Forum » Strojna oprema » kompatibilnost med matično in ramom
kompatibilnost med matično in ramom
___ ::
Zdravo!
Prejšni teden sem kupil matično ploščo GigaByte GA-EP41-UD3L, 775 (http://www.mimovrste.com/artikel/238006.... na to ploščo sem montiral 3 palčke 1 gb velikega rama, ki mi je ostal še od prejšnje matične plošče in ugotovil da tako enostavno ne bo šlo, saj matična podpira 1 ds/ss (double sided ali single sided) ram, 2 ds/ss rama ali 4 ss rame, jaz pa imam 2 ds in 1 ss palčko rama. Zanima me kaj se najbolj splača kupit? Bo stvar delovala če kupim še 2 ss palčki, tako da bom montiral 3 ss palčke v matično ploščo?
V glavnem rad bi imel več kot 2 gb rama, uporabljam windows 7,32 bit in na matični imam procesor e7500. Hvala za nasvete!=)
Prejšni teden sem kupil matično ploščo GigaByte GA-EP41-UD3L, 775 (http://www.mimovrste.com/artikel/238006.... na to ploščo sem montiral 3 palčke 1 gb velikega rama, ki mi je ostal še od prejšnje matične plošče in ugotovil da tako enostavno ne bo šlo, saj matična podpira 1 ds/ss (double sided ali single sided) ram, 2 ds/ss rama ali 4 ss rame, jaz pa imam 2 ds in 1 ss palčko rama. Zanima me kaj se najbolj splača kupit? Bo stvar delovala če kupim še 2 ss palčki, tako da bom montiral 3 ss palčke v matično ploščo?
V glavnem rad bi imel več kot 2 gb rama, uporabljam windows 7,32 bit in na matični imam procesor e7500. Hvala za nasvete!=)
___ ::
nihče nima pojma?!?
temo sem premaknil v oddelek Kaj kupiti, če bo tam slučajno kdo odgovoril.lp
temo sem premaknil v oddelek Kaj kupiti, če bo tam slučajno kdo odgovoril.lp
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ___ ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | računalnik se kar ugasneOddelek: Pomoč in nasveti | 3046 (2148) | sixis4 |
» | Aplikacije naključno zamrzujejo/odmrzujejoOddelek: Pomoč in nasveti | 541 (471) | Lombi |
» | Povečanje FSBOddelek: Navijanje | 743 (544) | b3nc |
» | nova matična na 775 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9176 (7954) | TomasM |
» | 3 zverine + serverOddelek: Kaj kupiti | 2409 (2159) | McMallar |