» »

problem z napajalnikom

problem z napajalnikom

urbyluzar ::

Pozdravljeni !
imam problem z napajalnikom . !
namereč predkratkim sem dal zamenjati matično ( asus P5Q PRO ) ... ko sem dobil pc nazaj sem normalno prižgal pc in use ok . ... vendar sem vse skupaj odklopil in lepo povezal kable , da ni vsepovprek po računalniku ... vse nazaj priklopil in provau prižgat , vendar se samo posveti in ugasne , vendar lučka na matični gori .... ker sem imel doma še tastari napajalnik (450W) sem proval prižgati s tastarim .... in normalno vžge ... sepravi sem sklepal , da je šou napajalnik ... sedaj sem pa kupil nov napajalnik ( ENERGON 750W , tudi prejšni je bil tak , samo druge firme )... IN MI NAREDI ISTO, RAČUNALNIK NOČE VŽGATI, probam s tastarim napajalnikom , normalno vžge ....

PROSIM POVEJTE MI , ČE KDO VE , KAJ JE NAROBE ? hvala in lp!

noben neve ?

?"?"

Zgodovina sprememb…

urbyluzar je izjavil:

Pozdravljeni !
imam problem z napajalnikom . !
namereč predkratkim sem dal zamenjati matično ( asus P5Q PRO ) ... ko sem dobil pc nazaj sem normalno prižgal pc in use ok . ... vendar sem vse skupaj odklopil in lepo povezal kable , da ni vsepovprek po računalniku ... vse nazaj priklopil in provau prižgat , vendar se samo posveti in ugasne , vendar lučka na matični gori .... ker sem imel doma še tastari napajalnik (450W) sem proval prižgati s tastarim .... in normalno vžge ... sepravi sem sklepal , da je šou napajalnik ... sedaj sem pa kupil nov napajalnik ( ENERGON 750W , tudi prejšni je bil tak , samo druge firme )... IN MI NAREDI ISTO, RAČUNALNIK NOČE VŽGATI, probam s tastarim napajalnikom , normalno vžge .in tudi novi napajalnik deluje normalno na drugem računalniku ...

PROSIM POVEJTE MI , ČE KDO VE , KAJ JE NAROBE ? hvala in lp!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Priključitev napajalnika

Oddelek: Pomoč in nasveti
232223 (1671) Janac
»

osebni računalnik ne prizge

262026 (1336) Wolfman
»

Priklop napajalnika

Oddelek: Strojna oprema
4714345 (13734) pol3ni
»

Računalnik je zdrmala strela. Kaj je pokvarjeno?

131436 (936) Mesar
»

Ali bo dovolj moci?!?!?

Oddelek: Strojna oprema
342075 (1439) Matek

Več podobnih tem