Forum » Elektrotehnika in elektronika » Pomoč z polnilcem
Pomoč z polnilcem
Nikonja ::
Pozdravljeni
ker se pač ne razumem najboljš v to, me zanima ena stvar. Imam elektronski bralec knjig NOOK ampak se polni prek usb-a na računalniku ali se dokupi adapter za elektriko. Jaz pač imam od Samsunga polnilec katerega lahko uklopim na mini usb port NOOK-a edino kar me skrbi je vhodna napetost nook in izhodna napetost polnilca. Na nooku piše input 5V=0,85A, na polnilcu output 4,75V=0,55A.
A bo kaj narobe če ga uklopim in polnim z tem polnilcem ?
Hvala
ker se pač ne razumem najboljš v to, me zanima ena stvar. Imam elektronski bralec knjig NOOK ampak se polni prek usb-a na računalniku ali se dokupi adapter za elektriko. Jaz pač imam od Samsunga polnilec katerega lahko uklopim na mini usb port NOOK-a edino kar me skrbi je vhodna napetost nook in izhodna napetost polnilca. Na nooku piše input 5V=0,85A, na polnilcu output 4,75V=0,55A.
A bo kaj narobe če ga uklopim in polnim z tem polnilcem ?
Hvala
popster ::
najberz nebo nic narobe glede na to da so stevilke razmeroma podobne, se bo pa lahko spremenil čas poljnjenja, recimo se bo hitreje napolnil
Pyr0Beast ::
Zna crknit polnilec. Če ni blazno vroč ne bo problema.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | e-bralnik ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 45323 (26623) | AgiZ |
» | E readerOddelek: Kaj kupiti | 8186 (7082) | SmeskoSnezak |
» | Barnes & Noble predstavil oskubljeni in cenejši e-bralnikOddelek: Novice / Android | 7562 (6366) | karafeka |
» | Moj Nook Color je lahko tudi KindleOddelek: Novice / Android | 10658 (8802) | Smeagol |