Forum » Pomoč in nasveti » Kako odstranit hdd master password???
Kako odstranit hdd master password???
_koki_ ::
Problem je sledeč:
Dobil sem en ide disk za prenosnik, ki je zaklenjen in takoj ko ga vstavim v prenosnik imam na voljo samo opcijo da za serijsko številko diska vpišem password.
Nimam nobene možnosti zagnati hirens boot cd iz dvd enote ali usb ključa in kakorkoli upravljati z njim, saj mi enostavno zablokira vse opcije ker je disk zaklenjen.
Je že kdo naletel na podoben problem in kako je zadevo usposobil?
Dobil sem en ide disk za prenosnik, ki je zaklenjen in takoj ko ga vstavim v prenosnik imam na voljo samo opcijo da za serijsko številko diska vpišem password.
Nimam nobene možnosti zagnati hirens boot cd iz dvd enote ali usb ključa in kakorkoli upravljati z njim, saj mi enostavno zablokira vse opcije ker je disk zaklenjen.
Je že kdo naletel na podoben problem in kako je zadevo usposobil?
zlatmaj ::
v bios vedno prides preden se zazene disk,ce das original windows cd not pol lahk povozis password,sam sem imel takega preden sem ugotovil v cem je fora sem dajal piratske windowse gor in pol sem mel celo zmesnjavo na disku ko sem pa turil original je pa delal super
_koki_ ::
Sem probal še to opcijo ampak enostavno ne potegne, v bios pridem šele nato ko 3x vpišem password, iz dvd-ja ne zažene pa čeprav je nastavljeno 1st boot device: dvd...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UEFI - kako ponovno namestiti windows 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 10798 (8312) | krepki |
» | NOV prenosnik - Toshiba Satellite --- pomoč lepo prosim!Oddelek: Pomoč in nasveti | 7118 (5662) | Matej Marinč |
» | nalaganje windows visteOddelek: Operacijski sistemi | 682 (601) | cordyka |
» | Notebook kupljen v italijiOddelek: Pomoč in nasveti | 2026 (1527) | Gutjerez |
» | povezava 2 pcjev cross kablomOddelek: Omrežja in internet | 1303 (1151) | maxum |