naredil prevec zivcne. Brane, si to ti?
terrencehell ::
Kunstelj je napisal da bo knjiga v pdf. Me pa zanima sedaj nekaj! Kaj bo z našimi vplačili!
Pa še to me zanima zakaj na blogu ni objavljen njegov trr!
amigo_no1 ::
http://mikstone1.blogspot.com/
desno zgoraj v rumeni barvi
Ja, ker se cetrta variante, pustiti republike izstopiti iz federacije, podobno kot je to naredila SZ, niso pravocasno spomnili. Jajo jih je naredil prevec zivcne. Brane, si to ti?
Če misliš name nisem.
Četrta varianta ni bila izvedljiva, ker so se vse republike razen Srbije bale, da se bo po sporazumnem odhodu Slovenije lahko začel masaker. Skratka proti ruski varianti oziroma odhodu Slo so bile druge republike, Srbsko vodstvo je našim dalo dovoljenje za miren odhod že mislimda 6 mesecev pred kao vojno. Skratka vse je bilo kontra od tega, kar so nam tumbali u glavo. Plus Srbi in JLA so si bili v laseh, Srbi so hoteli, da nas vržejo iz Juge, JLA se pa naj bi umaknila na Virovitica-Karlobag, JLA je pa izpolnjevala ustavno nalogo čuvanja miru. Zato so tudi kao napadli Vukovar, ukaz je bil v bistvu razorožitev paravojaških struktur. Povsem kaotična slika, ki je privedla do polonega izkrivljanja vloge posameznih akterjev. V Slo se prvi zares začeli streljati naši (ko so dobili dovoljenje predsedstva, prej se je upiralo samo z barikadami), ne pa JLA, je to napad na Slo?? V bistvu je Ju vojne začelo Slo predsedstvo z umenjenim dovoljenjem o uporabi orožja proti JLA, prej je šlo za izvrševanje ukaza Markovičeve vlade o plačevanju carine v gotovini z vožnjo le te s helikopterji JLA v Beograd, torej za mirnodobno uporabo JLA z namenom zastraševanja našega vodstva.
Če bi to enkrat prišlo zares na plano, bi se nam tudi marsikaj podrlo v teh trapastih oziroma zavedenih buticah.
Glede TR sem pa Mikiju že dvakrat pisal, naj doda svoj naslov, preko SKB spleta se ne da nakazati, če ni naslova.
Zgodovina sprememb…
terrencehell ::
To ni njegov trr! Je sicer trr od Mitje ampak ne od njega - od enega drugega. Mogoče tistega ki mu "pomaga" pri pisanju bloga!
... Zato so tudi kao napadli Vukovar, ukaz je bil v bistvu razorožitev paravojaških struktur. ...
S tem "kao" se hecate, ali ne? Potemtakem so tudi "kao" napadli Dubrovnik v katerem je "mrgolelo" paravojaških struktur in to pred Vukovarjem.
91-tega se je JLA pokazala v svoji pravi luči, predvsem potem ko so je večidel zapustili kadri iz Hrvaške in Slovenije, ter deloma Bosne. Blazno je delala na zgodbi ustavnega čuvanja miru. Morda mislite na dejstvo, da so nemočnemu srbskemu življu in njihovim okrajnim TO delili orožje in MTS kot dedek mraz bonbone...
Kar pa se tiče te tako famozne in enigmatične knjige o kateri teče beseda tukaj... Moje mnenje je, da ta "vrhunski specialec" knjige ne bo izdal. Bolje rečeno je ni niti napisal...
Kako se izda knjiga, ki vrže na rit vodstvene strukture na čelu z obveščevalnimi službami države, ki se ima za najmočnejšo na tej kugli pa lahko vidimo današnje dni.
'No Easy Day: The Firsthand Account of the Mission That Killed bin Laden,’ was originally slated to come out on September 11, but has since been moved up to seven days earlier.
Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article...
Temu se reče objaviti knjigo ne pa tale komedija, ki se (koliko časa že) dogaja tukaj...
Utk ::
Srbi naj pišejo zgodovino v Srbiji, tam so oni itak zmeraj zmagovalci.
Če jo hočete pisat drugače, jo kar pišite, ampak z disclaimarjem. Pač ni vseeno ali si Srb, Hrvat ali Slovenec ko gledaš na neke stvari.
Če jo hočete pisat drugače, jo kar pišite, ampak z disclaimarjem. Pač ni vseeno ali si Srb, Hrvat ali Slovenec ko gledaš na neke stvari.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()