Forum » Šola » zaključna naloga ( 2 kanalni IR sprejemni in oddajni modul)
zaključna naloga ( 2 kanalni IR sprejemni in oddajni modul)
fallenpro ::
Lep pozdrav
v šoli smo si morali izbrati izdelek za zaključno nalogo, ker se mi zdijo izdelki kot so digitalne ure, infinity mirror, usmerni Itd. prelahke sem si izbral 2 kanalni IR sprejemni in 2 kanalni IR oddajni modul.
izdelava izdelka ni problem, problem se je pojavil ko moram napisati seminarsko nalogo o tem izdelku, imam le nekaj načrtov to pa je vse kar lahko dam v seminarsko nalogo, zato sem se odločil da bom napisal nekaj več o IR povezavi, ampak je spet nastal problem ker na internetu ne piše nič o IR povezavi, zato va prosim če imate kakšne vire ali celo že napisano seminarsko nalogo o IR povezav, mi morda lahko kako pomagate.
v primeru da imate že narejeno seminarsko nalogo jo prosim pošljite na moj gmail (shadoww4rlock@gmail.com)
HVALA!
v šoli smo si morali izbrati izdelek za zaključno nalogo, ker se mi zdijo izdelki kot so digitalne ure, infinity mirror, usmerni Itd. prelahke sem si izbral 2 kanalni IR sprejemni in 2 kanalni IR oddajni modul.
izdelava izdelka ni problem, problem se je pojavil ko moram napisati seminarsko nalogo o tem izdelku, imam le nekaj načrtov to pa je vse kar lahko dam v seminarsko nalogo, zato sem se odločil da bom napisal nekaj več o IR povezavi, ampak je spet nastal problem ker na internetu ne piše nič o IR povezavi, zato va prosim če imate kakšne vire ali celo že napisano seminarsko nalogo o IR povezav, mi morda lahko kako pomagate.
v primeru da imate že narejeno seminarsko nalogo jo prosim pošljite na moj gmail (shadoww4rlock@gmail.com)
HVALA!
fallenpro ::
če vam kaj bol pomaga delam http://www.ic-elect.si/b2c/kit-kompleti... in http://www.ic-elect.si/b2c/kit-kompleti...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Menjava kondenzatorja.Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2200 (1719) | RudeBw |
» | Led v racunalnikuOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2443 (1916) | Primorec |
» | MARX GENERATOROddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3039 (2289) | VolkD |
» | "toplotno stikalo" ?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 9856 (8364) | fpbs |
» | Spajkanje PC matične plošče. Koliko max. stopinj?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1176 (1009) | ddejanov |