Forum » Omrežja in internet » www.e-streznik.com ne deluje
www.e-streznik.com ne deluje
start123 ::
Lepo pozdravljeni!
Vprasal vas bi ce ima kdo katero informacijo zakaj www.e-streznik.com ne deluje.
Pri njih imam sklenjen paket za gostovanje in sem pred tremi dnevi dobil obvestilo da mi bodo stran izkljucili (po treh dneh) ce ne nadgradim paketa.
Ze tri dni poizkusam na njihovo stran ampak mi napise da ni mogoce na stran.
Vse ostale strani mi delujejo brez problema le ta ne.
Pisal sem jim tudi ze na email. A se nisem dobil odgovora.
Lp
Vprasal vas bi ce ima kdo katero informacijo zakaj www.e-streznik.com ne deluje.
Pri njih imam sklenjen paket za gostovanje in sem pred tremi dnevi dobil obvestilo da mi bodo stran izkljucili (po treh dneh) ce ne nadgradim paketa.
Ze tri dni poizkusam na njihovo stran ampak mi napise da ni mogoce na stran.
Vse ostale strani mi delujejo brez problema le ta ne.
Pisal sem jim tudi ze na email. A se nisem dobil odgovora.
Lp
primus1024 ::
Tip ima neko skripto, ki "varuje" njegov strežnik in če kaj delaš na strani te včasih veselo blacklista.
Pokliči ga in mu povej svoj IP. Jaz zaradi te njegove skripte počasi selim vse strani stran od njega.
Kolega ima pri njem forum in od 30 rednih uporabnikov jih je zadeva blacklistala več kot 10% (to so bili le redni uporabniki).
Pokliči ga in mu povej svoj IP. Jaz zaradi te njegove skripte počasi selim vse strani stran od njega.
Kolega ima pri njem forum in od 30 rednih uporabnikov jih je zadeva blacklistala več kot 10% (to so bili le redni uporabniki).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | www.agt.si (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12106 (6907) | dxx |
» | Pošiljanje večje količine mailovOddelek: Programska oprema | 2188 (1816) | NeMeTko |
» | PartiS in utorrentOddelek: Omrežja in internet | 27603 (19060) | T-h-o-r |
» | Analiza slovenskega Facebook botneta (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 15718 (12644) | ABX |
» | Mailing list - kako pošiljati da te ne blokirajoOddelek: Izdelava spletišč | 1864 (1594) | gregy |