Forum » Loža » Malo za šalo, malo za res: Chuck Norris :)
Malo za šalo, malo za res: Chuck Norris :)
Poldi112 ::
Komentarji? Kaj je tu takega, kar ni na http://www.chucknorrisfacts.com/
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
tx-z ::
Kul, še ena stvar za počet med predavanji. Js bi pa raj naredu, če se da, da k daš send to friend da ti kr v sms na mobitelu vrže, da pol sam pošlš=)
tx-z
voogzy ::
Komentarji? Kaj je tu takega, kar ni na http://www.chucknorrisfacts.com/
V bistvu ni nic takega gor, cesar tam ne bi bilo (razen mogoce posredovanja frendu). Je pa glih obratno... Na tej strani je moja selekcija najboljsih dejstev o Chuck Norrisu tako da ni navlake povprecnih ali pa celo slabih varjant ;)
Zigam: Ja hvala za predlog. Sem ze gruntal o tem (mi je ze frend dal predlog) in premisljujem kako bi vkljucil tudi to funkcijo, brez da bi prevec nasmetil layout/design. Thanks za predlog! Imam ful idej ampak se komaj drzim nazaj, da ne bi nasmetil strani :) zdaj je res clean and simple...
Technolog: mislim da ce grem en petek zvecer ven glih zapijem pijace v vrednosti parih takih domen za celo leto ;)
technolog ::
Oh, saj res :) V bistvu maš prov. :)
Še dobr da se me hitr prime :) Da ne zapufam glih celga svojga premoženja.
Drgač pa, jst bi mal naredu na optimizaciji, ker se mi zdi da 75kB za takole simpl stran ni mal. Pa pisavo bi mal zmanjšu, da bi bl "smart" delovalo.
Drgač pa, jst bi mal naredu na optimizaciji, ker se mi zdi da 75kB za takole simpl stran ni mal. Pa pisavo bi mal zmanjšu, da bi bl "smart" delovalo.
noraguta ::
heh še zmer se ne morjo sprjaznt , da ga je brusli nalomu.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
Oh, saj res :) V bistvu maš prov. :)
Tnx za feedback... Hmm 75 kb? to je FUL prevec... A mi lahko poves kater telefon imas in kako resolucijo ima? stran je prirejena za 5 razlicnih velikosti... ocitno bo treba malo rocno it manjsat kvaliteto bannerjev za vecje resolucije :) tnx za opozorilo!
technolog ::
Ja zadaj se mi zdi html kar kompliciran. A imaš za mobitele kakšno drugačno verzijo? Ker za tole dvomim da bi kak starejši mobitel prebavil.
Brez skrbi :) Dela tudi na starejsih telefonih... tam do 7-8 let stari telefoni bi naj bli še ok. kar je pa več kot preveč :)
Nek del itak odpade, ko je na telefonih zaradi tega ozadja in scrollanja.
Je skrbno izbrana selekcija html tagov, katere načeloma tudi starejši telefoni isto renderirajo. (načeloma!:))
Nek del itak odpade, ko je na telefonih zaradi tega ozadja in scrollanja.
Je skrbno izbrana selekcija html tagov, katere načeloma tudi starejši telefoni isto renderirajo. (načeloma!:))
imagodei ::
Za nepovezano nakladanje Nakladalnico že imamo; za Funny & Cool linke tema že tudi obstaja.
Kakšen bi bil drug namen te teme ne vem, zato zaklepam.
Kakšen bi bil drug namen te teme ne vem, zato zaklepam.
- Hoc est qui sumus -
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bolne Fore (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Loža | 217693 (6267) | FireSnake |
» | The Expendables 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 11926 (1366) | oo7 |
» | Rad bi natisnil ENO majico - najcenejeOddelek: Loža | 6410 (1437) | jusv |
» | Prenos podatkov z izoliranih sistemov prek ropota diskovOddelek: Novice / Varnost | 7690 (5872) | joze67 |
» | Chuck norris uprasanje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9566 (7436) | Lion29 |