Forum » Loža » Blog o dogajanju 1991-1994
Blog o dogajanju 1991-1994
Temo vidijo: vsi
tereza ::
hehe Pepca, jaz sem pa na Brkića iz Gorjancev pomislil.Oni ki je svojo familijo v Umagu postrelil.
Pomoje je od Reze kak diler, ki je zaprt v tujini.
O.
ma kaki..perića misliš..
hehe Pepca, jaz sem pa na Brkića iz Gorjancev pomislil.Oni ki je svojo familijo v Umagu postrelil.
Pomoje je od Reze kak diler, ki je zaprt v tujini.
O.
ma kaki..perića misliš..
moj dober frend baraga (sudija) pa jaz mava težke debate o morilcih...men so fascinantni njihovi zblojeni mind-i...:-)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tereza ()
ColdCat ::
Reza tu na S-T obstaja tema kjer postaviš matematično vprašanje pa potem znalci odgovorijo. BTW, a to si maturo za gimnazijo delala ali poklicno?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ColdCat ()
Se pravi, gimnazijsko maturo (ki je kao težja) lahko greš delat brez narejenega 4. letnika srednje šole, za poklicno pa rabiš končan 4. letnik?
Se pravi, gimnazijsko maturo (ki je kao težja) lahko greš delat brez narejenega 4. letnika srednje šole, za poklicno pa rabiš končan 4. letnik?
glej,če maš 21 let,pa osnovno narejeno,greš lahko direkt na maturo-gimnazijsko...matura se šteje kot srednja..večina ljudi ki gre tako sicer pušne...jaz sem mela anglo,slovo,zgodovino,italijanščino..vse naredila...pa verjemi,da se nisem učila...matematiko sem fuknila..( dolga zgodba)...poklicne se pa ne da delat it tko (fuck,to bi blo majka..izbereš al angla al mata)
No, saj če malo pomislim je logično. Z narejeno poklicno izkažuješ znanje v nekem fohu, ki pa si ga pridobiš samo z večletnim sistematičnim izobraževanjem (tudi na praksi). Gimnazijski maturant je pa res bolj tko, defacto samo s tem nisi za nič.
To da se nisi učila ti verjamem, jeziki so itak na feeling, če si vsaj malo talent za to, naravoslovje pač ne
BTW, Miki ima gradbeno - smer geodezija
To da se nisi učila ti verjamem, jeziki so itak na feeling, če si vsaj malo talent za to, naravoslovje pač ne
BTW, Miki ima gradbeno - smer geodezija
Zgodovina sprememb…
No, saj če malo pomislim je logično. Z narejeno poklicno izkažuješ znanje v nekem fohu, ki pa si ga pridobiš samo z večletnim sistematičnim izobraževanjem (tudi na praksi). Gimnazijski maturant je pa res bolj tko, defacto samo s tem nisi za nič.
točno tko..:-) jeziki mi laufajo (komuna,pol sem hodila v šolo v italiji),knjige sem valda brala cel life(esej napisala tak da glava peče...slovnica pa ustni-to je blo smeha),zgodovino so glih točke znižal za dvojko...:-) tko da ja...matematika...
točno tko..:-) jeziki mi laufajo (komuna,pol sem hodila v šolo v italiji),knjige sem valda brala cel life(esej napisala tak da glava peče...slovnica pa ustni-to je blo smeha),zgodovino so glih točke znižal za dvojko...:-) tko da ja...matematika...
hja,gradbena...:-)
Zgodovina sprememb…
Reza, tukaj imaš izpite za matematiko. Še rešitve so zravenpiece of cake
Reza, berem o Vikiju. Zanimiva zgodba, vojna na Hrvaške, odvisnost, Nemčija.... Počil, ker z njegovimi frendi se noben ne bo zajebaval...nadpovprečno inteligenten, ki prezira norme...
Reza, berem o Vikiju. Zanimiva zgodba, vojna na Hrvaške, odvisnost, Nemčija.... Počil, ker z njegovimi frendi se noben ne bo zajebaval...nadpovprečno inteligenten, ki prezira norme...
ja,kaj nej rečem...
ja,kaj nej rečem...
kje piše vse to?
Zgodovina sprememb…
Vidva z Mikijem sta za skupej
Ko bosta naslednjič šla na kavico, mu malo pomežikni. Mikiju moraš dati do znanja.
Pa ne reč, da ni dost dobr, Miki je fant od fare.
nihče zajeb
nadpovprečno
Hrvaška
Ko bosta naslednjič šla na kavico, mu malo pomežikni. Mikiju moraš dati do znanja.
nihče zajeb
nadpovprečno
Hrvaška
Zgodovina sprememb…
nihče zajeb
nadpovprečno
Hrvaška
to so gluposti k jih zdej nabijaš...mam pa res dost moških frednov..sam jaz pa miki se ne videvava..živiva pač vsak svoj life..mene najdeš na metelkovi...celo njega lahko kdaj tam srečaš...metelkova mesto,seveda...;-)
nihče zajeb
nadpovprečno
Hrvaška
sam fuck...kere zgodbe...jaz sem 2 leti živela z njim-mela sva ful keša,pa zalutala pol z belim na hard..pol sem šla v komuno...mojim ta starim nč ni blo jasno,glede streljanja..men še manj...je pa to dober material za blog...
Not So Serious Please
Zdej si itak prepozna. Miki je v vezi.
Zdej si itak prepozna. Miki je v vezi.
Zgodovina sprememb…
Na S-T imamo radi, da blogerje inspiriramo za nadaljnje delo. Miki nam je v blogu namenil kakšno vrstico. Bili smo vse: od prijaznih, do zafrustrirancev in čefurjev. Zdaj nismo že dolgo nič. Z nostalgijo se spominjamo tistih časov.
Danes kar natančno preletel zaćetek teme.
Zanimivo, sprva so v temi prevladovali popolnoma drugi nicki. Npr. Brane odkar je temo odneslo v druge vode, v temi sploh ne sodeluje in še nekaj je takih. No ok Don, Okapi pa Matthai se hitro pojavijo v temi in so še vedno dejavni.
Matthai v začetku dosti odkrito na Mikijevi strani No, dandanes tudi Matthai ne štedi s pikrimi na Mikijev račun. Praktično edini je bil Okapi od samega začetka in naprej skeptičen.
Zanimivo, sprva so v temi prevladovali popolnoma drugi nicki. Npr. Brane odkar je temo odneslo v druge vode, v temi sploh ne sodeluje in še nekaj je takih. No ok Don, Okapi pa Matthai se hitro pojavijo v temi in so še vedno dejavni.
Matthai v začetku dosti odkrito na Mikijevi strani No, dandanes tudi Matthai ne štedi s pikrimi na Mikijev račun. Praktično edini je bil Okapi od samega začetka in naprej skeptičen.
poweroff ::
Ja, Okapi je poosebljena skepsa. Razen kadar piše kakšne embedded članke, ampak pustimo zdaj to.
Sicer pa - čudno, ne, da Mikiju nekako nihče več ne verjame...
sudo poweroff
donfilipo ::
jaz pa res nobenih tablet ne jem,če misliš name..
Nope. Tud približno ne.
Post je nekak smeh samemu sebi, za delno na eni strani zavist, (pivce trava in mladostni joie de vivre, vključno z dolgimi strastnimi nočmi, kjer me je v jezik zgrabil krč, brez da bi spregovoril, ...na drugi strani pa, po eni strani nekakšno duhovno umirjenostjo in sprijaznjenost s tem, da je najhujša strast vendarle en lep dan odpadla v WC
Vseeno. Če bi še enkrat lahko, ne bi pel da sem brez regrata, (je ne regrette rien), ampak bi ubral mnogo bolj duhovno in vegetarijansko pot.
Ampak dobro. Vsak izbira sam, in tudi približno razen v navideznem zgražanju, ne pridigam realno zares nikomur.
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell
No ok Don, Okapi pa Matthai se hitro pojavijo v temi in so še vedno dejavni.
Ključni motor Matako-ta si pa pozabil.
Mikstone mi je zanimiv, ker mam kar nekaj znancev (kar precej jih je pa zasula že lopata:), ki se borijo z drogami, na vse mogoče viže in načine, vendar večina potem svojih spominov ali poti, ne zapiše niti v obliki lepe pikice.
Redki so, ki se spravijo pisat. Mnogo jih se mi nekako zdi, celo precej blefira. Od rockerskih besedil, kjer je velik dvom, ali je avtor res spil 4 piva in 3 zarolal in je danes profesor, ...ali pa je avtor bil praktično stalno na robu overdosa in skupaj z izredno sposobnimi managerji-dohtarji vendarle sposoben delat mega-toure.
Od pisateljev, ki so bili precej resni odvisniki in so zmogli obdobja treznosti, jih kar nekaj je poznanih. Tisti, ki pa jih je pero zasačilo in povedlo k pisanju v zadetosti, jih je pa bore malo.
Miki se je izjasnil. Clean.
Tereza ostane neznanka.
Edino Bukovski, kolikor vem, (s katerim so jo primerjali:), je pisal trezen, in potem honorar zlil po grlu.
Ja, Okapi je poosebljena skepsa. Razen kadar piše kakšne embedded članke, ampak pustimo zdaj to.
Hehe, Okapi je nekje še pri mojih postih iskal zarotništvo in namigoval na vohunsko dejavnost Tudi Matthai TUKAJ namiguje na podobne stvari. Tu je bila debata o tem kako iščem komentarje Mikija.
Nobene hi-tech mašinerije, le zasledovalna sreča in kot si sam ugotovil precej časa. Spomnim se, da me je pri prvem branju Mikija "zmotilo" nekaj besed, kot so "mnogo njih", "skret", "za crknit", "za posrat", "kurac moj", "pekarska vas", "hruška in piškoti", ki jih je Miki rad uporabljal..in potem sem v tej povezavi z njegovim nickom in stranmi kot so 24ur, požar, politikis,... iskal dalje ter zbiral nadaljne informacije. V začetku je bilo lažje, ker ni bilo po forumih toliko citatov, danes je zadetkov preveč.
Ni pa več tistega izbrisanega komentarja Mikija (24milisekund), ko Miki piše Jurčku, da naj odpre očkovo denarnico, pokliče Mikija in bo urejeno.
Dandanes Miki ne piše več pod tistimi nicki, na 24 ur si je tistega mik1970 zamenjal v polno ime, vendar ne piše več. Morda pod drugimi nicki, vendar dvomim, ker za izlivanje ima itak blog, tisti komentarji so bili vsi iz leta 2009, ko je Miki spoznaval net.
Kaj je moralo rojiti po glavi Mikija ko je prvič v google vpisal svoje ime in prebiral zadetkeJeza, bes, obup in nemoč, maščevanje,...
Seveda, Matako je bil prvi, ki je vse skupaj vzel z zdravo mero resnosti, skepse, zajebancije,... in tudi odpeljal temo v smer v kateri je danes. Bravo Matako.
Zgodovina sprememb…
Nekaj sem vendarle morda pomembnega opazil. Brez velike učenosti bom povedal Tako kot čutim.
Tudi na internetu, si človek lahko pridobi prijatelje in nek krog, s katerim se stalno dobro zeza in drug drugemu podajajo informacije, linke, ideje, pa celo prava iskrena prijateljstva se najde.
Drug fenomen ...na internetu se nekateri prijatelji, s pisanjem in kristaliziranjem idej, kljub 40 letnemu fizičnemu poznavanju, nenadoma pokažejo zaradi nekonsistentne ideologije, idioti. Diploma iz fizike recimo, celo življenje kao spoštovan talent za fiziko od vseh, ki so z njim hodili v šolo, na koncu 'se pa ne premika' in ne segreva, kar se celo zagovarja prav strogo hillbillyevsko. Una najbolj memorable scena
In tretji fenomen, ....v družbo človek v živo le rabi it, pa četudi ne pije in se ne drogira. Šele ko daš skozi 6 let samice, veš kakšne posledice to lahko nosi.
Bila so obdobja, ko sem po gostilnah popival in se je pač mislilo, da me tja vleče zgolj alkohol.
Ni res, vleče te tudi druženje, tudi kak parfum neke dozorele frajlice, ki svojega frajerja pazi, da ne spije preveč (več od 10 piv:), zna človeka spomniti na druge užitke iz preteklosti. Da o kakšnih bolj izzivalnih poletnih oblekah in pozah ne govorim.
Saj je res tu na monitorju lahko takoj kardašianka, ampak sem ji že povedal, da sem jo za par dni sit
No so tudi policioti alkoholiki in dilerji,ali enostavno greedy oportunisti, povezani z mafijo, ki znajo trditi, da gre za dope in je alko samo malo za zraven Ker tipi kot jaz in Mikstone smo videli kako zadeva v jedru deluje!! Zajebane priče Mafija pač deluje butasto spretno Jasno, da bi dali test za dope, kar bi morali, pa ne. Najprej gre popolna diskreditacija
To se trenutno prefinjeno tudi tule dogaja Mikstonu, problem je, ker in pri tem sam na veliko pomaga! S precej rumeno postransko sliko materialu VIP-scene.
Ta da vedeti, da vendarle dobiva info tudi od te iste, prej omenjene mafije! ... in jasno z dobesednim nategovanjem datuma izdaje knjige, za katero pa ni dokazov o prepovedi, medtem ko res draga slikanja nekaterih javnih zvezd, pa streljajo po blogih še naprej, čeravno pri bralcih ne nosijo efekta, pač pa gre bolj verjetno za afektirano maščevanje, ... z dragim izzidom. No ker delček resnice v njegovi zgodbi vendarle leži, se vprašamo, ali je to pošteno? Univerzalno?
Odgovore na to sebi, jasno že poznamo.
'Butl, idealist, oidpči zarukan, kdaj si pa videl, da je življenje pošteno', in jaz na to seveda: 'je na nek način, cena za profesionalno utekočinjenje jajota bo zrasla in potem je veliko manj nekih nepotrebnih zavor. Telih butastih'
In nazadnje seveda, zdaj ko grem iz samice v družbo trezen, so efekti precej presenetljivi. Pijanosti resda ni, je pa vseeno očitno človek narejen za realna druženja in ne za samico. Samica okvari misli.
Pomeni na čase prav paše poslušat o lubadarju, bosancih:), tretji bundesligi, eni neznani radodajki, ki je ni več blizu...itd.
Skratka človek je sociološko...družbeno bitje in se pokaže od katerih bližnjih vezi pogrešaš, če si v samici.
Po drugi strani, se pa nekateri moramo kar počasi navaditi na pretežno samoto.
Ker če si lačen si drugačen, če si pa trezen si pa brezvezen, za našo povprečno gostilniško družbo.
Treznih ekip pa v real life ex pupalo za boga ne najde....no pa zato vsaj na internetu
Tudi na internetu, si človek lahko pridobi prijatelje in nek krog, s katerim se stalno dobro zeza in drug drugemu podajajo informacije, linke, ideje, pa celo prava iskrena prijateljstva se najde.
Drug fenomen ...na internetu se nekateri prijatelji, s pisanjem in kristaliziranjem idej, kljub 40 letnemu fizičnemu poznavanju, nenadoma pokažejo zaradi nekonsistentne ideologije, idioti. Diploma iz fizike recimo, celo življenje kao spoštovan talent za fiziko od vseh, ki so z njim hodili v šolo, na koncu 'se pa ne premika' in ne segreva, kar se celo zagovarja prav strogo hillbillyevsko. Una najbolj memorable scena
In tretji fenomen, ....v družbo človek v živo le rabi it, pa četudi ne pije in se ne drogira. Šele ko daš skozi 6 let samice, veš kakšne posledice to lahko nosi.
Bila so obdobja, ko sem po gostilnah popival in se je pač mislilo, da me tja vleče zgolj alkohol.
Ni res, vleče te tudi druženje, tudi kak parfum neke dozorele frajlice, ki svojega frajerja pazi, da ne spije preveč (več od 10 piv:), zna človeka spomniti na druge užitke iz preteklosti. Da o kakšnih bolj izzivalnih poletnih oblekah in pozah ne govorim.
Saj je res tu na monitorju lahko takoj kardašianka, ampak sem ji že povedal, da sem jo za par dni sit
No so tudi policioti alkoholiki in dilerji,ali enostavno greedy oportunisti, povezani z mafijo, ki znajo trditi, da gre za dope in je alko samo malo za zraven Ker tipi kot jaz in Mikstone smo videli kako zadeva v jedru deluje!! Zajebane priče Mafija pač deluje butasto spretno Jasno, da bi dali test za dope, kar bi morali, pa ne. Najprej gre popolna diskreditacija
To se trenutno prefinjeno tudi tule dogaja Mikstonu, problem je, ker in pri tem sam na veliko pomaga! S precej rumeno postransko sliko materialu VIP-scene.
Ta da vedeti, da vendarle dobiva info tudi od te iste, prej omenjene mafije! ... in jasno z dobesednim nategovanjem datuma izdaje knjige, za katero pa ni dokazov o prepovedi, medtem ko res draga slikanja nekaterih javnih zvezd, pa streljajo po blogih še naprej, čeravno pri bralcih ne nosijo efekta, pač pa gre bolj verjetno za afektirano maščevanje, ... z dragim izzidom. No ker delček resnice v njegovi zgodbi vendarle leži, se vprašamo, ali je to pošteno? Univerzalno?
Odgovore na to sebi, jasno že poznamo.
'Butl, idealist, oidpči zarukan, kdaj si pa videl, da je življenje pošteno', in jaz na to seveda: 'je na nek način, cena za profesionalno utekočinjenje jajota bo zrasla in potem je veliko manj nekih nepotrebnih zavor. Telih butastih'
In nazadnje seveda, zdaj ko grem iz samice v družbo trezen, so efekti precej presenetljivi. Pijanosti resda ni, je pa vseeno očitno človek narejen za realna druženja in ne za samico. Samica okvari misli.
Pomeni na čase prav paše poslušat o lubadarju, bosancih:), tretji bundesligi, eni neznani radodajki, ki je ni več blizu...itd.
Skratka človek je sociološko...družbeno bitje in se pokaže od katerih bližnjih vezi pogrešaš, če si v samici.
Po drugi strani, se pa nekateri moramo kar počasi navaditi na pretežno samoto.
Ker če si lačen si drugačen, če si pa trezen si pa brezvezen, za našo povprečno gostilniško družbo.
Treznih ekip pa v real life ex pupalo za boga ne najde....no pa zato vsaj na internetu
No ok Don, Okapi pa Matthai se hitro pojavijo v temi in so še vedno dejavni.
Mikstone mi je zanimiv, ker mam kar nekaj znancev (kar precej jih je pa zasula že lopata:), ki se borijo z drogami, na vse mogoče viže in načine, vendar večina potem svojih spominov ali poti, ne zapiše niti v obliki lepe pikice.
Redki so, ki se spravijo pisat. Mnogo jih se mi nekako zdi, celo precej blefira. Od rockerskih besedil, kjer je velik dvom, ali je avtor res spil 4 piva in 3 zarolal in je danes profesor, ...ali pa je avtor bil praktično stalno na robu overdosa in skupaj z izredno sposobnimi managerji-dohtarji vendarle sposoben delat mega-toure.
Od pisateljev, ki so bili precej resni odvisniki in so zmogli obdobja treznosti, jih kar nekaj je poznanih. Tisti, ki pa jih je pero zasačilo in povedlo k pisanju v zadetosti, jih je pa bore malo.
Miki se je izjasnil. Clean.
Tereza ostane neznanka.
Edino Bukovski, kolikor vem, (s katerim so jo primerjali:), je pisal trezen, in potem honorar zlil po grlu.
tereza se zjasne.clean...:-) in bukowski ni pisal trezen...preveč se ukvarjate s tem, o čem pišem..ne pa,kako pišem...nisem zastonj zmagala na proznem,ni me zastonj zbrala in publika in žirija..in prvič in v finalu...če vas zanima kera zgodba je zmagala-JOB post in pa Atomic skupaj..(aja,to zgodbo po ta novem tud na zavodu za zaposlovanje predavajo na seminarjih poklicnih svetovalcev)...in niso mi dal zastonj 800 evrov in pa objavo v Literaturi..koga briga kako jaz živim? nobenga. kdo rad bere zabavne zgodbe nekoga? vsi.mogoče se kdo celo kaj nauči (glede na to da se strikno ne dotaknem trde droge že dolga leta)...
bukowski ni pisal trezen
Po mojih informacijah za njegov standard trezen.
S tem, da je pa mož recimo tudi v živo recitiral svoje pesmi, med recitali pil, tudi kozlal in žel aplavze.
Ampak ok. Priznam da nekako posplošujem in gledam po sebi. So izjeme. Bukowski je vsekakor bil neka izjema.
Jaz osebno v življenju ne vem, če sem pijan, ali zadet postavil pikico. Kaj šele kaj napisal, ...razen morda SMS, 'draga spet je trdo'
bukowski ni pisal trezen
Po mojih informacijah za njegov standard trezen.
S tem, da je pa mož recimo tudi v živo recitiral svoje pesmi, med recitali pil, tudi kozlal in žel aplavze.
Ampak ok. Priznam da nekako posplošujem in gledam po sebi. So izjeme. Bukowski je vsekakor bil neka izjema.
Jaz osebno v življenju ne vem, če sem pijan, ali zadet postavil pikico. Kaj šele kaj napisal, ...razen morda SMS, 'draga spet je trdo'
:-)) tud jaz sem mogla na proznem brat v živo-misliš da sem bla trezna?uletela gor s pirom (v riti rajš ne povem kok jih je blo),hodila skoz na jole ven...v glavnem ne spomnim se sploh ljudi k so tekmoval z mano,še manj kaj sem se menla z beletrino...ampak prebrala sem pa top..:-)
ganja mi odpre možgane še bolj,takrat se vklopi domišljija..sam valda da ne pišem mrtvo pijana...neka srednja žalost...:-)
http://www.marasirako.info/index.php/si...
spet ta knjiga..pa če je ni! ...:-))) o moji govorim,seveda...
spet ta knjiga..pa če je ni! ...:-))) o moji govorim,seveda...
leiito ::
All due respect do žirije proznega mnogoboja, za moj okus ima Miki več literarnega talenta oz. Vsaj preden je postal anal-itičen, mu je šlo zelo dobro z ustvarjanjem razpoloženja, s karakterji, tudi z zgodbo. Je pa gotovo lažje pisati potencirano verzijo realnosti kot čisto fikcijo, Mikijev prison je že povsem klišejski.
All due respect do žirije proznega mnogoboja, za moj okus ima Miki več literarnega talenta oz. Vsaj preden je postal anal-itičen, mu je šlo zelo dobro z ustvarjanjem razpoloženja, s karakterji, tudi z zgodbo. Je pa gotovo lažje pisati potencirano verzijo realnosti kot čisto fikcijo, Mikijev prison je že povsem klišejski.
lej,jaz sem vesela za vsakega...:-) če si dober,maš tud ponudbe od založb...pol jih mora met ful..še jaz sem se drug dan zbudila z vizitkami v žepu..:-) pa sem zblojena...:-)vsak ma svoj stil..moj je pač moj..težko da piše kdo tko..lahko boljše,lahko slabše...enako pa ziher ne...:-)po moji logiki bi njega ziher mogli izdat...je pa res neki..jaz pišem o sebi..ni imen,ni ničesar..in že da mam tok klikov na dan..da se da ljudem brat striktno o meni(brez znanih imen,brez ništa)-svaka jim čast...
med mano in mikijem ni bilo nikoli nekega rivalstva...prej sva happy da so se stvari za oba obrnile v to smer..;-)
leiito ::
Saj niti ni bilo tako mišljeno. Primerjava se pač ponuja sama po sebi. Tako kot pišeš ti, v drugi osebi ednine, res ne piše nihče drug.
Glede založb pa vendarle ne gre samo za kakovost. Murkota izdajajo, Miki je pa na eni strani tempirana sodna bomba, na drugi pa bi izdaja njegove knjige utegnila imeti politične implikacije, t.i. razumniki pa se vsi bolj ali manj strinjajo, da je trenutni predsednik vlade, morebitnim napakam v preteklosti navkljub, nepogrešljiv.
Glede založb pa vendarle ne gre samo za kakovost. Murkota izdajajo, Miki je pa na eni strani tempirana sodna bomba, na drugi pa bi izdaja njegove knjige utegnila imeti politične implikacije, t.i. razumniki pa se vsi bolj ali manj strinjajo, da je trenutni predsednik vlade, morebitnim napakam v preteklosti navkljub, nepogrešljiv.
Okapi ::
jih je pero zasačilo in povedlo k pisanju v zadetosti, jih je pa bore malo.Kleč pa Ogorevc, a še kdo?
O.
Saj niti ni bilo tako mišljeno. Primerjava se pač ponuja sama po sebi. Tako kot pišeš ti, v drugi osebi ednine, res ne piše nihče drug.
po mojem si njega res ne upajo izdati...uspešnica bi bla težka,drugač...sam sej pravim-kako daleč se lahko spustiš, ko pišeš o drugih? jaz res pazim,da omenjam samo sebe...pa nikol ne bom mela tok klikov na blogu kot jih ima on...(on glede klikov raztura celo slo)...murko,marjanca scheicher (keš pičke)...tema od teme,seveda..katere založbe jih izdajajo,nimam pojma...do mene so vsaj iz beletrine(študentska založba) prišli...mislim,da dajo kaj na kakovost...
jaz bi mikiju tko predlagala...če maš jajca napisat vse kar si,bi tud knjigo izdala..pa čao...zdej je kar je...če pa ne more zarad kakšnih sodnih postopkov,pa tud štekam...
Zgodovina sprememb…
poweroff ::
Jaz si zase ne predstavljam, da bi pisal pod vplivom kakšnih substanc. Je pa res, da ko pišem, sem v stanju napol transa in visoke koncentracije. Ampak pri literaturi je morda drugače...
sudo poweroff
Nope. NIč.
Fenomen je le v tem, da recimo Bukowski po 5 pivih, isto kot jaz, se v fazi maničnega pitja, šele strezni.
VENDAR!
Njemu vendarle organizem deluje kot ruski tank.
Mene razen možgan, ki so omamljeni, celo telo nekako opozarja, da je nekaj narobe, ...malo pomalo, ....on pa je kot nek kamikaza on the mission
Biti hud pijanec in doživeti visoko starost, ni rado skupaj. Se pa zgodi.
Vsa skrivnost, je v tem, da pri 5 pivih se nekateri alkoholiki šele streznijo, (vendar ni pa ravno iskanje rešitve v pisanju:) in delujejo normalno.
Potem v jedru cel dan počasi povečujejo dozo in pijanost.
Organizem se sicer brani na vse mogoče in nemogoče načine in VELIKA VEČINA po kakih konkretnih obdobjih maničnega pitja klecne v (samo)zdravljenje, Bukowski pa ko konj. Do relativno pozne starosti.
Pa še nekaj je. Ljudje so te sorte norije radi brali in preučevali in se motivacijska zanka za tovrstni zlodejni krog odvisnosti še poveča.
Je pa tako, da preživeti ga (vsak dan za slehernika smrtna doza alkohola!), je pa čudež!
Fenomen je le v tem, da recimo Bukowski po 5 pivih, isto kot jaz, se v fazi maničnega pitja, šele strezni.
VENDAR!
Mene razen možgan, ki so omamljeni, celo telo nekako opozarja, da je nekaj narobe, ...malo pomalo, ....on pa je kot nek kamikaza on the mission
Vsa skrivnost, je v tem, da pri 5 pivih se nekateri alkoholiki šele streznijo, (vendar ni pa ravno iskanje rešitve v pisanju:) in delujejo normalno.
Organizem se sicer brani na vse mogoče in nemogoče načine in VELIKA VEČINA po kakih konkretnih obdobjih maničnega pitja klecne v (samo)zdravljenje, Bukowski pa ko konj. Do relativno pozne starosti.
Pa še nekaj je. Ljudje so te sorte norije radi brali in preučevali in se motivacijska zanka za tovrstni zlodejni krog odvisnosti še poveča.
Je pa tako, da preživeti ga (vsak dan za slehernika smrtna doza alkohola!), je pa čudež!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: donfilipo ()
Nope. NIč.
VENDAR!
glej,če si ta prav alkič..maš zjutraj mačka,rukneš 5 pirov in šele prideš k sebi in pejmo dalje....to tko gre..seveda,pa tega ne zmore vsak (poglej lemmy-a motorhead..vsak dan whiskey)..jaz sem tko pila zdej 5 let(od zjutraj dozvečer)..postala zabuhla,itd...zdej na morju sem se mal skulirala,pijem in pušim sam zvečer...sam še vedno 5,6 pirov na dan...eni pravijo da trezna pišem bolje..sam point je da me prime pisat,ko nisem trezna..prej sem bla pa na drogi,pa na svašta...očitno ne znam bit trezna..al pa kaj jaz vem..verjento človek dobi že tak konzum,da ostali samo gledajo..ne vem..vem da je blo dost pisateljev težkih pijancev...bo že kej na tem..;-)
glej,če si ta prav alkič..maš zjutraj mačka
Jaz sem ekološka varianta.
Bio alkič.
Ampak opozarjam Tereza in vse ostale.
Ko se sloves prime, tudi ekološke oznake bil, zdravil, no more, ...s temi si hudič z užitkom briše rit.
Bukowski in morda še kdo, si potem s temi hudiči očisti ušesa in orje naprej, ....velika večina pa žalostno in bedno, zavrženi poginejo ko psi.
Je treba kar priznati tako kot je!
Zgodovina sprememb…
glej,če si ta prav alkič..maš zjutraj mačka
Jaz sem ekološka varianta.
Bio alkič.
Ampak opozarjam Tereza in vse ostale.
Ko se sloves prime, tudi ekološke oznake bil, zdravil, no more, ...s temi si hudič z užitkom briše rit.
Bukowski in morda še kdo, si potem s temi hudiči očisti ušesa in orje naprej, ....velika večina pa žalostno in bedno, zavrženi poginejo ko psi.
Je treba kar priznati tako kot je!
ej,jaz ne pijem zarad bukowskega..mi pač neki ne štima v glavi..glede na to, da sem se drogirala,lahko povem da je alko največji strup! in te pobere prej kot droga...jebe se men za oznake,pa kaj si mislijo drugi...
Potem imam pa še eno strange lastnost.
To da sem curast, grd in da me nekatere obožujejo, ker me je že večkrat krč v jezik...to so ....ono kavbojske
To da sem se dopiral s horsijem koko in ostalim, ...celo v žilo, ....je pa res. In da sem sam pobegnil iz kroga junksov in mi ni bilo bad ampak super, ..je tudi res. Da nisem iskal dilerjev, ampak čudežnega palicaja, ki bi vse pozaprl, in ker ga seveda ni, sem bil žalostan,... in ne se tresel, da niso vse pozaprli, ...zlasti našega....itd tudi
Po drugi strani pa, če gledaš pa tudi ni tako strange, ...ampak čista biokemična in psihološka logika. No da nekdo to zastopi rabi dobro poznavanje teorije ne samo alkoholizma in podobnih napak tudi osebnostnih...ampak par ur da izlušči iz podobnih simtomov pravo diagnozo. In tega časa naši psihiatri pri tem standardu zdravstva enostavno nimajo.
Številne terapvtke pa kljub dobri volji in često zavzetemu delu, pa enostavno nimajo potrebne enostavne teorije. Znanstvene!
To da sem curast, grd in da me nekatere obožujejo, ker me je že večkrat krč v jezik...to so ....ono kavbojske
To da sem se dopiral s horsijem koko in ostalim, ...celo v žilo, ....je pa res. In da sem sam pobegnil iz kroga junksov in mi ni bilo bad ampak super, ..je tudi res. Da nisem iskal dilerjev, ampak čudežnega palicaja, ki bi vse pozaprl, in ker ga seveda ni, sem bil žalostan,... in ne se tresel, da niso vse pozaprli, ...zlasti našega....itd tudi
Po drugi strani pa, če gledaš pa tudi ni tako strange, ...ampak čista biokemična in psihološka logika. No da nekdo to zastopi rabi dobro poznavanje teorije ne samo alkoholizma in podobnih napak tudi osebnostnih...ampak par ur da izlušči iz podobnih simtomov pravo diagnozo. In tega časa naši psihiatri pri tem standardu zdravstva enostavno nimajo.
Številne terapvtke pa kljub dobri volji in često zavzetemu delu, pa enostavno nimajo potrebne enostavne teorije. Znanstvene!
Tereza takole je rekel en prijatelj policiotov
Zdaj da ne rečejo, da čisto nič ne bogam, pa udrimo
Rekli so, da je izredno pomembno, da se človek obrije in postriže. V naši lokalni domorodski gostilni zdaj VSI hodijo extra fino obriti in postriženi Mislim ono ko vojska nato pakta odred dolce gabana.
Potem je pa le prišel en agent, s kolikor toliko normalnim IQ in obrnil zadevo tako, kot mora stati. Z mano vred je zastopil paradox!
No smo pa zaključili:
človek mora imeti prijatelje, nek bližji krog. (Motiv, cilj, dobro delo). Partnerico če gre. In tudi ona se mora briti
Eto... tako pa nastane opuljen gorenjski danes multikulti hribovski humor, ki je deloma tudi precej, ...ono ironičen.
Rekli so, da je izredno pomembno, da se človek obrije in postriže. V naši lokalni domorodski gostilni zdaj VSI hodijo extra fino obriti in postriženi Mislim ono ko vojska nato pakta odred dolce gabana.
Potem je pa le prišel en agent, s kolikor toliko normalnim IQ in obrnil zadevo tako, kot mora stati. Z mano vred je zastopil paradox!
No smo pa zaključili:
človek mora imeti prijatelje, nek bližji krog. (Motiv, cilj, dobro delo). Partnerico če gre. In tudi ona se mora briti
Eto... tako pa nastane opuljen gorenjski danes multikulti hribovski humor, ki je deloma tudi precej, ...ono ironičen.
Zgodovina sprememb…
Matako ::
Don.. nisem vedel, da imaš tako izkušnjo za sabo . Sedaj mi je jasnejše tvoje aktiviranje v zvezi z Mikijem... stvar je iskrenejša, kot sem mislil.
/\/\.K.
Potem imam pa še eno strange lastnost.
tud jaz bla na vsemu,8 let clean,metadon sem pa pred 3-mi leti odfukala..in ja,tud jaz ne vidim več teh ljudi..
"Don.. nisem vedel, da imaš tako izkušnjo za sabo"
O ja.
Jaz sem v moji vasi veljal, da sem umrl in zdaj nekateri s strahom pogledujejo za mano in šepetajo:
'ej a ni to oni don, ki se: (je ubil sam, ga je ubila mafija, ga je ubila policija...itd!)
Živa resnica.
Ampak po drugi strani pa človek tudi če dejansko gre na oni svet...se nič kaj bistveno ne spremeni in razen par bližnjih praktično nihče ne pogreša.
Zato velja na teh bližnjih graditi temelj delujoče sociologije. Nočem izpast fajmošter...ampak na tem JE resnica.
O ja.
Jaz sem v moji vasi veljal, da sem umrl in zdaj nekateri s strahom pogledujejo za mano in šepetajo:
'ej a ni to oni don, ki se: (je ubil sam, ga je ubila mafija, ga je ubila policija...itd!)
Živa resnica.
Ampak po drugi strani pa človek tudi če dejansko gre na oni svet...se nič kaj bistveno ne spremeni in razen par bližnjih praktično nihče ne pogreša.
Zato velja na teh bližnjih graditi temelj delujoče sociologije. Nočem izpast fajmošter...ampak na tem JE resnica.
Zgodovina sprememb…
Tereza takole je rekel en prijatelj policiotov
No smo pa zaključili:
:-))))
O ja.tud jaz sem bla že pokopana parkrat..sploh ko sem bila v komuni...:-) zdej pa za mano govorijo:a ni to una pijanka?...:-)))
Živa resnica.
ker če junkiji kaj ne marajo,je to človek ki se je skuliral..in pol valda moram bit pjanc..če ne,bi bla pa kurba...;-)
Zgodovina sprememb…
Matako ::
ker če junkiji kaj ne marajo,je to človek ki se je skuliral..in pol valda moram bit pjanc..če ne,bi bla pa kurba...;-)
Tereza, če nas je Miki kaj naučil je, da moramo biti vsi v življenju malo specialca in pogosto delovati pod krinko dvojnega ali celo trojnega agenta. Tudi ko srečaš stare džankelne.
/\/\.K.
Tereza, če nas je Miki kaj naučil je, da moramo biti vsi v življenju malo specialca in pogosto delovati pod krinko dvojnega ali celo trojnega agenta. Tudi ko srečaš stare džankelne.
vem..sej poznava isti folk...;-)
Tereza, če nas je Miki kaj naučil je, da moramo biti vsi v življenju malo specialca in pogosto delovati pod krinko dvojnega ali celo trojnega agenta
Ja jebela. Cela zadeva (večina ...dogodek knjige je malo misterij:), ki jo na svoj način opisuje Mikstone, je bila objavljena večkrat, celo z dokumenti in jo v jedru vedo vsi v vojski, policiji in vladi...parlamentu.
Zdaj trojni agent na cesti, pa opravlja delo podobno.
Nabira podatke, ki so znani in dokumentirani tako vojski, policiji in vsaj parim parlarmentarcem
Lerlauf se reče. Saj včasih kak policiot tako res dobi 4 ekstra točke in 2,72€ povišice, ...ampak trumbl, ki je kaoagent pa eventuelno riskira life, in si jasno skoraj praviloma, še dodatno s trojno brzino uniči zdravje...e ta je pa ponavadi kolateralna škoda. Natačne analizem 100 ostrih policsstov-pravnikov kalibra Klemenčič in ostreje a za sistem!, bi pokazala, da mafija kaj kmalu take agente locira in gre praviloma mimo njih, ali deluje glasno 5m od njihovega praga, rahlo ob strani in za hrbtom
Pokazala bi tudi, da je dejansko najbolj logično legalizacija...ampak tu se pa z ogromno močno silo upre, nekaj kar najprej zgleda idiotizem...je pa dejansko dobro preračunana zloba, ki koristi nevednost mas.
Večina se danes muči na delu in s preživetjem in nima časa razmišljati tako kot Slavoj. Ono kako rešiti, ali poboljšati zadeve.
Osnove take povsem praktične filozofije, rabijo kar dober IQ in še malo posvečenosti. Branja, razmišljanja. Velika večina tega tako ne doseže in o zadevi ne razmišljajo.
Pa da bo jasno, O tej konkretni nisem slišal izjasniti se Žižka, prvi je bil yupe na tem forumu in ta mi je dal misliti, čeravno goni bicikel in v življenju ni pil ne kadil!
Zgodovina sprememb…
Organiziran kriminal najbolj učinkovito zatrejo totalitarizmi. Fašizem in tudi socializem. Ono pravi
Vendar pa ta dva zatreta tudi še vse kaj drugega.
In je tako, kot bi nahod zdravil z umetnim uspavanjem v komo
Kljub temu pa v EUsariji danes mehanizmi represije delujejo s pomočjo pravilne detekcije, analize podatkov in potem dejansko s par dirty tricks pulled on mafija, ki jih potem leviathan ne more videti
Obratno seveda najbolj podli triki od mafije na družbo in vse, ki bi utegnili zavzeto jo braniti, (kak politik, zavzet kriminalist, sodnik itd.), je pa že videna vsakodnevna rutina.
Italija, USA pa tudi povsod drugje, kjer se je recimo iz dežel v razvoju, v svetovnem merilu razvila in postala slavna v glavnem mafija! Sem spada tudi ex-yuga!
Vendar pa ta dva zatreta tudi še vse kaj drugega.
In je tako, kot bi nahod zdravil z umetnim uspavanjem v komo
Kljub temu pa v EUsariji danes mehanizmi represije delujejo s pomočjo pravilne detekcije, analize podatkov in potem dejansko s par dirty tricks pulled on mafija, ki jih potem leviathan ne more videti
Obratno seveda najbolj podli triki od mafije na družbo in vse, ki bi utegnili zavzeto jo braniti, (kak politik, zavzet kriminalist, sodnik itd.), je pa že videna vsakodnevna rutina.
Italija, USA pa tudi povsod drugje, kjer se je recimo iz dežel v razvoju, v svetovnem merilu razvila in postala slavna v glavnem mafija! Sem spada tudi ex-yuga!
Zgodovina sprememb…