» »

Blog o dogajanju 1991-1994

Blog o dogajanju 1991-1994

Temo vidijo: vsi
««
103 / 256
»»

Cervantes ::

Vrag je odnesel šalo.

Po podatkih obveščevalcev s terena se iz ožjega rajona Lepena pomikata proti moji lokaciji dve grupi oborožencev (trenutno še ne vem, ali gre za paravomo ali parahomo), po satelitskih podatkih pa celo tri...

Ampak jih čakamo!

Alarmiral sem Turistično društvo, trenutna situacija je, kot sledi:

Tazgornjo pot je do pet minut nazaj kril moj sosed z dvocevko (12 bore, idealke), zdajle pa ga je nadomestil sin, ki bo tam menda vse do jutra, vkolikor se situacija prej ne razčisti (kar se bo).

Taspodnjo pot pokriva moj svak, sicer predsednik lovske družine, s svojim Mauserjem 7.95 z rešpetlinom; v svoji karieri še ni falil ničeder kar bi bilo manjše od skednja.

Ostale dostope varujeta moja zvesta psa, Veliki švicarski planšarski pes Gizmo in Cavaliier King Charles Lady, ki sicer ni tako nevarna, je pa toliko bolj glasna.

Matako, ne skrbi.

Če vzdržimo do jutra, se dobimo na tem threadu, če ne, vedi da smo padli za junaško stvar.

Moje mačke, baba in jaz smo se zabarkadirali v kleti; hrane in vode imamo za štirinajst dni, ne skrbi.

Osebno sem kar dobro založen, AK47 sicer romunske proizvodnje in 1000 metkov, za en cajt že bo...

BUTN, BUTN, BUTN!!!!

poweroff ::

Pa mobilnega interneta ne pozabit v kleti! :))
sudo poweroff

Cervantes ::

Mobilni internet imam tudi na podstrešju, ampak WTF.

Se pa zdajle nekaj dogaja.. skozi IR viewer opažam, da se bližata dve postavi.. še malo.. BUMF! popolnoma me je zaslepilo, avtomatsko sta se prižgala oba perimeterska reflektorja, IR viewer je pregorel, kje je daljnogled - pa kakšen dalnjogled, cepec, sta že tukaj!

Pogled skozi lino, vse je jasno. Dare in Kralj!
No, hvalabogu.

V tem zagrmi rafal, tik poleg mene!

Moja stara je vžgala, flaubert .22, FN Browning poje, trupla leže eno čez drugega!

Kri po Kranji, Korotanji, prelita, napolnila bi...jezero?

Dare in Kralj ležita drug poleg drugega, negibna.

Gizmo pride, ju ovohava, nič mu ni jasno, tudi meni ne.

Pol se le Kralj vzdigne:

"Ja pa kaj ste čist nori, račun od Telekoma sem vama prinesel, vi pa tle nažigate po men! In to (zaničevalno) s flaubertom..."

Spet zagrmi. Ktalj pade kot pokošen in se zvali v graben pod lino.

Dare se je že prej nekam odplazil, sploh nisem videl kdaj.

KlopEnd.

Zgodovina sprememb…

Cervantes ::

Sorry, folks, prehitro in brez pojasnila sem se odklapil.

Neverjetna eksplozija (glej zgoraj) je bila posledica popolnoma banalne zadeve, namreč.

Sosed (ja, taisti) ima namreč kakih 100 (sto) kosov govedi. Ki prdijo, nonstop, in proizvajajo ... metan!!

No, ko je moja užgaia po Kralju ga ceveda ni zadela.

Je pa zadela pant od okna na sosednjem objektu; ta je bil ćisto blizu vrvi za obešanje perila, vsled suše popolnoma presušene. Ki je samo čakala, da se vname.

Vrvica je bila seveda speljana do štale.

Do I really have to go on?

KlompOn!!

Matako ::

Aha, vidim, da ste ponovno zagnali Ultraspecial. Odlično!

Mimogrede, zgodovinsko smatram za prvi poizkus "tega žanra" TV film "Primer Feliks Langus ali kako ujeti svobodo" (1991) z odličnim Borisom Cavazzo v glavni vlogi. Odlično bi ga bilo posneti še enkrat le posodobljenega s parahomo tematiko.

In ja tudi Butnskala bi bila odlična v remake izvedbi, čeprav je v izvirniku preveč nadrealistična za ta žanr (lisice, wtf?). Jajo je skoraj izrezan Ferenčak, se mi zdi, raznih Eminenc, Profesorjev, Marjanov (streljaj Marjan, streljaj!!) predvsem pa Valentinčičev nam itak ne manjka v RL!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

Cervantes ::

Hmja, zadeva je pač malo zaspala (avgust, čas tuplega piva in kislih qumaric),
in če ne bi bilo Matakota bi spanec utegnil biti še globji. Zato malo akcije ne škodi.

BTW, lisice: menda so si na SDV v tistih cajtih grozno razbijali glave (BUTN! BUTN!:) zaradi teh lisic. Da je zadeva napad na socialistični samoupravni sistem (morda tudi na bratstvo & enotnost) je bilo vsem jasno, ampak da bi z argumentom "napadov na lisice" prepovedali oddajo, tega si pa takrat niso več upali (čeprav so bile take tendence). Smeh pa to.

Cervantes ::

Po reakcijah prizadetih sodeč sem dolžan še eno pojasnilo.

Kaj se je zgodilo z JJ-abteilungi iz Lepene?

Odgovor ni preprost. Predvsem je treba vedeti, da so se ti komandosi popolnoma zanašali na GPS orientacijo. Kar je seveda cool, ampak v našem primeru žal odpove. Dejstvo namreč je, da je moj teritorij ena od redkih (par, pravzaprav) lokacij na planetu, ki jo GPS sateliti zelo redko preletavajo. Dva na teden, največ tri. Za kolikor toliko natančno navigacijo pa je, kot vsi vemo, potreben dostop do vsaj treh satelitov naenkrat.

No in, kaj se je zgodilo? Tri ekipe, ki med sabo zaradi striktne tišine v etru niso komunicirale, so se znašle v identični situaciji. Prjazna bejba iz Garmina jim je neprestano ponavljala "Zavij levo! Zavij levo!", in kot posledica so se ekipe začele gibati po spiralni trajektoriji. Natančnejše preiskave bodo pokazale, ali je šlo za Arhimedovo, logaritmično ali Fibonaccijevo spiralo, the jury is still out. Vsekakor so vse tri končale v singularnostih, ki jih bodo newagerji še dolga leta občudovali kot "Crop Circles of Grasuple".

Preden se je vse skupaj končalo v predvidljivi miniaturni črni luknji (event horizon se je že začel formirati), so JJ-gauleiterji izdali edini ta dan pameten befel: abort, smer 180!

Posledica? Po podatkih s terena zdaj vse tri ekipe sedijo vsaka pri svoji mizi v Gostišču na obali v Piranu. Pijejo pir in se delajo, da se med seboj ne poznajo, čeprav bodo na koncu plačali z isto naročilnico.

Jajo besni.

Matako ::

Cervantes, pozdravljam tvoje napore za oživitev Ultraspeciala, a žal se mi zdi, da si stvar zastavil preveč geekovsko.

Kar da idejo za resnično novi žanr: kombinacijo učbenika/tehnične literature in političnega šunda oz. kriminalke.

Recimo Matthai bi lahko napisal knjigo, kjer bi glavni junak v povsem realistične in točne podrobnosti opisoval hekanje GSM baznih postaj, ozadje pa bi bil namišljen državni udar v režiji ponorelega predsednika vlade, ki to tehnologijo želi zlorabiti v povezavi z s klero-homomafijo. Na dobri strani bi bil bivši veteran vsemogočih vojn, ki ga gikovski glavni lik počasi vpeljuje v skrivnosti elektronskega bojevanja in to s čiste nule ("kaj je to pdf?" varianta). Intrige, akcija in lahke novinarke seveda vključene ampak povdarek bi bil na tehničnih opisih. Tehno-šund. Naslov bi bil recimo "Šum v ozadju" ali kaj takega.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

Cervantes ::

Briljantna zamisel. Pravzaprav si ti že zarisal skelet zadeve, mogoče bi lahko bil celo glavni koordinator - scenarist?

Lahko se potrudim biti malo manj geeekovski, v zadevo lahko vključiva še kaj malega Kanta/Hegla, morebiti celo McLuhana? How about Fayerabend? (Popper? - ne nujno)

Matthaiju se mezdi ne ljubi preveč, njega zanima če imam v kleti mobilni internet ipd, kar seveda ne pomeni, da k zadevi nebi lahko prispeval, morda celo odločilno.

Knjiga bi vsekakor morala biti plod truda večih avtorjev, poleg M. in tebe osebno tukaj vidim vsekakor še M.Mačka, morda Okapija, pa še nekaj modelov se je uspešno kosalo pri prvih postavitvah Ultraspeciala.

Predlagana cena: 25€, kaj se ti zdi?

Zadevo bi lahko urejali v oblaku, to je zdaj 100% in ter kot nalašč za tak projekt.

Kar je že bilo storjenega na tem področju (in kar še bo) je vsekakor treba obravnavati kot biser slovenske (svetovne?) literature; zanimiv je zlasti inovativni pristop k realizaciji, verjetno bi se dalo pridobiti kakšna evropska sredstva.

KlopOn!

Matako ::

Ja saj. Genialno bi bilo to, da bi lahko ogromno knjige potekalo v obliki dialoga, kjer bi specialec spraševal gika telebanska vprašanja un bi mu pa to razlagal tako v preprostem jeziku in praktičnimi primeri (Matthai, kaj je to dvostranska avtentikacija? Ja to ti je tako kot reklo-geslo v Kočevski reki med straženjem kontejnerjev! Aaaa!). Skratka imaš odlično osnovo za poljudnoznastvene učne ure. Poglavja bi potem lahko predstavljala neke vrste zaključene lekcije od osnov do naprednih tehnik prisluškovanja in pitaj boga vsega - politično-kriminalni del bi tekel vzporedno z obilo akcije in bežanja pred parahomo zasedami, kontra-obveščevalnimi forami, malo streljačine vmes ipd. In ja, itak, da bi opisali še osnove psi-op tehnik vojskovanja, zakaj ne (psihologija ni daleč od filozofije).
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

Matako ::

Novi poolimpijski Mikiliks je tu.
http://mikstone1.blogspot.nl/2012/08/ba...

Sicer sem hotel napisati "dobra novica", a je žal povezana z veliko naravno nesrečo: potres v Iranu je
Mikija spomnil, da bi bilo dobro že enkrat nadaljevati Gate.
Narava je priskočila militantnim izraelcem na pomoč in stresla sovražni Iran do temeljev. Tabriz je porušen! Tabriz imam vžgan v spomin. Tam so nas daljnega leta 1994 "skoraj" pospravili. Mene, Špelo Predan in Vinka Vasleta. Tam smo se znašli sredi manjše revolucije in na improvizirani bencinski "šteli" smo zrli v cevi kalašnikov! Da ne povem vsega, zgodbo boste izvedeli v Mikstone Irangate blogu.

Naslednja epizoda bo po mojem nora!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

ColdCat ::

:)

Atlet Primož spet jezi Mikija:))

Škoda, da Miki tokrat ni namenil niti besede Kocki, ki se je ob vsaki medalji kazal zraven.

Spomnimo, kako bi Miki nabil vrečo na Kockino glavo, potem ko bi fantje pravilno prevozili križišče in zavzeli parlament. Zanj so imeli posebna navodila. Kakšna navodila, sem namignil Mikiju nekoč. Odziva ni bilo8-)

Okapi ::

Novi poolimpijski Mikiliks je tu.
Konča se nenavadno pesimistično. A Miki ve kaj več?;)

O.

poweroff ::

Kaj o knjigi morda?
sudo poweroff

Fritz ::

Ne vem zakaj še vedno tako vlečete to temo o popolnoma nekredibilnem človečku. Bil je zraven in ko se je masovno kršilo zakone je bil tiho, ker mu je to ustrezalo, namesto, da bi vse prijavil. Sedaj pa piše mešanico resnic, polresnic in laži, kar pomeni, da mu ne gre verjeti prav nič. Njegovo pisanje je neke vrste političen Lady ali Hopla, v vsakem primeru žaljivo za intelekt.

Pa še s 'knjigo' je ogoljufal precej ljudi. Skratka popolna nula, nič, zero, nada...
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein

dronyx ::

Fritz je izjavil:

Sedaj pa piše mešanico resnic, polresnic in laži, kar pomeni, da mu ne gre verjeti prav nič...

To se meni zdi škoda, ker je dejansko tako kot praviš. Ko enkrat vidiš, da se meša fikcija in resničnost, je potem načeloma vse fikcija in ne moreš verjeti praktično ničemur. To se mi zdi pa škoda, ker njegova zgodba (resnični del) bi lahko bila lep doprinos k razlagi dogodkov med in po osamosvojitvi in vem, da vse ni izmišljeno, ker so zadeve preverljive iz večih virov. On je pa v bistvu kar sam izvedel klasično taktiko, da "resnico najlažje prekriješ s kupom laži in dezinformacij", tako da "sovražnik" s tem ni imel nobenega resnega dela. LOL za bivšega špecialca! Samo to lahko rečem.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dronyx ()

Matako ::

Naslovna novica:

v tem tednu nadaljevanje vseh štirih ( 4 ) Mikstone blogov.


:P
/\/\.K.

gmajestix ::

Intervju z Vladimirjem Voduškom

Kako bi komentirali objavo zapisa Mitje Kunstlja; kjer je objavljen domnevni "pogovor" med vami in predsednikom vlade?

To je znanstvena fantastika. S premierjem se nikoli ne pogovarjaš na tak način. Zapis ni bil nikoli predmet pogovora s politiki. Je pa zanimivo, zakaj se je nekomu, Kunstlju ali komu drugemu, ki mu sugerira, zdelo vredno objaviti popolnoma izmišljeni stenogram s politiki.

Poleg zapisa pogovora je nora tudi ideja, da bom pobegnil iz države, da bom šel v Združene arabske emirate. Jaz bi v svoji državi rad pustil svoje kosti, pa če me desetkrat zapre. Država je nekomu mati, nekomu mačeha, a ne mislim je zapustiti.

Cervantes ::

Beda.

Okapi ::

Tisti magnetogram je sicer pravljica, ampak spraševati o tem Voduška je pa tudi epic fail. Vodušek ima glede tega še 10x več vzrokov za laganje kot Miki;)

O.

leiito ::

Opažam, da ima precej blogov napisano številko bančnega računa s pripisom "podpri blog". Ha ha, podpri blog?

Google, vsaj meni, pod "podpri blog" ne najde "precej blogov". V bistvu nič razen Mikija, nastavljanje virtualnega klobuka očitno ni tako pogost poslovni model za fizične osebe, morda tudi zaradi davčnih in delovno-pravnih implikacij.

Lažje bi podobno strategijo ubral Vodušek; "podprite Info TV", dokler sem še z vami. Nekako ni posebej prepričljiv v svojih razlagah. Zanikal je že itak prej zanikano informacijo, da ima državljanstvo U.A.E., pri čemur mi ni jasno kako tak novinar raziskovalec kot Požar ni znal preveriti, da Vodušek pač ni kaliber, ki bi lahko postal Združeniarabskiemiratec. Ni pa Vodušek zanikal, da je izpisan iz registra stalnih prebivalcev države, kjer hoče pustiti svoje kosti, tudi če ga 10x zaprejo, in da je prijavljen v U.A.E., kar pa za razliko od državljanstva je dosegljivo. Niti ni, jasno, tega noben medij preveril.

TASO ::

dronyx je izjavil:

Fritz je izjavil:

Sedaj pa piše mešanico resnic, polresnic in laži, kar pomeni, da mu ne gre verjeti prav nič...

To se meni zdi škoda, ker je dejansko tako kot praviš. Ko enkrat vidiš, da se meša fikcija in resničnost, je potem načeloma vse fikcija in ne moreš verjeti praktično ničemur. To se mi zdi pa škoda, ker njegova zgodba (resnični del) bi lahko bila lep doprinos k razlagi dogodkov med in po osamosvojitvi in vem, da vse ni izmišljeno, ker so zadeve preverljive iz večih virov. On je pa v bistvu kar sam izvedel klasično taktiko, da "resnico najlažje prekriješ s kupom laži in dezinformacij", tako da "sovražnik" s tem ni imel nobenega resnega dela. LOL za bivšega špecialca! Samo to lahko rečem.


ja, cist je odletel, kazalo je (tam kaksno leto in pol nazaj, da bo to ena cool zadeva,zadeve, ki jih je pisal, v prvem blogu, so bile resnicne,nekaj jih lahko potrdim sam, potem pa odklop. Po moje je dobil narocilo, da zacne nalagat in s tem skrije resnico. Danes je to en poden in
Miki ce beres tole, ne se razburjat ter grozit vsem poprek, ne pozabi, da nisi vec v formi....

ColdCat ::

Matako ::

Končno!!! Hehe, v Iranu Lumine veljajo za buse ;).

Se pa ta epizoda tako homoerotično, da me je strah nadaljevanja! Vašči je končno prilezel iz omare. :S
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

Karaya 52 ::

Uf, dobro da sem imel se pir v hladilniku. Upam, da bo naslednji del v doglednem casu, dopusti so skoraj mimo, taksnega cliffhangerja pa ze dolgo ni bilo. Tista "cocacola" in radovedni Miki .. hm...

Matako ::

Homomafija ni bajka! Iz članka, v katerem tudi nastopa Vašči:
Razumljivo pač je, da je takšnih prikritih oseb več na desnem polu, tradicionalno so že dolgo zasidrani predvsem v katoliški cerkvi. Opus Dei je popolnoma v njihovih rokah. Medtem ko desničarji blodijo o nekakšni udbomafiji, se mreža, ki je mnogo bolj nevarna, vsak dan krepi. Ker presega delitve na levo in desno in pokriva vse, ob tem pa je strogo tajna, je mnogo bolj nevarna za družbo kot kakšen Kučanov ali Janšin klan. In še posebej je nevarna za levoliberalno opcijo v Sloveniji, saj ima najtrdnejše temelje na desnici. To pa privede do tega, da omrežje nevidne moči krepi prav ozadje te opcije, čeprav deluje preko levodesne razmejitve.


http://www.gibanje-ops.com/prispevki-ra...

Drugače me zopet negativno preseneča Mikijevo počasno dojemanje očitnega. Madona, če bi **-ja zraven guzil kak Iranec, bi Miki še vedno nekaj spraševal in preverjal (odkrival toplo vodo. LOL). Hja, mogoče gre za poklicno deformacijo.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

gmajestix ::

MIKSTONE REPORT !!!
tole blogiranje se končuje, hvala adijo


:)

Matako ::

Kaj?8-O Kako... pa še malo prej je obljubil nadaljevanja vseh blogov, zdaj pa kar tako... čao Miki? :( In ravno zdaj, ko so Gate obvisele v dramatičnem trenutku.

Kaj če res ne bo več blogov? Strah me je. :|

Ma saj bo še nazaj. Boste videli! Malo dopusta rabi.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

Marat ::

MIKSTONE REPORT !!!
tole blogiranje se končuje, hvala adijo


po moje se to nanaša na Mikiliks, ne pa tudi na ostale bloge

Matako ::

Upam! Ker če bo pustil obviseti Gate tako kot jih je... pa to je že sadizem!!
/\/\.K.

trockist ::

Prvič se oglašam,čeprav to temo na blogu ze dolgo spremljam in se vsaj tako zabavam, kot pri prebiranju Mikijevih mojstrovin. Mikijeve knjige nisem vplačal, navkljub hudi radovednosti. Imam namreč določene izkušnje z goljufi in Mikijevo obnašanje je od samega začetka imelo več osnovnih kazalcev goljufije.
Ampak to zdaj ni tako važno. Njegova prošnja naj bralci podprejo njegov blog se mi zdi veliko bolj poštena. Ogromno ljudi ga prebira in napisano je že veliko in bi si tip res zaslužil, kakšen prostovoljni prispevek za njegov trud. Ta njegov pripis, da končuje z blogom, je verjetno posledica tega, da ni dobil nobenega vplačila.

V glavnem, če se Miki premisli in še kaj objavi, potem mu bom jaz občasno nakazoval kakšno kinto. Upam, da se mi boste ostali Mikijevi oboževalci pridružili, pa čeprav vas je nategnil za knjigo.

poweroff ::

Po mojem mnenju ne bo dobil nič vplačil. Prvič zato, ker pri nas ni te kulture, drugič pa zato, ker se je sam dovolj ustrelil v koleno s svojimi zavajanji in izmišljotinami.

Saj njegove blodnje je zabavno brati, ampak v taki obliki pa niso vredne niti eura.

Moje mnenje.
sudo poweroff

luli ::

poweroff je izjavil:

Po mojem mnenju ne bo dobil nič vplačil. Prvič zato, ker pri nas ni te kulture, drugič pa zato, ker se je sam dovolj ustrelil v koleno s svojimi zavajanji in izmišljotinami.

Saj njegove blodnje je zabavno brati, ampak v taki obliki pa niso vredne niti eura.

Moje mnenje.


Zdaj ko so "vaši" dobili posel pri koritu pa so njegove besede naenkrat postale blodnje?
Dobri ste vi janšisti.

Še malo, pa bo informacijska pooblaščenka postala public enemy no. 1. Že sedaj jo frcate po medijih, kako lahko ščiti nevaše.

Vidim, da objava načelnega mnenja o praksi njenega dela ni več daleč.

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: Matako ()

Matako ::

Ja saj. Misim, da je bil nasvet Mikiju, naj raje zbira prispevke že objavljen tukaj, celo takrat, ko je še sodeloval. Definitivno je to najbolj pošteno do vseh. Hej, osebno bi dajal ven še kake majice (z napisom "to niso več heci", čista zmaga). Malo sicer sumim, da mu je kdo (Jajove pravne oprode) zatežil glede tega (ziher moraš registrirat ne vem katero dejavnost bla bla) in zato danes ta čudna novica. Ker če bi samo vsak tisoči od tistih 500K kaj primaknil... lahko pa da ima malo pisateljske blokade...

luli je izjavil:


Zdaj ko so "vaši" dobili posel pri koritu pa so njegove besede naenkrat postale blodnje?
Dobri ste vi janšisti.


Oho! VV je nazaj. Pa recite da homomafija nima dolgih lovk! Že samo zaradi te novice mislim, da bo Mikiliks šel naprej - ker ne komentirati tega ...
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

poweroff ::

luli je izjavil:

Dobri ste vi janšisti.

Uuuu, lej no lej! Luli ni več podpornik lika in dela Janeza Janše... Pa takšno propagando za SDS je delal pred časom po forumih?

Kaj, a so te prenehali plačevat, pa si se odločil zamenjati stran? Je pa smola, kajne, da te tudi Kučanovi fantje očitno ne marajo preveč. Ali si jim vseeno uspel prodati Web spinning?
sudo poweroff

luli ::

Kučan je preteklost. Sedaj sem zokijev pučist. Zgleda, da nama ni usojena ista stran. Vidim, da koritniki zmerom izberete "pravo" opcijo.

Tako malo je potrebno, pa lahko brez problemov med službenim časom trosiš po forumih. Samo pri pravih moraš biti.

Karaya 52 ::

Medtem ko ima Miki pavzo, krizo, karkoli ze, lahko na drugem kanalu spremljamo bitko luli:Matthai.

Drugace pa, kaj pocne Miki, ko ne pise blogov? Mogoce mora nadgraditi svojo ponudbo, chat v zivo, kamere v stanovanju, monopoli igra (se javim), tekmovanja v hitrostnem tipkanju na pisalni stroj, lumina Ljubljana - Teheran...

leiito ::

poweroff je izjavil:

luli je izjavil:

Dobri ste vi janšisti.

Uuuu, lej no lej! Luli ni več podpornik lika in dela Janeza Janše... Pa takšno propagando za SDS je delal pred časom po forumih?

Kaj, a so te prenehali plačevat, pa si se odločil zamenjati stran? Je pa smola, kajne, da te tudi Kučanovi fantje očitno ne marajo preveč. Ali si jim vseeno uspel prodati Web spinning?


Resno verjameš, da kdorkoli plačuje kogarkoli za pisanje po forumih? Se ti ne zdi, da bi bila potem raven političnih debat nekoliko višja? In kje je motiv, pri volilcih še bolj kot drugih potrošnikih velja načelo konsistentnosti, redko spreminjajo svoje navijaške preference in tudi ko jih, ne prehajajo z leve na desno ali obratno, vsekakor ne zato, ker so nekaj prebrali na forumu.

Glede blogov, saj je bila tu nekje objavljena začasna odredba, vsaj glede trojice, in če so jo dosegli oni, jo je lahko še kdo drug.

Matako ::

leiito je izjavil:


Resno verjameš, da kdorkoli plačuje kogarkoli za pisanje po forumih?

Plačano spletno nabijaštvo: največja fantomska industrija pri nas. :))
/\/\.K.

Okapi ::

Resno verjameš, da kdorkoli plačuje kogarkoli za pisanje po forumih?
Ne da verjamem, vem. Za politiko sicer ne vem - tam je verjetno dovolj zagnanih prostovoljcev, ki to počno brezplačno -, se pa plačuje za prikrito reklamiranje nekaterih izdelkov in storitev po forumih, blogih, facebooku ...

O.

leiito ::

Se strinjam, glede prikritega in manj prikritega oglaševanja, v mislih sem imel politične stranke, ne verjamem, da slednje plačujejo kogarkoli za pisanje po forumih. Kot ugotavljaš sam itak ne manjka samoiniciativcev.

Na Mikijevem blogu ni več trr-ja, no money no funny očitno, ampak tisto je bilo res robato. Lahko bi pa ustanovil društvo podpornikov bloga 91-94 in legalno pobiral šuške.

sprasujem ::

A je kje mogoče objavil svoj poštni naslov? Da bi mu poslal nekaj malega.

Marat ::

Naj si naredi PayPal račun in nanj dobiva donacije - tako delajo blogerji v tujini.

poweroff ::

luli je izjavil:

Tako malo je potrebno, pa lahko brez problemov med službenim časom trosiš po forumih. Samo pri pravih moraš biti.

Oh, luli, očitno me zasleduješ s fotoaparatom po hrvaških plažah in spremljaš v službi... ampak če bi bil resen tajni agent, bi vedel, da sem že nekaj časa doma. ;)

Kar se tiče spletnega nabijaštva... da, za PR in spinning se plačuje. V politiki je sicer vedno dovolj norcev, ki so pripravljeni delati brezplačno, ampak prepričan sem, da stranke tudi plačujejo. Ker VEM, da so plačevale za DDOS napade in pošiljanje spama. Samo tisti človek, ki je to izvajal je potem ugotovil, da v tujini plačujejo več in sedaj živi in posluje na zahodu...
sudo poweroff

Oldi ::

Morda so se pa izvensodno poravnali, Miki neha z vsem skupaj, oni umaknejo obtožnice.
Roko na srce, to bi bil zanj zadetek na lotu, nam pa itak ni pomoči. Objava knjige in dokumentov ne bi nič konkretnega spremenilo, razen vrsto let aresta za Mikija.

Se bo treba sprijazniti z umiranjem na obroke in živeti z dilemo kaj pa če je res vse res.

Matako ::

poweroff je izjavil:


Ker VEM, da so plačevale za DDOS napade in pošiljanje spama. Samo tisti človek, ki je to izvajal je potem ugotovil, da v tujini plačujejo več in sedaj živi in posluje na zahodu...


Oho, tole so pa že "Matthailix" informacije! ;)

Drugače pa jasno, število prostovoljnih spletnih nabijačev definitivno tako zniža urno postavko, da to ni privlačna dejavnost. Govorimo o politiki, reklamiranje je druga stvar.

Ampak pustimo to, nazaj k temu. Kaj mislite, je to res konec? Kako naprej? Mene malo skrbi da ne bom zdaj kriziral, če ne dobim doze. Samo vseeno mislim, da se bo stvar nadaljevala, tako ali drugače.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

Cervantes ::

Nekaj se je definitivno zgodilo, morda res zunajsodna poravnava; morda zelo konkretna grožnja (Gizmo? jaz bi brez dvoma znoru, če bi mi zagrozili z umorom psa); mogoče pa kak konkreten kufer, WDYK?

Se bojim, Matako, da nas čaka dolga, abstinenčnokrizna mikinformacijska noč.

Matako ::

Še dobro, da smo naštancali 100+ strani, tako da lahko med krizo malo obujamo spomine... mogoče opazimo še kako podrobnost ali povezavo, ki je v prejšnjih letih ušla. Skratka rolamo lasten lix v glavi. Hej če ne drugega, lahko spremljamo vmes spopad Matthai vs. Luli. In ja itak, če bi kak parahomovec vzel Gizma za talca... bi o Mikiju brali v črni kroniki - po mojem bi Trstenjakova gorela! Ne pozabite, da je bil enkrat mišji penis stran od tega, da bi razstrelil Njavru stanovanje.

Ampak še vedno me zanima, kaj je bilo, ko je Miki Vaščija vprašal, če je peder... Mogoče je pa to kot pri teh TV "sezonah", ko pustijo stvar v zraku in nadaljujejo čez pol leta? Kaj je to za nas!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

čarli ::

Oldi je izjavil:

Morda so se pa izvensodno poravnali, Miki neha z vsem skupaj, oni umaknejo obtožnice.
Roko na srce, to bi bil zanj zadetek na lotu, nam pa itak ni pomoči. Objava knjige in dokumentov ne bi nič konkretnega spremenilo, razen vrsto let aresta za Mikija.

Se bo treba sprijazniti z umiranjem na obroke in živeti z dilemo kaj pa če je res vse res.


Da zna bit res nekaj na temu kar si napisal;)

ColdCat ::

Reporter:Sodišče stopilo na prste Mitji Kunstlju



Poglejte še na Mikijev Report >:D

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ColdCat ()
««
103 / 256
»»