Forum » Loža » Blog o dogajanju 1991-1994
Blog o dogajanju 1991-1994
Temo vidijo: vsi
maki158 ::
No, to da desnica stoji za hišno preistavo je vsaj zame milorečeno smešno.
1. Oni nimajo takšne moči v Policiji
2. Oni se svojih ovadb in preiskav komaj otepajo
3. Če bi se že lotli utišat Kunstlja, bi se po mojem prepričanju tega lotili na drugačen, bolj prefinjen način.
Kar se mene tiče je stvar zelo preprosta. Kunstelj se že mesece javno hvali, da poseduje najbolj zaželjen materijal v Sloveniji ta hip oziroma zadnjih 20 let, dokaze, ki lahko obremenijo JJ. Ja pa če napišeš, da imaš 2 mio keša v kufru pod posteljo ni to niti pribljižno tako mamljivo, kot dokazi zoper JJ. In v času ko JJ govori o državnem udaru, ko je zaradi UDBE na bojni nogi s predsednikom republike, ko govori o teroritstičnih akcijah po tujini in celo objavlja neke papirje ....so dokumenti, ki bi ga obremenili vredni več kot karkoli. Levica se skuša Janše že 22 let otrest, nobena afera ga ne odplakne iz političnega prostora, ne Depala vas, ne Patria, ne kaj drugega, je kot mačka s 6 življenji in seveda se išče materijale. Karkoli lahko pride prav, danes ali pa čez leto v jeseni. Kar se tiče morebitnih kazenskih pregonov so te stvari že zdavnaj mimo, ampak za politične namene so pa še kako uporabne. Upam, da mu niso vzeli računalnika in da se bo kaj oglasil.
1. Oni nimajo takšne moči v Policiji
2. Oni se svojih ovadb in preiskav komaj otepajo
3. Če bi se že lotli utišat Kunstlja, bi se po mojem prepričanju tega lotili na drugačen, bolj prefinjen način.
Kar se mene tiče je stvar zelo preprosta. Kunstelj se že mesece javno hvali, da poseduje najbolj zaželjen materijal v Sloveniji ta hip oziroma zadnjih 20 let, dokaze, ki lahko obremenijo JJ. Ja pa če napišeš, da imaš 2 mio keša v kufru pod posteljo ni to niti pribljižno tako mamljivo, kot dokazi zoper JJ. In v času ko JJ govori o državnem udaru, ko je zaradi UDBE na bojni nogi s predsednikom republike, ko govori o teroritstičnih akcijah po tujini in celo objavlja neke papirje ....so dokumenti, ki bi ga obremenili vredni več kot karkoli. Levica se skuša Janše že 22 let otrest, nobena afera ga ne odplakne iz političnega prostora, ne Depala vas, ne Patria, ne kaj drugega, je kot mačka s 6 življenji in seveda se išče materijale. Karkoli lahko pride prav, danes ali pa čez leto v jeseni. Kar se tiče morebitnih kazenskih pregonov so te stvari že zdavnaj mimo, ampak za politične namene so pa še kako uporabne. Upam, da mu niso vzeli računalnika in da se bo kaj oglasil.
darkolord ::
Ne vem če je dovolj, da imaš nekaj kolegov.Za hišno preiskavo je nekaj kolegov (pa sploh ni nujno da so kaj visoko) čisto dovolj.
Karaya 52 ::
Se kar strinjam z Makijem, v resnici je "nova Patrija" edina možnost da levica dobi več kot 30 sedežev v DZ, fair igre ne poznajo.
poweroff ::
Ne vem če je dovolj, da imaš nekaj kolegov. Pomojem bi moral imeti skoraj svojega generalnega direktorja za tole.
Ti si malo bolan? Aja, saj res. Vi rabite najmanj generala, da vam spiše preprosto ZDIJZ zahtevo.
Sicer pa - hotel sem samo pokazat kakšne bolane konstrukte delajo nekateri tim. desničarji na tem forumu. Le da sem malo obrnil ploščo in skoval konstrukt okrog Janše. Zanimivo - za to zgodbico ste takoj pogruntali, da gre za konstrukt. Ko pa pletete podobno bolane zgodbice okrog levice pa ne znate ugotoviti katere zgodbice so bolane, katere pa resnica.
OK, da se zresnimo.
Za hišno preiskavo policija potrebuje odredbo sodnika. Ne more to kar en policaj na lastno pest naredit. Tudi generalni direktor ne. Je pa res, da dobiti odredbo ni tako zelo zapleteno. Sploh za nekoga, ki je bil že v postopku zaradi mamil. "Anonimni informator" pove, da ima tip baje doma drogo... Druga opcija je, da "nekdo" prijavi sum, da ima ta in ta oseba nezakonite dokumente (sum je utemeljen, saj je oseba imela dostop do dokumentov, piše informacije iz dokumentov in razglaša, da bo dokumente objavila)... in sodnik bo spet hitro spisal odredbo.
Sicer pa sploh ne vemo NA KAJ se je odredba nanašala oz. kaj so sploh iskali. Lahko tukaj pletemo neka ugibanja, lahko pa počakamo, da Mikstone sam pove. Tudi jaz upam, da se bo kaj oglasil. Verjamem pa, da bi desnici zelo ustrezalo, da neha pisat. To je dejstvo. No, upam, da tega ne boste dočakali.
sudo poweroff
Vanich ::
nnn ::
Janša ima še vedno svoje ljudi v policiji. Lahko Warpeda vprašate... Vsekakor je pa dejstvo, da je Mikstone pisal o dogodkih, ki se vrtijo okrog Janše. Omenjal je tudi neke dokumente. Kako prikladno, da bodo sedaj ti dokumenti izginili, Mikstona pa bodo razglasili za džankija. No, saj, eni so to že poskusili. Luli je nekaj govoril o tem v tej temi.
Kot sem rekel - zadeve se lepo poklapajo. Informacije, da ima desnica dobro plačane forumske komentatorje, ki usmerjajo javno mnenje pa v tejle luči dobijo čisto nov pomen...
Vsekakor se vidi,da so si eni v tejle temi kar konkretno oddahnili... bomo videli, če Mikstone ni dokumentov pravočasno spravil na varno.
mikstone se je nekaj naučil na tem forumu, LoooL, lahko noč
luli ::
Ne vem če je dovolj, da imaš nekaj kolegov. Pomojem bi moral imeti skoraj svojega generalnega direktorja za tole.
Ti si malo bolan? Aja, saj res. Vi rabite najmanj generala, da vam spiše preprosto ZDIJZ zahtevo.
Sicer pa - hotel sem samo pokazat kakšne bolane konstrukte delajo nekateri tim. desničarji na tem forumu. Le da sem malo obrnil ploščo in skoval konstrukt okrog Janše. Zanimivo - za to zgodbico ste takoj pogruntali, da gre za konstrukt. Ko pa pletete podobno bolane zgodbice okrog levice pa ne znate ugotoviti katere zgodbice so bolane, katere pa resnica.
OK, da se zresnimo.
Za hišno preiskavo policija potrebuje odredbo sodnika. Ne more to kar en policaj na lastno pest naredit. Tudi generalni direktor ne. Je pa res, da dobiti odredbo ni tako zelo zapleteno. Sploh za nekoga, ki je bil že v postopku zaradi mamil. "Anonimni informator" pove, da ima tip baje doma drogo... Druga opcija je, da "nekdo" prijavi sum, da ima ta in ta oseba nezakonite dokumente (sum je utemeljen, saj je oseba imela dostop do dokumentov, piše informacije iz dokumentov in razglaša, da bo dokumente objavila)... in sodnik bo spet hitro spisal odredbo.
Sicer pa sploh ne vemo NA KAJ se je odredba nanašala oz. kaj so sploh iskali. Lahko tukaj pletemo neka ugibanja, lahko pa počakamo, da Mikstone sam pove. Tudi jaz upam, da se bo kaj oglasil. Verjamem pa, da bi desnici zelo ustrezalo, da neha pisat. To je dejstvo. No, upam, da tega ne boste dočakali.
UDBA zna kako se stvari streže!
sprasujem ::
Milkstone
Hvala, bom vzel na znanje za drugič. Iskanega gospoda pa sem dobil in se pogovoril z njim.
Gre za vprašanje, kako naj objavim magnetograme in zraven objavim avdio posnetke v grobem.
Kolikor te jaz razumem, je potem dovolj samo to da jih objaviš prek torrenta na npr.: kakšen slovenski torrent portal ala http://mojblink.com/first.php?go=%2F ali http://www.partis.si/prijava ali pa celo kakšen svetovni pa objaviš torrent pa jih bodo slovenci zagrabili kot vroče žemljice. Seveda če se jim boš zdel dovolj zanimiv, se bo razširilo po svetu hitreje kot pandemska gripa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sprasujem ()
Mikstone: par nasvetov. Kot prvo, če niso imeli naloga, si prav ravnal, da jih nisi spustil v stanovanje. Če policist nima naloga, ga sploh ne smeš povabit noter. Ker potem ima "pretvezo", da si ga sam notri spustil.
Če policist nima naloga, pa reče, da bo kasneje prišel z nalogom, je to že znak, da naloga sploh nima. Če bi ga imel, bi ga že pokazal.
Če policist reče da ne smeš nikamor hodit (ker bodo baje prišli za nalogom), ga je treba vprašati: "Ali mi je odvzeta prostost". Na to mora policist odgovoriti z DA ali NE. Če da - imaš pravico do odvetnika, itd, itd. Če ne, ti ne more omejiti gibanja.
Če ti policist brcne v vrata in vpije pred vrati (ker nima naloga), je to kršitev javnega reda in miru ter poškodovanje tuje stvari. V takem primeru pokličeš policijo, da kršitelja odstranijo.
Glede ustvarjanja lažnega Facebook profila. Na tvojem mestu bi jaz na policijo prijavil krajo identitete. Resno. Kazenski zakonik pravi:
Torej... greš na policijo prijaviš, da je nekdo v tvojem imenu odprl FB profil, preko katerega je prevzel tvojo identiteto in izkorišča tvoje pravice. In policija bo zadevo morala raziskati. Še bolje - stori to preko odvetnika.
Kar pa se tiče Požar reporta - zdaj se je pokazalo kako bedni so. Če te prav razumem, so si dejansko izmislili zapis na Facebooku? In če te prav razumem - ti sumiš, da so sodelovali s policijo pri pritisku nate?
Če policist nima naloga, pa reče, da bo kasneje prišel z nalogom, je to že znak, da naloga sploh nima. Če bi ga imel, bi ga že pokazal.
Če policist reče da ne smeš nikamor hodit (ker bodo baje prišli za nalogom), ga je treba vprašati: "Ali mi je odvzeta prostost". Na to mora policist odgovoriti z DA ali NE. Če da - imaš pravico do odvetnika, itd, itd. Če ne, ti ne more omejiti gibanja.
Če ti policist brcne v vrata in vpije pred vrati (ker nima naloga), je to kršitev javnega reda in miru ter poškodovanje tuje stvari. V takem primeru pokličeš policijo, da kršitelja odstranijo.
Glede ustvarjanja lažnega Facebook profila. Na tvojem mestu bi jaz na policijo prijavil krajo identitete. Resno. Kazenski zakonik pravi:
Zloraba osebnih podatkov
143. člen
(4) Kdor prevzame identiteto druge osebe in pod njenim imenom izkorišča njene pravice, si na njen račun pridobiva premoženjsko korist ali prizadene njeno osebno dostojanstvo, se kaznuje z zaporom od treh mesecev do treh let.
(5) Če stori dejanje iz prejšnjih odstavkov tega člena uradna oseba z zlorabo uradnega položaja ali uradnih pravic, se kaznuje z zaporom do petih let.
Torej... greš na policijo prijaviš, da je nekdo v tvojem imenu odprl FB profil, preko katerega je prevzel tvojo identiteto in izkorišča tvoje pravice. In policija bo zadevo morala raziskati. Še bolje - stori to preko odvetnika.
Kar pa se tiče Požar reporta - zdaj se je pokazalo kako bedni so. Če te prav razumem, so si dejansko izmislili zapis na Facebooku? In če te prav razumem - ti sumiš, da so sodelovali s policijo pri pritisku nate?
sudo poweroff
djordjevic ::
Ampak glavno, daje Požar report najbolj kredibilen medij v Slo. Effin joke.
No grave is deep enough to keep us in chains.
Da ni kredibilen? Vprašaj telbanca in ostale patrone, ki trdijo, da je daleč najbolje pokrival afero bulmastifi.
Vajenc ::
Nekateri novinarji Žurnala, Siola ... so včasih delali pod Požarom za "časopis" Direkt. Še danes mu taisti prodajo kakšno sočno novičko. Ravno tako si novinarji kronike od nekdaj delijo podatke s policijo, kar ponavadi koristi obojim. Novinar Žurnala je vedel kje živiš Mikstone ;)
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen
WarpedGone ::
djordjevic je izjavil:
Vprašaj telbanca in ostale patrone, ki trdijo, da je daleč najbolje pokrival afero bulmastifi.
Kar je res.
To hkrati veliko pove o naravi drugih novinarskih bordelov pri nas.
Zbogom in hvala za vse ribe
Dobro, recimo, da to drži, samo problem pri Požar Reportu je, kako ločiti zrnje od plev. Mislim, tudi slepa kura nekoč zrno najde.
To je problem pri vseh. Pri Požaru je to pravzaprav še najlažje. Požar je to kar oblublja da je. Drugi so pa isti drek, delajo se pa da so nekaj bolšga. Pleve je drugje še težje prepoznat/ločit od zrnja.
Najbolj zanimiva stvar pri novici o domnevni hišni preiskavi pri Kunstlju je namen preiskave. Če je bil namen odkriti kakšno prepovedano substanco ali neprijavljeno orožje, je stvar nedolžna, četudi so bili policaji brez naloga in polni informacij s strani novinarjev in/ali glavnih vlog Mikstonovega bloga. V nasprotnem je Slovenija resnično neka Banana republika.
Woody Allen
Woody Allen
nnn ::
Mikstone: par nasvetov. Kot prvo, če niso imeli naloga, si prav ravnal, da jih nisi spustil v stanovanje. Če policist nima naloga, ga sploh ne smeš povabit noter. Ker potem ima "pretvezo", da si ga sam notri spustil.
Zloraba osebnih podatkov
143. člen
(4) Kdor prevzame identiteto druge osebe in pod njenim imenom izkorišča njene pravice, si na njen račun pridobiva premoženjsko korist ali prizadene njeno osebno dostojanstvo, se kaznuje z zaporom od treh mesecev do treh let.
(5) Če stori dejanje iz prejšnjih odstavkov tega člena uradna oseba z zlorabo uradnega položaja ali uradnih pravic, se kaznuje z zaporom do petih let.
Zasedbno sporočilo poslano preko facebook mail je objavil kot "moje dramatično obveščanje" na wall-u !!! Samo da se zgodba lahko začne, jih kar sami producirajo ! Zdaj mi pa pošilja sms-e, grozi v vojno (Požar-Mikstone???) res bolano, no comment. Mitja Lomovšek, si bom zapomnil to ime ¨! lahko noč
hruske ::
Mikstone, če se bo ponovila taka zgodba, se ga kar nekaj časa ne uspeš znebit.
Kalkulator nove omrežnine 2024 - https://omreznina.karlas.si/Kalkulator
WarpedGone je izjavil:
Kredibilen? Far from it.
Politično nekorekten? Precej.
Politično nekorekten seveda je. Ampak a je to kakšna pozitivna referenca, če je pa nekredibilen in objavlja izmišljene novice?
NE. Ta "časopis" je poden. Vprašanje je samo kdo ga bere (in mu verjame) in predvsem kdo ga financira (ter zakaj).
Zasedbno sporočilo poslano preko facebook mail je objavil kot "moje dramatično obveščanje" na wall-u !!! Samo da se zgodba lahko začne, jih kar sami producirajo ! Zdaj mi pa pošilja sms-e, grozi v vojno (Požar-Mikstone???) res bolano, no comment. Mitja Lomovšek, si bom zapomnil to ime ¨! lahko noč
Nail him (po posvetu z odvetnikom seveda).
Kazenski zakonik - Nedovoljena objava zasebnih pisanj - 140. člen
(1) Kdor brez dovoljenja pooblaščene osebe, kadar je tako dovoljenje potrebno, objavi dnevnik, pismo ali kakšno drugo zasebno pisanje, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do enega leta.
(2) Pregon se začne na zasebno tožbo.
Spy... tisti tvoj sestavek je zanimiv. Si pa ne morem kaj, da se ne spomnim na Wiesenthalovo pisanje o Eichmanu... nekako takole je zapisal. Ker mu je Fuhrer ukazal zapliniti 6 mio. Židov, jih je kot vesten uradnik zaplinil. Če bi mu ukazal ustanoviti Židovsko državo in vanjo preseliti teh 6 mio. Židov, pa bi naredil to.
Hočem reči - sposobnost "vživeti" se v svojo uradniško vlogo ni vedno najbolj pozitivna.
sudo poweroff
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: poweroff ()
Odin ::
Politično nekorekten seveda je. Ampak a je to kakšna pozitivna referenca, če je pa nekredibilen in objavlja izmišljene novice?Kolikokrat pa ti linke od Mladine postas? Cisto isto sranje je: nekredibilno in pristransko, a to pa tam vseeno zves kaj interesantnega.
Če med Požar Reportom in Mladino ne najdeš konceptualnih in vsebinskih razlik, ti pa res ni pomoči.
Če bi Mladino dejansko kdaj prebral, bi videl, da je notri ogromno člankov, ki v čudno luč postavljajo vladajočo koalicijo. Česa podobnega v kontrasituaciji pri kakšnem primerljivem mediju ala Reporter ne boš doživel. Seveda je pa jasno, da moraš brati tudi druge medije, da si ustvariš dokaj objektivno sliko. Sam za 'uravnoteženost' informacij posegam še po Financah, nato pa si ustvarim mnenje. Ampak reči, da je sta Požar Report in Mladina na istem nivoju, stari, to je brca v temo.
Odin ::
Če bi Mladino dejansko kdaj prebral, bi videl, da je notri ogromno člankov, ki v čudno luč postavljajo vladajočo koalicijo.Ja seveda, ker je vladajoca koalicija ene 5krat vec skode naredila za Slovenijo kot pa potres pred enim letom za Cile.
Drugace pa pojdi na Mladinino stran, pritisni CTRL+F in vtipkaj Jansa. 4 clanki od 13ih imajo neposredno opravit z Janso, 3 pa posredno.
Brca v temo malo morgen. Mladina je cisto isto sranje kot PozaReport, razlika je edino da sami sebe smatrajo za holier than thou "intelektualce".
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Odin ()
Hej, nisem ti vzel pravice do lastnega mnenj. Če ti misliš, da sta oba medija enaka, so be it. Samo mi pol to precej pove.
Redno ne, sem pa prebral nekaj številk, da sem si lahko ustvaril mnenje. Zame je ta revija desna varianta Mladine, kar je precej bolj točen opis kot to, da je Mladina = Požar Report.
WarpedGone je izjavil:
Bereš reporter redno, da to veš?
Redno ne, sem pa prebral nekaj številk, da sem si lahko ustvaril mnenje. Zame je ta revija desna varianta Mladine, kar je precej bolj točen opis kot to, da je Mladina = Požar Report.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: djordjevic ()
Double_J ::
http://www.zurnal24.si/slovenija/tuja-z...
Evo, danes že bolj podrobno.
Torej na Dobu se dogaja.
LEvičarji seveda spet zanikajo.
Dokler sta v zaporu je še uredu... samo ne bosta ravno dolgo, bosta hmalu frej ter šla na zavod - sestavljalec bomb.
Dve šivanki...
Politično nekorekten seveda je. Ampak a je to kakšna pozitivna referenca, če je pa nekredibilen in objavlja izmišljene novice?Kolikokrat pa ti linke od Mladine postas? Cisto isto sranje je: nekredibilno in pristransko, a to pa tam vseeno zves kaj interesantnega.
Mnenja so seveda pristranska. Dejstva pa praviloma držijo, zlasti, če so podkrepljena z viri. Kar za Požar report ne moremo trditi (navaja izmišljena "dejstva").
sudo poweroff
Požar je običajno res kup dreka a brez njega bi še vedno imeli ministra Pogačnika in spoštovano kliniko Barsos.
Brez trohe dvoma.
Brez trohe dvoma.
Snohman ::
Smo obrajtali ja.
Od pasje afere(pasje tako in drugače, eh heh) naprej je po Požaru začelo letet kot po Stalingradu leta 44. Prej ga pa ni noben dosti obrajtal ko je sem in tja pisaril o kakih estradah itd.
Od pasje afere(pasje tako in drugače, eh heh) naprej je po Požaru začelo letet kot po Stalingradu leta 44. Prej ga pa ni noben dosti obrajtal ko je sem in tja pisaril o kakih estradah itd.
Imate pa kratek spomin. Ste že pozabili kaj si je Požar izmišljeval o Jonasu? Pa priznanje Ane Jud (La Pentita, hehe) o pisanju v Direktu? Tip se je izmišljeval že prej, bil že prej v sodnih postopkih. Sedaj samo nadaljuje... nič novega ni "pogruntal".
sudo poweroff
ColdCat ::
V svojem blogu Mikstone omenja tudi drugo Celovško afero s policijskimi specialci iz meseca maja 1994. Kolikor sem razbral iz bloga bi naj bil Mikstone zraven pri prvi aferi leta 1992, čeprav med tistimi petimi, ki se jih omenja v medijih, njega ni zraven. Nazaj k drugi Celovški aferi: tam naj bi bili štirje, eden od teh štirih je 2 leti kasneje umrl v prometni nesreči, ostali so bili pomiloščeni.
Ena izmed teorij bi lahko bila: podobni podvigi so se dogajali pogosto, tako v vojski kot v policiji - in za drug drugega so oboji vedeli zelo dobro kaj kdo počne. Veliko je bilo uspešnih in zanje ne bomo nikoli slišali. Vsi ki so bili odkriti bi lahko bili posledica tega, da je nekdo nekomu nastavil past in vnaprej obvestil Avstrijce o predvideni akciji. Druga Celovška afera se je zgodila nekaj mesecev po Depali vasi, prva pa kmalu po krhanju odnosov na relaciji MNZ - MORS.
Na spodnjem linku je omenjeno, da naj bi eden teh akterjev iz druge Celovške afere rešil pretepenega iz afere Depala Vas, medtem ko so ga stražili morisovci - in to le nekaj mesecev pred drugo Celovško afero.
Link: http://www.mladina.si/tednik/200606/cla...
Ena izmed teorij bi lahko bila: podobni podvigi so se dogajali pogosto, tako v vojski kot v policiji - in za drug drugega so oboji vedeli zelo dobro kaj kdo počne. Veliko je bilo uspešnih in zanje ne bomo nikoli slišali. Vsi ki so bili odkriti bi lahko bili posledica tega, da je nekdo nekomu nastavil past in vnaprej obvestil Avstrijce o predvideni akciji. Druga Celovška afera se je zgodila nekaj mesecev po Depali vasi, prva pa kmalu po krhanju odnosov na relaciji MNZ - MORS.
Na spodnjem linku je omenjeno, da naj bi eden teh akterjev iz druge Celovške afere rešil pretepenega iz afere Depala Vas, medtem ko so ga stražili morisovci - in to le nekaj mesecev pred drugo Celovško afero.
Link: http://www.mladina.si/tednik/200606/cla...
Zeberdee ::
Požar je pač na plačilnem seznamu bremze in tolče po tistih - ki ne sovpadajo z bremzo. To 100% in sigurno vem, tudi iz nekaterih afer in ljudi, ki jih je Požar brez dokazov, z napačnimi (zanalašč?) podatki obtoževal.
Double_J ::
http://www.siol.net/slovenija/crna_kron...
Zgleda da majo res pripornike tam, kar naenkrat v parih dneh taka akcija...
Dve šivanki...
lexios ::
Zalar prav da ne! Pravna država pač, jebiga Mike...
Zanimivo:
http://mikstone.wordpress.com/2010/09/2...
Preden sem bil aktiviran v zloglasno operacijo,ki se je končala v Depali vasi,sem bil vključen v skupino z neomajnimi pooblastili,bolj znano kot Njavrova skupina za posebne operacije.Njavro kot častnik zadolžen za varnost,je imel polna pooblastila ministra Janše,da je organiziral to skupino,pa naj se danes vsi še tako sprenevedajo.Trgovina z orožjem,vlomi v vojaška skladišča,odkrivanje tovrstnih kaznivih dejanj je bila ena od nalog.
...
hvala Janez Janša tebi,kaj si mi že rekel iz oči v oči,ne omenjaj me na sodišču,bomo sanirali škodo,ki ti bo povzročena.
Nič od tega,dobil sem otroka in poziv na prestajanje.Ostal sem sam,ko sem odslužil to izmišljeno kazen,me ni želel poznati nihče,JJ in njegove obljube so izpuhtele,več kot do Nike Dolinar nisem prišel,da sem imel od česa živeti,so me porinili Kmetiču na železnico,ta pa NJavru na ŽIP!
http://mikstone.wordpress.com/2010/09/2...
sudo poweroff
Grehe iz naslova afere je Kinstelj že odslužil. Nikjer nisem zasledil za katere "majhne prekrške" se ni hotel oglasiti na obravnavah. Verjetno gre za grehke iz časa odvisnosti. Upam, da dobi dostop do interneta, grem tudi pred Dob/Trdinovo stat s transparentom v roki, če je treba. Še bolj pa držim pesti, da ne bo uresničil svojih napovedi o slovenskem "Columbine" pohodu.
Srečno Mikstone, pa napiši še kakšno!
Srečno Mikstone, pa napiši še kakšno!
Woody Allen
Woody Allen
satfinder ::
Kunstljevo domnevno izsiljevanje avtomehanika za domnevno oguljufanje Mitje. ..
Kunstljevo famozno pismo iz Doba. *Opletanje* okoli novinarjev rumenega tiska z njim. ?Mogoče so zaporniki na Dobu res kaj "neobičajnega zaznali" in so si "razlagali" skozi svoj zorni kot. ...
http://pozareport.si/?Id=mediji&View=no...
Prvi Facebook account je Kunstlju bil ukinjen. Začel pa je *solidno*:
Med Facebook prijatelji sta na začetku bila minister
za pravosodje Zalar, ministrica za notranje zadeve Katarina
Kresal [tako piše Kunstelj na blogu sam ...]. Se je pa s pisanjem spodaj,
kakimi podobnimi izjavami verjeten Katarini zameril:
Kunstelj:
"Zalar je kar je, Kresalka pa je posebna zgodba, poznam dobro, Rajko Rotner (njen stric) je moj sodelavec iz vojske, diler ki je zalagal potrčka [?portirčka (domnevam, da gre za to besedo)], ki je prihajal iz Seničinega brloga zraven Francoske ambasade pa moj "frend". Nekajkrat sem zbodel Kresalko s komentarji in objavami dejstev pa so začeli postopek,kakšen ne vem,pred ... dni so mi ukinili Facebook račun, sovražni govor .....! Sranje"
http://mikstoneprison.wordpress.com/
Tole v zvezi z "dilerčkom, portirčkom" je nedokazano obrekovanje. ... [za zdaj]
V kolker zadeva ne bo 100% dokazana. V kolker bodo prizadeti podali ovadbe. ...
Do takrat je pa to "rekla & kazala" in ne gre jemati kot dokazano resnično informacijo. [nedokazane marnje, kjer se NI nič pometalo pod
preprogo, kot se je to pri "hov hov hov" aferi ...]. V kolker Mitja za rečeno
v zvezi z "dilerčkom" NI "podprt" s konkretnimi, 100% dokazi, bi za rečeno
utegnile biti posledice. Miro, Katarina sta verjetno bolj občutljiva, kot ostali
*heroji*, o katerih Mitja piše na blogu v zvezi z Depalo vasjo, orožarskimi posli
obeh, NE samo ene opcije ... *Dečki* iz teh poslov [!obeh opcij] se NE "sekirajo" preveč, ker je
vse skupaj zastarano, predvsem pa vpleteni iz obeh strani drug o drugemu vedo veliko
pa vse ne pride v javnost. Pa tudi pokojni predsednik J.D. je iz "razlogov" ukinil
preiskavo v zvezi s tem. ...;
Je pa res, da je Katarina imela svoj čas portirčka, pardon tajnika,
ki ji je nosil torbico ...:
"... Dobila je šoferja in varnostnika v pojavi nekdanjega policista ... in osebnega tajnika ... (nosil ji je torbico in jo spremljal celo na kolegije vodstva LDS) ter svetovalce za odnose z javnostmi, vse to pa je plačeval Miro Senica. ..."
http://www.pozareport.si/?Id=mediji&Vie...
Kunstljevo famozno pismo iz Doba. *Opletanje* okoli novinarjev rumenega tiska z njim. ?Mogoče so zaporniki na Dobu res kaj "neobičajnega zaznali" in so si "razlagali" skozi svoj zorni kot. ...
http://pozareport.si/?Id=mediji&View=no...
Prvi Facebook account je Kunstlju bil ukinjen. Začel pa je *solidno*:
Med Facebook prijatelji sta na začetku bila minister
za pravosodje Zalar, ministrica za notranje zadeve Katarina
Kresal [tako piše Kunstelj na blogu sam ...]. Se je pa s pisanjem spodaj,
kakimi podobnimi izjavami verjeten Katarini zameril:
Kunstelj:
"Zalar je kar je, Kresalka pa je posebna zgodba, poznam dobro, Rajko Rotner (njen stric) je moj sodelavec iz vojske, diler ki je zalagal potrčka [?portirčka (domnevam, da gre za to besedo)], ki je prihajal iz Seničinega brloga zraven Francoske ambasade pa moj "frend". Nekajkrat sem zbodel Kresalko s komentarji in objavami dejstev pa so začeli postopek,kakšen ne vem,pred ... dni so mi ukinili Facebook račun, sovražni govor .....! Sranje"
Tole v zvezi z "dilerčkom, portirčkom" je nedokazano obrekovanje. ... [za zdaj]
V kolker zadeva ne bo 100% dokazana. V kolker bodo prizadeti podali ovadbe. ...
Do takrat je pa to "rekla & kazala" in ne gre jemati kot dokazano resnično informacijo. [nedokazane marnje, kjer se NI nič pometalo pod
preprogo, kot se je to pri "hov hov hov" aferi ...]. V kolker Mitja za rečeno
v zvezi z "dilerčkom" NI "podprt" s konkretnimi, 100% dokazi, bi za rečeno
utegnile biti posledice. Miro, Katarina sta verjetno bolj občutljiva, kot ostali
*heroji*, o katerih Mitja piše na blogu v zvezi z Depalo vasjo, orožarskimi posli
obeh, NE samo ene opcije ... *Dečki* iz teh poslov [!obeh opcij] se NE "sekirajo" preveč, ker je
vse skupaj zastarano, predvsem pa vpleteni iz obeh strani drug o drugemu vedo veliko
pa vse ne pride v javnost. Pa tudi pokojni predsednik J.D. je iz "razlogov" ukinil
preiskavo v zvezi s tem. ...;
Je pa res, da je Katarina imela svoj čas portirčka, pardon tajnika,
ki ji je nosil torbico ...:
"... Dobila je šoferja in varnostnika v pojavi nekdanjega policista ... in osebnega tajnika ... (nosil ji je torbico in jo spremljal celo na kolegije vodstva LDS) ter svetovalce za odnose z javnostmi, vse to pa je plačeval Miro Senica. ..."
http://www.pozareport.si/?Id=mediji&Vie...
Korak do konca in Naprej :).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: satfinder ()
Satfinder - imaš še kakšne druge linke kot Požar report? Ta medij ni kredibilen, kot smo videli. So si gladko izmislili hišno preiskavo, še več, sfabricirali so "dokaze".
Zato se mi Požarčkovih linkov ne zdi smiselno sploh limat...
Zato se mi Požarčkovih linkov ne zdi smiselno sploh limat...
sudo poweroff
Požar vsekakor razpolaga z insider informacijami,
kdaj pa kdaj mu *postrežejo* s kako neresnico/
ne dovolj preverjeno informacijo, ki jo vzame za *svojo*. -)
Npr. v temule slogu *Al Kaida - 2 člana na Dobu*, ... -)
Mimogrede, Požarjeva hčerka naj bi drugače bila zaposlena pri Pahorju.
To je verjeten razlog, da o Pahorju piše manj *kritično*. ... -)
kdaj pa kdaj mu *postrežejo* s kako neresnico/
ne dovolj preverjeno informacijo, ki jo vzame za *svojo*. -)
Npr. v temule slogu *Al Kaida - 2 člana na Dobu*, ... -)
Mimogrede, Požarjeva hčerka naj bi drugače bila zaposlena pri Pahorju.
To je verjeten razlog, da o Pahorju piše manj *kritično*. ... -)
Zgodovina sprememb…
Zakaj pa o Janši ne piše kritično?
Tisto z insider informacijami je izmišljotina. Ti si zadeve IZMIŠLJUJE. Cel kup primerov izmišljenih novic je bilo. Tip je povsem nekredibilen.
Tisto z insider informacijami je izmišljotina. Ti si zadeve IZMIŠLJUJE. Cel kup primerov izmišljenih novic je bilo. Tip je povsem nekredibilen.
sudo poweroff
Priimek Kunstelj mi je poznan iz 90.
Ko sem bil aktiven v zasebnem varovanju.
Sodelavci, pretežno fantje iz Fužin, so takrat "honorarno"
prevzeli varovanje stanovanja, katerega lastnik je bil neki
moški. Med njegovo odsotnostjo pa je njegova punca
to stanovanje prodala tretji osebi. ... [nekako tako
je ta zgodba potekala].
... Uletel je Mitja z ekipo, najete varnostnike so na hiter
*počistili*. ... Mitja naj bi bil takrat mojster ene od borilnih
veščin. ... *Fužinarji* takrat niso izvedli "povračilnih
ukrepov", so ga pa "spremljali" in povedali, da je dobil
službo na Petrolu, kot osebni voznik takratnega direktorja.
Koliko je pa to bilo res, vedel ne bi. Je pa imel eden od teh fantov sledi te "akcije" vidne na obrazu. ... -)
Kasneje sem pa v Delu zasledil, da so pri nekem vlomu ujeli M. K.,
v Delovem članku (v 90.) so ga poimenovali z imenom in priimkom.
Požar o J.J. ne bo pisal kritično,
kot ne bo Ljubljanski Dnevnik pisal kritično
o Gregorju Golobiču. ... Iz analognih razlogov. ... -)
Zato se bere informacije vseh opcij in si skuša ustvariti
svoje videnje podanih informacij. ... -)
Kunstljev blog je ok.
Naj se mu pusti svoboda izražanja.
"Politično" NE bi posredoval za ukinitev bloga.
Sem ga prebral v enem kosu. Bi bilo film za posneti.
Kakšen je bil Kunstljev dejanski status med fanti v
ex Morisu pa ni težko ugotoviti. Vpraša se malo ex
"morisovce", ki so ga poznali in niso "janševiki" po
prepričanju. Se najde tudi kakšen tak, ki mu niso
"oprali" možganov. ... -)
Rade volje doniram na Kunstljev TRR v kolker bo le -ta
bralce kdaj povabil k donacijam. Tudi njemu ni lahko,
sploh zdaj, ko si je za prvo silo uredil življenje
(našel stanovanje, zaposlitev). In ponovno "zabredel"
v težave. ... -(
Sem mnenja, da imajo ljudje pravice do informacij,
četudi so "neprijetne" za koga od pripadnikov "elit",
ne glede na opcijo.
Ko sem bil aktiven v zasebnem varovanju.
Sodelavci, pretežno fantje iz Fužin, so takrat "honorarno"
prevzeli varovanje stanovanja, katerega lastnik je bil neki
moški. Med njegovo odsotnostjo pa je njegova punca
to stanovanje prodala tretji osebi. ... [nekako tako
je ta zgodba potekala].
... Uletel je Mitja z ekipo, najete varnostnike so na hiter
*počistili*. ... Mitja naj bi bil takrat mojster ene od borilnih
veščin. ... *Fužinarji* takrat niso izvedli "povračilnih
ukrepov", so ga pa "spremljali" in povedali, da je dobil
službo na Petrolu, kot osebni voznik takratnega direktorja.
Koliko je pa to bilo res, vedel ne bi. Je pa imel eden od teh fantov sledi te "akcije" vidne na obrazu. ... -)
Kasneje sem pa v Delu zasledil, da so pri nekem vlomu ujeli M. K.,
v Delovem članku (v 90.) so ga poimenovali z imenom in priimkom.
Požar o J.J. ne bo pisal kritično,
kot ne bo Ljubljanski Dnevnik pisal kritično
o Gregorju Golobiču. ... Iz analognih razlogov. ... -)
Zato se bere informacije vseh opcij in si skuša ustvariti
svoje videnje podanih informacij. ... -)
Kunstljev blog je ok.
Naj se mu pusti svoboda izražanja.
"Politično" NE bi posredoval za ukinitev bloga.
Sem ga prebral v enem kosu. Bi bilo film za posneti.
Kakšen je bil Kunstljev dejanski status med fanti v
ex Morisu pa ni težko ugotoviti. Vpraša se malo ex
"morisovce", ki so ga poznali in niso "janševiki" po
prepričanju. Se najde tudi kakšen tak, ki mu niso
"oprali" možganov. ... -)
Rade volje doniram na Kunstljev TRR v kolker bo le -ta
bralce kdaj povabil k donacijam. Tudi njemu ni lahko,
sploh zdaj, ko si je za prvo silo uredil življenje
(našel stanovanje, zaposlitev). In ponovno "zabredel"
v težave. ... -(
Sem mnenja, da imajo ljudje pravice do informacij,
četudi so "neprijetne" za koga od pripadnikov "elit",
ne glede na opcijo.
Zgodovina sprememb…
Mikstone je kot "od sebe potrjene" bloge, facebook profil
na svojem blogu navedel, kot prave samo tele:
Mikstone Wordpress [Mikstone blog]
http://mikstone.wordpress.com/
Mikstone Wordpress [zgodba ex specialca] [Mikstone special]
http://mikstone1.wordpress.com/
Mikstone Prison [Prison blog (napovedan)]
Tu bi Mikstonu svetoval, da naj piše korektno.
V kolker bo zamera iz strani osebja, to ne bo ok.
V kolker bi se utegnilo zgoditi, da bi Mikstona znali
ponovno spraviti v "hotelsko oskrbo". Notri, na Dobu
se pa ve, kdo je "No. 1" & kako laufa sistem med
zaporniki. Prejšnji je bil iz Fužin, njegov naslednik
prav tako. Kako je trenutno pa vedel ne bi.
Nimam informacij. ... Pa prosim brez imen & priimkov,
kdor to "sceno" malce pozna. To sem napisal mimogrede,
da komu mogoče prihranim, kako "zoprnijo", v kolker se
bo znašel v "slabem življenskem scenariju" (upam pa da ne -).
[Facebook] Mikstone's blog [Facebook.com Group]
http://www.facebook.com/group.php?gid=2...
!Lažni: ukradeni profil Mitje Kunstlja na facebook.com
Nekdo je prevzel njegovo identiteto, kot piše Kunstelj sam na svojem blogu.
http://www.facebook.com/mikstone1?ref=s...
na svojem blogu navedel, kot prave samo tele:
Mikstone Wordpress [Mikstone blog]
http://mikstone.wordpress.com/
Mikstone Wordpress [zgodba ex specialca] [Mikstone special]
http://mikstone1.wordpress.com/
Mikstone Prison [Prison blog (napovedan)]
Tu bi Mikstonu svetoval, da naj piše korektno.
V kolker bo zamera iz strani osebja, to ne bo ok.
V kolker bi se utegnilo zgoditi, da bi Mikstona znali
ponovno spraviti v "hotelsko oskrbo". Notri, na Dobu
se pa ve, kdo je "No. 1" & kako laufa sistem med
zaporniki. Prejšnji je bil iz Fužin, njegov naslednik
prav tako. Kako je trenutno pa vedel ne bi.
Nimam informacij. ... Pa prosim brez imen & priimkov,
kdor to "sceno" malce pozna. To sem napisal mimogrede,
da komu mogoče prihranim, kako "zoprnijo", v kolker se
bo znašel v "slabem življenskem scenariju" (upam pa da ne -).
[Facebook] Mikstone's blog [Facebook.com Group]
http://www.facebook.com/group.php?gid=2...
!Lažni: ukradeni profil Mitje Kunstlja na facebook.com
Nekdo je prevzel njegovo identiteto, kot piše Kunstelj sam na svojem blogu.
http://www.facebook.com/mikstone1?ref=s...
Zgodovina sprememb…