Forum » Loža » Boleča ahilova tetiva
Boleča ahilova tetiva
jrtjtejtt ::
Živjo,
na zadnji rekreaciji sem opazil, da me boli ahilova tetiva. ampak boli me samo ko nosim določen tip copat, ki nekako objamejo tetivo in pri hoji pritiskajo na tetivo z vseh strani. recimo, ko obujem gležnarje, te bolečine ni. na pritisk je tetiva na desni nogi malo boleča, ne preveč. če nisem obut hodim brez težav, s temi copati pa je dokaj boleče.
sicer ne vem kaj natančno bi bil vzrok, ampak pred 3-4 meseci sem imel nabito peto, ki sem jo rehabilitiral, ampak sem pred tednom dni spet nerodno doskočil in me je malo zabolelo v peti. prav tako sem mel zvit gleženj pred 3 tedni, ki pa ga še nisem do kraja saniral (ne zdržim brez športa/košarke, sedaj pa se začne še smučarija).
a bi bilo pametno iti zdravniku ali ne??? ne bi rad zajebal do kraja
na zadnji rekreaciji sem opazil, da me boli ahilova tetiva. ampak boli me samo ko nosim določen tip copat, ki nekako objamejo tetivo in pri hoji pritiskajo na tetivo z vseh strani. recimo, ko obujem gležnarje, te bolečine ni. na pritisk je tetiva na desni nogi malo boleča, ne preveč. če nisem obut hodim brez težav, s temi copati pa je dokaj boleče.
sicer ne vem kaj natančno bi bil vzrok, ampak pred 3-4 meseci sem imel nabito peto, ki sem jo rehabilitiral, ampak sem pred tednom dni spet nerodno doskočil in me je malo zabolelo v peti. prav tako sem mel zvit gleženj pred 3 tedni, ki pa ga še nisem do kraja saniral (ne zdržim brez športa/košarke, sedaj pa se začne še smučarija).
a bi bilo pametno iti zdravniku ali ne??? ne bi rad zajebal do kraja
- spremenilo: jrtjtejtt ()
ToniT ::
Obvezno k zdravniku! Fiziater ti bo predpisal pravo terapijo. Običajno se to rešuje z ultrazvokom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bolečine pod kolenomOddelek: Šport | 2905 (2259) | IL_DIAVOLO |
⊘ | Okrevanje po rupturi Ahilove tetiveOddelek: Loža | 18525 (6022) | Bellzmet |
» | Površina likaOddelek: Šola | 1980 (1527) | Rok Woot |
» | Reptura Ahilove tetiveOddelek: Loža | 5805 (4695) | imagodei |
» | Tečna težava po neumnosti: boleče peteOddelek: Loža | 5789 (4373) | Ejsi_Disi |