Forum » Omrežja in internet » Problem z Outlook Express
Problem z Outlook Express
BugiMen ::
Naj mi nekdo pove kje je problem. Recimo cez neki casa se mi nabere kar nekaj robe v inboxu in se odlocim da bom malo pobrisal. Nato pobrisem se v Delete folderju, kjer me vprasa ce zelim permanently deletat stvar. Ok to nardim, samo zakaj hudica se inbox.dbx v diru kjer je spravljena posta ne zmanjsa? Tako da ko sem zadnjic gledal sem imel file velik ze krepko cez 700M. Enako velja tudi za send.dbx file
Born to be wild and wild to be born
Tomi ::
Imas eno opcijo, ki se imenuje Strni (kako je v anglescini, ne vem). Ta ti potem pomanjsa velikost.
metrodusa.blogspot.com
iration ::
strni -> compact
drugače pa jest to rešujem kar tako, da v tem OE folderju zbrišem cel dbx in ga pol oe sam nardi naslednjič - it works for me
drugače pa jest to rešujem kar tako, da v tem OE folderju zbrišem cel dbx in ga pol oe sam nardi naslednjič - it works for me
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
CaqKa ::
tudi jaz se vam zahvaljujem :)
nevem če bo to še komu drugemu pomagalo samo jaz imam še tak nareto da imam separacijo vseh majlov z attachmenti pa onih brez... tak si še dodatno narediš malce placa če recimo želiš arhivirat svoje maile ;)
nevem če bo to še komu drugemu pomagalo samo jaz imam še tak nareto da imam separacijo vseh majlov z attachmenti pa onih brez... tak si še dodatno narediš malce placa če recimo želiš arhivirat svoje maile ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()
madmitch ::
Morda še ena rešitev, namesto Outlooka probajte The Bat, res da ne more pošiljati HTML, je pa v vsem drugem tako močan in vsestransko prilagodljiv, da na Outlook ne bi niti pomislil več.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | outlook express problem s količinoOddelek: Programska oprema | 1979 (1906) | Duhec |
» | Izginotje mailov za 9 mesecev nazaj.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1804 (1551) | Mati |
» | Outlook express težava - kam je šlo 900 emailov?!?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1756 (1263) | DrSergioDJ |
» | Outlook Express in shranjevanje pošte.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1915 (1803) | StratOS |
» | Outlook Express>prejeto-KAKO IZBRISATI???Oddelek: Programska oprema | 2563 (2471) | TinkaPinka |