Forum » Mobilne tehnologije » Menjava ohišja
Menjava ohišja
Shagrath ::
Pozdravljeni!
Imam Nokio 6220 Classic(mobitel), ki slovi po zelo nekvalitetnem ohišju. No, zato me prav nič ne preseneča, da se je stranjska ploščica polomila in mi ostala v dlani, kljub temu da sem z aparatom dokaj previdno ravnal(beri: nikoli padel po tleh). Ker nočem s tako iznakaženim telefonom hoditi okoli, bi rad to zadevo popravil in sedaj imam na izbiro naslednji dve opciji:
1. Stopim do pooblaščenega serviserja, ta mi zaračuna novo ohišje+delo - garancija ostane, ali
2. Kupim ohišje preko interneta, kar bi me s poštnino vred prišlo okoli 15€, montiral pa bi sam. V tem primeru gre garancija najverjetneje v maloro.
Prosim za nasvete :)
Imam Nokio 6220 Classic(mobitel), ki slovi po zelo nekvalitetnem ohišju. No, zato me prav nič ne preseneča, da se je stranjska ploščica polomila in mi ostala v dlani, kljub temu da sem z aparatom dokaj previdno ravnal(beri: nikoli padel po tleh). Ker nočem s tako iznakaženim telefonom hoditi okoli, bi rad to zadevo popravil in sedaj imam na izbiro naslednji dve opciji:
1. Stopim do pooblaščenega serviserja, ta mi zaračuna novo ohišje+delo - garancija ostane, ali
2. Kupim ohišje preko interneta, kar bi me s poštnino vred prišlo okoli 15€, montiral pa bi sam. V tem primeru gre garancija najverjetneje v maloro.
Prosim za nasvete :)
popster ::
če se požvižgaš na garancijo in misliš da boš zmogel sestavit telefon, verjetno bo dobil kako prasko pri odpiranju, se lahko zadeve tudi sam lotiš
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Teleray :-)Oddelek: Mobilne tehnologije | 6533 (3866) | Dr_M |
» | Nakup androidaOddelek: Mobilne tehnologije | 8694 (7414) | klinker |
» | Profesionalno čiščenje računalniških komponent, mobilnikov - katero podjetje?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3786 (3264) | solatko |
» | SE 750i mrknilOddelek: Mobilne tehnologije | 1121 (892) | sid911 |
» | polnilec za Nokio se pregrevaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1259 (1062) | Galščbonfrđ |