Forum » Omrežja in internet » domena .si
domena .si
Quickbeam ::
jo
Od Arnesa sem dobil potrdilo o registraciji domene .si, zdaj pa me zanima kako dalje (rad bi čim ceneje skozi prišel ).
Recimo da hočem gostovat pri slohostingu. Morem zdej poslat pooblastilo za upravljanje poddomene, notri vpišem podatke od slohostinga (dns serverja, ime firme...) in pošljem Arnesu? Je treba tudi na slohosting kaj poslat? Tisti obrazec (pooblastilo za upravljanje poddomene) sem dobil na Arnesu, pa tudi na slohosting ga imajo, ampak je drugačen... Zdej nisem čisto prepričan kaj je treba najprej nardit.
Od Arnesa sem dobil potrdilo o registraciji domene .si, zdaj pa me zanima kako dalje (rad bi čim ceneje skozi prišel ).
Recimo da hočem gostovat pri slohostingu. Morem zdej poslat pooblastilo za upravljanje poddomene, notri vpišem podatke od slohostinga (dns serverja, ime firme...) in pošljem Arnesu? Je treba tudi na slohosting kaj poslat? Tisti obrazec (pooblastilo za upravljanje poddomene) sem dobil na Arnesu, pa tudi na slohosting ga imajo, ampak je drugačen... Zdej nisem čisto prepričan kaj je treba najprej nardit.
Milko ::
ARNESu naj ne bi blo treba posiljat teb nic, ker to uredi ponavadi tisti, ki ti nudi prostor na strezniku. Tem pa posljes pogodbo pa potrdilo o registraciji domene...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Domena kupljena, kako naprej?Oddelek: Omrežja in internet | 5031 (4131) | Rokic |
» | Vpis registrirane domene v primarni DNS strežnikOddelek: Izdelava spletišč | 3536 (3230) | Tody |
» | kak čm dat ime spletni strani?Oddelek: Omrežja in internet | 819 (618) | OrlyTM |
» | Domena registrirana, kaj zdaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1721 (1468) | XCT |
» | DOMENA .SIOddelek: Omrežja in internet | 1894 (1730) | dejan16 |