» »

Blog o dogajanju 1991-1994

Blog o dogajanju 1991-1994

Temo vidijo: vsi
««
99 / 256
»»

Matako ::

poweroff je izjavil:


BTW, ste opazili, da so Mayerjevi prevzeli celo Yahoo?


Še dobro, da je Marissa zapustila Google - Miki ima tam vendar bloge!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

Matako ::

Naslovna novica na Mikilixu (Mikiflash):
(majerjev hlapček "duke" ima težave, jesti nima fant)


Kdo je Duke?
/\/\.K.

poweroff ::

Duke Nukem?

Pri izhajanju igre Duke Nukem Forever vidim vzporednice s Knjigo! :|

Dobil sem informacije o Mikijevi diverziji v Lepeni!

Miki se bo preoblekel v podpornika SDS in med govorom Janše zavpil: "Naj živi Janez Janša...".

Preglasilo ga bo navdušenje podpornikov SDS.

Nato še enkrat: "Naj živi Janez Janša...". Spet navdušenje.

Še nekajkrat. Ko se bodo naveličali, pa bo dokončal stavek: "Naj živi Janez Janša... z mojo plačo!".

Potem pa bo, kar bo. :))
sudo poweroff

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: poweroff ()

Matako ::

Eh ta diverzija se mi zdi dokaj nedomiselna. Nekje na nivoju "Jajo je kul... NOT!!" ali "Jajo je faca (samo škoda, da svinjska)" ipd. Brezveze, bolje nič.

Če že nima knjige, bi moral saj razbobnati, da jo ima, mogoče distribuirati lažno knjigo - da bi bili malo živčni. Glede Knjige Forever pa... saj veste, da sem vztrajen čakajoči - ampak celo jaz priznam, da bi mogoče lahko izšla malo prej.

Se res že kar malo vleče. Kar je res je res!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

sevigon ::

Trenutno nam s knjigo res slabo kaže. Edino, kar imamo so skrivnostna namigovanja o sodnih počitnicah. Pa blodnje o diverziji na SDS-ovem srečanju v lepeni. Mitja bi lahko malo bolj pojasnil, kaj se v resnici dogaja s knjigo.

Po tem, ko so pretepli prvega založnika, se je Mitja odločil, da bo knjigo izdal pri resnejši založbi. Kot je verjetno vsakomur jasno, spadajo vse resnejše založbe pri nas pod okrilje Majerja. Mitja je že pred časom obljubil, da bo izvode s pomočjo kurirjev končno razdelil naročnikom. Česar ni vedel je bilo to, da je bila medtem celotna naklada že predana Majerju. Ta jo je zaupal podmladku SDS z ustreznimi navodili. En izvod je obdržal zase sam Ivan.

Patriotske igre



Mladinci so poskrbeli, da je bilo vso noč svetlo in toplo, ko je ob pesmi gorela Kunstljeva knjiga. Naloga ni bila najbolje opravljena. Ohranila sta se namreč še dva izvoda. Prvega je izmaknil Njavro, ko se je pomešal med mladince s steklenico šnopsa. Drugi izvod ima Kralj.

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Gandalfar ()

Matako ::

Sevignon, dovoli nekaj manjših popravkov:

1. Pretepen ni bil založnik ampak tiskar. Miki je nameraval izdati knjigo v samozaložbi, čeprav se je k temu spravil prelahkotno in ni pridobil niti ISBN kode. Kasneje je povsem pravilno vso operacijo prepeljal v 21. stoletje in namerava sedaj knjigo izdati elektronsko - glede na to, da imajo po Jajovem vzoru v Lepeni v glavnem vsi iPade je to še kako smiselno!

2. Niso kurirji, ampak distributerji. S slednjimi ni šale!

Mimogrede, Miki sedaj v naslovni Mikilix novici priporoča ta (rahlo zmeden) blog: http://terezavuk.wordpress.com/

Zakaj ne vem!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

Okapi ::

"Rahlo zmeden" je understatement dneva;)

O.

driver_x ::

poweroff je izjavil:

Pri izhajanju igre Duke Nukem Forever vidim vzporednice s Knjigo! :|


Vzporednice? Duke je na koncu vendarle izšel!

Matako ::

Se strinjam. Tok misli avtorice, na prvi pogled podoben psihotropnim učinkom še najbolje povzame ta odlomek:
Živali bojo prišle. Jebeš živali,podgane bojo. Ves paranoičen zapreš vrata in sam moliš da ne boš slišal kakšno prasketanje za vrati čez par minut. Sicer pa, a ni tko da podgane vse zgrickajo?

Da, tako je.

S kom se to naš Miki druži? :O Bo sploh lahko izdal knjigo v taki družbi?
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

Okapi ::

Ne ti tako podcenjevalno o "zmagovalki sedmih Proznih mnogobojev". Čeprav knjige pa tudi Tereza Vuk ni izdala še nobene, po Cobissu sodeč.;)

O.

Matako ::

Poznanstvo ni le virtualno. Reza je imela 31.1.2010 "družabni večer" ...

In spizdiš dam in rajši doma narediš en družaben večer.Sam ko vidiš katera družbica se je zbrala, ti spet nič ni jasno. Sami "die hard" varianta. Znan glasbenik, " ni da ni" varianta....sam je šel v kurac. Znan specialec,"ni da ni" varianta...sam tud on je šel v kurac.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

Matako ::

Novi Mikiliks je tu!

http://mikstone1.blogspot.com/2012/07/m...

Tudi tokrat Miki zakurbla svojega DeLoreana in poleti malo nazaj, predvsem obujat osebne spomine na Vladekove izsiljevalske manevre, ki so se pred kratkim končali v priporu.

Novic o Knjigi ni.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

poweroff ::

Da ni tudi knjiga tarča izsiljevanja? :))
sudo poweroff

Okapi ::

Novic o Knjigi ni.
Kako da ne? Izvemo, da je Knjiga (ali vsaj njen prequel) pravzaprav že objavljena, z naslovom Operacija marinec in pod psevdonimom Vodušek.;)

O.

Matako ::

Dogodki v Knjigi se dogajajo večinoma pred operacijo Marinec - saj opisuje kako so pospravili Tavčarja oziroma ga niso, samo bi ga lahko bili.

Je bilo že predlagana kaka 3x trilogija v Lucasovem stilu, samo če se že za en del toliko čaka... :|
/\/\.K.

Okapi ::

No, potem je Marinec sequel.;)

O.

ColdCat ::

Matako je izjavil:

Poznanstvo ni le virtualno. Reza je imela 31.1.2010 "družabni večer" ...


TUKAJ je več kot leto star Mikijev post iz alterja na to temo.

Tukaj Reza potrdi kako je Mikiju rekla naj si naredi svoj blog. Miki se v komentarjih na blogu od Reze pojavlja z nickoma "marinec" in šele kasneje "mikstone".

Zanimivo, da je Vladko hotel Mikija celo povabiti na predstavitev knjige (Operacija marinec). Knjigo sem prebral. Res je kar pravi Miki, gre za transkripte in fotokopije Mikijevih izjav. Edino kar je Vladko zapisal je prvo poglavje, kjer odkrito zagovarja teorijo, da je Miki sprva navezal stik s Smolnikarjem na svojo pest, bil nato s strani Morisa razkrinkan (Dare press) in nato pristal da bo igral dvojno igro po navodilih majerja.

Ne pozabimo, da kralj trdi, da je Mikijeva sedanja drža posledica Mikijeve igre na igro. Od tod tudi ime trojni agent8-)8-)8-)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ColdCat ()

ColdCat ::

Miki v zadnjem Mikiliksu piše
...Ko je končal in mi pustil do besede, sem mu naložil,....

Kdor pozna Vladkota samo iz TV, se opravičeno čudi, saj Vladko preden postavi vprašanje dela zeloooo dolge in pogoste premore, pa še potem ne veš kaj je vprašal.

Aja pa še to: Zgodbo o Mikiju in pajku je omenil že Dare v intervjuju iz Reporterja lansko leto. Omenil je Vlada in Jermana, kako da je Miki čakal pred bankomatom RTV in čakal "žrtve".

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ColdCat ()

ColdCat ::

Reza in Miki se očitno poznata iz Metelkove - ne od prej
LINK

Matako ::

No kakorkoli, poznanstvo je očitno še izpred tistega soireeja - logično, kako bi sicer bil povabljen. Kot dodatni bonus je seveda zvezda dogodka spet nek kavč ;).

Mi je pa impresivna novica, da se je vse skupaj začelo z Rezino idejo! Blog, Knjiga, ST 91-94 in mikstonologija... punca si zasluži odlikovanje ali nagrado.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

Matako ::

Mimogrede, debata na Alterju lani je bila kar vroča:

Miki: "Veš, takole po forumih je lahko biti šerif, drugače je pa v resničnem lajfu. [...]
Mojster, midva se bova pa v naslednjih dneh srečala, sam si to hotel."
Evrofil: "kole, cisto... informativno... Znas ti se na ak drug nacin kot samo s prikritimi groznjami komunicirat? :D "
mojster01: "Mitja, Mitja spet si se zlagal." [...]

itd. itn. (debata je tekla na temo delovne dobe v času prestajanja kazni in ali je to sploh res, nepomembno). Vidim, da smo na 91-94 profesorji glede nivoja.

Kar je bolj zanimivo: Mačkova povezava na debato v alterju je točno v času, ko je Miki naznanil, da bo knjiga. Folk se potem kar lepo razgovori kako in kaj ;)
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

Matako ::

Malo me je edino razjezil ta prispevek.

"Namesto tega raje nateguje ljudi s prestavljanjem (že vplačane) knjige iz tedna v teden in podaljšuje upanje nekaterih fanatičnih sledilce (na ST forumu je cela sekta, ki si že kar sama izmišljuje opravičila zakaj ni še nič) "


Sekta??? ;( Prej znanstvena srenja! Nekateri preprosto ne razumejo. :'(
/\/\.K.

Karaya 52 ::

Danes sekta, jutri trzna nisa, kasneje morda olimpijska disciplina. Ze dlje casa razmisljam o MM (MikiMonopoli), vseh nepremicnin se nimam porazdeljenih. Zacne se z Makedonijo, nato Romunijo nato Bolgarijo vse tja do Avstralije.

Okapi ::

Ne monopoli, v tem primeru je bolj primerna tista igra (v starih časih je bila to igra gosk, sedaj imaš pa tudi sodobnejše različice), kjer moraš prek raznih ovir (vrni se tri polja nazaj, počakaj tri mete ...) priti od začetka do cilja.



O.

Karaya 52 ::

Se mi zdi prevec linearen koncept. Zeleznice bi zamenjal z vojaskimi bazami, dve komunalni kartici za privatno kliniko in solo. Za vsako preckanje "makedonsko romunske meje" (start) bi dobil kontejner orozja, ki je mimogrede tudi placilno sredstvo. Na karticah vprasanja bi se skrivale pasti V.V. S.P. D.N. in vseh ostalih akterjev, zapor se ustrezno preimenuje ... kaj se? Zaenkrat dlje nisem prisel, igro bi bilo mozno narociti se pred uradnim izidom in da, res je, izsla bi skupaj s knjigo. Mogoce me bo kdo obtozil, da se resnih reci kot je mikilogija ne sme skomercializirati ... ampak tko to danes je, nic vec ni sveto.

Zgodovina sprememb…

ColdCat ::

Članek iz Slobodne Bosne:

Nataškin komšija v času njenega službovanja v BiH pravi takole:
...je bila toliko intoksinirana da je bukvalno četveronoške izašla iz auta i jedva ga zaključala, a pri tome je zaboravila...


To naj bi bila le ena v nizu "bezbrojnih karakterističnih situacija":|

Link

čarli ::

Vsak četrtek ob isti uri imate možnost na black webu, to so tiste strani, ki jih vaš google ne indeksira, prebirati in kupiti zaupna jajca, ki jih hekerji in kriminalci ponujajo raji. Naslov vam mora nekdo prišepniti, da pridete zraven, npr. Marjan Kodelja. Jaz sem potreboval leto dni, da sem prišel do nekaterih ilegalnih strani, ki jih uporabljajo tudi, naši obveščevalni službi, NPU in seveda večina večjih trgovcev z drogo v Sloveniji. Pa še mnogi, ki jih ne bom našteval. klapEND
http://mikstone1.blogspot.com/2012/07/z...

A poznate to zadevo?

Gandalfar ::

Verjetno misli onion/tor web.

sevigon ::

Še vedno nismo razjasnili identiteto romunskega Duka, ga Miki zopet omenja na naslovni strani bloga?

Duke iz romunske vasice še vedno joče za kruh! se ga bo kdo usmilil, da meni ne smeti po e-pošti


že pred tem pa
majerjev hlapček "duke" ima težave, jesti nima fant


Izgleda, da mu nekdo pošilja spam-e na njegov mail.

Mislim, da so nekatere Mitjeve "uganke" in "skritopomenke" namenjene neposredno nam in našemu forumu. Nihče drug se tako zavzeto in s táko bistroumno pronicljivostjo ne ukvarja z njegovimi zagonetkami. Pa naj še tako trdi, da nas ne bere več, jaz mu ne verjamem. Še vedno komunicira z nami, morda malo manj neposredno kot prej. Ne more brez našega foruma (kakor tudi mi ne brez njegovega bloga). Objavi nov post in potem spremlja naše odzive. Vedno smo prvi, kirurško analitični, najbolj obveščeni, nepristranski in primerno kritični.

PaX_MaN ::

Stota stran, pa še vedno brez knjige.
Dobr tajkun!

sevigon ::

Gandalfar je izjavil:

Verjetno misli onion/tor web.


Dvomim.

Prebral je Kodeljin članek iz Mojega Mikra in si malo po svoje, malce romantično, predstavlja pojme deep web, darknet, black web...
http://www.mojmikro.si/v_srediscu/razkr...

Vseeno pa kaže na to, da se Miki pospešeno računalniško izobražuje. Od začetnih težav s PDF-ji se počasi levi v pravega hekerja.

Matako ::

Tudi jaz se priporočam za info o Duku. Pa ne Nukemu, ampak Romunu.

In kako "joče za kruh"? Je to spet neka prispodoba?

EDIT: kaj če je "Blacknet" recimo Freenet? https://freenetproject.org/ Tako na hitro po opisu bi ustrezalo. In bi tudi bil primeren za distribucijo (lol) občutljive, vroče robe.
Kje je Matthai, ko ga rabiš? Upam, da ne na Trstenjakovi! :D
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

Matako ::

Vsak četrtek ob isti uri imate možnost na black webu, to so tiste strani, ki jih vaš google ne indeksira, prebirati in kupiti zaupna jajca, ki jih hekerji in kriminalci ponujajo raji. Naslov vam mora nekdo prišepniti, da pridete zraven, npr. Marjan Kodelja


Kaj potem, moramo Marjanu zatežiti za knjigo, ali kako je zdaj? He, se spomnete Poštarja Marjana, mitskega distributerja? :D

Nekaj mi pravi, da nas Miki pripravlja na možnost, da se bomo morali za pdf knjige malo bolj potruditi in se iti nekakšen lov na lisico s skrivnimi namigi.


"Darknet je Internet z beretto v žepu."
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

poweroff ::

Heh, po moje je Miki naletel na kakšnega psihiča, ki jih je na internetu obilo, pa mu pač pošilja redno svoje blodnje po mailu. Če iz istega naslova ni problem, se da to lepo blokirati.

Darknet je bil sicer en poseben site, kjer so se šli carding (trgovanje z ukradenimi številkami kreditnih kartic), vendar je zadevo postavil in po tihem vodil FBI z namenom, da seveda polovi razne hekerje.

Izraz darknet se pa uporablja tudi za Freenet in Onion land (Tor) vsebino. Gre za skrite strežnike, kjer je mogoče dobiti marsikaj. Najbolj znana je tržnica Silk Road, kjer prodajajo drogo (v spletni trgovini naklikaš kaj bi imel in koliko, plačaš z BitCoini in poveš naslov ter prejmeš pošiljko), znana je tudi ena druga podobna stran, ki pa so jo pred kratkim zaprli, ker kreteni niso znali anonimno prodajat droge (hhihi), seveda pa se v darknetu (zlasti na Freenetu) najde ogromno otroške pornografije in drugih ilegalnih vsebin.

A ta omrežja omogočajo tudi anonimno komuniciranje, poglejte si recimo Cables Communication in Liberte Linux (http://dee.su/cables), kar je pripravno tudi za razne agente pod krinko, itd.

Sicer so to zanimive tehnologije, vendar žal na teh omrežjih večinoma ni nič zanimivega. Razen, če si narkoman ali pedofil. ;) Ali če te slučajno zanima kriptografija in se ukvarjaš s samo tehnologijo, ki leži od zadaj.

P. S. Upam pa, da se bo na teh omrežjih kdaj našlo tudi kaj bolj obče koristnega. Recimo P2P za holivudske filme, ter seveda te tehnologije nam bodo nekoč prišle še zelo prav. Ko se bo treba upirati oblasti. Kot na primer v Iranu.

P. S. 2: nisem nikamor izginil, sem pa na daljšem očetovskem dopustu in ko imam kaj časa (se pravi ko mularija spi 8-)) se ukvarjam z nekimi svojimi infosec/crypto projekti... boste brali. 8-)
sudo poweroff

Matako ::

Mene samo skrbi Matthai, da bom moral zdaj za knjigo na Črni Mreži iti blagovno menjavo s pedofili in narkomafijo.

Oziroma, da ne bo treba seči v virtualen žep še po prgišče bitcoinov.

Samo hej, če je treba - samo da bo Knjiga!

EDIT: ali ste vedeli, da so ZS na ST po definiciji Črna Mreža?? Pomislite.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

ColdCat ::

King, duke,....
Mogoče kdo iz rojalističnega obdobja?

Okapi ::

Duke je očitno en model s foruma bicikel, ki nima ravno najboljšega mnenja o našem junaku.
Zajebanc [to je nick enega drugega modela s tega foruma], kaj popaš tega nategovalca in lažnivca Kunstlja tu gor???!!! zapečateno Folku je že pred enim (1!!!!) letom pobasal denar za knjigo, ki je do danes ni dobil še nihče. Vse kar tip piše so drogeraške blodnje, mu je koka spohala mozak

http://www.bicikel.com/forum/42863/?id=...

O.

Matako ::

Odlično mikstonloško delo, O! Dobiš operativne plus pike. Duke je torej razkrit. Še enkrat se je pokazalo da 91-94 nismo bajka, če bo treba bomo šli po info v najtemnejše globine neta. Zanima me, kateri vir je tako periodično natančen... vsak četrtek. Da ne gre tukaj spet za kako Jajovo dvojno igro ...
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

ColdCat ::

A tale Duke iz Bicikl foruma nima za kruh, ker je dal 25e za knjigo in zdaj teži po mailu Mikiju?
majerjev hlapček, romunska vas ?? Še nekaj informacij potrebujemo.

Edit: A ima mogoče Duke za avatar anime Draculo? Potem je Romunija razrešena. Če ima majer vpliv na vse Dracule je stvar rešena v celoti.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ColdCat ()

Matako ::

Mimogrede, ste vedeli, da je bil Miki aktiven tudi na konoplja.org? Splošna populacija je tam precej prijaznejša in polna občudovanja. Žal ni več aktiven.

http://www.konoplja.org/ubbthreads/show...
/\/\.K.

leiito ::

Glede Janše je spet pod absciso, še kak teden nazaj bi bil Roger Federer politike, če bi le "znal iti prek sebe", danes pa ne posumi, da utegne biti v studiu kak mikrofon in Vodušku izpoveduje impeachment material, ki potem pride na "black web". Japajade.

Požarjev poslovni model je zanimiv, brez dvoma, top čtivo, sploh za tiste z dobrim želodcem in kratkim spominom. Verjetno nekatere informacije plačuje, druge pa dobi, ker je priročno orodje diskreditacije. Ampak Požar se drži pravil igre, objavlja zraven navedb dokumente ali slike, Mikijeve peripetije s knjigo in še par drugih laži zaradi katerih je očitno nehal zanimati alter.si, postavlja pod vprašaj vse. A je kdaj pokazal kakšno fotko iz časa Blackwaterja, takrat ko je D.E.A. pa po Kabulu lovila mikro dilerčke? Fotko tistih že stiskanih knjig, ki so šle kasneje v reprint? Kako sliko, papir, ki dokazuje, da je bil sploh res v specialni enoti, Praznik namreč trdi, da ni končal niti "nadaljevalnega tečaja" za pro vojaka in glede na to, da Praznik Janšo obtožuje podobnih stvari kot Miki ni videti motiva za laganje. Ne bi bil Miki prvi ne zadnji potenciator svoje vloge. Potem pa še vsa ta rumenost; naša vrhuška masovno fuka pse, zlorablja svoje otroke, snifa coke, se hospitalizira v Polju, ni da ni, mondo bizarro.
OK, ampak:
Extraordinary claims demand extraordinary proof.

Škoda. Piše veliko bolje od Požarja, če bi svoje fantastične trditve podkrepil z dokazi, bi bil pandan famoznemu.

Matako ::

Mimogrede zanimive so tudi objeve na na http://twitter.com/pozareporter, predvsem "Njavro specialci zasledovali Zokija, Požar in Siol dobila komando, da ga naslikata kot kriminalca! http://www.siol.net/novice/crna_kronika... ..."

Njavro!
/\/\.K.

ColdCat ::

V My War, My Story Miki, medtem ko obdeluje Vladeka, ugotovi:
Dober zlikovec zna oceniti koga, kdaj in za koliko


Koga? Antimajerevce.
Kdaj? Kadarkoli.
Za koliko? 25e.

leiito ::

ColdCat je izjavil:

V My War, My Story Miki, medtem ko obdeluje Vladeka, ugotovi:
Dober zlikovec zna oceniti koga, kdaj in za koliko


Koga? Antimajerevce.
Kdaj? Kadarkoli.
Za koliko? 25e.


Malo pod pas (če se prav spomnim, je ponudil, preklical, potem pa spet ponudil refund), a duhovito.

A 10.000 euro question: ali bi bil Miki bolj in povsem legitimno uspešen, če bi izbral drugačen poslovni model, če sploh ne bi omenjal knjige, ampak zaračunaval €1/post?

donfilipo ::

My Way My Story vseeno ima point.

Če se odreže osebna zamera do Majerja, ki verjetno ima neke osnove in se potem poveča pod pritiski, par bolečih infov ostane.

Namreč Majerja ni rečeno da BK za državo in zlato fiskalno pravilo si ni verjetno on izmislil, ampak je navodilo o ordnung und disciplin pri tistih, ki povsod trošijo več, kot nagrabijo od državljanov:) Če bo delovalo, se pa nekako ne strinjajo niti marjanci, katerih logika kapitalizma, se zdi do konca in naprej. Ali ko bo gusto od obresti, jih pa dobite po pički:))

Pa vseeno. Primer Voduška je zanimivo pokazal, namreč res je povsem out govorjenje, da gre za poslovno sodelovanje, potem pa ti tajni policijski sodelavec preda označen denar:)

Dobro. Še večji problem so pa seveda tako tajni policijski sodelavci, da za njih ne ve niti policija:)) in bankovci ki niso nikakor označeni. Na kar namiguje tudi z robo na črnem trgu, ki se povalja za drogo, represija ji praktično z okorelo mašinerijo zelo težko, ali nikakor sledi, v ljudeh pa se z delno in pa popolno dezinformacijo, prebuja vedno večja stigma proti narkomanom. Zadela je tudi njega... in še koga, ki v jedru celo nikoli ni bil toliko navlečen, da bi kradel.

Take škarje stigme so namreč morilske, po svoje.
Okolica že kar nekako stalno pričakuje da boš kaj maznil in jih zapleteč v nepotrebne težave, če kaj poceni kupijo. Nekateri pa vedo, da niti ni nujno tako:) in zadevo spretno tudi koristijo. Polupravnici sa fakultetom iz Doba:))

No in obrambni mehanizem okolja je potem ponavadi popolno in skrajno bedasto nezaupanje in razen pri nekaterih kolikor toliko minimalno inteligentnih delodajalcih, realna dope kontrola praktično nemogoča. Poceni testov se namreč ne uporablja, zaupa se na besede in v ta stigma koš potem cinično stlačijo vse skupaj, še sosede:)...potem bo pa že čas pokazal.

In na to še ona modra, saj kakšna črtica pa tako ne škodi in imamo teksas8-)
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: donfilipo ()

donfilipo ::

Ajde pa glede na to, da je tu ugledna ekipa akademikov, ki psihološko precinizirajo:D ali kako se že reče ....Mikstona, pa morda še en ubergoogle?

Na kaj leti tole?

Te dni se je na Majerja obrnil z javnim pismom njegov bivši sošolec. Pismo razodeva, da je bil mladi Majerček špeckahla in zagrenjen pubertetnik



Kateri sošolec.
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

ColdCat ::

donfilipo je izjavil:


Kateri sošolec.


PDF

To ima Reporter gor.8-)

"Sošolec" tudi piše knjigo.8-)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ColdCat ()

leiito ::

"Sošolec" zveni kot nekdo potreben pomoči. Vsi tisti "dogotki" so bili očitno preveč.

Janša je hotel izvesti atentat na Kučana, ampak ker so mu to početje "oni" preprečili, Janša ni hotel plačati kmetu, ki je žagal les za hišo. Šlo je za 220 kubičnih metrov lesa.

Da se ve.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: leiito ()

poweroff ::

Očitno je nekdo pobegnil iz zaprtega oddelka. Teorija zarote in sosledje dogodkov kot se šika! :))
sudo poweroff

Karaya 52 ::

Ali pa umetno ustvarjen sum. Verjetno bi Pozar bolje pisal clanke, ce bi imel na voljo toliko, em ... umetniskega prostora ... kot ga ima Miki. Poslovni model bi verjetno lahko bolje prilagodil zanru. Narocniki knjige so tudi potrpezljivi, zasluzijo svoje mesto v tekmovanju za zlato bralno znacko, Mikiju pa tudi vse cestitke za uspesno izpeljan posel. Teden Losinja je teden Losinja.
««
99 / 256
»»