Forum » Mobilne tehnologije » Kateri GSM Mobilni operater brez naročnin/osveževanja ...
Kateri GSM Mobilni operater brez naročnin/osveževanja ...
TRIROG ::
Prosim za nasvet.
Iščem GSM providerja, ki ima na voljo paket(naročniški ali predplačniški) v katerem za uporabnika ni nobenih stroškov razen stroškov z morebitnimi klici in SMSi?
EDIT:
Predplačniški paketi, ki jih je potrebno polniti vsakih 90 dni ne pridejo v poštev, razen če se jih da kako drugače ohraniti aktivne.
Hvala!
Iščem GSM providerja, ki ima na voljo paket(naročniški ali predplačniški) v katerem za uporabnika ni nobenih stroškov razen stroškov z morebitnimi klici in SMSi?
EDIT:
Predplačniški paketi, ki jih je potrebno polniti vsakih 90 dni ne pridejo v poštev, razen če se jih da kako drugače ohraniti aktivne.
Hvala!
koyotee ::
ni varjante. Plačati moraš storitev, to je naročnina. Đabest ni ok? Al rabiš aktivno cifro zaradi kakega projekta, npr. povezava z mikrokontrolerjem?
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Maxl ::
Tušmobil ima paket brez naročnine, plačaš pa samo klice in SMSe, ki si jih opravil.
Tušmobil BREZ
Tušmobil BREZ
amigo_no1 ::
Predplačniški paket Tuš ima cene 8c/minuto (kul tarifa). Je res tak problem vsakih 90 dni polniti ? Itak prej porabiš.
TRIROG ::
Ahac, hvala za premik, sem spregledal ...
Zadevo potrebujem zaradi povezave z kontrolerjem. Porabe ne pričakujem. Zato se mi zdi nesmiselno jemati predplačniške pakete, kjer se mi bo denar samo kopičil.
Hvala za ideje!
Zadevo potrebujem zaradi povezave z kontrolerjem. Porabe ne pričakujem. Zato se mi zdi nesmiselno jemati predplačniške pakete, kjer se mi bo denar samo kopičil.
Hvala za ideje!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri predplačniški paket? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 43764 (20110) | VrtniPalcek |
» | SIM/paket brez narocnine ki ne poteče?Oddelek: Mobilne tehnologije | 6088 (3119) | XS!D3 |
» | Predplačniški paket, kateriOddelek: Mobilne tehnologije | 4906 (4249) | OvCa77 |
» | tušmobil neomejeni mingl (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 37477 (32328) | Bobr123 |
» | Sim karticaOddelek: Mobilne tehnologije | 3201 (2719) | fantasycamp |