Forum » Programska oprema » Microsoft word
Microsoft word
tt2 ::
Ok, vem, da je butasto vprašanje, ampak enostavno nikakor ne najdem, da bi nastavil število vrstic ter razmik med njimi (v wordu 2003), tako da bom zelo vesel odgovora xd
tt2 ::
ooh tnx, ampak imam še en problem, ker tu nastaviš le razmik med vrsticami, ali se motim? ker jaz moram za seminarsko nalogo nastaviti, da bo na stran prišlo 27 vrstic z 1,5 vrstice presledka, kakor imajo znanstveni teksti, sedaj ko sem pa nastavil 1,5 vrstica razmika pa še vedno dobim 34 vrstic, če se ne motim. xd
miki147 ::
Da ne odpiram kar tako nove teme. Zanima me, kako se znebim tehle pravih kotov (glej sliko), ki okvirjajo besedilo? Hvala
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: bluefish ()
harvey ::
@miki147
1. ali imaš to označeno
2. ali pa si inštaliral kake čudne jezike ala kitajščino in se to pojavi kot stranki učinek
več, tule kako se znebiš.
1. ali imaš to označeno
2. ali pa si inštaliral kake čudne jezike ala kitajščino in se to pojavi kot stranki učinek
več, tule kako se znebiš.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Word ali writer ekspertiOddelek: Pomoč in nasveti | 3186 (2697) | echoman |
» | Outlook 2007 - dvojni razmikOddelek: Pomoč in nasveti | 995 (883) | wwwampy |
» | Dreamweaver - slika desno, opis levo .... kako ??Oddelek: Izdelava spletišč | 1493 (1326) | njok |
» | malo pomoči za htmlOddelek: Izdelava spletišč | 1233 (983) | iElectric |
» | ASP in vnosni podatki v MDBOddelek: Izdelava spletišč | 996 (907) | swalow |