» »

Firefox 3.6.12 počasen k polž.

Firefox 3.6.12 počasen k polž.

#000000 ::

Že nekaj dni me jebe tale zadeva, kar na lepem je začel žret ram, tko da če imam odprto 4-5 tabov sploh ne morem več brskat ker kar nekam len rata čez čas pa se sesuje in pokaže okno za pošiljanje fajla zakaj se je skrešal. Ima še kdo take težave z njim ?

solatko ::

Malo preveri za nesnago, vzemi kakšen boljši AV, ne NOD ali AVG.

subby ::

lahko probaš backupat mozilla profil pa boš videl, če bo s čistim delalo normalno
vsaj iz mojih izkušenj je za počasno delovanje kriv zasvinjan profil

#000000 ::

Ne virusa nimam, ker vse ostalo dela BP, če ga zaženem v varnem načinu je pa dokaj normaleno, sicer še vedno požre 80-90 mb rama, pri enem samam tabu, ampak v normalnem načinu popapa ful več.
Kako se spuca profil, brez da se mi zjebejo bookmarki ?

Izi ::

Najprej malo počisti računalnik. Verjetno je za počasnost kriv en ali več programov, ki tečejo v ozadju in se med seboj ne marajo.

Izpostavil bi sledeče:
GoogleCrashHandler.exe - A je res potrebno ves čas sporočati Googlu kaj počneš na svojem računalniku? To vsekakor malo upočasni brskanje po netu, če hkrati ves čas pošiljaš Googlu podatke. Ne pošilja samo ob sesutjih, kot morda namiguje ime.
a2service.exe - Anti-Malware programi se zaženejo občasno, ne pa da stalno tečejo v ozadju. Dovolj je samo Antivirus, da sproti pregleduje kaj brskaš. Anti-malver programi ti samo upočasnjujejo brskanje, če morajo sproti preverjati vse prenesene elemente.
McSACore.exe - Tudi McAfeejev Site Advisor ne more ravno blagodejno vplivati nahitrost brskanja, če mora za vsako odprto stran izdelati poročilo in oceniti tveganje in varnost strani.
mbamservice.exe - Malwarebytes’ Anti-Malware, velja enako kot za a2service. Ne rabiš 100 programov, ki ti potem stokrat preverijo vsako stvar. Tvoj naložen AntiVir je dovolj, ostale zaganjaš samo po potrebi.
hdsentinel.exe - Hard Disk Sentinel načeloma nebi smel upočasnjevati računalnika, ampak nikoli se ne ve. Začasno ga ugasni in preveri ali kaj vliva na hitrost, če ti program ves čas v ozadju analizira, diagnosticira, popravlja in meri temperaturo trdega diska.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Laptop se ne ugasne, ne gre v sleep...

Oddelek: Pomoč in nasveti
212774 (2451) jb_j
»

GPU Usage 95% v idlu

Oddelek: Strojna oprema
364024 (2887) BorutK-73
»

Ubuntu Touch prihaja oktobra (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
8933919 (29035) WarpedGone
»

analiza hijack this

Oddelek: Pomoč in nasveti
171765 (1545) klaudija
»

Problem z odpiranjem strani

Oddelek: Pomoč in nasveti
102481 (2303) SkIDiver

Več podobnih tem