Forum » Pomoč in nasveti » Težave pri delu z autocadom oz. grafičnimi programi
Težave pri delu z autocadom oz. grafičnimi programi
aheem ::
Lep pozdrav.
Imam probleme pri uporabi Autocada 2010. In sicer, Ko rišem mi prenosnik nonstop brejka, tako da težko rišem. Recimo kurzor se premika z zamikom. Tudi ventilator dela kot nor. Skratka risanje je oteženo. Zanima me kaj lahko naredim. Je zato kriva slaba grafična kartica, premalo rama ali slab procesor? Ali vse skupaj ? Specifikacije prenosnika so: Toshiba P100 - 106, WIN7 64 bit Ultimate (neoriginalen), procesor Intel Core2CPU T7400 2,16GHz 2,17GHz, RAM 2,00GB, grafična kartica NVIDIA GeForce Go 7600, disk TOSHIBA MK1637GSX ATA.
Po instaliranju Win7 imam probleme tudi z zvokom. Če hočem da dela, moram iti v manage computer in pod sound, video and games controllers klikniti "scan for hardware changes"!? Se da to popraviti z novimi driverji al kako?
Hvala za odgovor.
Imam probleme pri uporabi Autocada 2010. In sicer, Ko rišem mi prenosnik nonstop brejka, tako da težko rišem. Recimo kurzor se premika z zamikom. Tudi ventilator dela kot nor. Skratka risanje je oteženo. Zanima me kaj lahko naredim. Je zato kriva slaba grafična kartica, premalo rama ali slab procesor? Ali vse skupaj ? Specifikacije prenosnika so: Toshiba P100 - 106, WIN7 64 bit Ultimate (neoriginalen), procesor Intel Core2CPU T7400 2,16GHz 2,17GHz, RAM 2,00GB, grafična kartica NVIDIA GeForce Go 7600, disk TOSHIBA MK1637GSX ATA.
Po instaliranju Win7 imam probleme tudi z zvokom. Če hočem da dela, moram iti v manage computer in pod sound, video and games controllers klikniti "scan for hardware changes"!? Se da to popraviti z novimi driverji al kako?
Hvala za odgovor.
Pinturicchio ::
Moram ti povedat da imam malenkost boljši comp kot ti in mi autocad brejka. Sem vrgo verzijo 2008 spet gor in dela ko šus. Autocad 09,10,11 samo šminka in nepotrebna navlaka.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik namenjen CAD programomOddelek: Pomoč in nasveti | 3017 (2217) | m0LN4r |
» | Predlog za sestavo pc-jaOddelek: Kaj kupiti | 2776 (2422) | dzinks63 |
» | Prenosnik - CAD in 3D programiOddelek: Kaj kupiti | 4430 (3998) | Isotropic |
» | racunalnik za autocadOddelek: Kaj kupiti | 5110 (3981) | dmk |
» | PC namenjen risanju gradbenih načrtov?Oddelek: Kaj kupiti | 1999 (1768) | Yohan del Sud |