Forum » Igre » Problem pri pošiljki iger
Problem pri pošiljki iger
Jerry000 ::
Imam problem in sicer 6.11. sem naročil dva izvoda novega CoD Black Ops, kar so mi nato poslali email Order Despatched:
Dear Jerry,
Thank you for your order with zavvi. We can confirm the item(s) below have been sent to you.
Delivery will normally take between 3 to 5 working days, but can sometimes take a little longer due to postal delays. Please allow 10 full working days before notifying us of any delays in arrival.
We send each item of your order as soon as it becomes available at no extra charge. If you are waiting for any other items which are not listed below you will receive a further e-mail once they have been sent.
We will endeavour to keep you updated on the status of your order and any delays that may occur.
The following item(s) have been sent to:
......
Order Number: 12720900
Quantity Title Price Each
2 Call of Duty: Black Ops EUR 40.45
Glede na to da piše Quantity 2, sem šele včeraj dobil pošiljko. Dobil sem samo en izvod CoD, iz računa mi je pa vzelo 80€. Pisal sem jim že pred 2 dnevi a odgovora še ni mene pa skrbi kaj je sedaj narobe. Na pošto sem vprašal pa so rekli da so samo to dobili. Kaj lahko še naredim? Lahko prosim za poizvednico (al kaj je že to) ko ti morajo preverit kje se je zalomilo? Ali ne morem nič? Je možno da pošiljke pošiljajo posamezno?
prosim za pomoč
Lp
Dear Jerry,
Thank you for your order with zavvi. We can confirm the item(s) below have been sent to you.
Delivery will normally take between 3 to 5 working days, but can sometimes take a little longer due to postal delays. Please allow 10 full working days before notifying us of any delays in arrival.
We send each item of your order as soon as it becomes available at no extra charge. If you are waiting for any other items which are not listed below you will receive a further e-mail once they have been sent.
We will endeavour to keep you updated on the status of your order and any delays that may occur.
The following item(s) have been sent to:
......
Order Number: 12720900
Quantity Title Price Each
2 Call of Duty: Black Ops EUR 40.45
Glede na to da piše Quantity 2, sem šele včeraj dobil pošiljko. Dobil sem samo en izvod CoD, iz računa mi je pa vzelo 80€. Pisal sem jim že pred 2 dnevi a odgovora še ni mene pa skrbi kaj je sedaj narobe. Na pošto sem vprašal pa so rekli da so samo to dobili. Kaj lahko še naredim? Lahko prosim za poizvednico (al kaj je že to) ko ti morajo preverit kje se je zalomilo? Ali ne morem nič? Je možno da pošiljke pošiljajo posamezno?
prosim za pomoč
Lp
Ok zdaj vidim da mam to pod order history
Zdaj mi je še manj jasno...zakaj je orderd 2 total items pa 1? Pol bi mogl bit tut sam 40EUR tko je pa 80EUR.
Zdaj mi je še manj jasno...zakaj je orderd 2 total items pa 1? Pol bi mogl bit tut sam 40EUR tko je pa 80EUR.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jerry000 ()
LuGi ::
Zajebali so.. sedaj bodo problemi dokazovanja da je paket vseboval le eno igro.. pise na kuverti mogoce teza?
BALAST ::
Nič niso zajebal... poslali so ti verjetno tako kot meni prvič samo en izvod, da v primeru napačnega naslova ne izgubijo večje vrednosti.
Potem moraš skenirat in poslat eno položnico (npr. elektro, simobil, telekom...), kjer je jasno napisano tvoje ime in naslov.
Zagotovo so ti poslali sporočilo da potrdi naslov. Pri Zavvi sem še vedno dobil vsako naročilo v posamezni kuverti tako da se ni treba s tem nič ukvarjat.
Potem moraš skenirat in poslat eno položnico (npr. elektro, simobil, telekom...), kjer je jasno napisano tvoje ime in naslov.
Zagotovo so ti poslali sporočilo da potrdi naslov. Pri Zavvi sem še vedno dobil vsako naročilo v posamezni kuverti tako da se ni treba s tem nič ukvarjat.
Jap, sem dobil posebej. Nisem vedel da imajo tak sistem. Torej se mi ni treba naslednič bat da dobim samo en izvod čeprav sem jih naročil x? Edino kar mi ni všeč, škatlica je počena
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amazon.com Account on Hold: Response RequiredOddelek: Loža | 2354 (979) | T_F_7 |
» | Kupovanje telefona iz UkOddelek: Mobilne tehnologije | 2080 (1769) | bdoxx |
» | ZAVVI.comOddelek: Pomoč in nasveti | 1579 (1269) | soldier1337 |
» | Ali sem res tako naiven?Oddelek: Loža | 1790 (1790) | jype |