Forum » Mobilne tehnologije » MMS na nokia n900
MMS na nokia n900
beban ::
Želim kupiti nokio n900. Telefon je star že eno leto vendar je prednost tega da je cena dosti nižja. če pogledamo na uradni strani Si.mobila piše da je mms mogoč, nasprotno pa piše na mobitelovi strani . Je kdo bolj seznanjen s tem telefonom? Slabe strani nokie n900 ?
Gregor P ::
Vsaj pri meni je bilo tako, da MMS dela šele, ko namestiš brezplačno aplikacijo fMMS.
Slabe strani:
- dokaj velik
- velika poraba baterije (morda je to značilnost vseh tovrstnih naprav)
- ni zares namenjena navadnim tehnično/računalniško neizkušenim uporabnikom (osnove linuxa zaželene, ne pa nujne, ker se lahko zaneseš na pomoč maemo skupnosti)
Slabe strani:
- dokaj velik
- velika poraba baterije (morda je to značilnost vseh tovrstnih naprav)
- ni zares namenjena navadnim tehnično/računalniško neizkušenim uporabnikom (osnove linuxa zaželene, ne pa nujne, ker se lahko zaneseš na pomoč maemo skupnosti)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Približno slabo leto.
aja. kako si ga kupil .. vem da malo preveč sprašujem vendar me zanima vse, preden naredim napake pri nakupih =P
Sam sem ga kupil takrat na britanskem ebayu; to pa zato ker jih je v tistem času njihov Vodafone ponujal zastonj ob določenih paketih oz. podaljšanju naročnine in se jih je nato kar naenkrat veliko znašlo na ebayu in so bili po najmanj 100 evrov cenejši kot v normalni prodaji, vsi pa praktično novi lepo zapakirani v škatlicah. Je bil pa to kar podvig ker sem moral dneve in dneve spremljati vse te dražbe in so mi jih veliko tudi speljali pred nosom, vmes so bile med ponudbami seveda tudi rabljene N900 ipd.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()
Oo.. to se je pa splačalo. Vidim da si na tekočem o teh internetnih stvareh. Kaj praviš o Motoroli Milestone?
Na žalost, ne kaj dosti, ker je še nisem imel v rokah; moja zadnja Motorola je namreč F3
Na prvi pogled je videti čisto soliden pametni mobilnik. Vsekakor mi je všeč dejstvo, da ima fizično tipkovnico in če prav berem možnost nadgradnje Androida, recimo na 2.2 (Froyo).
Med pametnimi mobilnimi telefoni z Android OS-om imaš kar večjo izbiro; itak je pa vedno najboljše, da si vsakega osebno ogledaš, če imaš le to možnost Sam bi poleg tehničnih specifikacij, gledal predvsem na to, da lahko vedno nadgradiš OS tudi na novejšo različico (torej da je tudi strojna oprema pripravljena na to, da ni že "zastarela", ali pa da je proizvajalec oz. mobilni operater znan po tem, da ne nudi novih različic ipd.).
Na prvi pogled je videti čisto soliden pametni mobilnik. Vsekakor mi je všeč dejstvo, da ima fizično tipkovnico in če prav berem možnost nadgradnje Androida, recimo na 2.2 (Froyo).
Med pametnimi mobilnimi telefoni z Android OS-om imaš kar večjo izbiro; itak je pa vedno najboljše, da si vsakega osebno ogledaš, če imaš le to možnost Sam bi poleg tehničnih specifikacij, gledal predvsem na to, da lahko vedno nadgradiš OS tudi na novejšo različico (torej da je tudi strojna oprema pripravljena na to, da ni že "zastarela", ali pa da je proizvajalec oz. mobilni operater znan po tem, da ne nudi novih različic ipd.).
Zgodovina sprememb…
tudi to je res. Kaj je na nokii n900 tako pomembnega, da je pri simobilu več kot 100 EUR dražji od motorole milestone?
Tega pa resnično ne vem, zakaj imajo pri Nokii, Motoroli in na koncu Simobilu različne cenovne politike Morda je res kakšna strojna razlika ipd. v prid eni ali drugi napravi, recimo N900 ima 32GB tudi notranjega pomnilnika, medtem, ko ima Motorola le 133MB itd. .... pa tudi sicer v prosti prodaji je Motorola malo cenejša (stane okoli 320 evrov).
Primerjava na GSM Areni
Primerjava na GSM Areni
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Znamka Nokia se vrača kot Nokia 6 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 28486 (18718) | bambam20 |
» | Kateri mobitel?Oddelek: Kaj kupiti | 2882 (2185) | Ciklamen |
» | Nakup mobitelaOddelek: Mobilne tehnologije | 5384 (4317) | Lonsarg |
» | V Sloveniji prodajajo iPhone (iz IT in HR)Oddelek: Mobilne tehnologije | 8200 (7359) | huelz |
» | Kateri telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 2049 (1709) | Scorpia |